حالم خوب بشه و از شوک، حیرت و عصبانیتِ دستپخت شورای نگهبان و تحقیر ملی ما در تحمیل این آدم نالایق، مقداری خارج بشم، خاطرات هاشمی و پیام های اخلاقی روزانه را آماده و منتشر میکنم...
😶😕😵💫😵💫😵💫
✍ در یک انتخابات حداقلی و آرام و غیررقابتی که جنگ روانی و پوپولیسم اصلاحات اثر نگذاره، #قالیباف انتخاب میشد...
فرصت طلاییِ انتخابات ۱۴۰۰ و ۱۴۰۳ از دست رفت...
مردم و حکومت خسارت میبینند از محرومیت از مدیریت جهادی و جهانیِ قالیباف...
بحث در قدرت طلبی نیست...
مدیر برجسته و کارنامه دار میخواهیم که فقط قالیبافه ...
افسوس که عقلانیت و کلان نگری نیست..
نه در شورای نگهبانِ مصلحت اندیش،
نه در اکثر مدعیان انقلابی،
نه در اکثر جوانان انقلابی،
و...
😶😐😵💫
✍ کرباسچی، دبیرکل حزب اشرافی و ضدعدالتِ کارگزاران حدود یک ماه قبل گفت
فکر میکنم لاریجانی یا قالیباف رییس جمهور میشه...
واقعا باید احساس بدبختی و خسارت کنیم..
😶😑😵💫😵💫
کدام شبکه اجتماعی به واقعیت جامعه نزدیکتر است؟
🔹در روزهای گذشته، تبِ ارائه آمار و پیشبینی از انتخابات بالا بود. بخشی از این پیشبینیها بر اساس کلانداده شبکههای اجتماعی صورت گرفت. سؤال اینجاست که کدام شبکه اجتماعی میتواند به واقعیت جامعه نزدیکتر باشد و آن را بهتر بازنمایی کند؟
🔹بررسیهای لایفوب نشان میدهد که اگر نتیجه انتخابات را معیاری از نظرات موجود در جامعه در نظر بگیریم، گروههای عمومی تلگرام بهترین شاخص آنلاین برای پیشبینی و شناخت بهتر جامعه است.
💠حکایتی عجیب درباره ی اهمیت عزاداری و گریه بر مصایب حسینی
آیت الله محمد مهدی شبزندهدار:
مسألهای که میخواهم عرض کنم، اهمیت تبلیغ است که آقایان متوجه هستید. بنده با ذکر یک داستان کوتاه، اهمیت تبلیغ را عرض میکنم.
🔷حضرت آیتالله وحید خراسانی یک وقت مطلبی در درس فرمودند. و سال گذشته هم در مجلسی بنا به درخواست بنده تکرار کردند. حاصل مطلب این است که ایشان فرمودند در نجف اشرف آقایی به نام سید جعفر شیرازی بود، که برادر مرحوم سید مهدی شیرازی بود و از اطرافیان مرحوم آیتالله آقای سید عبدالهادی شیرازی معروف که بعد از مرحوم آیتالله العظمی بروجردی مرجعیت عام شیعه برای دو سال به ایشان منتقل شد. ایشان فرمود که آقای سید جعفر برای یک عمل جراحی چشم از عراق به تهران آمده بود. مدتی بعد از عمل ایشان فوت کرد. مرحوم آیتالله سید عبدالهادی برای ایشان مجلس ختم گذاشتند و ما هم در این ختم شرکت کردیم.
در مراسم ختم، در کنار آیتالله سید عبدالهادی شیرازی نشسته بودم. ایشان حکایتی از سید جعفر نقل کردند که من شب اول محرم یک سالیحضرت سیدالشهداء «ع» را در خواب دیدم که در مجلسی تشریف دارند و در خدمت ایشان حضرت ابوالفضل «ع» یا حضرت علی اکبر «ع» بودند. لیستی در دست شخص همراه سیدالشهدا «ع» بود. حضرت به او فرمودند که اسم فلانی را حذف کن. بعد اسم این آقا سیدجعفر را بردند و فرمودند که اسم او را جایگزین کن. آیتالله سید عبدالهادی شیرازی فرمودند: من از خواب بیدار شدم و دیگر تا صبح خوابم نبرد. صبح منتظر بودم که آقا سید جعفر بیاید و ببینم چه کاری کرده است. وقتی آمد، به ایشان گفتم که چنین خوابی دیدم.
او گفت: دیشب که شب اول محرم بود، برای زیارت به حرم حضرت امیر «ع» مشرف شده بودم. وقتی از حرم بیرون آمدم، به ذهنم آمد که ما برای حضرت سیدالشهداء «ع» گریه کردیم، اما کسی را نگریاندیم. تصمیم گرفتم مقتل تهیه کنم و از همان شب اول محرم در منزل خودم برای زن و بچهها روضه بخوانم. ایشان این تصمیم را میگیرد، میرود مقتل تهیه میکند که در منزل خودش حداقل برای زن و بچهی خودش روضه بخواند. از این رو، حضرت سید الشهداء «ع» نام او را در لیست ذاکرانش وارد میکند و آقای سید عبدالهادی این را دیده است.
بنابراین، تبلیغ و روضهخوانی، مقام شامخی است. کسانی که واقعاً توانایی این کار را دارند این را به بهانههای مختلف ترک نکنند.
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
پندهای سعادت، ج ۲، ص ۴۱-۴۰، محمد مهدی شب زنده دار، نشر معارف.
#واحسیناه...🌹🌹🌹🥺
رانندگان اسنپ و تپسی بیمه دارند؟ تعطیلات؟ مرخصی استحقاقی و استعلاجی؟
گاهی حین مطالعه درباره اقتصاد سیاسی آمریکا، احساس میکنم شرحی بر اقتصاد سیاسی ایران را میخوانم. سرمایهداری نئولیبرال در نظامهای سیاسی متضاد، مصائب مشترک ایجاد کرده است.
(برشی از ترجمه کتاب Poverty By America)
@syjebraily
امضا کنید:
کارزار حمایت از زاکانی،
شهردار پرکار، جهادی، مومن و انقلابی تهران
https://www.karzar.net/135159
🌀تصویر ناقص حقیقت در آینه شکسته رسانه
بررسی سایت «لایف وب» درباره میزان تطابق نظرات کاربران در شبکه های اجتماعی داخلی و خارجی با نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال 1403 نشان می دهد که تلگرام بیشترین و ایتا کمترین نزدیکی را با واقعیت جامعه داشته است. این همان تله حباب اطلاعات است که انحصار در استفاده از یک شبکه و بی اطلاعی از آنچه در شبکه های دیگر می گذرد افراد را به دام آن می اندازد و موجب شناخت ناقص از واقعیت های جامعه می شود. پیامد این شناخت غیرواقع بینانه، ارزیابی های نادرست و قضاوت های غیرمنصفانه نسبت به دیگران است. بعلاوه که فرد را از شناخت نقاط ضعف خود و اصلاح آنها محروم می کند.
💢 بنابراین، به همه کسانی که فقط از یک پیام رسان (خواه داخلی خواه خارجی) استفاده می کنند باید سفارش کرد اگر به هر دلیل موجه یا ناموجه از پیام رسان های دیگر استفاده نمی کنید، دست کم در واقع نمایی پیام رسان خود همواره احتمال خطا را جدی بدانید و در تعمیم آن به دیگر شبکه ها و به ویژه به فضای فیزیکی بیرونی بسیار احتیاط کنید.
حسینعلی رحمتی
۱۹ تیر ۱۴۰۳
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
📢 ظریف: قرار است ۶۰ درصد از وزرا برای نخستین بار وزیر شوند و شرایط سنی آنان نیز زیر ۵۰ سال باشد
🗣️ ظریف گفت:
◀️ بنا داریم دولت جوانی تشکیل شود و واقعا قرار نیست افرادی مانند من که بارها مسئولیت داشته ایم دوباره در این دولت مسئولیت بگیریم، در دوره تبلیغات ریاست جمهوری بارها تاکید کرده ام که من ظریف در دولت مسئولیتی نمی خواهم و برای پست و مقام نیامده ام، حتی پست معاون اولی را به خاطر پست و مقامش حاضر نیستم بپذیرم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سازمان ملی هوش مصنوعی افتتاح شد
🔹با حضور سرپرست ریاست جمهوری و معاون علمی رئیسجمهور «سازمان ملی هوش مصنوعی» افتتاح شد.
هدایت شده از بینش راهبردی
و اما راجع به این پست
نقدها و انتقادات زیادی شد
بنده هم نقدهای زیادی دارم
اما نقطه مشترک بسیاری از نقدها این بود که با یک عکس و یک خبر ولو ظاهرش درست باشد نمی شود تحلیل کرد.
خب عالی
بنده هم می خواستم نشان عزیزان دهم که با یک عکس و یک خبر نمی شود مثلا سیسمونی گیت درست کرد
ظلم کردیم
ظلم بزرگ
و خداوند فرمود لا یحب الله الجهر بالسوء من القول الا من ظلم
خداوند دوست ندارد کسی با سخنان خود، بدیها (ی دیگران) را اظهار کند؛ مگر آن کس که مورد ستم واقع شده باشد.
Mahmood karimi _ Be Mahe Asemon Migoft (320).mp3
4.15M
نگاش به سمتِ آسمون
ستاره ها رو میشمرد...🥀
#جانم_رقیه😔
#حاجمحمود_کریمی🎙