🚨 جلوی سوء استفاده سیاسیون از قومیت و مذهب را بگیریم!
دوباره انتخابات شد و سوء استفاده تحقیرآمیز و فریبکارانه اصلاح طلبان از گسلهای قومی مذهبی آغاز شد! کسانی که همه عمر سخنی از اهل سنت و بلوچ و ترک و کرد به میان نیاورده اند حالا غمخوار همه آنان شده اند که زشت بودن آن هویداست!
👈 ولی سوال من این است که اساسا چطور می شود قابلیت این موضوعات برای سوءاستفاده افراد داخلی و خارجی را از بین برد؟
پاسخ معلوم است: اجرای عدالت و رفع تبعیض که لازمه تحقق واقعی آن هم اصلاح نگرش های افراطی است!
اینکه در برخی نقاط کشور مثل سیستان و بلوچستان توسعه نیافتگی وجود دارد الزاما بخاطر «تبعیض» نیست هر چند در برخی مدیران بومی ممکن است این نگاهها نیز باشد ولی احساس اقلیت ها از آن وضعیت به محرومیت ناشی از تبعیض قومی یا مذهبی می گراید که راه حل آن ایجاد توسعه و اجرای عدالت است.
اما برای اینکه رفتارهای اجتماعی و سیاسی اقوام و مذاهب نیز با یکدیگر بهبود یابد، باید هم جلوی افراطیون آنان با قوت ایستاد و اجازه تحریک احساسات مذهبی یا قومی را به هیچ وجه نداد و هم با کارهای فرهنگی، نگرش های دوقطبی ساز و واگرایانه قومی یا مذهبی را به حاشیه راند که در اینجا نقش اهالی معتدل فکر و هنر و کنشگران وحدت معنادار می شود.
امیدوارم با تلاش همه به روزی برسیم که که کلمات سنی و کرد و بلوچ و... هیچ احساس تمایز یا اقلیتی را برنیانگیزد. آمین!
📍 @komeilialireza
🔴 بیانیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد اظهارات پزشکیان
🔹جناب آقای دکتر مسعود #پزشکیان کاندیدای محترم #انتخابات ریاست جمهوری؛ ضمن عرض سلام و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و تمام خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی؛ اظهارات حضرتعالی در برنامه میزگرد فرهنگی مورخ ۱۴۰۳/۳/۳۰ حاوی نکاتی بود که دانشگاه علوم پزشکی تبریز را بر آن داشت که جهت روشنگری و رفع ابهامات، جوابیهای خدمت مردم شریف ایران ارائه نماید.
🔹۱- حضرتعالی در سخنان خود از بکارگیری افراد تازه کار در مسئولیتها انتقاد نمودید و فرمودید مگر میشود یک نفر دانشیار را مسئول استاد قرار داد. بایستی بگوییم، در انتصابات روسای دانشگاهها، قوانین و مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی مراعات می شود و اگر مغایرتی باشد، انتصاب صورت نمی گیرد.
🔹گفتنی است وقتی در سال ۱۳۷۳ بر مسند ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شدید، یک استادیار ۴۰ ساله تازه کار بودید و حال آنکه در آن زمان، اعضای محترم هیئت علمی، در سابقه و سن و رتبه علمی بالاتر از جنابعالی بودند و در انتصاب های جنابعالی در مسئولیت های سنگین و حساس نیز، سابقه، تجربه و صلاحیت علمی مهم نبودند.
🔹۲- حضرتعالی یکی از اعضای جذب هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بودید و میدانید که در این دانشگاه، در طی دولت شهید رئیسی، نهایت دقت برای رعایت قانون در جذب هیئت علمی شده و حتی یک مورد جذب سلیقه ای اتفاق نیفتاده است.
🔹شایان ذکر است در دوران تصدی ریاست دانشگاه توسط جنابعالی و معاونت آموزش وقت دانشگاه، با گزینش سلیقهای، تعداد زیادی از قبول شدگان در آزمون دستیاری رد صلاحیت شدند و به جای آنها نفرات دیگر با نمرات بسیار پایین که همفکر جنابعالی بودند جایگزین شدند، که این افراد به « قبول شدگان با سهمیه پزشکیان » معروفند.
🔹آیا این اقدام را در جهت اجرای عدالت انجام دادید؟ یکی از این قبول شدگان از هموطنان ارمنی بود که با وجود چند نوبت قبولی در آزمون دستیاری قربانی گزینش سلیقهای سیستم آموزشی جنابعالی شده و چند سال از ادامه تحصیل بازماند. (افراد مذکور و مستندات، حاضر و آماده ارائه هستند)
🔹۳- فرمودید که رئیس و برخی معاونین دانشگاه علوم پزشکی تبریز فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی هستند و اساتید زمان تحصیل جنابعالی از آمریکا و اروپا آمده بودند. از نظر شما تحصیل در آمریکا خوب است یا بد؟ نوسان های شدید و تندروی های غیرمنطقی در اعلام موضع جنابعالی جای تامل دارد چرا که در مواضع تان در دهه ۷۰ بسیاری از همین اساتید تحصیل کرده در آمریکا و اروپا را ضد انقلاب خطاب کرده و همین جریان افراطی منجر به فرار بخشی از نخبگان از کشور شد.
🔹آیا منظور شما این است که هر کس در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل نموده حق انتصاب در مسئولیتی را ندارد و یا مشکلی از بابت صلاحیت علمی و یا اخلاقی دارد، در صورتی که دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحان علوم پایه و پرانترنی و آزمونهای تخصص و فوق تخصص را با دانشجویان دانشگاههای دولتی میگذرانند و تعدادی از آنها حائز رتبههای برتر در این آزمونها هستند و رئیس و معاونینی که شما از ایشان صحبت به میان آورده اید، فارغ التحصیلان پزشکی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و مدارج تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ خود را در بهترین دانشگاههای وزارت بهداشت سپری نموده اند، که مسئولین و اساتید دانشگاهها شاهد کیفیت تحصیلی و کاری شان میباشند.
🔹آیا این موضوع که شما فارغ التحصیلی از کشورهای آمریکا و اروپا را نشانه ارزش و باسوادی میدانید، نشان از خودتحقیری ندارد؟ چرا که بسیاری از متخصصین و اساتید دانشگاههای کشور عزیزمان ایران بویژه دانشگاه بزرگی همچون دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر دانش و رتبه علمی، بالاتر از فارغ التحصیلان کشورهای غربی میباشند و این شایستگی خود را در مجامع علمی بین المللی به اثبات رساندهاند. بی تردید کسی که میخواهد سکان دار نظام مدیرتی کشور شود، باید بیش از همه به استعدادها و بنیه علمی درون کشور اعتماد و اتکا داشته باشد.
🔹در پایان، ضمن دعوت خود و همه به تقوای الهی و حق گویی و حق طلبی و تاسی عملی از سیره امیر مومنان حضرت امیرالمومنین علی (علیهالسلام)؛ علو درجات روح امام راحل و شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم، سلامت و امنیت و بهترین روزها را برای ملت شریف ایران از خداوند متعال مسالت مینماییم.
✅ #انتخابات
🗣 جبلی رییس سازمان صدا و سیما:
◀️ اگر در برنامه های تبلیغاتی به افرادی توهین و هتک حرمت شده، می تواند شکایت کند
◀️ به همه افراد حق دفاع داده می شود
◀️ شورای نگهبان بر روند عملکرد کمیسیون بررسی تبلیغات نظارت دارد.
هدایت شده از بینش راهبردی
عزیزی سوال کرد در صورت انصراف آقای قالیباف به آقای جلیلی رای میدهید
پاسخ دادم قطعا
چون اصلح امری نسبی است و در نسبت با افراد موجود سنجیده می شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️واکنش طهرانچی به اظهارات پزشکیان درباره دانشگاه آزاد
📢پر تکرارترین کلماتی که نامزدها در مناظره دوم از آنها استفاده کردند
حجاریان که بعد تبدیل چپ به اصلاحات ٢۵سال گفته:
اصلاح طلبی بدون برو، برگرد یعنی دمکراسی خواهی
اصلاح طلبی یعنی عرفی کردن سیاست
اصلاح طلبی یعنی تبدیل ایران به یک کشور عاری از کشور انقلابی
اصلاح طلبی یعنی مشروطه کردن قدرت یکه سالاری(ولایت فقیه)در مقابل مردم سالاری
و...روشهایی مانند فتح سنگر به سنگر، فشار از پایین، تئوري جین شارپ و..
امروز همه را دور ریخته.مثل یک آدم چهارچوب شناس توصیه نامه ای به رئیس جمهور آینده نوشته که بخشی از آن منطقی و سازگار با ساختار و ماهیت ج.ا است.
عجیب و سیال!ابن الوقت یا ژله ای یا مقتضی محور؟ یا هنر پزشکیان در کشاندن به درون؟
باید بیشتر منتظر ماند و فعلا قضاوت نکرد.
dr_a_ganji
✅تصویری کمتر دیده شده از سالکین الی الله.
💠عارف كبير سيد هاشم حداد و جمعى از شاگردان و دوستان و محبين ايشان، از جمله :
آيت الله كميلي خراسانى؛
مرحوم حاج اسماعيل دولابى؛
مرحوم حاج حبيب سماوى؛
مرحوم حاج هادى ابهرى؛
مرحوم عبد الجليل محيى؛
مرحوم حاج محسن شركت.
#مکتب_اسلام | عضو شوید 👇
🆔@maktabeislam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنایه پورمحمدی به جلیلی:
◀️ جلیلی همیشه تو دولت سایه بوده، هیچوقت هم آفتابی نمیشده...
تا اینجای ماجرا....
یخ عدم مشارکت در انتخابات هنوز نشکسته و فضای آن سرد است. مراجع مؤثر در تأیید صلاحیتها بر این گمان بودند که با با تأیید صلاحیت دکتر پزشکیان، نرخ مشارکت به طور مؤثری بالا خواهد رفت، اما مشخص بود که صرفِ این کار معجزهای را رقم نمیزند. آنچه میتواند تا اندازهای به فضای انتخابات گرمایی ملایم بخشد، اعلام نشانههای روشن و قاطع از طرف کلیت حکومت برای اصلاح معنادار و ملموس روندهای وضع موجود است که فعلاً دیده نمیشود.
اوضاع انگار حتی جهت معکوس پیدا کرده است. "تبلیغات افشاگرانه" علیه محمدباقر قالیباف ظاهراً رأی بدنۀ "جبهۀ انقلاب" را به سمت سعید جلیلی به حرکت در آورده است. اگر آقای جلیلی به دور دوم انتخابات راه یابد و نهایتاً هم با همان رأی ثابت و محدودِ بدنۀ اصولگرایی رئیس جمهور شود، از نگاه من به معنای جهتگیری کشور به سمت شرایطی کاملاً بیسابقه و مخاطرهآمیز است. اگر آقای جلیلی به فرض حتی فرشته باشد و نسخۀ شفابخش تمام آلام و جراحتهای جامعه در جیبش باشد، صرف نشستن او بر کرسی ریاست جمهوری در داخل و خارج کشور معادل ورود به دل بحران، تعبیر و تلقی میشود و تمام آثار روانی و فیزیکی خود را به جا میگذارد. آقای جلیلی چه بخواهد و چه نخواهد به سمبل و نمادِ افزایش سختگیری علیه مردم در داخل و تشدید منازعهجویی با جهان غرب در خارج تبدیل شده است. این نقش سمبلیک فارغ از آنچه او واقعاً در سر میپروراند و به زبانی نامفهوم و انتزاعی توضیح میدهد، کار خود را خواهد کرد. از این رو، شاید به مخیلۀ هواداران آقای جلیلی خطور نکرده باشد که پیروزی کاندیدای مورد علاقهشان آرزوی قلبی گروههای برانداز است.
تا این لحظه به نظرم آقای پزشکیان همچنان شانش خود را برای رسیدن به دور دوم انتخابات حفظ کرده است. رأی او عمدتاً مربوط به صداقت و راستگویی و پیشینه و خوی پهلوانی اوست اما این صفات هنگامی در سیاست به کار میآید که راه هموار یا حداقل بدون سنگلاخ و فاقد گردنههای به غایت خطرناک در پیش باشد. ستاد او برای کمک به رأی آوریش یا باید مخاطب را متقاعد کند که راه پیش روی او چندان هم مهیب نیست و یا اینکه او با همین ظرفیت قادر به گذراندن کشور از عقبههای سخت است. با تحرکات صرفاً شورمندانۀ مورد علاقۀ کمپینهای انتخاباتی، رأی آقای پزشکی بالاتر از این نمیرود.
این تحلیل تا اینجای کار است. ببینیم در هفتۀ پیش رو، اتفاق دراماتیکی رخ میدهد یا خیر.
#احمد_زیدآبادی
ahmadzeidabad
بسم الله
🔸سه نفر اول، در مناظره دوم
قالیباف داره سعی میکنه از سبد پزشکیان (در مردم متوسط مذهبی متمایل به پزشکیان) بیاره سمت خودش
لذا هی بر اجماعسازی طبق قول پزشکیان تاکید میکرد، و فقط یه قید اجماع طبق مبانی انقلاب بهش میزد
قالیباف بهدرستی فهمیده که چون پزشکیان طمع به سبد رأی جبهه انقلاب داره و در صحبتهاش با ادبیات بظاهر مذهبی (آیه و روایت) و لحن کوچه بازاری و تاکید بر عدالت و حمایت از محرومین و... داره از سبد رأی متوسطین و مستضعفین مذهبی رأی جمع میکنه، فلذا باید قالیباف هم جوری حرف بزنه که پاتک به تک اون باشه و از سبد رأی پزشکیان بیاره اینور
درحالی که جلیلی فقط در منطقهی نخبگانی خودش خیمه زده و چندان کاری به گفتمان رقیب نداشت، و لذا رأیش همینیه که تا الان هست و چندان رشدی نمیکنه و به سقف رأی خودش نزدیک شده.
البته همین حامیانش هم طیف سفت انقلابی و مذهبی اند، اما از سبد رأی طبقه متوسط و مستضعف که سر از حرفهای نخبگانیش درنمیارن جلب نمیکنه سمت خودش
جلیلی همچنان در جهت علمی در گویا بودن برنامه داشتنش قویترین هست، ولی متاسفانه کمتر به نقد گفتمان رقیب پرداخت، و سطح کلامش هم از سطح عمومی بالاتر است، و قدرت جذب و کاریزمای کف میدونی هم نشان نمیدهد
قاضی زاده هم مدام سعی میکرد خودش رو هم بعنوان نماینده دولت شهید رئیسی بودن و هم با نام بردن از احمدی نژاد و خدمات دولتهایش، بتونه هم از سبد رأی حامیان احمدینژاد جلب کنه و هم حمایت دوستداران شهید رئیسی عزیز رو داشته باشه
زاکانی هم در موضع عالی سابق خودش که جمع بیان علمی و عزم اجرایی و نقد گفتمان رقیب بود ایستاد، ولی حیف که همه ازش تلقی کاندید پوششی دارن و میدونن که تا آخر نمیمونه و بنفع یکی از نامزدهای جبهه انقلاب کنار میره
و این تلقی عمومی از نماندنش تا آخر هم چندان با حرف و تبلیغ از بین نمیره
اما پزشکیان وسطخوابترین نامزد هست که هم خودش رو بعنوان نماینده دولت خاتمی معرفی میکرد (برای جلب سبد رأی اصلاحاتیها)،
و هم مشاورانش رو از اعضای دولت روحانی همراه کرده (برای جلب سبد رأی هاشمیچیها)،
و هم از خدماتش به محرومین و روستاها و ساخت 600 مرکز بهداشت در مناطق محروم بدون بودجه دولتی صحبت کرد و با لحن کوچهبازاری از درد مردم و نقص و کاستی ها گفت که خودش رو همدرد مردم متوسط و مستضعف نشون بده (برای جلب سبد رأی مذهبیهای متوسط و مستضعف و احمدینژادیها)،
و هم با تکرار پیرویش از منویات و برنامهها و سیاستگذاریهای رهبری و نظام اسلامی در اجرای همان برنامه ها (و نه داشتن برنامهای از خودش جدای از آنها) طمع به سبد رأی مذهبیها و ولاییهای متوسط به بالا داره.
🔸
✅ بنظرم سه نفر اول در مناظره دوم:
( از لحاظ رشد آراءشان نسبت به قبل و جلب کردن رأی طیفهای مختلف مردم) :
١. پزشکیان (متأسفانه)
٢. قالیباف
٣. زاکانی و جلیلی
(زاکانی بهجهت جمع عزم و علم و مواجهه جدی با گفتمان رقیب، و جلیلی بهجهت علمی)
🔸
@Salehy
👓 رئیس برنامه و بودجه زمان خاتمی!
❗️ هی نگید اصلاحاتیها رسانهبلد هستند، اونها خیلیشون #بیشرف رسانهای هستند!
اگر یک هزارم کار نجفی را معاون قالیباف میکرد انقدر به خود قالیباف تهمت میزدند و سند میآوردند که این کلت زمان قالیباف خریداری شده، فشنگش را هم قالیباف فوت کرده...
❗️ولی انقلابیها دستشون بستهاست چون معتقدند فقط باید راست گفت
HozeTwit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 نظر مردم زمان آقای خاتمی!
پزشکیان وزیر این دولت بوده 😮💨
❗️ نکته جالب اینکه بجز این موارد اغلب وزرای خاتمی دوباره در زمان روحانی هم #امتحان خود را مردود شدند و با دلار ۹برابری و کارخانههای تعطیل شده دولت را تحویل دادند!
HozeTwit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 سخنان مهم چند ماه قبل قالیباف:
سابقه ندارد رهبری در سال انتهایی مجلسی با این تعابیر تعریف کند و حتی بگوید شاید کسی از این حرف #خوشش نیاید!
❗️ ما وقتی در پلیس بودیم و بنز وارد کردیم همه تمجید کردند ولی تا در قدرت آمدیم کلی تخریب و اینکه چرا اصلا رفتید بنز الگانس وارد کردید! پولش را از کجا آوردید؟!!
❌ شهید مطهری میگفت قطاری که حرکت نمیکند را سنگ نمیزنند
✅ سخن رهبر انقلاب: ما گفتیم «مجلس انقلابی»! یک عدّهای #خوششان نیامد؛ ولی ما حقیقت را گفتیم؛ حالا بعضیها خوششان میآید، بعضیها خوششان نمیآید عیبی ندارد. حقیقت همین بود!
HozeTwit
👓 بدترین وضعیت نرخ بیکاری و اشتغال در دولت اصلاحات رقم خورد
🔹مقایسه عملکرد دولتهای پس از انقلاب در زمینه اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری نشان میدهد بدترین عملکرد را دولت اصلاحات و بهترین عملکرد را دولت شهید رئیسی داشته است.
🔹بهترین عملکرد در زمینه نرخ بیکاری را دولت شهید رئیسی داشت که توانست در ۳ سال عملکرد خود نرخ بیکاری را تکرقمی کند و متوسط ۸.۸ درصدی را به یادگار بگذارد.تداوم ۳ سال نرخ بیکاری تکرقمی در دولت سیزدهم نشان میدهد اشتغال ایجادشده در این دوره، موقتی و گذرا نبوده و اشتغال پایدار ایجاد شده است.
🔹علت موفقیت دولت سیزدهم در کاهش نرخ بیکاری، سیاستهای مختلف اقتصادی است که شامل حضور میدانی رئیسجمهور شهید و سایر مسئولان و اطلاع یافتن از مشکلات واحدهای تولیدی و رفع آنها، هدایت نقدینگی بانکها به بخش تولید، توجه به تولید داخل، احیای واحدهای راکد و بازگشت کارکنان آنها، رونق و رشد اقتصادی در بخشهای مختلف، بهبود صادرات، مدیریت واردات کالاهای دارای تولید مشابه داخل، بهبود مستمر فضای کسبوکار و تسهیل صدور مجوزها میشود.
HozeTwit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 دولت اصلاحات از زبان آقای زیدآبادی!
زیدآبادی فعال اصلاحطلب: اگر اقتصاد در دوره اصلاحات خوب بود و مردم راضی بودند، چرا انتخابات مجلس، شورای شهر دوم و انتخابات ۸۴ را باختید؟ چرا بعضی روزنامهها اینقدر از فساد می گفتند؟
📊 جدول پیشبینی آماری احتمالات در #انتخابات، تاکنون
یکی از دوستان اهل اطلاع فرستاده
با توجه به نزدیک شدن رای دکتر جلیلی به سقف رای، و از طرفی شناور بودن رأی دکتر قالیباف و دکتر پزشکیان، این احتمالات درخور توجه هست
🔸
@Salehi786
هدایت شده از مصباحیه ...
💯 صد مرتبه سورهٔ قدر
🌿 هزار نسیم رحمت در عصر جمعه
▪️امام کاظم علیهالسلام:
إِنَّ لِلَّهِ يَوْمَ الْجُمُعَةِ أَلْفَ نَفْخَةٍ مِنْ رَحْمَتِهِ يُعْطِي كُلَّ عَبْدٍ مِنْهَا مَا يَشَاءُ فَمَنْ قَرَأَ إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ بَعْدَ الْعَصْرِ يَوْمَ الْجُمُعَةِ مِائَةَ مَرَّةٍ وَهَبَ اللَّهُ لَهُ تِلْكَ الْأَلْفَ وَ مِثْلَهَا.
خداوند متعال در روز جمعه هزار نفحه و نسیم رحمت دارد كه به هر بندهای هر مقدار از آن را بخواهد میدهد. هر كه در عصر روز جمعه، 100 مرتبه *سورهٔ قدر* را بخواند خداوند آن هزار نفحهٔ رحمت و مانند آن را به او بخشد.
📚 الأمالی الصدوق، ص۶۰۶
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مرحوم آيةاللـه حاج ميرزا جواد آقا ملكى تبريزى قدّسسرّهالعزيز دربارهٔ اين ذكر شريف در كتاب أسرارالصّلوة مطلب ارزشمندى را از استاد خود عارف بىبديل مرحوم حاج ملّاحسينقلى همدانى قدّساللـهنفسه نقل مىفرمايند:
«من از برخى از مشايخ بزرگوارم كه حكيمى عارف و معلّمى حاذق و طبيبى كامل مانند او نديدهام، پرسيدم: كداميک از أعمال جوارحى را تجربه نمودهايد كه در قلب انسان تأثير بگذارد؟ فرمود: سجدهاى طولانى در هر روز كه آن را يکساعت يا سهربعساعت ادامه دهد و در آن اين ذكر را بگويد: لا إلَـٰهَ إلّا أَنتَ سُبْحَـٰنَكَ إِنِّى كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ، درحاليكه نفس خود را در زندان طبيعت گرفتار و به قيود و زنجيرهاى أخلاق رذيله بسته ببيند، و خداوند متعال را تنزيه نموده و عرض كند كه اين بدیها و نواقص را تو بر من وارد نساختى و به من ظلمى ننمودى بلكه من بر خودم ظلم كردم و نفسم را در اين مهلكهٔ عظيم افكندم. و ديگر صدمرتبه خواندن سورهٔ قدر در شب جمعه، و ديگر صدمرتبه خواندن اين سورهٔ مباركه در عصر روز جمعه. شيخ ما قدّسسرّه فرمود: هيچ عملى از أعمال مستحبّه را نيافتم كه به ميزان اين سه عمل تأثير داشته باشد.»
📍اطلاعات بیشتر:👇
eitaa.com/allame_tehrani/925
https://rahtousheh.ir/3315-2/
eitaa.com/salehy/2837
allame_tehrani
رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما:
طبق نظرسنجیهای ما نزدیک 20 میلیون نفر مناظرۀ اول را دیدهاند.
احمد علیرضابیگی، مشاور احمدینژاد:
ما هیچ گزینهای در این انتخابات نداریم، احمدینژاد از 6 کاندیدای فعلی هم حمایتی نمیکند.
زاکانی دعوت بسیج دانشگاه تهران را برای مناظره با روحانی پذیرفت.
😶
24.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خط اول، مسئولین!
انتشار نخستین بار خاطره #زاکانی از #احمدی_نژاد و #پور-محمدی
#تاریخ_شفاهی #مبارزه_با_فساد #انتخابات
___
🔷 صفحات رسمی دکتر #علیرضا_زاکانی در پیام رسان ها:
🆔 @arZakani
ایکس| اینستاگرام | ایتا | تلگرام | سروش| بله