📸#عکس_نوشت (2)
⚡️مجموعه عکس نوشت ارادت علما به مقام شامخ #حضرت_معصومه (س)
#سیدشهاب_الدین_مرعشی |#محمد_فاضل_لنکرانی | #ملاصدرا | #عبدالکریم_حائری_یزدی
خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📸 متن #عکس_نوشت ارادت آیت الله بهجت به مقا شامخ #حضرت_معصومه (س)
🔹حرم امام رضا علیهالسلام بودم. قصد کردم زیارتنامه بخوانم. برای خواندن زیارت جامعۀ کبیره، مفاتیح را برداشتم؛ به خود آمدم و دیدم دارم فرازهای دعا را از حفظ میخوانم. تعجب کردم! بار اول بود که میخواستم جامعۀ کبیره بخوانم! دوباره از اول شروع به خواندن کردم؛ دیدم بیشترش را درست خواندهام. چند روز در فکر بودم: «چگونه حفظ شدهام؟» یاد روزهایی افتادم که همراه آقا بهزیارت حضرت معصومه علیهاالسلام میرفتم. آقا هر روز این زیارت را میخواند؛
اَلسَّلٰامُ عَلَیْکُمْ یٰا اَهْلَ بَیْتِ النُّبُوَّةِ... وَ مَوْضِعَ الرِّسٰالَةِ وَ مُخْتَلَفَ الْمَلٰآئِکَةِ... وَ مَهْبِطَ الْوَحْیِ وَ مَعْدِنَ الرَّحْمَةِ...
***
میگفتند:«ما، در حرم حضرت معصومه علیهاالسلام ، همه ائمه علیهمالسلام را زیارت میکنیم... مهبط(محل فرود) ملائکه و محل تردّد آنهاست.
صدا بلند نکنید، ادب را رعایت کنید.» و این معنای همان روایت امام صادق علیهالسلام است که: «برای ما اهلبیت حرمی است؛ و آن قم است.»
این بهشت، آن بهشت، ص۶۵
🔹از آیتالله بهجت قدسسره دربارهی ادای حق حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها و اینکه چگونه ایشان را از خود خوشنود کنیم، سوال شد.
ایشان در پاسخ فرمودند، زیاد بگوید:
«اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فَاطِمَةَ الْمَعصُومَةِ بِنْتِ مُوسَی بْنِ جَعفَرٍ علیهمالسلام».
🔹بیان فضیلتی از حضرت معصومه (س) توسط آیتالله بهجت (ق)
از حضرت آیتالله بهجت قدسسره سؤال شد: اینکه درباره زیارت حضرت معصومه علیهاالسلام آمده است:
«مَنْ زَارَهَا عَارِفاً بِحَقِّهَا فَلَهُ الْجَنَّة؛ هر کس با شناخت حق او حضرتش را زیارت کند بهشت بر او واجب می گردد.
جمله «عارِفاً بِحَقِّها» به چه معناست؟
فرمودند: «مقام ایشان را از مقام معصومین علیهمالسلام پایینتر، و از دیگران بالاتر بداند».
برگی از دفتر آفتاب، ص ١۴٨
🔹آیتاللّه بهجت قدسسره مقید بودند اوقاتی که در قم بودند هر روز به زیارت حضرت معصومه علیهاالسلام و هنگامی که در مشهد مقدس بودند هر روز به زیارت امام رضا علیهالسلام مشرف شوند.
ایشان در تشرفات خود به این حرمها معمولاً زیارت جامعۀ کبیره را میخواندند و به افرادی که از ایشان درخواست توصیه برای زیارت میکردند، میفرمود:
«اگر وقت دارید زیارت جامعه، و اگر وقتتان کم است زیارت امینالله و دیگر زیارت مأثوره را بخوانید».
بهجتالدعاء، ص٢٨٣.
🔹حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
ملتفت باشید! معتقد باشید! شفا دادن الی ما شاء الله به تحقق پیوسته است! یکی از معاودین عراقی(ایرانیان ساکن عراق) غدّهای داشت و میبایستی مورد عمل جراحی قرار میگرفت. خطرناک بود. از آقا امام رضا علیهالسلام خواست او را شفا بدهد، شب حضرت معصومه علیهاالسلام را در خواب دید که به وی فرمود: « غده خوب میشود؛ احتیاج به عمل ندارد». ارتباط خواهر و برادر را ببینید! از برادر خواسته [شده]، خواهر جوابش را داده است.
برگی از دفتر آفتاب، ص ١۶۴
🔹حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
حضرت رضا و حضرت معصومه علیهماالسّلام با هم اتحاد و اتصال دارند، بلکه همه نور واحدند؛ لذا انسان به هرکدام که متوسل شود، از دیگری جواب میگیرد.
در محضر بهجت، ج۱، ص ۱۷۳
🔹از آیتالله العظمی بهجت قدسسره دربارهی ادای حق حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام و اینکه چگونه ایشان را از خود خوشنود کنیم، سوال شد.
ایشان در پاسخ فرمودند، زیاد بگوید:
«اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فَاطِمَةَ الْمَعصُومَةِ بِنْتِ مُوسَی بْنِ جَعفَرٍ علیهمالسلام».
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥موشن گرافیک سیره و زندگی #حضرت_معصومه (س)
🔺دستگیری حضرت معصومه سلاماللهعلیها از ملاصدرا
🔹#ملاصدرا، هنگامی که در کهک زندگی میکرد، برای عرض ادب و توسل به بارگاه کریمه اهلبیت #حضرت_معصومه (سلاماللهعلیها) مشرف میشد.
🔸از وی نقل شده: هرگاه در زمینه مسائل علمی، مشکلی برایم پیش میآمد که از حلّ آن عاجز میماندم، با پای پیاده از کهک به قم میرفتم و به کنار قبر حضرت فاطمه معصومه رفته، از آن حضرت استمداد مینمودم. با این کار، مسئله و مشکل من حل میشد و سپس به روستای کهک باز میگشتم.
🌀در یکی از این سفرها در جوار قبر فاطمه معصومه یک مسئله مهم و پیچیده فلسفی یعنی اتحاد عاقل و معقول در یک مکاشفه عرفانی، برایش حل شد. او خود در این زمینه میگوید: «مسئله اتحاد عاقل و معقول از مشکلترین مسائل فلسفی است که تاکنون هیچ فیلسوف مسلمانی توفیق حل آن را پیدا نکرده است. من با توجه کامل بهسوی خدای سبحان از او خواستم که مشکل برایم حل شود. دری از رحمت حق بر من گشوده شد و در این مورد معرفت جدیدی برایم حاصل شد».
«هنگام نوشتن این بحث من در قریه کهک قم بودم. از آنجا رهسپار قم شدم، به زیارت دختر موسی بن جعفر (س) مشرف گردیدم و از آن حضرت در حل این مسئله یاری جستم. به برکت او در روز جمعه این مطلب بر من کشف گردید».
📚اتحاد عاقل و معقول، علامه حسنزاده آملی، ص 18