هدایت شده از مصباحیه ...
💯 صد مرتبه سورهٔ قدر
🌿 هزار نسیم رحمت در عصر جمعه
▪️امام کاظم علیهالسلام:
إِنَّ لِلَّهِ يَوْمَ الْجُمُعَةِ أَلْفَ نَفْخَةٍ مِنْ رَحْمَتِهِ يُعْطِي كُلَّ عَبْدٍ مِنْهَا مَا يَشَاءُ فَمَنْ قَرَأَ إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ بَعْدَ الْعَصْرِ يَوْمَ الْجُمُعَةِ مِائَةَ مَرَّةٍ وَهَبَ اللَّهُ لَهُ تِلْكَ الْأَلْفَ وَ مِثْلَهَا.
خداوند متعال در روز جمعه هزار نفحه و نسیم رحمت دارد كه به هر بندهای هر مقدار از آن را بخواهد میدهد. هر كه در عصر روز جمعه، 100 مرتبه *سورهٔ قدر* را بخواند خداوند آن هزار نفحهٔ رحمت و مانند آن را به او بخشد.
📚 الأمالی الصدوق، ص۶۰۶
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مرحوم آيةاللـه حاج ميرزا جواد آقا ملكى تبريزى قدّسسرّهالعزيز دربارهٔ اين ذكر شريف در كتاب أسرارالصّلوة مطلب ارزشمندى را از استاد خود عارف بىبديل مرحوم حاج ملّاحسينقلى همدانى قدّساللـهنفسه نقل مىفرمايند:
«من از برخى از مشايخ بزرگوارم كه حكيمى عارف و معلّمى حاذق و طبيبى كامل مانند او نديدهام، پرسيدم: كداميک از أعمال جوارحى را تجربه نمودهايد كه در قلب انسان تأثير بگذارد؟ فرمود: سجدهاى طولانى در هر روز كه آن را يکساعت يا سهربعساعت ادامه دهد و در آن اين ذكر را بگويد: لا إلَـٰهَ إلّا أَنتَ سُبْحَـٰنَكَ إِنِّى كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ، درحاليكه نفس خود را در زندان طبيعت گرفتار و به قيود و زنجيرهاى أخلاق رذيله بسته ببيند، و خداوند متعال را تنزيه نموده و عرض كند كه اين بدیها و نواقص را تو بر من وارد نساختى و به من ظلمى ننمودى بلكه من بر خودم ظلم كردم و نفسم را در اين مهلكهٔ عظيم افكندم. و ديگر صدمرتبه خواندن سورهٔ قدر در شب جمعه، و ديگر صدمرتبه خواندن اين سورهٔ مباركه در عصر روز جمعه. شيخ ما قدّسسرّه فرمود: هيچ عملى از أعمال مستحبّه را نيافتم كه به ميزان اين سه عمل تأثير داشته باشد.»
📍اطلاعات بیشتر:👇
eitaa.com/allame_tehrani/925
https://rahtousheh.ir/3315-2/
eitaa.com/salehy/2837
allame_tehrani
هدایت شده از مصباحیه ...
🟡 توصیه آیتالله #نصرالله_شاه_آبادی
♦️ در ساعات آخر #غروب_جمعه، هفت مرتبه ذکر زیر قرائت شود:
«اللّهم صلّ علی محمد و آل محمد
اللّهم ادفَع عنّا البلاءَ المبرَمَ مِنَ السَّماء انّکَ علی کل شیء قدیر
اللّهم صلّ علی محمد و آل محمد»
🥺
✅ چند دقیقه برای تفکّر ؛
سخنرانی دانشمند بزرگ،
استاد حسن رحیم پور ازغدی.
جمعه ها. ساعت ۵ عصر.
شبکه ۴ سیما.
🌸🌸🌸🌸🌸
﷽
#تقویم_علما
📅 امروز جمعه
☀️ 30 #آذر ماه 1403 شمسی
🌙 18 #جمادی_الثانی 1446 قمری
☀️#شمسی
➕ درگذشت سید محمدمهدی موسوی خلخالی از فقها و اساتید حوزه علمیه مشهد و از شاگردان آیتالله خویی (۱۳۹۸ش)
🌙 #قمری
➕ شهادت قاضی نورالله شوشتری فقیه، متکلم شیعه در دوره صفویه (۱۰۱۹ق)
➕ درگذشت شیخ مرتضی انصاری از مراجع تقلید شیعه و صاحب کتاب مشهور مکاسب و رسائل (۱۲۸۱ق)
➕ درگذشت عبدالله مجتهدی تبریزی از فقهای شیعه و از اساتید حوزه در تبریز (1396ق)
➕ درگذشت سید حسین خادمی از فقهای شیعه و نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان قانون اساسی (۱۴۰۵ق)
#تقویم_علما
🌺🌺🌺🌺🌺
آیت الله #شهید_قاضی_نورالله_شوشتری،
فقیه، متکلم شیعه در دوره صفویه (۱۰۱۹ق)
🔷سیدنورالله حسینی شوشتری (۹۵۶ -۱۰۱۹ق) یا مرعشی معروف به شهید ثالث؛ فقیه، اصولی، متکلم، محدّث و شاعر شیعی در عهد صفویه است.
🔶 او در سال ۹۵۶ق در شوشتر خوزستان به دنیا آمد و تحصیلاتش را در زادگاهش شروع کرد و به آموزش علوم عقلی و نقلی و طب همت گماشت.
🔹ایشان در سال ۹۷۹ق در ۲۳ سالگی عازم مشهد مقدس شد و در فقه، اصول، تجوید، حدیث، تفسیر و ادبیات عرب در محضر اساتیدی چون عبدالوحید تستری، عبدالواحد شوشتری، عبدالرشید شوشتری و خواجه نورالدین طبیب کسب فیض کرد.
🔸وی در سال ۹۹۳هـ در ۳۷ سالگی به خاطر آشفتگی های مشهد که بر اثر حمله ازبکها ایجاد شده بود، عازم هند شد
و توسط مسیح الدین گیلانی به پادشاه معرفی شد و بعد از دو ماه به عنوان قاضی القضاه لاهور معرفی شد و بر اساس تقیه، طبق مذاهب چهارگانه اهل سنت فتوا میداد و حکم میکرد.
☄️بر همین اساس، ایشان برای طلاب هر مذهب، بر اساس مذهب خود کلاس برگزار می کرد و مناظرات متعددی را با سران مذاهب اهل سنت برگزار کرد.
📚از ایشان حدود ۱۴۰ کتاب برجای مانده که احقاق الحق و ازهاق الباطل و مجالس المومنین از معروفترین آنهاست.
🌀بعد از اکبرشاه، پسرش جهانگیرشاه به حکومت رسید و بر اساس سعایت درباریان، با نفوذ در بین شاگردان قاضی به تشیع او پی برده و سرانجام او را در ۱۸ جمادی الثانی ۱۰۱۹ق (۱۶ شهریور۹۸۹ش) به شهادت رساندند.
▪️اکنون مزار او در آگرا هندوستان زیارتگاه مسلمانان شبه قاره هند است.
#زندگی_نامه
🌷🌷🌷
19.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مروری بر زندگی آیت الله #شهید_قاضی_نورالله_شوشتری
🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰#غدیربانان؛ تلاش علما برای احیای غدیر و ولایت حضرت امام علی ع
🎙حجت الاسلام معاونیان
💢#شهید_قاضی_نورالله_شوشتری
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ بلندهمتی
🎙استاد معظم آیت الله احمد عابدی
▫️همت بلند #شهید_قاضی_نورالله_شوشتری در تألیف کتاب احقاق الحق
▫️قاضی نورالله شوشتری، تندنویس ترین آدم دنیا
▫️دستور یکی از مراجع برای تعمیر و بازسازی مرقد علامه با وجوهات.
🔺تند دستنویسترین آدم دنیا!
🔹همت بلند کاری است که #شهید_قاضی_نورالله_شوشتری در نوشتن کتاب «احقاق الحق» انجام داد. این مسلّم است که ایشان از مشهد به آگرای هند رفت و تا روزی که شهید شد بین شش تا هفت ماه طول میکشد.
🔸حداکثر هفت ماهه این کتاب را نوشته، در حالی که قاضی بود و در حالی که در تقیه هم بود. حالا در هفت ماه اگر یکی از شما توانست یک جلدش را مطالعه کند! کتاب بیش از 30 جلد است!
⚡️آیت الله مرعشی نجفی در مقدمه نوشته که تند دستنویسترین آدم دنیا را بیاورید و این کتاب را به او بدهید که از روی این کتاب در دفتر بنویسد بعید است که در هفت ماه یک جلدش را در دفتر بنویسد. این کتاب را در حالی که هم تقیه بود و هم قاضی بود در هفت ماه نوشت و بعد هم نتیجه این شد که جانش را فدا کرد.
🌀من خدمت یکی از مراجع تقلید بودم و عدهای هندی پیش ایشان بودند. این مرجع تقلید به این هندیها میگفت در هندوستان به مردم بگویید که هر کسی مقلد من است و هر چه وجوه به من بدهکار است خرج قبر قاضی نورالله کند.
✍حضرت استاد مدت اقامت قاضی نورالله در هند را هفت ماه بیان فرموده اند، اما ظاهرا اقامت قاضی نورالله در هند ۲۶ سال طول کشیده است.
قبر قاضی نورالله(2).mp3
1.56M
🔺توسل به قبر قاضی نورالله شوشتری
▫️حجت الاسلام حامد کاشانی:
🔹مرحوم #میرحامد_حسین به آگره بر سر قبر قاضی #شهید_قاضی_نورالله_شوشتری رفت و گفت: «خدا را به حرمت این شهید در راه اهل بیت سلام الله علیهم أجمعین قسم دادم که یکی از علما را مبعوث کند که از مکتب دفاع کند». کسی پیدا نمیشود و میرحامد حسین در بیست و نُه سالگی، در شش ماه یک کتاب مفصّلی به نام «استقصاء الافهام و استیفاء الانتقام فی نقض منتهی الکلام» در ردّ این منتهی الکلام مینویسد.
🔸مجلد اول و دوم "استقصاء الافهام" قریب به هزار و نهصد صفحه، که هر صفحه بیش از بیست خط است. اگر چاپ شود ده مجلد میشود. و در عرض شش ماه به قریب به سی صفحهی «منتهی الکلام» پاسخ داده است.
💢حیدرعلی فیضآبادی مجبور میشود به حجاز سفر کند و از شبه قاره برود! و بعد از آن حیدرعلی فیضآبادی در هند ناشناس شد!
🌀مرحوم میرحامد حسین در جلد دوم میگوید: «المقتفی به آثار الفارّین»، به امام خودش که اهل فرار بود پیوسته است و از او الگو گرفته است.