منزلت شهيدان
آیت الله العظمی جوادی آملی:
فرمود: «وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلُوا في سَبيلِ اللّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْياءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ»[۱]؛ما در زيارت «وارث» و امثال ذلك میگوییم ای كاش با شما شهدا بوديم، اين «ای كاش» را ما كه ماندهايم میگوییم، پيام شهيد هم اين است كه ای كاش میفهمیدید اينجا چه خبر است؛ اين «ای كاش» را هر دو می گويند. هم ما می گوييم: «يا ليتنا كنّا معكم فَنفوز فوزاً عظيماً» هم شهيدِ سوره «يس» می گويد: «... قالَ يا لَيْتَ قَوْمی يَعْلَمُونَ، بِما غَفَرَ لی رَبّي وَ جَعَلَنی مِنَ الْمُكْرَمينَ»[۲]؛ كاش می دانستند من اينجا چقدر راحتم، من را جزء مكرَمين كردند. مكرمين در فرهنگ قرآن چه كسانی اند؟ در سوره «انبياء» دارد كه مكرمين ملائكهاند:«...بَلْ عِبادٌ مُكْرَمُون، لا يَسْبِقُونَهُ بِالْقَوْلِ وَ هُمْ بِأَمْرِهِ يَعْمَلُونَ»[۳] ، در زيارت «جامعه» هم مكرمين خاندان پيغمبرند؛ شما در قرآن و روايات، مكرَم بالإصاله غير از ملائكه و خاندان پيامبر سلام الله علیهم سراغ داريد؟ شهيد سوره «يس» میگوید:ای كاش میفهمیدند خدا مرا با ملائكه و خاندان پيامبر محشور كرده است.
[۱]آلعمران، آيه ۱۶۹
[۲]يس، آيات ۲۶ و ۲۷
[۳]انبياء، آيات ۲۶ و ۲۷
خطبه های نماز جمعه ۷۶/١١/٣
#شهدا
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
🔹ستاد نماز جمعه تهران اعلام کرد؛ نماز جمعه این هفته تهران(۲۴ فروردین ۱۴۰۳) به امامت حجت الاسلام صدیقی اقامه خواهد شد.
😶
ایجاد آشوب ذهنی!
گویا قرار است شیخ کاظم صدیقی فردا نماز جمعهٔ تهران را اقامه کند.
به فرض بیگناهی آقای صدیقی، او حداقل در مظان اتهام و مورد حساسیت شدید جامعه است.
با یک محاسبهٔ دمدستی به نفع خود او هم نیست که در مقابل انظار عمومی به عنوان خطیب جامعه حاضر شود.
اگر غرض از دعوت او برای اقامهٔ نماز جمعه، تبرئهٔ او از اتهامهای مطرحشده باشد، نه فقط بیاثر است، بلکه افکارعمومی آن را به عنوان دهنکجی نسبت به خود تلقی میکنند.
بنابراین، چنین تصمیمی چنان آشوبی در اذهان مردم ایجاد میکند که پس از آن، نه میتوان فرد بیگناهی را از اتهام غیرمستند تبرئه کرد و نه میتوان گناهکاری را بر اساس مستندات محکمهپسند محکوم دانست.
به نظر میرسد عدهای عزمشان را جزم کردهاند که هیچ اعتباری برای هر امر معتبری باقی نگذارند!
#احمد_زیدآبادی
ahmadzeidabad
📢 پاکستان لشکر زینبیون مورد حمایت ایران را یک سازمان تروریستی اعلام کرد
◀️ دولت پاکستان رسماً لشکر زینبیون، یک «گروه مسلح شیعه تحت حمایت جمهوری اسلامی ایران در جنگهای خاورمیانه» را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار داد و آن را «برهم زننده صلح و امنیت کشور» خواند./ آماج نیوز
📢 ادعای روزنامه پرتغالی: مهدی طارمی قصد دارد تابعیت پرتغال را بگیرد
📝 روزنامه پرتغالی «ojogo» مدعی شد:
◀️ طارمی گامهای نخست اداری را برای دریافت ملیت پرتغالی برداشته است و قصد دارد در سال ۲۰۲۴ تابعیت این کشور را به دست بیاورد.
◀️ طارمی در ابتدای سال جاری میلادی مجوز اقامت دائم در کشور پرتغال را به دست آورده است که یکی از شروط اساسی برای اخذ تابعیت این کشور است.
◀️ چنین اقدامی موجب میشود تیم فوتبال اینتر که قرار است طارمی را به خدمت بگیرد یکی از سهمیههای بازیکنان غیر اتحادیه اروپاییاش خالی شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠این تصاویر پشت صحنه فصل یکم برنامه است در غربت کامل و بی حمایت تمام نهادهای فرهنگی
تقریباً هفت سال پیش است.حدود سال۱۳۹۷
هزینه های دستمزد،تجهیزات،سفرها وغیره:
دارایی شخصی خودمان
مکان ضبط برنامه(لوکیشن):
پارچه روضه خانه خودمان
همکاران:
رفقای آشنای خودمان
پرجوش و خروش:
دلهای تپنده و عاشق خودمان
پینوشت:
این مطلب را برای توجه هنرجویان و فعالان فرهنگی عرض کردم که مدام می فرمایند:«شروع»کار فرهنگی موفق،نیازمند امکانات رفاهی و وسیع است و حامی رسمی دولتی می خواهد و مدام دنبال نهادهای فرهنگی هستند برای کسب کمک.
اما در اوضاعی که بنده سراغ دارم،توصیه ام(به ویژه برای دانشجویان فیلم سازی و برنامه سازی تلویزیونی)این است:
اگر ایده موفق و موثری دارید این مراحل را پیش ببرید:
۱.آینده و هدفتان را با خداوند هماهنگ،کسب رخصت و استعداد کنید.
۲.اجرا شده نهایی کار را به خوبی مجسم کنید.
۳.از آمیختن «حداقل امکانات» +«حداکثر خلاقیت» خمیره ای بسازید.
۴.با خمیره ساخته شده، اولین مجسمه کارتان را بسازید.
۵.خواهید دید که روند،برعکس می شود و حالا دیگر نهادهای فرهنگی هستند که به دنبال مجسمه های هنری شما خواهند آمد.
اگر میخواهید در خلق عالم شور بیاندازید،زمزمه ذهنتان باشد:
باز این چه شورش است که در خلق عالم است
ومدام باتمام وجودیادتان باشد که:
اوکارگردان است وکاررامیگرداند.
اومجری است واجرامیکند.
اوتهیه کننده است وهمه چیزراتهیه میکند همه چیزرا...همه چیزرا
حتی خودت را
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
#زندگی_پس_از_زندگی
#فصل_یکم
#روضه
#حضرت_رقیه_علیها_السلام
#خانه
#پارچه_مشکی
#برنامه_سازی
#خدا
#کارگردان
#عباس_موزون
🆔 @abbas_mowzoon
🔴 بزرگترین شرکت هواپیمایی آلمان: پرواز به ایران فعلا امن نیست!
💢شرکت هواپیمایی لوفتهانزا اعلام کرد که لغو پروازهای روزانه فرانکفورت به تهران به دلایل امنیتی تا ۱۳ آوریل (۲۵ فروردین) تمدید شد.
📌لوفتهانزا اولین شرکتی است که پروازهایش به تهران را به طور موقت لغو کرده است.
🔴 با وجود مصوبه هیات وزیران/خدمات درمانی کودکان زیر هفت سال هنوز رایگان نشده است!
💢هیات وزیران اوایل اسفند ماه سال گذشته رایگان شدن کلیه خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر هفت سال را مصوب کرد
📌حالا رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۳ در گفتوگو با ایسنا گفته که طی یک تا دو ماه آینده کلیه خدمات بهداشتی و درمانی برای کودکان زیر هفت سال به صورت رایگان ارائه خواهد شد
📌جالب اینجاست که بهرام عیناللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خیلی پیشتر از جلسه هیات وزیران و در ۱۶ مهرماه ۱۴۰۲ در جریان بازدید از بیمارستان کودکان مفید از رایگان شدن خدمات درمانی کودکان زیر هفت سال خبر داده بود
📌سوال: چرا وقتی هنوز منابع موردنیاز برای اجرای یک طرح به صورت کامل و قطعی تامین نشده، اجرای آن طرح را مصوب میکنید؟! لطفا به جای ناراحتی بیجا از نقد رسانه، به همین یک سوال ساده پاسخ دهید
فانا
🔴 ۳ نشانه جدی از نابسامانی در اقتصاد ایران
💢اقتصاد و مسائل معیشتی، از جمله مهمترین دغدغههای مردم در سالهای اخیر بوده و هستند. چالش تورم و گرانی در اقتصاد ایران و انعکاس بازتابهای عینی آن در بازارهای مختلف، شرایط زندگی را برای بسیاری سخت کرده و دسترسی آنها به بسیاری از نیازهایشان نظیر مسکن، خودرو و حداقل شرایط لازم برای تشکیل یک زندگی مساعد را با مشکل مواجه کرده است.
📌با این همه تقریبا برونداد اغلب دولتها در سالهای اخیر، هر چه بوده، بهبود معیشت مردم و شاخصهای اقتصادی نبوده است. گویی نوعی آشفتگی عمیق در اقتصاد ایران حاکم است که ایجاد بهبود در آن به این سادگیها نیست. در این رابطه میتوان به ۳ نشانه از وجود آشفتگی و نابسامانی در اقتصاد ایران اشاره کرد.
۱. مسوولان اقتصادی زیاد حرف میزنند!
۲. تداوم چالش کسری بودجه
۳. بی برنامه بودن در حوزه اقتصاد
فرارو
🔴 افغانها در سعادتآباد چه میکنند؟
💢 جمعیت تبعه افغان در محله سعادتآباد تهران به شکل چشمگیری افزایش پیدا کرده است.
📌تعداد مشتریان «مهاجر افغان» در برخی فروشگاهها و مغازههای مواد خوراکی و غذایی این محله لوکس تهران، در برخی ساعات روز از تعداد شهروندان تهرانی جلو میزند.
📌 افغانهای ساکن در سعادتآباد، در برجسازیهای مسکونی اطراف میدان کاج سعادتآباد، مشغول به کار هستند. این محله برخلاف عمده نقاط شهر، با حجم قابل توجهی ساختمانسازی روبرو است.
📌بعضی از این نوجوانهای افغان، «کارگر ساده» ساختمانی شدهاند و ۲ نفر از این هفت نفر، در همین مدت کوتاهی که در بازار ساختوساز تهران مشغول به کار شدهاند، به «استادکار» تبدیل شدهاند.
📌کارگران افغان در برجسازیهای سعادتآباد، روزانه ۳۰۰ هزار تومان دستمزد میگیرند و ۲ نفری که مهارت بالاتر دارند، روزی ۳۵۰ هزار تومان.
📌 آنها، معادل ۵ میلیون تومان در ماه، پول افغانی برای خانوادهشان در افغانستان منتقل میکنند و مابقی دستمزدشان را اینجا مصرف میکنند.
📌 این نوجوانهای افغانی به دو علت «تهران» را انتخاب کردهاند؛ کار و کمک به خانواده.
📌 برجسازها و بسازوبفروشها، دستمزدی که به نیروهای مهاجر خارجی در ساختوساز پرداخت میکند، تقریباً حدود ۴۰ تا ۶۰ درصد کمتر از دستمزد کارگر ایرانی است.
📌 مزیت دیگر بکارگیری کارگر افغان در ساختوساز، معافیت سازنده از بیمه کارگر ساختمانی است.
دنیای اقتصاد
🔴 به گفته یک منبع آگاه، نماینده آمریکا در خاورمیانه با وزرای خارجه عربستان سعودی، امارات، قطر و عراق تماس گرفت تا از آنها بخواهد پیامی را به ایران برسانند و از ایران بخواهند تنشها با اسرائیل را کاهش دهد.
رویترز
♦️ یک مقام صداوسیما:
🔹 دیگر نمیتوان حرفی از مخاطب ۸۰ درصدی یا ۹۰ درصدی به میان آورد؛ این دوره در تمام دنیا تمام شده
🔹 محسن شاکرینژاد رئیس مرکز تحقیقات صدا و سیما گفت: در این دوره دیگر نمیتوان حرفی از ۸۰ درصد و ۹۰ درصد مخاطب به میان آورد. این دوره در تمام دنیا تمام شده است. چرا که مخاطبان دیگر محتوای تلویزیونی چه فیلم، سریال و برنامه را منحصراً از قابِ نمایشگر تلویزیون دنبال نمیکنند و اصطلاحاً از برودکست به سمت برودبند رفتهاند.
جزئیات در👇👇
https://www.entekhab.ir/003Fis
📢 ادعای واشنگتن پست: ایران اورانیوم غنیشده کافی برای ساخت ۳ سلاح هستهای را در اختیار دارد
◀️ نشریه واشنگتنپست آمریکا به نقل از مقامات سابق و فعلی این کشور گزارش کرده است که ذخایر اورانیوم غنیشده ایران برای ساخت دستکم ۳ بمب هستهای کافی است و تهران میتواند ظرف مدتی کوتاه از چند روز تا چند هفته غلظت آنها را تا درجه تسلیحاتی برساند.
📢 صفحه یک روزنامه «یدیعوت آحارونوت» امروز با تیتر:
اسرائیل و ایالات متحده در حال آماده شدن برای پاسخ ایران هستند
‼️ تلفات تصادف در ایران در ۲۰ سال گذشته، بیشتر از جنگ ایران و عراق!
◀️ در سال 1402 بیش از 17 هزار نفر از هموطنان جان خود را درتصادفات از دست دادند.
◀️ تعداد تلفات سفرهای نوروی در سال 1403 به نسبت سالهای قبل روندی کاهشی داشته ولی همچنان سال 1399 به واسطه بیماری کرونا کمترین میزان جانباختگان را شامل میشود.
◀️ در بین سالهای 1384 تا 1402 آماری نزدیک به 6 میلیون نفر مصدوم در رانندگیها به ثبت رسیده که به طور میانگین در هر سال بیش از 300 هزار نفر در تصادفات مصدوم میشوند.
◀️ با بررسی آمار تلفات 20 سال گذشته در تصادفات میتوان گفت تقریبا 2 برابر شهدای جنگ ایران و عراق جان خود را در این سالها از دست دادهاند
😶 علت اصلی اش،
ماشینهای ناایمن ساخت داخل است.
رییسی خودروسازی رو هم اصلاح نکرد و اوج بی کفایتی خود را نشان داد.😠
📢 ادعای آمریکا: در صورت حمله به اسرائیل، مشترکا به ایران حمله می کنیم
◀️ یک مقام آمریکایی در گفتگو با الجزیره اظهار کرد: اگر از سوی ایران یا نیروهای وابسته به آن، به اسرائیل حمله ای صورت گیرد، ایالات متحده به تلآویو برای دفاع از خود کمک خواهد کرد.
‼️ رؤیاپردازی رسانه صهیونیست: ایران را به عصر حجر بازمیگردانیم!
◀️ ترور آلارم: اسرائیل در حالت آمادهباش کامل است و آماده است تا ایران را به عصر حجر بازگرداند.
آن غوغا و این وضعیت عادی!
با این شلوغی و غوغایی که رسانههای منطقهای و برونمرزی دیشب در مورد "عملیات قریبالوقوع و مستقیم و پرحجم" جمهوری اسلامی علیه اسرائیل به راه اندخته بودند، خیال میکردم همینکه صبح از خواب بیدار شوم، صدا و سیما در حال پخش مارش نظامی و گزارش تلفات وارده به دشمن و درخواست از مردم برای پناه گرفتن در جاهای امن است!
ولی برنامههای صبح امروز صدا و سیما عادیتر از همیشه و بساط تبلیغ شهر فرش و سرای لوازم خانگی بیشتر از همیشه پهن بود!
یعنی میشود دستگاه تبلیغاتی یک کشور عادیتر از همیشه، اما وضع واقعی آن غیرعادیتر از همیشه و حتی مشرف به وقوع جنگ باشد؟
ظاهراً فقط دو نیرو از آغاز جنگِ فراگیر و همهجانبه در ایران لذت میبرند و برای آن لهله میزنند. یکی همین سوپرانقلابیهای داخلی که خود را در موقعیتِ هدایتکنندۀ امور کشور و تحمیل هر چیزی حتی تاکتیکهای جنگی، به تصمیم گیران کشور میبینند و دیگری، برخی از "براندازان ناب" که فرض گرفتهاند در تنور ویرانی زیرساختها و امکانات کشور، آبی برای آنان گرم و یا نانی برایشان پخته میشود!
روزگاری که بشر جنگ تن به تن میکرد، شاید در برخی موقعیتها خیری هم به یک طرف آن میرسید، اما قدرت تخریب انواع تسلیحات در جهان امروز، جنگ را به ابزار نابودی و ویرانی گسترده و مرگ بیگناهان و غیرنظامیان و فنا و فلاکت جامعه تبدیل کرده است. پس برندۀ واقعی در این دنیا جامعهای است که خود را از آن دور نگه دارد.
#احمد_زیدآبادی
ahmadzeidabad
به بهانه عید سعید فطر: مستحبات لاکچری و کلانشهرهای معاصر
🔹استهلال، جستجوی هلال ماه در شب اول ماه قمری است که عملی مستحب و در مواردی واجب کفایی است. استهلال در لغت به معنای بلندکردن صدا است؛ به گفته شیخ مفید، هلال ماه را به این نام خواندهاند چراکه مردم به هنگام دیدن آن برای گفتن تکبیر صدای خود را بلند میکردند. برخی از عبادات نظیر شروع و پایان ماه رمضان، انجام برخی از مناسک حج و ... بر استهلال و تشخیص آغاز ماههای قمری مبتنی است: "يَسْأَلُونَكَ عَنِ الْأَهِلَّةِ قُلْ هِيَ مَوَاقِيتُ لِلنَّاس: از تو درباره هلالهای ماه میپرسند، بگو آنها وسیله تعیین اوقات برای مردم است" (بقره/۱۸۹).
🔹لازمه به جا آوردن این سنت مستحب، امکان رویت پذیری ماه است که در شهرهای سنتی به دلیل سبک شهرسازی، بدون صعوبت چندانی میسر بود. اما در کلانشهرهای معاصر به دو دلیل، این سنت مهم به فراموشی سپرده شده است؛ یکی به دلیل توسعه عمودی کلانشهرها که دامنه دید به آسمان را برای اغلب قریب به اتفاقات شهروندان کاملا محدود کرده است و دیگری به دلیل آلودگی هوای کلانشهرها (که آن هم محصول توسعه عمودی و تراکم زیاد شهرها است) که سبب شده تا حتی در مناطقی که دید به آسمان نیز وجود دارد رویت ماه به علت آلودگی هوا به سادگی میسر نباشد. لذا این مستحب که در سبک زندگی اسلامی از جمله سنتهای رایج بود، متاسفانه در سبک زندگی معاصر به فراموشی سپرده شده و صرفا منحصر به گروههای استهلال شده است که برای رویت ماه از شهرها خارج میشوند.
🔹 علاوه بر استهلال، مستحبات دیگری نظیر رویت ستارگان و آسمان و ... هم است که اینها نیز در کلانشهرهای معاصر به فراموشی سپرده شدهاند. رحمت خدا بر مرحوم آیت الله حائری شیرازی که چنین فرمود: "زندگی آپارتمان نشینی اجازه نداده انسانها سالی یک بار هم به آسمان نگاه کنند... ندیدن آسمان، خیلی مضر است. یک نگاه به آسمان برای انسان کافی است که بداند این چیزهایی که برای خودش برداشته، باعث خجالت است. آسمان را گذاشته اند برای صفر کردن تعلقات... برای نجات انسان از تعلقات، یک نگاه معنادار به آسمان بس است".
🔹لذا سبک شهرسازی معاصر ما با این نوع شهرهای عمودی، متراکم و آلوده چنان کرده است که لازمه انجام این نوع مستحبات، مکنت مالی لازم جهت خروج از کلانشهرها و بیتوته در محیطهای غیر شهری شده است. اما آیا اینکه انجام چنین مستحباتی برای عموم شهروندان میسر نیست و انجام آنها نیازمند هزینه قابل توجه برای خروج از کلانشهرها شده است به معنای لاکچری شدن چنین مستحباتی نیست؟ اگر آری، لازم است بدانیم که لاکچری شدن چنین مستحباتی، محصول نظام سرمایهداری است. نظامی که ترجمان کالبدیِ اصول و مبانی خود را در کلانشهرهای متراکم و عمودی میبیند تا با انباشت هرچه بیشتر سرمایه در این نوع کلانشهرها، انتفاع اقلیت سرمایهدار از اکثریت جامعه را به حداکثر ممکن برساند.
عید سعید فطر بر همه بندگان خوب خدا مبارکباد 🌹
https://eitaa.com/baladetayyeb
✳️ مرحوم حاج آقا #فخر_تهرانی
در مورد حاج آقا فخر، یک کسی که خیلی خدمت میکرده به حاج آقا فخر در خانهشان رفت و آمد داشته میگفت: مورچههایی دمِ درِ خانهاش دمِ درِ حیات آمده بودند بیرون، ایشان گاهی برای آنها یک چیزهایی میریخته مورچه ها بخورند، کم کم مورچهها زیاد میشوند، آقا آجر گذاشته بوده که وقتی که میخواهد رد بشود پایش را بگذارد روی این آجر روی مورچهها نگذارد.
بعداً دیگر مورچهها خیلی زیاد شده بودند، آنوقت میگوید یک بار گفت مورچهها بس است بروید، بروید، میگوید تا فردایش همه مورچه رفتند، دیگر مورچهها پیدایشان نشد، خودِ این آقا به بنده میگفت : که من به خاطر سفارشهای ایشان کبوترها را بهشون محبّت میکردم، دیگر پشت بام خانۀ ما کبوتر خانه شده بود، همسایهها گیر داده بودند که بابا تو کفتر باز شدی، تو طلبه هستی، ما گفتیم خدایا چه کار کنیم؟ اینها را دون بدهیم، مهربان باشیم مثل حاج آقا فخر، اینجوری شلوغ میکنند، مردم آزاری میکنند. آمدم به آقای فخر گفتم : این کبوترها همسایهها را اذیت میکنند، همسایهها به ما بد و بیراه میگویند ما چه کار کنیم؟ بعد ایشان میگوید که حاج آقا فخر گفت : به کبوترها بگو که آقا فخر میگوید که بروید ، میگوید من آمدم گفتم: کفترها آقای فخر میگوید بروید، میگفت خودم هم حالا چیز شده بودم که این چه رفتاری است؟ میگفت تا دو روز نشده تمام کبوترها رفتند. میدانید کبوترها جَلد میشوند یک جایی ول نمیکنند دیگر، میگفت دو روز نشد همه رفتند.
👤استاد #پناهیان
◀️ کانال فخر پارسایان
🆔 @fakhretehrani
آیا مطمئنید؟
رسانههای عبری بیوقفه از حملهٔ قریبالوقوع ایران به اهدافی در داخل اسرائیل خبر میدهند.
مقامهای اسرائیلی در ردههای عالی نیز مرتب تهدید به پاسخ قاطع به هر نوع حملهٔ ایران میکنند.
آیا جمهوری اسلامی مصمم به حملهٔ مستقیم از خاک ایران به اسرائیل است؟
من نمیدانم.
آیا در صورت انجام چنین حملهای، اسرائیل واقعاً پاسخ میدهد؟
من مطمئنم که پاسخ میدهد.
آیا مسئولان جمهوری اسلامی به فرض تصمیم نهایی برای حمله از خاک ایران به اسرائیل، مطمئن هستند که دولت نتانیاهو پاسخ نمیدهد؟
اگر مطمئن هستند از کجا این اطمینان به دست آمده است؟ و اگر مطمئن نیستند، آیا با فرض پاسخ متقابل اسرائیل همچنان به انجام حملهٔ مستقیم اصرار دارند؟
در صورت حملهٔ متقابل اسرائیل، گام بعدی جمهوری اسلامی چه خواهد بود؟ نادیدهانگاری؟ یا تلافی مجدد؟ نادیدهانگاری در آن مرحله که شرایط را از پاسخ ندادن در این مرحله بسیار سختتر میکند! تلافی مجدد هم که ورود به دل جنگی ویرانگر و بیسرانجام است، همان جنگی که مسئولان کشور وعده داده بودند کشور را هرگز دچار آن نخواهند کرد.
#احمد_زیدآبادی
ahmadzeidabad
.
مرجع عالیقدر شیعه مرحوم حضرت آیت الله سید محمدرضا گلپایگانی
👌 این چند خط را در وصیتنامه شان مرقوم فرموده اند، به این مضمون که :
☘ « من خدا را شاهد می گیرم برای رسیدنم به این مسئولیتها و مراحلی که رسیدم هیچ قدمی خودم برنداشتم هر چه بود از ناحیه لطف خاص حضرت ولی عصر (ارواحنا لتراب مقدمه الفداء) بوده. »
@varesoon
💠مکاشفه ی عارف کبیر،
آیت الله سید جمال گلپایگانی(ره)؛
مشاهده ارواح در وادی السلام
▫️علامه طهرانی(ره):
🔸مرحوم جمال الحق و آیت الله آقا سید جمال الدین گلپایگانی یکی از اساتید ما درعلم اخلاق میفرمود: روزی برای زیارت اهل قبور در نجف اشرف به وادی السلام رفتم هوا بسیار گرم بود پس از ادای فریضه ظهر از شدت گرما در زیر یک چهار طاقی نشستم همین که نشستم و شطب (چپق کوچک) را روشن کردم که قدری استراحت کنم دیدم دستهای از ارواح آمدند به سوی من به بدترین وضعی، لباسهای پاره و کثیف و آلوده، التماس داشتند که آقا بیا و به فریاد ما برس و ما را شفاعت کن.
🔸این ارواح متعلق به قبوری بودند که من در میان آن قبور نشسته بودم و همه از رؤسا و بزرگان عرب بودند و در دنیا دارای نخوت و تکبر و جاه و اعتبار.
🔸من به آنها گفتم: ای بی انصافها شما در دنیا زندگی کردید و مال مردم را خوردید و جنایت کردید و ما هر چه فریاد کشیدیم گوش ندادید حالا آمدید میگوئید شفاعت کن بروید گم شوید.آن وقت پراکنده شدند و رفتند...
😶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه نمازی
اگه این نماز هست پس نماز ما چیه ؟
@varesoon
@varesoon_bahjat