هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
بیمارستان های دولتی پناه مردم از همه اقشار هستند.
از زمانی که تفکر حاکم اقتصادی به سمت تحدید این بیمارستان ها و تقویت نگاه تولید بیمارستان های بازاری رفته، این بیمارستانها دچار تراکم مراجعین شده اند.
راهکار: تقویت بیمارستانهای عمومی با مشارکت عموم مردم.
نمونه های موفق فراوانند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🎥 هواپیمای ژاپنی در آتش سوخت
🔹هواپیمای خطوط هوایی ژاپن هنگام فرود در فرودگاه هاندای توکیو آتش گرفت و ۴۰۰ سرنشین آن به سلامت از هواپیما خارج شدند.
@Farsna
خودتحقیرهای داخلی: اگه ایران بود، قطعا ۴۰۰ نفر سرنشین مرده بودن😂😂
📎 @hassanabbasi1374
وزیر صمت: باید بهسمتی برویم که افراد خودشان بتوانند خودرو وارد کنند.
@Farsna
نخیر آقای وزیر، اینکه به کدام سمت باید حرکت کنیم را شما تعیین نمیکنید
جهت حرکت را ولی فقیه مشخص میکنند
جهت حرکت باید به سمت #رشد_تولید باشد
یعنی باید به سمتی برویم که افراد بتوانند خودشان خودرو #تولید کنند.
🖋حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
وزیر صمت: «باید به سمتی برویم که افراد خودشان بتوانند خودرو #وارد کنند.»
رهبر انقلاب:«ما کِی میتوانیم این رشد سریع و مستمر را به دست بیاوریم؟ آن وقتی که با کمک و هدایت مردم بتوانیم #تولید را افزایش بدهیم. مسئولان محترم دولتی و همچنین نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی بایستی مردم را به ایفای نقش #مولّد در اقتصاد ترغیب کنند و آنها را هدایت کنند» ۱۴۰۲/۰۱/۰۱
📎 @hassanabbasi1374
حسن عباسی
وزیر صمت: باید بهسمتی برویم که افراد خودشان بتوانند خودرو وارد کنند. @Farsna نخیر آقای وزیر، اینک
رهبر حکیم انقلاب:
«ما شعار سال را، از جمله، مهار تورّم قرار دادیم و رشد تولید؛ «مهار تورّم و رشد تولید». مهار تورّم متوقّف است به افزایش تولید و افزایش #تولید، دست #مردم است؛ اگر چنانچه مردم اقدام کنند، همّت کنند، این کار عملی است و ممکن است انجام بگیرد.» ۱۴۰۲/۰۱/۰۱
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از بیداری ملت
✍ حسین زمانی میقان :
♻️ خاویر میلی رئیس جمهور آرژانتین لایحهای با عنوان لایحه "همهجانبه" (Omnibus) برای اجرای اصلاحات نئولیبرال تقدیم کنگره این کشور کرده است که طی آن، فروش نفت به داخل این کشور بر اساس قیمتهای جهانی خواهد بود. این بند از لایحه، درخواست شرکتهای نفتی بوده که خصوصی هستند.
در حال حاضر، نفت به داخل آرژانتین با قیمتی حدود ۲۰ دلار زیر قیمت جهانی فروخته میشود. به عبارت دیگر، در حال حاضر نیز قیمت نفت به داخل آرژانتین به دلار فروخته میشود و صرفا یک تخفیف داده میشود. قیمت بنزین پیش از این آزادسازی شده و چه قیمت نفت بالا برود، چه نرخ دلار در برابر پزو افزایش یابد، قیمت بنزین افزایش مییابد. به همین دلیل، در ماه نوامبر سال گذشته، بنزین ۱۰۰ درصد افزایش قیمت داشت. در صورت تایید لایحه، قیمت بنزین باز هم افزایش خواهد یافت.
آرژانتین، رتبه ۳۳ ذخایر نفت جهان را دارد.
چند سال پیش که قیمت نفت پایین آمده بود، بعضی اقتصادخوانهای نئولیبرال ایرانی میگفتند الان بهترین فرصت است که قیمت بنزین جهانیسازی شود. چون در آن موقع قیمت نفت پایین بود، مردم آثار آن را متوجه نمیشدند، اما بلافاصله چه با افزایش قیمت نفت، چه با افزایش نرخ دلار، قیمت بنزین به طور خودکار بالا میرفت و الان لیتری حدود ۵۰ هزار تومان بود.
#نئولیبرالیسم
#آرژانتین
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
رهبر حکیم انقلاب:
«یکی دیگر از عیوب مهمّ ما این است که ما دربارهی تولیدات داخلی تعصّب نداریم؛ تعصّب در خیلی جاها چیز بدی است امّا اینجا چیز خوبی است. ما باید برای تولید داخلی تعصّب داشته باشیم.» ۱۴۰۲/۰۱/۰۱
تعصب یعنی اگه تیمت آخر جدول هم بود، بازم بری استادیوم تشویقش کنی
(حالا بماند که خودروسازی ما به هیچ عنوان آخر جدول نیست)
اگر فرض کنیم واردات خودرو برای همه مردم آزاد شود و هر فرد بتواند برای خودش خودرو وارد کند(رؤیاهای وزیر صمت) و مردم با پول یک پراید بتوانند تویوتا و هیوندا سوار شوند(داستانهای باور نکردنی #رشیدی_کوچی)، من باز هم با افتخار همان پراید و سمند و خودروی داخلی خودمان را که قطعاتش با دستان کارگر ایرانی تولید و مونتاژ شده ترجیح میدهم به خودرو های خارجی.
🖋حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
آقای دولت سیزدهم
بخدا، ما نه بنزین را می خوریم نه #قاچاق میکنیم. اصلا از کجا میشود روزانه میلیون ها لیتر بنزین برای قاچاق تأمین کرد.
اگر هم باشد!! قطعأ در شبکه رسمی رخ میدهد که دیگر اسمش قاچاق نیست.
شرط اول اجرای هر سیاستی، تولید اطلاعات صحیح و بستن سوراخ ها است.
@DrRezaGholami
هدایت شده از بانوی اقتصادخوان
آیا خانه داری به معنای خانهنشینی است؟
📊بانک جهانی در جدیدترین گزارش «زنان، کسبوکار و قانون ۲۰۲۳» از سه آزمون «تحرک»، «محل کار» و «ازدواج» به ایران، نمره صفر دادهاند و در نهایت، با کسب چند امتیاز پایین دیگر (۲۵ و ۴۰ از شاخصهای بازنشستگی و دارایی و ۵۰، ۶۰ و ۷۵ از شاخصهای دستمزد، فرزندآوری و کارآفرینی)، معدل ایران به ۳ /۳۱ (از ۱۰۰) رسیده است.
امتیازی که از میانگین منطقهای در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا (۲ /۵۳) نیز پایینتر است و سبب شده کشور، تا قعر جدول رتبهبندی بانک جهانی، تنها سه پله فاصله داشته باشد. سودان، یمن و نوار غزه در پایینترین پلههای این جدول ایستادهاند تا ایران قعرنشین نشود! ناامید خواهید شد اگر بدانید امتیاز افغانستان، کویت، عمان، سوریه، و گینه بیسائو، از مشارکت اقتصادی زنان بالاتر از ایران است.
در گزارش بانک جهانی آمده، ایران در هیچیک از شاخصهای گزارش به امتیاز کاملی دست نیافته و در هر هشت شاخص جای بهبود زیادی دارد.
🔍اما واقعیت چیست؟
با بررسی مولفه های این ارزیابی درمییابیم که متغیرها طوری طراحی شده که کشوری که احکام الهی را رعایت میکند ولو شرایط خوبی داشته باشد؛ در قعر جدول قرار میگیرد.
مولفههایی مثل «حق ازدواج زن به میزان مرد»، «لغو قوانین تمکین زن از همسر»، «وجود قوانین رسیدگی به خشونت خانگی»، «سرپرستی زن برای خانواده»، «وجود قانون رسیدگی به آزار جنسی در محل کار»، «حقوق مساوی زن و مرد در ارث»، «کار کردن زن در شب»،«کار کردن زن در محیطهای سخت مثل معدن و..» «برخورداری از حق افتتاح حساب بانکی» و.. از جمله موارد ارزیابی هستند.
ادامه👇