هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
میگن سقف حقوق کارمندان رسمی دولت برداشته شده!
میدونید که علت تورم فقط بالارفتن کفه
کف که بالا بره تورم کف میکنه! حباب درست میشه
سقف که بالا بره هوا تازه میشه
دل آدم باز میشه
چیه این سقف های کوتاه
تازه اونایی که اون کف هستند باید بیشتر کار کنن!
#بازنشستگی
#فکاهیات_اقتصاد_ایران
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از احمد نبویان
از یه طرف میگن تعداد کارمندها خیلی زیاده و نباید کارمند جدید جذب کنیم تا دولت کوچیک شه
از طرف دیگه میگن تعداد بیمهپردازها خیلی کمه و باید بیشتر کار کنن و دیرتر بازنشسته شن
شما در این #تناقض میبینید،
اما این دقیقا سیاستهای #نئولیبرال هاست:
تضعیف همزمان دولت و ملت به نفع سرمایهدارها
#بازنشستگی
💠 احمد نبویان👈 عضو شوید
🔗@ahmad_nabavian🇮🇷
«همه بدانند که اگر تلاش شد تا زندگی کارگر ارتقاء پیدا بکند، وضع کشور ارتقاء پیدا خواهد کرد.کارگر وقتی دغدغه نداشته باشد، امنیت شغلی داشته باشد،رفاه داشته باشد ، زندگیاش راحت بچرخد،کیفیت کار بالا خواهد رفت، کیفیت محصول بالا خواهد رفت...
...اگر چنانچه کارگر دلش گرم باشد و بداند که زندگیاش راحت میچرخد، بداند که امنیت شغلی دارد، اطمینان خاطر داشته باشد کارش بهتر خواهد شد، کیفیت کار بالا خواهد رفت.ارتقاء، این را همه باید بدانند.بنابراین هرتلاشی برای ارتقاء زندگی کارگر انجام بگیرد، این درواقع تلاش برای بهبود کار است، تلاش برای بهبود محصول کار است، تلاش برای بهبود کشور است؛ یعنی سرمایه گذاری است.اگر ما روی رفع مشکلات جامعه کارگری تلاش بکنیم، درواقع سرمایه گذاری کردهایم؛ این هزینه نیست، این سرمایه گذاری است. این را همه بدانند، هم مسئولین بدانند در کارهایی که مربوط به مسئولین کشوری است، دولتی یا مجلسی یا غیره ، هم خود آن کارفرمایان و سرمایهگذاران و کارآفرینان و مانند اینها این را بدانند.»
امام خامنهای _ ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
از مسئولین دولتی و مجلسی کمال تشکر را داریم که با افزایش سن بازنشستگی ، موجب بهبود زندگی کارگران و در نتیجه بهبود کشور میشوند.
حسن عباسی
@hassanabbasi1374
«یک نکته دیگر سهمبری عادلانه از درآمد کار است که ما در سیاست های اقتصاد مقاومتی راجع به این، یک بندی آوردیم و بحث کردیم؛ مدتها قبل بحث شده. سهم کارگر به عنوان سرمایه انسانی_ که یک منبع انسانی است،سرمایه انسانی است که بیش از سرمایه های مادی تاثیر دارد_ در ایجاد ارزش برای محصول کار، باید مورد توجه قرار بگیرد.»
امام خامنهای _ ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
وقتی کارگر سهم عادلانهای از درآمد کار را ندارد و با روزی ۱۲ ساعت کار ، به زحمت میتواند از پس هزینه های ضروری زندگیاش برآید، بعد از بازنشستگی هم مالک هیچ چیزی نخواهد بود، نه خانه ای ، نه زمین و کسب و کاری، حقوق بازنشستگی هم کفاف خرج و مخارج زندگیاش را نمیدهد.بنابراین مجبور است برای گذراندن زندگی اش همچنان به کارگری ادامه دهد.
به همین دلیل برخی مسئولین منت هم میگذارند که ما به نفع کارگران قانون گذاری کردیم.
حسن عباسی
@hassanabbasi1374
هدایت شده از مشفقون
تکخوانی زن و رهبری؛ یکبار برای همیشه/ در «صلاحیتِ آن وزیر» و «عدالتِ آن عمامه به سر» و «انقلابی بودنِ آن انقلابی» شک کنید...
🔸 موضوع خوانندگی زنان(به صورت تک خوانی) طبق نظر رهبری از دو جهت قابل طرح است:
۱. حرمت یا عدم حرمت خود تک خوانی.
جدید ترین استفتاء رهبری در این زمینه این است: «از گوش دادن به آن که معمولاً مفسده دارد، اجتناب شود.»
🔸 توضیح آن که رهبری، خوانندگی زن را مثل خوانندگی مرد، در فرض لهوی و گمراه کننده بودن و مفسده انگیز بودن حرام می داند؛ اما نکته ای که بعضی مغرضانه و برخی از روی بی دقتی، به آن توجه نمی کنند این است که ایشان معتقد است، فرض مفسده انگیز نبودنِ خوانندگی و تک خوانی زن، نادر است.
🔸 ایشان در درس خارج خود در جواب از سؤالی پیرامون خوانندگی زن اگر شهوت انگیز نباشد، فرمودند:
🔺 این «اگر» از آن اگرهایی است که تقریبا تحقق ناپذیر است، چه طور ممکن است زنی آنجا بایستد با صدای خوشی یک آوازی را مثلا بخواند، مردها هم بنشینند و تماشا کنند، در عین حال دل هایشان متوجه پروردگار باشد و ذکر الهی بگویند و اصلا هم تکان نخورند؟
🔺 این، خیلی مستبعَد به نظر می آید یعنی عادتا ما باورمان نمی آید که چنین چیزی تحقق پیدا کند.
🔺 بله، اگر چنین چیزی تحقق پیدا کرد، حرام نیست. اما چرا انسان به عدم حرمت چیزی حکم بدهد که صدی نود، صدی نود و پنج می داند که چنین چیزی اتفاق نمی افتد.» (۸۸/۱۰/۲۷)
طبق این فرمایش رهبری در درس خارج، پاسخشان در استفتاء هم، کاملا برای شما روشن می شود.
۲. حرمت یا عدم حرمت ترویج و عادی سازی آن.
🔸 اینجا دیگر بحث از این نیست که آیا تک خوانی این خواننده زن حرام است یا نه، بلکه بحث این است که آیا ترویج و عادی سازی آن (ولو از نوع حلالش) جایز است یا نه؟
🔸 مبنای رهبری که در درس خارج خود هنگام سخن از ترویج موسیقی فرموده اند، این است:
«عادی سازی یک امر ممنوع محرم:
یا محرم صرف [یعنی چیزی که اصلا نوع حلال نداشته باشد]
یا چیزی که جنبه حرامش بیشتر از جنبه حلالش است[مثل همین تکخوانی زن که فرض حلال دارد ولی خیلی نادر است]
در جامعه، چیز خیلی بدی است.
🔸 یکی از گناهان است که در دوران ما که دوران حاکمیت دین و ارزش های دینی است، باید همه مراقب باشند، دولتمردان، من و شما _ عمامه به سرها _ مراقب باشیم، کاری نکنیم که محرمات در جامعه عادی بشود. طوری بشود که برای مردم کوچک و سبک بشود...»(۸۸/۱۰/۲۷)
پ.ن۱: آیا اینکه یک عمامه به سر، یا یک وزیر، یا یک انقلابی یا هر فرد تریبون داری، اقدام به نشر تکخوانی زن بکند، عادی سازی و ترویج آن نیست!؟
پ.ن۲: با توجه به آنچه عرض شد، بی تعارف و با صراحت باید گفت: اگر جاهلند که هیچ! و الا در «صلاحیتِ آن وزیر» و «عدالتِ آن عمامه به سر» و «انقلابی بودنِ آن انقلابی» که اقدام به انتشار تک خوانی زنان می کند، شک کنید...
یاعلی🌹
#طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
هدایت شده از آنسوتر | سید محمدرضا رضی
ای مرد الهی جگرت را عشق است...
امام خمینی ره سال 41:
دستگاه بهاييت و كارخانه پپسى كولا دستگاه جاسوسى يهود فلسطين (صهیونیست غاصب )است.
صحيفه امام ج1 123
#پپسی_کولا
کانال سیدضیاءالدین رضی بهابادی
https://eitaa.com/szrbahabady
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
ترفندهای سیاسیون و لیستبندهای حرفهای برای دلسرد شدن و کنار کشیدن نامزدهای جوان
۱. وانمود میکنند تنها مرجع تشخیص، آنها هستند و همگان باید منتظر صحنه گردانی آنها و تعیین تکلیف لیست آنها باشند. هیچ ابتکار عمل دیگری را برنمیتابند و از همان ابتدا سرکوب میکنند.
۲. به جوانان تازه به میدان آمده، با قاطعیت القا میکنند که شما رایی ندارید و باید لابی کنید که در لیست بروید. بدین ترتیب، آنها را ماهها منتظر و مستاصل نگه میدارند تا نکند خودشان را مستقل معرفی و تبلیغ نمایند. دست آخر هم میگویند متاسفانه رای نداشتید و لذا در لیست قرار نگرفتید!
۳. دوگانه ابلهانهی "صالح مقبول یا اصلح نامقبول؟" را سر زبانها میاندازند. در حالی که هیییچ ردپایی از این دوگانهی ضد انقلابی، در منویات امام و رهبری نمیتوانند نشان دهند.
۴. به جوانانی که کمی سرسختی در مبارزه انتخاباتی از خود نشان دهند، قول فرماندار شدن یا بخشدار شدن میدهند و میگویند شما به درد حوزه اجرا میخورید و فعلا بروید رزومه جمع کنید.
۵. به نامزدهای جوانی که تا آخر در صحنه باقی مانده و کنار نکشیدهاند، انگ وحدتشکن و خودرای و حرف گوش نکن میزنند و بعدش هم آنها را بایکوت میکنند و با استیلایی که بر ادارات و سازمانهای منطقه دارند، مراقبت میکنند که مبادا نقشی به این افراد داده شود تا جای پای خود را برای دورههای بعدی باز کنند.
و بدین ترتیب،
گفتمان انقلاب، مغلوبه میشود و
"میزان رای ملت است"
تبدیل میشود به:
"میزان، حضور در لیست است"‼️
#روحالله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
مگر همه سیاستها برای بهبود رفاه خانوار نیست؟
پس مهمترین ناترازی، ناترازی بودجه خانوار است. راهکارش هم کاهش نرخ ارز یا افزایش دستمزدها متناسب با قیمت ارز است.
بعد از حل این ناترازی، همه ناترازی های دیگر را با سیاست قیمتی حل کنید.
https://eitaa.com/DrRezaGholami
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
پیام رسیده به کانال👇
"میزان دستمزد کارگران در ایران تقریبا ماهانه ۱۵۰ دلار است و در عربستان و فوب خلیج فارس میزان دستمزد تقریبا ۸۰۰ دلار است که اگر این مابه التفاوت ۶۵۰ دلاری را بر تقریبا ۱۳ میلیون کارگر ایرانی ضرب کنیم ماهانه تقریبا ۸.۵ میلیارد دلار و سالانه تقریبا بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار یارانه پنهانی است که کارگران ایرانی به کارفرمای دولتی یا بخش خصوصی داده اند آقا قیمت بنزین را جهانی کنید و درآمدش را هم جهانی کنید و گرنه هزینه ها جهانی و درآمدها ریالی باشد ناترازی بزرگی در بودجه خانوار به وجود خواهد آمد و باعث بحران های اجتماعی خواهد شد"
پیام شما هم در کانال منتشر میشود
https://eitaa.com/DrRezaGholami
بزرگترین #ناترازی در کشور چیست؟
درآمد ریالی ، هزینههای دلاری
حسن عباسی
@hassanabbasi1374
از نظر لیبرال ها، هزینه کردن دولت برای #نان و معیشت مردم زیان است، اما اینکه دولت چند هزار میلیارد پول بیتالمال را در چاه #بورس بریزد تا چند روزی شاخص مثبت شود زیان نیست!
حسن عباسی
@hassanabbasi1374
از نظر لیبرالها ، اگر نیمی از چاپ پول بانک مرکزی را صرف نجات #بانک_آینده کنیم زیان نیست ، ولی هزینه کردن برای نان و معیشت مردم ، زیان است!
حسن عباسی
@hassanabbasi1374
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎯 ایدئولوژی پنهان!
وقتی با یک سیاست مواجه میشویم چطور باید تشخیص دهیم عادلانه هست یا خیر؟
🔸 شکاف طبقاتی خوبه یا بد؟
🔸 دعوای ما با لیبرالها علمیه یا ایدئولوژیک؟
🔸 سفهاء چه کسانی هستند؟
🔸 انسان موفق کیست؟
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
⚠️آمار نقدینگی - تورم و عبرتی که نمیگیریم
🔖حداقل ۲ سال از سیاستهای چندگانه انقباضی میگذرد، حالا در مهرماه ۱۴۰۲ آمارها سخن میگویند:
📉رشد نقدینگی: ۲۶.۴٪
اما...
📉تورم طبق CPI بانک مرکزی، سال پایه ۹۵: ۵۳.۳٪
📉تورم مسکن: ۷۳.۹٪
📉تورم اجارهبها: ۵۴.۷٪
📌 راهی دیگر باید یافت.
@Economics_Finance
آغاز روند جدی برخورد با ترویج بی حیایی در اینستاگرام
تعداد زیادی از بلاگرها و افرادی که در اینستاگرام فعالیتهای خلاف عفت و حیا انجام میدادند بازداشت شدند
پ.ن: امیدواریم این کار ادامه پیدا کنه و برخوردها بازدارنده باشه. مسدود کردن صفحه اینستاگرام کمترین مجازات ممکن برای این افراد هنجار شکن هست.
البته حدس میزنم مثل دفعه های قبل با یک عذرخواهی ، سر و ته قضیه رو هم میارن و این بلاگرها هم با چند هزار فالوور بیشتر به کارشون ادامه میدن.
@hassanabbasi1374
هدایت شده از آیات و روایات کاربردی غفلت شده
مؤمن دستش نمک ندارد. «اَلْمُؤْمِنَ مُكَفَّرٌ» مؤمن از بندگان خدا ناسپاسی زیاد میبیند. همان وقتی که خدمتی کرده است و یا از همان کسانی که به آنها خدمت کرده است ناسپاسی میبیند، بیتوجهی میبیند.
شاید تعجب کنید! ولی این قاعده برای مؤمن زیاد تکرار میشود، نه اینکه همیشگی باشد ولی قدرناشناسی از مؤمن خیلی زیاد رخ میدهد، امتحان کنید، وقتی نیت میکنی کاری را خیلی با اخلاص انجام دهی ناسپاسی از مخلوقات هم در کارت زیاد میشود.
در روایت حکمتش را هم گفته است:
«وَ ذَلِكَ أَنَّ مَعْرُوفَهُ يَصْعَدُ إِلَى اَللَّهِ تَعَالَى فَلاَ يَنْتَشِرُ فِي اَلنَّاسِ»
زيرا محاسن و خوبىهاى او نزد حق تعالى بالا مىرود و در نتيجه بين مردم منتشر نمىگردد و به چشم مردم نمیآید. مؤمن در عین مفید بودن گمنام است.
اما برخلافش کافر است:
«وَ اَلْكَافِرَ مَشْهُورٌ وَ ذَلِكَ أَنَّ مَعْرُوفَهُ لِلنَّاسِ يَنْتَشِرُ فِي اَلنَّاسِ وَ لاَ يَصْعَدُ إِلَى اَلسَّمَاءِ.»
كافر مشهور و معروف است زيرا اعمال خوبش براى مردم است و بين آنها منتشر مىشود و به سوی آسمان بالا نمیرود.
https://eitaa.com/ayat_va_revayat
هدایت شده از اقتصاد انرژی/همت قلی زاده
من هیچ چیزی برای گفتن ندارم!
می گه چون افزایش سن بازنشستگی نسخه واحد نهادهای بین المللی برای همه کشورهاست پس تصمیم درستی است...
به همین اندازه تباه،
من حقیقتا درک نمی کنم چرا تصور بر این است که ما قادر نیستیم اقتصاد کشور را اداره کنیم و هر چه داخلی ها بگویند حاصل بیسوادی است ولی اگر یک کروات زده چشم آبی با کلمات قلمبه سلمبه انگلیسی نسخه بپیچد حاصل دانش و روشنفکری است،
عزیزِ من!
شاید او نسخه مرگ تو را می پیچد!
از کجا تا این حد مطمئنی؟؟؟!!
@hemmatgholizadeh
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
نصف مشکلات اقتصادی مملکت حل میشه... 🔻🔻🔻
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
فکاهیات اقتصاد ایران
بنزین را به جای خودرو به افراد بدهیم🤔
*سوال: آنها که گازوئیل سوز هستند را چه کنیم؟
فعلأ #عدالت را در مورد گازوئیل برقرار نمی کنیم.
https://eitaa.com/DrRezaGholami
#مهدی_طغیانی نماینده اصفهان ، در نشست صمیمانه فولاد مبارکه با فعالان بازار سرمایه گفته:«اگر کسی اندکی با مفاهیم اقتصادی آشنا باشد اهمیت و ضرورت وجود #بورس_کالا را درک میکند»
نیازی به همان آشنایی اندک هم نیست، حتی کسی که ذره ای اطلاعات اقتصادی نداشته باشد فقط با نگاه کردن به ترکیب هیئت مدیره بورس کالا متوجه میشود که وجود بورس کالا برای مردم ضروری است یا برای فولاد مبارکه اصفهان؟
البته شرکت های فولادی و پتروشیمی برای فروش محصولاتشان به نرخ جهانی و دلاری ، علاوه بر بورس کالا، به نئولیبرال هایی همچون مهدی طغیانی و پورابراهیمی هم نیاز دارند که با رای مردم انقلابی وارد مجلس شده اند ولی به جای پیگیری دستورات رهبری مبنی بر ممنوعیت دلاری فروشی ، منافع این شرکت های خام فروش را در مجلس دنبال میکنند.
امیدواریم در انتخابات امسال ، مردم انقلابی فریب لیست های انتخاباتی را نخورند و معیارشان برای انقلابی بودن افراد، مخالفت با سیاست های لیبرالی و جهانی سازی قیمت ها باشد.
حسن عباسی
@hassanabbasi1374
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشنهادی که بوی گرانی بنزین داشت از برنامه هفتم حذف شد
با اخطار قانون اساسی از سوی مهدی عسگری نماینده کرج، نمایندگان مجلس با تغییر در نحوه تخصیص سهمیه بنزین (که امکان آزادسازی قیمت آن را فراهم میکرد) مخالفت کردند.
این ایده که فاقد زیرساختهای عملیاتی است ظاهری زیبا و باطنی خطرآفرین دارد و همانطور که عسگری درمجلس اشاره میکند؛ میتواند زمینه را برای آزادسازی قیمت بنزین فراهم کند.
طبق این پیشنهاد که با هوشیاری نمایندگان مجلس حذف شد سهمیه بنزین به جای خودرو به افراد داده میشود ولذا نیمی از مردم که فاقد خودرو هستند با گرانی بنزین، دچار نفع بیشتری میشوند به عبارت دیگر آنها ذینفع گرانی بنزین خواهند شد و با این ذهنیت که از بالارفتن قیمت بنزین سود بیشتری میبرند تمایل دارند سهمیه خود را به قیمت بالاتری به افراد دارای وسیله نقلیه بفروشند حال آنکه اثرات تورمی این انفاق آنقدر زیاد خواهد بود که نه تنها مردم سود نمیکنند بلکه با آزادسازی قیمت بنزین شاهد یک تورم انفجاری شبیه شوک قیمتی حاصل از حذف ارز ترجیحی خواهیم بود!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat