هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
#چالش_مهم🇮🇷
⚠️فارغ از انتقادات، اگر بخواهید نکات مثبت و بدیهی زندگی در ایران که در کشورهای دیگر کمیاب است را نام ببرید چه میگویید؟
💡مثلا دسترسی همگانی به:
🔸دستشویی و نظافت شخصی
🔹آب گرم
🔸کولر
🔹بخاری
🔸تلویزیون رایگان
🔹ماشین لباسشویی
🔸یخچال
🔹فریزر
🔸برق
🔹گاز
🔸بنزین ارزان
🔹مسجد و خدمات مذهبی و معنوی
و..
🔖لطفا نکات مثبت خود را به آیدی زیر ارسال نمایید:
@amirhossein_hosseini_ir
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از جهان آرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید یاسر جبرائیلی: در اقتصاد مردم محور قرار نیست کارخانههای بزرگ تعطیل شوند
🔸در تولید کوچک مقیاس و غیر متمرکز، قرار نیست کارخانههای بزرگ تعطیل شوند بلکه باید امکان و ابزار تولید را برای هر متخصص فراهم کرد؛ در این سیستم شبکهای از تولیدکنندگان به وجود میآید و در تمام کشور تولیدکنندگان هم افزا به وجود میآیند و دولت هم حامی و ناظر در قلب این سیستم است.
🔹رهبری فرمودند نقش دولت ستاد است و مردم، صف هستند ولی جریان لیبرال قائل به برنامهریزی توسط دولت نیست.
⏰ «جهان آرا»؛ روزهای زوج ساعت ٢٢ از شبکه افق
🆔 @ofogh_tv
هدایت شده از جهان آرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید یاسر جبرائیلی: قطعات خودرو را هم میتوان در کارگاههای کوچک ساخت
🔸آیا نمیتوان قطعات اتومبیل را با دستگاههای کوچک مقیاس تولید کرد؟ قطعا میتوان چنین کاری انجام داد که در برخی قطعات صدق میکند البته قرار نیست کارخانه اتومبیلسازی را تعطیل کنیم.
🔹در واقع آنچه ممکن است که در کارگاههای کوچک تولید شود را به مردم سپرد و به این ترتیب جهش تولید اتفاق میافتد.
⏰ «جهان آرا»؛ روزهای زوج ساعت ٢٢ از شبکه افق
🆔 @ofogh_tv
هدایت شده از جهان آرا
جهان آرا - چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403.mp3
28.94M
🎧 بشنوید| برنامه تلویزیونی «جهان آرا»
👈🏼موضوع: تصویر اقتصاد مردمی در افق تمدن اسلامی
🔰صوت کامل گفتوگو با:
👤 دکتر سید یاسر جبرائیلی
عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
28 مگابایت
◽️چهارشنبه ٢۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
🆔 @ofogh_tv
هدایت شده از اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
✍ ا. انصاری زاده
دگوری های تازه به دوران رسیدهی رسانهی سوپر لیبرال «فردای اقتصاد» که گمان میکنند اگر به تعطیلات آخر هفته بگویند (ویکند) خیلی با کلاس و با پرستیژ هستند، برای بعد از این پروژه ی منحوس یهودی محور تعطیلی شنبه ها هم برنامه دارند؛
از نظر آنها، تصمیمات مکملِ این تصمیم، انتقال تعطیلات مناسبتی که احیاناً در وسط هفته هستند، به آخر هفته هاست.
این درحالیست که بسیاری از این تعطیلات در ایران، مناسبت های مذهبی و دینی و ولادت و شهادت بزرگان دین میباشند، که ظاهراً قرار است به کلی سبک زندگی دینی مردم را تغییر دهد.
با پروژه ای بشدت کثیف تر و خطرناک تر از آنچه که فکر میکنیم رو به رو هستیم...
@tahliltamadoni
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
هزینه مصالح در آنالیز قیمت ساخت به دو شکل ظاهر میشوند:
۱- هزینه کاربرد مستقیم
۲- اثربخشی بر قیمت سایر مصالح (بر کالای جانشین و مکمل)
هزینههای مستقیم سیمان و فولاد در ساختمان (با فرض عدم استفاده از درب و پنجره فولادی و عدم استفاده حتی یک گرم فولاد در سایر اجزای ساختمان) بسته به نوع اسکلت و تعداد طبقات و ... بین ۱۰ تا ۱۵ درصد از هزینه ساخت است.
با گران شدن هر کدام از این کالاها، تقاضای بیشتری برای جانشینها ایجاد میشود. افزایش قیمت سیمان، رغبت برای اسکلت فلزی را تقویت میکند و افزایش قیمت فولاد، رغبت برای اسکلت بتونی را تقویت میکند. لذا در یک سناریو سیمان بیشتر و در یک سناریو فولاد بیشتری مصرف میشود.
تغییر قیمت سیمان و فولاد، قیمت کالاهای مکمل را نیز تغییر میدهد. چراکه قیمتهای نسبی مواد اولیه در ساخت ساختمان، میل به ثبات دارند.
اگر تغییر قیمتهای نسبی به نحو شدیدی رخ دهد، نظام قیمتگذاری ساخت را تغییر میدهد. این تغییر نظام قیمتگذاری، انتظارات را نیز وارد بازی میکند و از این مجرا نیز بر قیمت اثر میگذارد.
همه این تغییرات اثرات جانبی بر حقوق و دستمزد نیروی کار این بخش دارد و با تغییر نظام دستمزدها با پیچیدگی ماجرای قیمت میافزاید.
ماجرای قیمت در اقتصاد بسیار پیچیده است و نمیتوان صرفا با چهارعمل اصلی آن را محاسبه کرد.
نهایتا: در حوزه منابع طبیعی، وجود رانت طبیعی، امری بدیهی است. مسئله حکمران این است که این رانت باید به چه نحوی باید توزیع شود. باید به عموم مردم تعلق پیدا کند یا عدهای قلیل بتوانند همه رانت را تصاحب کنند؟
هدایت شده از پونز
💬علت اینکه کشورهای غربی شنبه و یکشنبه را تعطیل میکنند این است که بازار عمدهشان دست یهودیهاست؛ آنها شنبه کار نمیکنند لذا مجبور شدهاند دو روز هفته را تعطیل کنند. یکشنبه که تعطیل مسیحیهاست؛ شنبه را چرا تعطیل کنند؟ چون اقتصاد آنجا دست یهودیهاست.
👤علامه مصباح یزدی، ۱۳۸۹/۴/۲۲
📌 @ponezs
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«يعني ميفرمائيد هم جامعه اسلامي باشد و هم وضع موجود دست نخورد؟!»
🔸در مذاکرات بند ب اصل۴۳ قانون اساسی مبنی بر اعطای ابزار تولید به همه کسانی که قادر به کارند،
آیتالله سبحاني در مخالفت با بند ب، استدلالهايي را پيرامون «اگر واقعاً بخواهيم براي همه افراد وسيله کار فراهم کنيم همه افراد ادعا ميکنند که براي ما وسيله کار فراهم کنيد و سبب ميشود تمام کارخانه هائي که الان مشغول کار هستند و مؤسساتي که مشغول کار هستند همه افراد اينها اجتماع ميکنند و جمع ميشوند و ميگويند براي ما وسيله کار فراهم کنيد و در نتيجه اين واحدهاي صنعتي دچار انحطاط و اضمحلال ميشوند» و «امکان ايجاد هرج و مرج بهخاطر استقلالطلبي کارگران» و «مايه دردسر شدن» اين بند بيان فرموده و جناب آقاي اشراقي هم با تاييد آن، همراهي نمودند.
🔹شهيد آيت الله بهشتي در پاسخ با بيان استدلالي بدين مضمون که «يعني ميفرمائيد هم جامعه اسلامي باشد و هم وضع موجود دست نخورد.»، وضع موجود حوزه کار و اشتغال را مغاير با قوانين ديني در اسلام دانستند.
🔸آيت الله مکارمشيرازي با تأکيد بر «پرهيز از اينکه اقتصاد شکل دولتي پيدا کند و مردم سربار دولت بشوند يعني همهچيز را از دولت بخواهند، بايد آنچنان انگيزهاي در مردم به وجود بيايد که تمام چرخهاي اقتصادي را خودشان به کار بياندازند. مسأله کارگر و استثمار او مهم در موضوع ابزار نيست، مسأله تقسيم سود بهطوري است که او حقش را ببرد و کمترين ظلمي به او نشود. حکومت اسلامي ميتواند بر نرخها نظارت بکند. همانطور که فقيه بهعنوان ولايتش ميتواند برنرخها نظارت کند و در عهد نامه مالک اشتر هم هست بر نرخ تقسيم سود کارخانه هم بين کارگر و بين توليد کنندگان کارخانه ميتواند نظارت کند و آنچنان سهمي براي کارگر قرار بدهد که تمام حقش گرفته بشود.»
🔹آيت الله موسوي اردبيلي نيز در دفاع از اين بند استدلال فرمودند که «اين اصل براي مبارزه با استثمار، است سنتها طوري تنظيم شده که با موازين اسلامي هم تطبيق بکند.»
🔸سرکار خانم گرجي در تاييد اين اصل با استناد به قرآن کريم استدلال فرمودند که «اين اصل مطابق قرآن است و مطابق سوره ماعون است و همانطور که خداوند ميفرمايد ((فويل للمصلين الذين هم عن صلات هم ساهون والذين هم براؤن ويمنعون الماعون))، اين اصل کاملاً اسلامي است و ريشه قرآني دارد».
✳️در نهایت شهیدبهشتی از نمايندگان سؤال مهمي در موردبند ب اصل 43 قانون اساسي ميپرسد که «آيا روي خود اين مطلب دچار اشکال هستيد که مطابق اسلام است يا نه؟»
✅و نمايندگان پاسخ ميدهند که «نيستيم.».
⚠️ایشان از اين پرسش و پاسخ چنين جمعبندي ميفرمايند که «پس اگر نيستيد اين سوال پيش ميآيد که، اين از نظر علم اقتصاد و از منظر اجرا و جزییات فني در يک جامعهاي مثل ايران آيا اين به رشد اقتصاد کمک کند يانه؟
وقتي بحث، بحث علمي شد يعني اين بحث شد که آيا يک چنين نظام جديدي که نه سوسياليسم است نه مارکسيسم است بهشکل نهايي و نه کاپيتاليسم و نه هيچ ايسم ديگر، بلکه اسلام است.
🔆ما ميگوئيم که اين نوع جديد اين نظام جديد اين مبنای جديد، بر مبنای تجاربي که در بخشي از جهان انجام شدهاست از قبيل تشکیل تعاونيهاي کشاورزي و صنعتي بر حسب اين تجربهها اين مسیر موجب افزايش توليد و باعث اينکه آن آزادگي انسان در انتخاب کار بيشتر بشود يک مقدار رويش تجربه شدهاست، و بعد هم معلوم است که يک نظام جديد را نميشود گفت که تجربهاش را ديگران بکنند و ما تجربهاش را وارد بکنيم به ايران و سرزمين اسلام، ما خود بايد شروع کننده اين تجربه باشيم.
🔅مگر روزي که نظامهاي ديگر کارشان را شروع نمودند، گفتند آیا جاي ديگر تجربه شده يا نه؟ خوب دست به تجربه ميزنند و در میانه عمل و برنامهريزيها نواقصش را ميبينند و اصلاحاتي ميکنند و اينکه ما نوشتيم کيفيتش را قانون معين ميکند.
💠در پایان بند ب اصل ۴۳ قانون اساسی با محوریت «همگانیسازی ابزار تولید برای همه کسانی که قادر به کارند» با اکثریت کامل آرا به تصویب رسید.
منبع: کتاب مشروح مذاکرات قانون اساسی
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
وقتی عاشق خدمت به مردم باشی و خالصانه خدمت کنی، خداوند دستت را برای خدمت بیشتر باز میکند ...
«وَلا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون »
@hassanabbasi1374
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 «رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت»
✍️ پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام عزای عمومی در پی درگذشت شهادتگونه رئیسجمهور و همراهان گرامی ایشان
📝 حضرت آیتالله خامنهای در پیامی شهادت حجتالاسلام والمسلمین سیّدابراهیم رئیسی رئیسجمهور اسلامی ایران، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، حجتالاسلاموالمسلمین آلهاشم نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی، دکتر رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و همراهان گرامی ایشان در سانحه هوایی را تسلیت گفتند.
📝 متن پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
▪️با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
▪️این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
▪️رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
▪️در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
▪️اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
▪️در پایان تسلیت صمیمی خود را به مادر گرامی جناب آقای رئیسی و همسر فاضل و بزرگوار ایشان و دیگر بازماندگان رئیس جمهور و خانوادههای محترم همراهان بویژه والد ماجد جناب آقای آل هاشم معروض میدارم و صبر و تسلای آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۴۰۳/۲/۳۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
دو گروه طعنه می زدند رئیسی را
ما می گفتیم رسانه بلد نیست 😔
عده ای می گفتند شو رسانه ای بازی می کند... کار نمایشی می کند...
حالا که او همه رسانه های دنیا را به دست گرفته به این فکر می کنم حتی رسانه را هم بهتر از ما می شناخت...
ما اسیر قفس دنیای مادی به خیال خام خودمان می خواستیم به او درس رسانه بدهیم...
اما رسانه یعنی خالصانه برای خدا نفس زدن...
مگر حججی را کسی می شناخت؟
مگر استخوان شهدای غواص شیوه های رسانه ای را بلد بود؟
مگر کودکان غزه دوربین دارند؟
رسانه ما خون است...
آوینی هم دوربینش به خونش که آغشته شد رسانه شد...
رسانه یعنی خلق پیام... نه رساندن آن...
و اما آنان که طعنه زدند کار نمایشی می کند... چشمانتان را خوب باز کنید تا زیر پیکر مطهر او اثر نمایشی او را بر قلب های "مردم" ببینید...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سیل عظیم جمعیت، واقعا معجزه بود...
برای ما هم که طرفدار نظام و انقلاب هستیم دیدن چنین جمعیتی عجیب بود
آخه مگه میشه چنین جمعیتی برای تشییع پیکر یک سیاستمدار به خیابان بیان؟ کجای دنیا چنین اتفاقی ممکنه بیفته؟
واقعا معجزه است ...
این روزها رو که به تعبیر رهبری «یوم الله» هستند از دست ندید
حتما در تشییع پیکر شهدا در تهران شرکت کنید و این معجزه جمهوری اسلامی رو از نزدیک ببینید.
هدایت شده از بیداری ملت
سروده افشین علا در وصف مادر شهید رئیسی/ آن دست پر چروک
واکر به دست، پیرزنی خسته
میرفت سوی تخت خود آهسته
در آتش فراق پسر میسوخت
میگفت با غریبه و وابسته:
"آیا ز خاک پر زده فرزندم؟
آیا کبوترم ز قفس رسته؟"
بیرون خانه منتظرش بودند
مردم چه ناشناس چه برجسته
هر دم برای تسلیت از هر سو
میآمدند در صف پیوسته
مثل کبوتران حرم پر زد
مشهد به سوی آن زن وارسته
هرچند او برای پذیرایی
جایی نداشت درخور و شایسته
حتی نداشت خانهی دلبازی
مشرف به صحن و گنبد و گلدسته
اما شبیه بال ملائک بود
آن دست پر چروک حنابسته
#سید_شهیدان_خدمت
ستاد فرهنگی هنری بزرگداشت شهید جمهور
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبر انقلاب در دیدار رئیس دفتر سیاسی حماس:
وعده الهی برای محو رژیم صهیونیستی محقق خواهد شد
▪️ آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و هیأت همراه، پیش از ظهر امروز در دیدار رهبر انقلاب اسلامی مراتب تسلیت و تعزیت خود را به حضرت آیتالله خامنهای و همچنین به ملت و دولت ایران اعلام کردند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار با تشکر از ابراز همدردی ملت فلسطین بهویژه مردم غزه، متقابلاً شهادت فرزندان آقای هنیه را تبریک و تسلیت گفتند و از صبر رئیس دفتر سیاسی حماس تمجید کردند.
▪️ حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به مقاومت فوقالعاده مردم غزه که موجب تعجب جهانیان شده است، گفتند: چه کسی باور میکرد که روزی در دانشگاههای آمریکا به نفع فلسطین شعار داده و پرچم فلسطین برافراشته شود و چه کسی باور میکرد که روزی در ژاپن و در تظاهرات به نفع فلسطین، به زبان فارسی شعار «مرگ بر اسرائیل» سر داده شود.
▪️ ایشان تاکید کردند: در آینده نیز ممکن است در مورد قضیه فلسطین حوادثی اتفاق بیفتد که امروز باور کردنی نیستند.
▪️ رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به آیات قرآنی که درباره تحقق دو وعده خداوند به مادر حضرت موسی(ع) است، افزودند: اکنون نیز وعده اول خداوند درباره مردم فلسطین محقق شده و آن، همان غلبه مردم غزه که گروهی کوچک هستند در مقابل گروه بزرگ و قدرتمندِ آمریکا، ناتو، انگلیس و برخی کشورهای دیگر است. برهمین اساس وعده دوم یعنی محو رژیم صهیونیستی نیز قابل تحقق است و به لطف الهی آن روزی که فلسطین از «بحر» تا «نهر» تشکیل شود، فرا خواهد رسید.
▪️ حضرت آیتالله خامنهای تاکید کردند: آقای مخبر که بر اساس قانون اساسی مسئولیت امور اجرایی کشور را برعهده دارد سیاستها و جهتگیریهای رئیس جمهور فقید را درباره فلسطین، با همان انگیزه و روحیه ادامه خواهد داد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب: خداوند برای اطمینان یافتن مادر حضرت موسی به وعده مقام رسالت حضرت موسی، وعده اول در برگرداندن موسی به مادرش را محقق کرد/ وعده اول الهی در غلبه فلسطین تحقق پیدا کرده، وعده دوم یعنی محو اسرائیل و تشکیل فلسطین هم قابل تحقق است
▪️ رهبر انقلاب ظهر امروز در دیدار رئیس دفتر سیاسی حماس: خدای متعال به مادر حضرت موسی دو تا وعده داد: «إِنَّا رَادُّوهُ إِلَيْكِ وَجَاعِلُوهُ مِنَ الْمُرْسَلِينَ»؛ این دو تا وعده بود. بعد که «فَرَدَدْنَاهُ إِلَىٰ أُمِّهِ كَيْ تَقَرَّ عَيْنُهَا وَلَا تَحْزَنَ وَلِتَعْلَمَ أَنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ» این وعدهای که خدا میخواست مادر موسی بفهمد که حق است، وعدهی برگرداندن او نبود - او که برگشته بود، وعده که دارد میبیند - آن وعدهی دومی بود، «وَجَاعِلُوهُ مِنَ الْمُرْسَلِينَ»، این وعده را برای اینکه مادر موسی باور کند که حالا که این وعده عمل شد که رَدَدْنَاهُ إِلَىٰ أُمِّه، آن وعده هم عمل خواهد شد.
▪️ وعده اول الهی برای شماها تحقق پیدا کرده است. یعنی یک گروه «كَم مِن فِئَةٍ قَليلَةٍ غَلَبَت فِئَةً كَثيرَةً بِإِذنِ اللَّهِ» شما یک فئه قلیلهای هستید، توانستید غلبه پیدا کنید بر فئه کثیره. فئه کثیره، آمریکاست، ناتو است، انگلیس است و بعضیهای دیگر. پس آن وعده دیگر هم که محو اسرائیل است، او هم قابل تحقق است، تشکیل فلسطین من البحر الی النهر. ۱۴۰۳/۰۳/۰۲
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از ماهبندان | محمدرضا شهبازی
در سوگ تیغ برّان سال ۶۷
✍ امین فرج اللهی
در این عکس، سی و اندی ساله است، گردهمایی دادستانهای انقلاب کل کشور، دو سه سال پس از رحلت امام. آقای ریشهری به عنوان دادستان کل دارد بالای سن سخنرانی میکند و آن کتشلوارپوشی که منتهاالیه سمت چپ بین آقای نیری و یونسی نشسته، سید ابراهیم رئیسی است که در دهه شصت برای رسیدگی به چندپرونده حساس و خاص، از امام حکم و ابلاغ ویژه گرفته است.
براي من، سید ابراهیم رئیسی بیش از آن که سید محرومان و رئیسجمهور خدمت و خادمالرضا(ع)باشد، تیغ برّان انقلاب علیه مشتی آدمکُش است که قدرش دانسته نشد. وقتی بحرانی در هر سطحی در کشور اتفاق میافتد، بعضی کپ میکنند، بعضی ترجیح میدهند پیدایشان نشود تا آبها از آسیاب بیفتد و بعضی مردانه وسط میدان میایستند و هزینه میدهند. تابستان ۶۷ و ماجرای منافقین با حکم امام، یکی از آن مقاطع است.
هجمه رسانهای ضدانقلاب نباید ما را دچار لکنت کند، بی تعارف در تابستان ۶۷ پس از عملیات مرصاد، منافقینی را حذف کردیم که اعتقاد داشتند اگر بیاییم بیرون، ملت را میکُشیم. چه زمانی؟ کمی پس از سلاخی مجروحین بیمارستان اسلامآباد غرب وسط حیاط بیمارستان در عملیات فروغ جاویدان. چه کسانی؟ آنهایی که همین چندسال گذشته با اسلحه و در خانه تیمی دستگیر شده بودند.
چندسال قبل در یک برنامه تلویزیونی گفتم ما باید از آقای رئیسی و دستاندرکاران سال ۶۷ به عنوان تلاشگر حقوقبشر تشکر کنیم، چون اگر منافقین روزگاری بر کشور مسلط میشدند، فاجعه بیمارستان اسلامآباد را در سطح یک کشور انجام میدادند و رسما نسلکشی میکردند.
بگذریم. حالا سید ابراهیم رئیسی دارد شهر به شهر روی دست مردم تشییع میشود و چند صباح دیگر در قبری کوچک در حرم امام هشتم آرام میگیرد. خدایی که همه کارهایش روی حساب و کتاب است و ارادت ابراهیم رئیسی نسبت به امامرضا(ع) را به ما نشان داده بود، رفتنش را در شب ولادت حضرت مقدر کرد. در نگاه بعضی، ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور مردمی بود. برای بعضی، سالهای تولیت آستان قدسش پررنگ است و برای برخی سالهای قاضیالقضاتیاش. اما من برای مردی فاتحه میخوانم که روزگاری بر اساس وظیفه شرعی و حکم امامخمینی، ایران و ایرانیان را از شر منافقین راحت کرد؛ و سه دهه بعد وقتی در مناظرات انتخاباتی فحشش را از نامردها خورد، دم برنیاورد؛ و وقتی از دنیا رفت، منافقین و جلادها به نشانه شادی رقص و پایکوبی کردند.
تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار/ که رحم اگر نکند مدعی، خدا بکند
ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
دستفروش های جلو بازار شمس تبریزی برای #شهید_رئیسی بنر زدن اما لیبرال های اقتصادی شناخته شده ایرانی لال شده اند و حتی یک واکنش نشان ندادند.
واضح است.
ایشان #شهید_جمهور است نه حامی لیبرالیسم.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
قاسم، ابراهیم و خیر کثیر
به تاریخ زندگانی پیامبر(ص) دقت کردهاید؟ نام دو نفر از فرزندان ایشان قاسم و ابراهیم بود که خدای متعال آنها را (ابتدا قاسم و سپس ابراهیم را) به فاصله چند سال، از او گرفت و سپس به او خیر کثیر و کوثر را عطا کرد: إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَر (کوثر/۱).
خدایا انقلاب ما هم، هم قاسمش را قربانی تو کرد و هم ابراهیمش را؛ آیا بعد از این قربانیهای گرانسنگ، هنوز وقتش نرسیده تا بر ما نیز با خیر کثیر منت بگذاری؟... بَقِيَّتُ اللَّهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ (هود/۸۶).
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
هدایت شده از حسین زمانی میقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مطهریها مناسب جایگاه ریاستجمهوریاند (امام خامنهای)
#آیتالله_میرباقری
هدایت شده از اندیشکده قصد
❇️ تحلیلی کوتاه از مدیریت بحران بینظیر رهبر حکیم انقلاب اسلامی، در ماجرای شهادت رئیس جمهور، وزير خارجه، نماینده ولی فقیه در آ.شرقی، استاندار آ.شرقی و همراهان
۱-از رئیس جمهور مملکت و همراهانش «هیچ» خبری نیست! کشور در «بهت» و «ابهام» فرو رفته است. در سخنرانی برای «سلامت» آنها «دعا» میکند، سپس با «آرامش» به مردم «اطمینان» میدهد که «هیچ» اختلالی در کار کشور به وجود نخواهد آمد. میگوید به مسئولان «توصیهها» شده و کارها «مرتب» و «منظم» به پیش میرود.
سدی محکم در برابر سیلاب احتمالی!
۲-بعد از گذشت ۱۶ ساعت، رسماً اعلام میشود که رئیس جمهور شهید شده است. پیامی مینویسد. از رئیس جمهور تمجید میکند ولی بر خلاف پیامهای مشابه، فضا را «احساسی» نمیکند و بر انتخاب رئیس جمهور جدید تاکید میورزد.
۳-در این گیر و دار، مجلس خبرگان قرار است شروع به کار کند. رئیس جمهور و امام جمعه تبریز غایبان بزرگ این مجلس هستند. در این شرایط در پیامی «محکم» و «ادیبانه»، نظام اسلامی را «تعریف» میکند و از دیگران «دعوت» میکند تا به «تجربه شکست خورده غرب» بنگرند و در «طرح جامع و استوار و گرهگشای حکمرانی اسلامی» تأمّل کنند. بعضی جملات را باید چند بار خواند تا دقیق متوجه شد!
همین قدر با قدرت و تهاجمی!
۴-قرار است بر پیکر رئیس جمهورِ شهید و همراهان نماز بخواند. به تجربه حاج قاسم، همه منتظر و نگران جمله «انا لا نعلم منه الا خیرا» هستند. سه بار این جمله را تکرار میکند. همه گریه میکنند جز او!
فیلمهای قبل و بعد نماز هم بیرون میآید: همچنان «آرام»، «محکم» و «مطمئن».
۵-از ظهر همان روز، سران کشورهای مختلف به نوبت میآیند برای عرض تسلیت. ولی او برای «تسلیت و عزا» ننشسته است. جلسات، «کاری» میشود! نقطه اشتراک و تاکید صحبتهایش، ادامه ارتباطات و تقویت آن است. با اطلاعات همیشگیاش در مورد کشورها و اخبارشان صحبت میکند. حتی برای «اسماعیل هنیه» درس تفسیر میگذارد که از دو وعده الهی یکیش مانده و آن هم «نابودی اسرائیل» است و شما آن را خواهید دید!
با سران چندین کشور جلسهی پشت سرهم دارد، شب هم به خانواده رئیس جمهور سر میزند.
۶-سه روز گذشت، در هر کشور دیگری این سه روز میتوانست به «هر اتفاقی» منجر شود. ولی در ایران، «هیچ» اتفاقی نیفتاده است. همه چیز مرتب و منظم پیش میرود. مردم برای از دست دادن رئیس جمهورِ شهیدشان عزاداری میکنند و اشک میریزند.
🔹حرف آخر🔹
فقط یک چیز مانده: حرفهای نگفتهای که شاید «بعدا» بگوید...
🔹یک سوال از شما: چند کتاب و فیلم میتوان از این «روش مدیریت» تولید کرد؟ و در چه رشتههای تخصصی میشود آن را تدریس نمود؟
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«به کمتر از رئیسی قانع نشویم!»
هرکسی رئیسی بود باید رییسجمهور شود.
برای تحقق دولت اسلامی، نباید به کمتر از رئیسی راضی شد..
رییسجمهور شدن به ساخت و ساز چند پل و جاده و پاراف کردن چند برگ کاغذ اداری نیست!
به فهم و تسلط بر سیاستگذاری فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و تمدنی است.
به فقیه بودن و اسلامشناس بودن است.
به جامعالاطراف بودن است.
این بار به کم قانع نشویم!
از فرصت به دست آمده حداکثر استفاده را بکنیم تا به قبل از رئیسی برنگردیم..
که به تعبیر رهبر حکیم انقلاب اسلامی مطهریها مناسب جایگاه ریاستجمهوریاند..
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از محمد مهدی فاطمی صدر
رأی مشورتیمان را به کدام نامزد در صندوق انتخابات بریزیم؟ آن که فقهخواندهتر و فقهمدارتر است...