هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
📣 توصیههای آیتالله میرباقری برای ساعات پایانیِ منتهی به انتخابات
(۷ تیر ۱۴۰۳)
💥 فعالیتهای انتخاباتی جبهۀ انقلاب در این دوره، چه در رسانۀ ملی و چه در فعالیتهای ستادی و میدانی، نسبتبه تجارب گذشته، رو به پیش و دارای ویژگیهای مثبت فراوانی بود.
💥 رقابتی که در این دوره بین دوستان جبهۀ انقلاب وجود داشت، یک رقابت درونگفتمانیِ همافزا، بصیرتآفرین و اخلاقی بود که میتواند به رشد جبهۀ انقلاب کمک کند. البته ضعفها و کاستیهایی هم _ که متوقع از مؤمنین نبود _ وجود داشت که امیدواریم در آینده به نقاط قوت تبدیل شوند.
💥 تا امروز دو نفر از نامزدهای جبهۀ انقلاب بعد از تلاش جدی برای شفافشدن فضای رقابتهای انتخاباتی و تبیین گفتمان انقلاب اسلامی، فداکارانه و مجاهدانه از عرصۀ رقابت کنار رفتند تا امکان یک اجماع نسبی فراهم شود. امیدواریم فداکاری آنها مورد عنایت خدای متعال و لطف امام زمان(عج) قرار گیرد.
دو تن دیگر از نامزدهای جبهه انقلاب، تاکنون در صحنۀ انتخابات باقی ماندند و شاید مصلحت بدانند که تا آخر هم باقی بمانند. این دو بزرگوار، هر دو از سرمایههای ارزشمند جبهۀ انقلاب و متعهد به ارزشهای انقلاب اسلامی و ادامهدهندۀ راه روبهپیش و غیرقابلبازگشت شهید رئیسی عزیز هستند؛ لذا رقابت آنها جای نگرانی ندارد.
💥 امیدوارم در این ساعات پایانیِ منتهی به انتخابات، برادران و خواهران مؤمن و انقلابی از جدال و مراء و درگیریهای بیحاصل و پیشبینیهای غیرضروری و ناامیدکننده پرهیز کنند که موجب فرسایش توان انقلاب است.
ما باید با امیدواری و توکل به خدای متعال و با امید به یک پیروزی قطعی در انتخابات شرکت کنیم. امیدواریم انشاءالله یک پیروزی شیرین به نفع جبهۀ امام زمان(عج) شکل بگیرد.
💥 از همه عزیزان درخواست میکنم که در این ساعات پایانی برای تقویت جبهۀ امام زمان(عج) دعاهای مأثوره برای آن حضرت را بخوانند، مثل دعای عصر غیبت، صلوات ضرّاب اصفهانی، دعای یونس بن عبدالرحمن منقول از امام رضا(ع) و... که محدث قمی آنها را در مفاتیحالجنان نقل کردهاند.
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
اعتقاد دارم مردم ایران اشتباه انتخاب نمیکنند...
حتی یک قدم جلوتر میروم و میگویم آنچه مردم ایران انتخاب میکنند درست است.
حتی وقتی ۹۲ روحانی را انتخاب میکنند یک "نه" بزرگ به کسی میگویند که ۱۱ روز در مقابل رهبری ایستاد و خانهنشین شد.
یاد کسی که با گذشت زمان مشخص شد چقدر مردم درست به او "نه" گفتند.
یادم نمیرود سال ۹۲ به شخصی گفتم چرا به جلیلی رای نمیدهی؟ گفت نمیشناسمش اما بوی احمدینژاد را میدهد.
بعد از تورم بالای اوائل دهه نود، با روی کار آمدن دولت روحانی مردم با تورم پایین (همراه با رکود) مواجه شدند.
واقعیت این است که تورم را همه مردم لمس میکنند اما بیکاری را بخش کوچکی از مردم. فلذا هرچند اشتغال مهمتر است اما اثر روانی کاهش تورم بیشتر است. ضمن اینکه مردم همیشه به رای اول خود پایبند هستند و میگویند ۴ سال دیگر فرصت بدهیم به رییسجمهور مستقر. بنابراین رای سال ۹۶ روحانی هم عجیب نبود و با منطق "اجازه بدهیم ببینیم برجام به سرانجام میرسد یا خیر؟" هم سازگار بود.
سال ۸۴ و ۸۸ و ۱۴۰۰ هم که رایشان به گزینه انقلاب بود.
میماند سال ۷۶. آنها که یادشان هست میدانند که خاتمی نه بعنوان یک اصلاحطلب بلکه به عنوان یک شخصی در مقابل "هاشمی" که به شدت منفور شده بود در جامعه ایستاد و شعار مردم این بود: درود بر سه سید فاطمی/خمینی و خامنهای، خاتمی!
پس مطلقا رای به اصلاحات به معنای امروزی نبود.
دور دوم خاتمی هم مردم نه گزینه خاصی در مقابل او دیدند و نه دلیلی وجود داشت که به خاتمی رای ندهند. تورم هم برخلاف دولت هاشمی تا حدی کنترل شده بود. (هر چند ضریب جینی ثابت بوده یا کمی بالارفته)
اگر امروز مردم بین دولت دوم شهید رئیسی و دولت سوم روحانی میخواهند انتخاب کنند من تعجب میکنم چرا دوستان انقلابی ما نگرانند؟
تکلیف جبهه انقلاب (نه نامزدها) فقط و فقط وحدت است. چه جلیلی چه قالیباف! هر کدام به دور دوم بروند تمام جبهه انقلاب با تمام توان باید از او حمایت کند.
اگر امروز طرفدار جلیلی/قالیباف هستی و میگویی به قالیباف/جلیلی رای نخواهم داد قطعا درکی از انقلاب و کنش سیاسی انقلابی نداری.
من با افتخار اگر در دور اول جلیلی رای نیاورد در دور دوم به قالیباف رای میدهم و اگر قالیباف رای نیاورد به جلیلی.
نه رای سفید خواهم داد و نه به #دولت_سوم_روحانی سلام خواهم گفت.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از مکشوفات🇮🇷🇵🇸
#فوری
آخرین نظرسنجی متا لحظاتی پیش منتشر شد | قالیباف هیچ شانسی ندارد، رای سوخته ندهید.
🔸طبق آخرین نظرسنجی متا که به طور رسمی منتشر شده سعید جلیلی در همهی حالات با اختلاف بالاتر از قالیباف قرار دارد.
🔹با انتشار گستردهی نظرسنجی رسمی متا در صفحات شخصی و گروهها، تردید را از دل افرادی که با دروغهای امروز دچار شک در آمار واقعی شده بودند از بین ببرید و با #اجماع_مردم و رای موثر به دکتر جلیلی کار رو در مرحله اول تمام کنیم.
@makshufatEita
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1719540424024053580
🗒 رهبر انقلاب گفتند به کسی رأی بدهید که در درجهی اول، «اعتقاد واقعی به مبانی انقلاب» داشته باشد. سخن آقای جاودان و هر بزرگ دیگری که با این فرمایش رهبر انقلاب، ناسازگار باشد، اعتبار ندارد. انتخاب اینان در اثر القاء، آغشته به «هراس» است نه مبتنی بر «اصلحیت». رهبر انقلاب، چنین انتخابی از ما نخواستهاند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
چه قدر زیباست رای امروز ما با حرکت کاروان حسین ابن علی علیه السلام به سمت کربلا.
امروز روز انتخاب است تو با کدام کاروان و به کدام سو میروی؟!
صحنه همان صحنه و حرکت همان حرکت و مقصد همان مقصد.
با کاروان اباعبدالله الحسین علیه السلام به کربلا میروی
یا
با کاروان یزید و هلهله کنان به سمت شام بلا.
@hassanabbasi1374
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
🔸 این دو روز تجربه جالبی را شاهد بودیم. چیزی شبیه تجربه هیچ سالی. ستادهای دکتر قالیباف که از چند روز پیش کاملا فعال شده بودند تلاش فراوانی را انجام دادند که با تاکید بر وجه حزب اللهی و انقلابی دکتر قالیباف، هر آنچه از سبد انقلابی ها که سهم ایشان می دانستند را به خود جذب کنند. گویا این بزرگواران دریافته بودند که موفقیتشان در گرو همراهی جامعه انقلابی است و بدون همراهی آنها آنچه روی می دهد، همانند سال ۸۴ و ۹۲ و ۹۶ است.
🔹 در آن سالها دکتر قالیباف تمرکز خود را بر رای های دیگری گذاشته بود و جمعی از انقلابی ها به عنوان تنظیم گر و ستادگردان در کنار او بودند.
رای جامعه انقلابی در سال ۸۴ به احمدی نژاد، ۹۲ به دکتر جلیلی و ۹۶ به #شهید_رئیسی تعلق داشت.
🔹 اما در این دو روز، تلاش برای جذب سهم قالیباف از این سبد با صورت خوشی شکل نگرفت. استفاده از ترفندهای رسانه ای بدون هیچ محدودیتی و حرکت از بالا به پایین و از مراجع رای به رای دهندگان و تاکید بر فوبیای حاصل از نتیجه به جای قابلیت ها در این شیوه جلب رای واضح بود.
علی رغم انتقاداتی که به این شیوه ها دارم، اما خوشحالم که در این انتخابات، خود #سردار_قالیباف نمایان شد و دیگر نیازی به تلاش برای تفسیر و توجیه او وجود نداشت. همه ستادش با جهاد وارد میدان شدند و امروز آزمون سردار است بدون هیچ حجاب و تقیه.
🔹 در سوی دیگر هم دکتر جلیلی با همراهی جمع انبوهی از جامعه نخبگانی انقلابی پس از ۱۱ سال مطالعه، افکار و راه حل هایش را عرضه کرده و کمپین خود را در شهرهای مختلف آزموده است و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نکرده.
🌷 شهید رئیسی این فرصت را در اختیار جامعه انقلابی گذاشت که با هم رقابت کنند و به تضارب ایده ها بپردازند. جامعه انقلابی در کمتر از سه سال دولت شهید، نرم افزار حکمرانی را بر روی خود نصب کرد و دیگر حکمرانی برای او یک اژدهای دست نیافتنی نیست. این جامعه دیگر فریب #کارشناس_نمایی ها را نمی خورد. چون نخبگانش یک بار این مرکب را آزموده اند و نتایج خارق العاده ای هم کسب کرده اند.
🔹 حرکت عظیم این دو روز در جامعه انقلابی، سکوت و انفعال را بر جبهه مقابل حاکم کرد. هر چه بود در این دو روز در میان ما بود. چه همدلی ها، چه اختلافات و چه رقابت ها.
ظرفیت عظیم این جامعه آزاد شده است. این اتفاق اگر زودتر رخ می داد، حتی احتمال وجود جریان مقابل در دور دوم انتخابات هم نبود. حال اما این احتمال وجود دارد.
🔹 آنچه مهم است این است که اگر دکتر قالیباف و دکتر جلیلی راهی دور دوم شوند، شاهد یک رقابت در سطحی بسیار راقی تر از ادوار قبل خواهیم بود. اگر هم یکی از این دو بزرگوار وارد دور دوم شوند، انشاالله با تلاششان انسجامی مجدد شکل خواهد گرفت و با کمک آنچه در دوران شهید جمهور آموختیم، وارد عصر دیگری از تمدن اسلامی خواهیم شد.
🔸 دوران غربگرایی در ایران رو به پایان است و ژنرال های پیر دیگر قدرت بازگشت ندارند.
یا علی
حمیدرضا مقصودی
۸ تیر ۱۴۰۳
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷تلک قضیه و تلک قضیه..
❌ بازخوانی انتخاباتی از آهنگ معروف تلک القضیه که در مورد فلسطین بود
حتما ببینید.خیلی جالبه
چه هنرهایی دارن بچه های جبهه انقلاب👏✌️
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
سخنی با دوستانی که رأیشان قالیباف است
اگر قالیباف را اصلح میدانید، حتما به او رأی دهید
اما اگر استدلال شما این است که در دور دوم قالیباف شانس بیشتری دارد، رأی خود را نسوزانید، قالیباف به هیچ عنوان به دور دوم نخواهد رفت. بهتر است همه به جلیلی رأی دهیم تا با رأی بالا و به عنوان نفر اول به دور دوم برود
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از محسن قنبریان
🗳 چرا به انتخابات رقابتی، افتخار نکنیم!
انتخابات، یکی از مظاهر و نمادهای مردم سالاری است. هرچه #مشارکت بیشتر و #رقابت جدی تر باشد، بیشتر نمود مردمسالاری می دهد.
طعنه های انتخابات۱۴۰۰ مشارکت پایین و غیر رقابتی بودن بود.
مرحوم شهید رئیسی باوجودی که در آن دخالتی نداشت اما زیاد هجو شد که: رئیس جمهور یک انتخابات غیر رقابتی و مشارکت پایین است! و بدتر از این حرفها که یادتان هست!
اینبار حتی موسسه نظر سنجی #استاسیس انتخابات را یک رقابت جدی آن هم سه جانبه گزارش کرده است.
رقابت بین #جلیلی و #قالیباف همانقدر جدی است که بین آنها با #پزشکیان.
پس تا همین جا اتفاقی مبارک درون ارزشهای اسلامی و انقلابی مان افتاده است .
رئیس جمهور چهاردهم هرکه باشد متهم به انتصاب و درآمده از یک صندوق بی رقابت و بی مشارکت نیست.
اینکه انقلابی ترها هم بتوانند دو جناح از یک انتخابات باشند و نه بین بد و بدتر بلکه بین خوب و خوبتر انتخاب کنند هم اتفاق خوب دوم است و حاکی از رشد و بالندگی است.
برای انتخاب اصلح نسبی هم باید تلاش کرد تا نتیجه را هم دلخواه کرد.
این جمله رهبر انقلاب هنگام رای دادن، نادر بود و البته مطرّا:
"سالهای آینده انشاءاللّه سالهای خوب و مطلوبی باشد و مردم از گزینش خودشان راضی باشند."
📝 محسن قنبریان ۸تیر۱۴۰۳
☑️ @m_ghanbarian