هدایت شده از خاکریز۱
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صهیونیستها و شهرک نشینان بهتر است تا دیر نشده به کشورهای خودشان برگردند یا حداقل اگر عاقل باشند خیلی سریع تل آویو و حیفا را تخلیه کنند.
سخنان سردار کاملا
جدی است. 🌸🙏🌸
سردار سلامی: پاسخ غیرقابل تصوری به دشمن میدهیم
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
🔸شما حتی جایی برای فرار ندارید.
🔸اینبار هم خطا کردید و پاسخ آن را خواهید چشید.
🔸دشمن ما، کوچک و بی ریشه است و به زودی فروخواهد افتاد.
#خاکریز۱
@khakriz01 عضو شوید
هدایت شده از خاکریز۱
راه شکست اسرائیل چیست؟
تجربه اعراب به ما چه میآموزد؟
اسرائیل از زمان تاسیس خود در سال ۱۹۴۸ تا همین امروز، با مجموعهای از جنگها و درگیریهای نظامی مواجه بوده است، اما با وجود جمعیت نسبتا کمی که داشته و دارد، و بهرغم مواجهه با دشمنان قدرتمند، هموراه در این درگیریها پیروز شده است. علاوه بر عوامل نظامی و تاکتیکی، مسائل ایدئولوژیک، فناوریهای مدرن و پشتیبانی غرب نقش مهمی در این پیروزیها ایفا کردهاند. در این گزارش به سراغ تاریخ جنگهای اسرائیل رفته و تجربهای که از این جنگها میتوان گرفت را به بحث میگذاریم.
نخستین جنگ میان اسرائیل و کشورهای عربی بلافاصله پس از اعلام تاسیس اسرائیل و در سال ۱۹۴۸ رخ داد. تاسیس اسرائیل در تاریخ ۱۴ مه ۱۹۴۸ رسماً اعلام شد و پس از اعلام این خبر، ارتشهای چندین کشور عربی از جمله مصر، سوریه، اردن، عراق و لبنان به اسرائیل حمله کردند. هدف اصلی کشورهای عربی در این جنگ، که به «جنگ استقلال» معروف است، نابودی فوری اسرائیل و بازپسگیری سرزمینهای فلسطینی بود. اگرچه اسرائیل در آغاز جنگ با کمبود نیرو و تجهیزات نظامی مواجه شد، نهایتاً توانست با تکیه بر تواناییهای سازماندهی نظامی و با استفاده از نیروهای نظامی مردمی، ارتش کشورهای عربی را شکست دهد.
در کنار سازماندهی دقیق نیروهای نظامی، عامل دیگر پیروزی اسرائیل در این جنگ تبلیغات ایدئولوژیک و روحیهی بالای نیروهای نظامی و نیروهای شبهنظامی آن بود. آنها با این باور که برای سرزمین اجدادی خود میجنگند، روحیهٔ بسیار بالایی کسب کرده بودند. همچنین حمایت بینالمللی از اسرائیل نقش مهمی در این پیروزی داشت. اسرائیل موفق شد حمایت بینالمللی گستردهای کسب کند و بهویژه آمریکا و بریتانیا فعالانه از آن حمایت میکردند. دیوید بنگوریون، نخستوزیر وقت اسرائیل، در همان زمان اعلام کرد که: «ما برای بقا میجنگیم، اما تنها نیستیم؛ جهان آزاد یکپارچه حامی و پشتیبان ماست.»
جنگ کانال سوئز (۱۹۵۶)
در سال ۱۹۵۶ و در پی بحران کانال سوئز جنگ دیگری میان اعراب و اسرائیل رخ داد. این جنگ که به «یورش سهگانه» نیز معروف است، با همکاری اسرائیل، فرانسه و بریتانیا علیه مصر به وقوع پیوست. جمال عبدالناصر، رهبر ملیگرای مصر، تلاش داشت با بستن کانال سوئز مسیرهای تجاری و نظامی اسرائیل را محدود کند. هدف اسرائیل در این جنگ، کنترل صحرای سینا و کاهش نفوذ عبدالناصر بود.
اسرائیل در جریان این جنگ بهسرعت صحرای سینا را اشغال کرد و توانست پیروزیهای استراتژیک مهمی به دست آورد. پس از آغاز جنگ، آمریکا، شوروی و سازمان ملل، سه کشور اشغالگر را مجبور به عقبنشینی کردند. بنابرین میتوان گفت که در این جنگ اسرائیل از نظر نظامی پیروز شد و از نظر دیپلماتیک شکست خورد. مهمترین دلیل موفقیت نظامی اسرائیل در جنگ سوئز، همکاری نظامی با بریتانیا و فرانسه بود.
جنگ شش روزه (۱۹۶۷)
مشهورترین و سرنوشتسازترین جنگهای اسرائیل «جنگ شش روزه» نام دارد که در سال ۱۹۶۷ روی داد. عبدالناصر که در جریان ملی کردن کانال سوئز محبوبیت زیادی کسب کرده بود، در سال ۱۹۶۷ تصمیم گرفت به اسرائیل حمله کند. وی در سخنانی جنجالی اعلام کرد که از جنگ با اسرائیل استقبال میکند و بقای اسرائیل بیش از حد طول کشیده است. رادیو مصر نیز در برنامههای جنجالی خود اعلام کرد که مردم عرب به زودی اسرائیلیها را با بولدوزر به دریا خواهند ریخت.
ارتش ناصر چهارصد هواپیمای جنگی داشت که آنها را در منطقهای در حال آمادهباش مستقر کرده بود تا پرواز کرده و اسرائیل را نابود کنند. ارتش اسرائیل از وجود این هواپیماها آگاه شد و در حملهای پیش دستانه تمام آنها را در آشیانه هایشان منهدم کرد. مصر که نمیخواست این ضربه را بپذیرد اعلام کرد حملات موثری را علیه اسرائیل ترتیب داده و بر اساس همین اخبار دروغ مصر همراه با اردن و سوریه، لشگرهای زمینی را حرکت داده و به اسرائیل اعلام جنگ کردند و به این ترتیب جنگ شش روزه آغاز شد.
ارتش اسرائیل با نابودی برق آسای ناوگان هوایی مصر و سوریه توفق و برتری هوایی خود را در روز نخست جنگ تضمین کرد و سپس با انهدام لشگرهای زمینی مصر به صحرای سینا حمله نظامی کرد. کشورهای عربی از سرعت واکنش و حملات دقیق و منظم اسرائیل شگفتزده شده بودند و همین امر باعث از دست رفتن روحیه آنها شده بود.
این شکست یک تحقیر ملی برای مصر و شخص جمال عبدالناصر بود. پس از شش روز جنگ هوایی و زمینی ، پیمان آتشبس بین اعراب و اسرائیل بسته شد و اسرائیل سه برابر زمینهایی که در سازمان ملل تصویب شده بود زمین و متصرفات به دست آورد و اجازه نداد اعرابی که در روزهای نخست جنگ از اسرائیل خارج شده بودند دوباره به اسرائیل بازگردند.
#خاکریز۱
@khakriz01 عضو شوید
هدایت شده از خاکریز۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اثر هنری در دل جنگ
▪️یک عکاس اردنی که درحال تصویربرداری از آسمان بوده، به شکلی اتفاقی از حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی نیز تصویربرداری کرده است.
▪️این تصویر همچنین ناکامی سامانه های دفاعی رژیم صهیونیستی را در رهگیری موشک ها نشان می دهد.
#خاکریز۱
@khakriz01 عضو شوید
هدایت شده از خاکریز۱
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آرام باشید
🔹این مملکت صاحب دارد و هر چه مقدر شود به مصلحت کشور بوده است.
ولیعصر عج حافظ این کشور است، نائب ولیعصر هست.
#مشارکت_حد_اکثری
#پیروزی_انقلاب✌️
#خاکریز۱
@khakriz01 عضو شوید
هدایت شده از خاکریز۱
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽جاسوسخانه آمریکا
🔍حسن ثنا (مشاور امنیتی رئیس ساواک) درباره فعالیتهای جاسوسی سفارت آمریکا میگوید:
🔸جاسوسی، در رأس کارهایی بود که در این مکان انجام میدادند.
🔹کلمه جاسوسی برای اعمالی که انجام میدادند، کمی محترمانه به نظر می رسد.
#لانه_جاسوسی
#خاکریز۱
@khakriz01 عضو شوید
هدایت شده از محمد رضا اسدی
32.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عزیزان اگر انقلاب را قبول ندارید، با آخوند خوب نیستید، ضد رژیم هستید، به حزب الهی ها اعتقاد ندارید، بادقت تحلیل این جوان را گوش کنید.من برای ۱۲۰ گروه ارسال
کردم،
شما هم برای سربلندی ایران عزیز تر از جان بکوشید
بزودی وعده صادق 3
محو ونابودی...و برچیده شدن پادگان امپریالیسم آمریکا از کشور فلسطین و منطقه غرب آسیا و کوچ سربازان گوگولی مگولی آنها به خاک آلمان
🚩🇮🇷🇮🇷🕋🏴
هدایت شده از کانال ایران قوی 🇮🇷(گروه بدر)
👌 کمی مطهری بخوانیم
❌ ویژگی خوارج از منظر شهید مطهری عزیز
1️⃣ تنگ نظر، خشن و خشکه مقدس بودند
2️⃣ همه را لامذهب و جهنمی می دانستند و سایر مسلمانان را تکفیر می کردند
3️⃣ به هر صاحب فضیلتی تهمت می زدند
4️⃣ اسلام و مسلمانی را در چهاردیواری اندیشه های محدود خود محصور كرده بودند
5️⃣ مدعی بودند كه همه بد می فهمند و یا اصلاً نمی فهمند و همگان راه خطا می روند و همه جهنمی هستند
6️⃣ چون جاهل بودند، تنگ نظر بودند و چون تنگ نظر بودند زود تكفیر و تفسیق می كردند
7️⃣ . تنگ نظری مذهبی از خصیصه های خوارج است اما امروز آن را باز در جامعه ی اسلامی می بینیم. 👈این همان است كه گفتیم خوارج شعارشان از بین رفته و مرده است اما روح مذهبشان كم و بیش در میان بعضی افراد و طبقات همچنان زنده و باقی است.
👆👆 واقعا بارها باید خواند... رهبری عزیز هم فرمود خط خوارج امروز هم هست...
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷﷽🇵🇸
🎥 زاکانی: به شما خبر میدهم اسرائیل به در و دیوار میزند و التماس میکند که ایران جبران نکند
🍃🌹🍃
#وعده_صادق | #پایان_اسقاطیل
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از کانال ایران قوی 🇮🇷(گروه بدر)
#حزب_الله_هم_الغالبون
💢راز وحشت نظامیان صهیونیست از حزبالله به روایت جاسوس سیا
🔹رابرت بائر، جاسوس سابق سیا که مأمور ترور شهید مغنیه شده بود، تعریف میکند: حزبالله شیوهٔ خاصی برای انتخاب اعضای جدید دارد و هرکسی را نمیپذیرد. برای مثال یک روز بسیار داغ داوطلبان را به خط میکنند و به آنها هشدار میدهند که «باید مثل سنگ بیحرکت بمانند». سپس آنها را در شرایط جنگی اما کمخطر قرار میدهند. افرادی که نتوانند از پس این شرایط بر ببایند و با آسیبهای جزئی خود را ببازند، پذیرفته نمیشوند؛ چون شجاعت مبارزه در جنگ را ندارند.
🔹جاسوس سیا از سختگیری در روند جذب اعضای حزبالله لبنان روایت میکند؛ سختگیریای که شاید برای مردم عادی وحشتناک باشد اما افرادی که از ته دلشان میخواهند با رژیم صهیونیستی بجنگند، در آن دوام میآورند و تبدیل به وحشت نظامیان اسرائیل میشوند.
پ ن
👈ای فرزندان صهیون بیقین مرگتان را خواهید دید
خیبری دیگر در راه است ؛بدست فرزندان وپیروان فاتح خیبر حیدر کرار
#ازوحشت قبض روح خواهید شد
#وویلٌ_للکافرین_من_عذابٍ_شدید
🖌سید اخلاص موسوی
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی