eitaa logo
هوای مجازی| تربیت رسانه‌ای
6.2هزار دنبال‌کننده
810 عکس
59 ویدیو
1 فایل
✅ سلام، اینجا قراره تربیت رسانه ای رو یاد بگیریم 🪩سواد #فضای_مجازی 24 ساعته جواب میدم👇😊 @Havayemajazi تو این زمونه اگه رسانه رو یاد نگیری، بازنده ای رفیق😉
مشاهده در ایتا
دانلود
🎥انیمیشن نبرد خلیج فارس۲ 🔰کارگردان: فرهاد عظیما 🔰رده بندی سنی: +10 سال 🔰لینک تماشا👇 https://ifilo.net/v/GRWpTDw
موافقید یه خاطره جالب تعریف کنم😊
۱ نوجوون که بودم همه وقتم رو با بازی‌های کامپیوتری می گذروندم . به حدی که صبح ها وقتی از خواب بیدار میشدم قبل از اینکه دســت و صورتم رو بشورم،دکمه کامپیوتر رو میزدم تا روشن بشه🤓 .
۲ اتاق من کنار آشپزخــــانه بود و وقتـــی مادرم میخواست برا غذا درست کردن واردش بشه ، بالاخره نیم نگاهی هـم به اتاق من می انداخت🧐 . حالا منم برا اینکه حساسیت مادر رو فعال نکنم ، دست به کار شـــدم 🤨
۳ اولش، درب یه قوطی فلزی گذاشتم زیر فرش تا هر وقت کسی خواســت به اتاقم نزدیک بشه صدا بده و مـــن سریع از پشت کامپیوتر شیرجه بزنم به پشت کتاب درسی😅 .
۴ بعد از مدتی که درب قوطی لو رفــت یکی از کاشی های خونه رو لق کردم که بازهم اگه کسی خواست نــــزدیک بشه من متوجه بشم و از بازی بــیام بیرون😈😎 .
۵ خب این فریب هم خیلی زود برملا شد و من مجبور بودم یه روش بهتر پیدا کنم... سلول های خاکستری رو به کار انداختم و یه روش خفن پیدا کردم👹👇 .
۶ رفتم یه لیزر خریدم و گذاشتم داخـــل گلدان وسط حال و نورش رو مستقیم زدم به آینه‌ ای که توی پذیرایی بـــود و بازتاب نورش رو هم تنظیم کردم روی آینده تو اتاق خودم💡 . اینجوری هرکس از توی پذیرایی عبور می کرد و میخواست به اتاقم نزدیــک بشه ، مسیر نـــور قطع می شـد و من متوجه می شدم😊 .
خب نتیجه گیری شما از این داستان چیه⁉️👇 🆔@havayemajazi
بله این یکی از دلایل پنهان کاری هستش👌
نوجوونا موافقید باهاش؟😉
. بچه‌ ها همیشه از والـدین شــون جلوتر هستن و اینجا اگه والدین آگاهی نداشته باشن،قطعا فریب میخورن .
. پیام های زیباتون رو از دیروز تا حالا دیدم و حسابی کیف کردم حتی بعضی از نوجوونا چن تا از مدل‌های فریب هاشون رو برام فرستادن، هوش از سرم پرید😱 .
. امروز با یه خبر خوب اومدم که یکی از نگرانی های بزرگ‌تون رو قراره رفع کنه🎁 😊 .
. قبلش بذارید یه کوچولو ذهن شما رو درگیر کنم😎 . به این کلیپ دقت کنید👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به کمک تراشه نورالینک؛ اجرای بازی «ماریو کارت» تنها با ذهن 🔹 نورالینک، استارتاپ متعلق به ایلان ماسک، ویدیویی از اولین دریافت‌کننده تراشه مغزی نورالینک در هنگام اجرای بازی «ماریو کارت» مننشر کرده است. «نولاند آربو» به کمک تراشه نورالینک و تنها با ذهن خود توانسته این بازی را انجام دهد. 🔹 تراشه مغزی نورالینک امکان کنترل نشانگر ماوس یا کیبورد تنها از طریق افکار و سیگنال‌های مغز را فراهم می‌کند. ➖➖➖〰️〰️〰️ 🌎www.irgamehouse.ir
. خب حالا که با دنیای آینده آشنا شدید ، جاداره که بگم اگــــه دیر بجنبید رسانه ها بچه های شــما رو تحت سیطره خودشون قـــــرار میدن و دیگه کــــاری از شـــــما بر نمیاد🖐 .
همونطور که قبلا هم گفتیم ما از سال ۹۸ فعالیت‌مون رو با دغــدغه‌ ای که در زمینه و تربیت داشتیم شروع کردیم✋ . تیمی که دورهم جمع شدیم کسانی هستیم که گیم و انیمیشن و کیپاپ و... رو سالها تجـــربه و به اصـــــطلاح معتادش شده بودیم🙈 .
. اما الان اون خبر خوب رو میخوام بهتون بدم🤩 .
. حاصل تجربه و دانشی که داشتیم رو این مدت توی یه دوره کامـــــل و خفن تحت عنوان 🎮 جمع کردیم . پنجشنبه ساعت ۱۶ منتظر لینک ثبت نامش باشید😊
سرفصل هاش ایناست👇👇👇 _آشنایی با ژانرهای مختلف بازی _آشنایی با قوانین دنیای بازی🎮 _چگونگی تاثیرگذاری بازی روی مخاطب _راهکارهای مدیریت رسانه و بازی های ویدوئی در خانواده _راهکارهای حل تعارض رسانه ای در خانواده _معرفی پلتفرم ها و بازی های مفید
. وقتی ضـــبط دوره سواد بازی تمام شد به بچه‌های تیم گفتم که خودم تاحالا این همه مطلب یه جا ندیده بودم🤩 . توی این دوره سعی کردم که از ابتدایی ترین موضوعات مربوط به حوزه بازی و گیم 🎮 شروع کنم تا برسم به مطالب پیچیده تر و عمیق تر که واقعا چطوری باید این هــیولای بازی رو تــــوی خونه و خونواده مدیریت کرد👌 .
الوعده وفا👌 . به زودی قرعه کشی جوایز دوره قبلی مدیریت رسانه در خانواده رو برگزار می کنیم😊 .
. عکسی که فرستادم مربوط بـــــه گروه اختصاصی مدیریت رسانه در خانواده هستش که اونجا نکات تکمیلی تر و عمیق تر رو بحث می کنیم✅ . ما این چند وقت مبحث استعدادیــــابی رو هم توی گروه برای شرکت کننـــدگان ارائه دادیم و یه راهنمایی خوبی تو این زمینه انجام شد👌 .
. و اما امــــــــرررروز میخوایم راجع به بازی و گیم صحبت کنیم 🎮 اگه اجازه بدید شما رو وارد دنیای بازی‌ها کنیم و ببینیم اونجا چه خبره😉 .
👈🏻گوش‌به‌زنگی دائم نسبت به پیام‌هایی که از طریق فضای مجازی دریافت می‌کنن 👈🏻پرخاشگری درصورتی‌که کسی به ابزار الکترونیکی‌شون نزدیک بشه 👈🏻تغییرات رفتاری ناگهانی مثل اضطراب 👈🏻رفتارهای بی‌ثبات و غیرقابل‌پیش‌بینی 👈🏻عدم تمایل به برقراری ارتباط و میل به تنها موندن در خانه 👈🏻از کوره در رفتن، خلق پایین و افسردگی 👈🏻بی‌توجهی ناگهانی به نحوه لباس پوشیدن و دکور اتاق و عدم همکاری در خانه 👈🏻رفتار فریبکارانه از قبیل خوش‌رفتاری یا بدرفتاری 👈🏻بی‌علاقگی به دوستان مورد علاقه سابق و جدایی از آن‌ها 👈🏻عدم تمرکز، فراموش‌کاری و بی‌نظمی 👈🏻عدم تمایل به انجام فعالیت خانوادگی
اول اونایی که نوجوان شون این علائم رو داره برام یه ایموجی💣 بفرستن👇 🆔@havayemajazi
دایرکتم داره منفجر میشه 💣 ظاهرا اوضاع خیلی خرابه🤦‍♂
. وقتی این علائم از نوجوان بروز پیدا میکنه یعنی شدت وابستگی‌اش بـــه به گوشی📱و مخصوصا بـــازی 🎮 زیاده . یعنی والدین محترم باید سبک تربیتی شون رو تغییر بدن و به فکر باشــــن تا قبل از اینکه خیلی دیر بشه😔