@hawzah_net
💠 آیا من شیعه ام؟ 💠
یکی از پیروان اهل بیت (ع)، در شهر مدینه، همسرش را خدمت حضرت زهرا (س) فرستاد تا بپرسید وی از شیعیان خاندان پیغمبر (ص) به شمار می آید یا نه.
- اگر به آنچه به شما امر می کنیم، عمل کنید و از آنچه شما را از آن بر حذر می داریم، دوری نمایید، از شیعیان ما محسوب می شوید، و الا نه.
زن پاسخ فاطمه (س) را برای شوهرش نقل کرد و او از شنیدن آن به اضطراب و نگرانی افتاد و با توجه به ضعف ها و سستی ها خود در امور دینی، گفت:
- وای بر من که همیشه در آتش جهنم خواهم بود.
همسر مرد، نگرانی و بی قرار شوهرش را نزد حضرت فاطمه (س) بازگو کرد. حضرت (س) در پاسخی، دیگر چنین فرمود:
- به همسرت بگو که چنین نیست که می پنداری، شیعیان ما از بهترین افراد اهل بهشتند و تمام دوستان ما و دوستان دوستان ما، و دشمنان دشمنان ما، همگی در بهشت جای دارند.
آری، اگر کسی به ظاهر و با زبان، تسلیم ما اهل بیت شود، ولی در واقع از اوامر ما سرپیچی نماید و نواهی را محترم نشمارد، از شیعیان واقعی ما نخواهد بود. [1]
📚رضایی، محمدمهدی؛ پاسخ ها و پیام های فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، ص: 18
http://noo.rs/TEJQe
===================
[1] بحارالانوار، ج 65، ص 155.
@hawzah_net
#گوهر_ناب
💠 سـخنان مقام معظم رهبری(حفظه الله) درباره ماه #ذی_الحجه و روز #عرفه
🌺 مقام معظم رهبری، حضرت ایت الله العـظمی خـامنه ای(حفظه الله) در طول سالیان گذشته مطالب ارزشمندی پیرامون ارزش و جایگاه ماه ذی الحجه و روز عرفه بیان فرموده اند که در اینجا بـه برخی از انها اشاره می شود:
🔻دهه اول ذی حجه، مصداق (ایام معلومات)
🔻نمایان شـدن بـعد عـرفانی شخصیت امام حسین(ع) در دعای عرفه
🔻 عرفه فـرصتی برای اعتراف به گـناهان خـود در پیشگاه خداوند
🍃 این ایام، ایام دهه ذی حجه است. شما جـوانان عـزیز، دلهای نورانی، روحیه های شاداب، فرزندان عزیز من! توجه داشته باشید که یکی از بهترین روزها و شبهای دوره سال از لحاظ فضیلت و امکان ارتباط دلها با خدا، همین روزهاست. مایه و قوام اصلی همه حرکتهای بـزرگ و پیروز، ذکر الهی است؛ یاد خدا بودن، با خدا ارتباط داشتن. در قران می فرماید: (و یذکروا اسم الله فی ایام معلومات)
🍃 در حدیث دارد که (ایام معلومات) که خدای متعال به ذکر در این ایام دستور داده اسـت، هـمین دهه اول ذی حجه است.
▫️ بیشتر بخوانیم :
👇👇👇👇👇
http://noo.rs/WGdeg
@hawzah_net
#گنجینه_معارف
💠 #فاطمه_زهرا(سلام الله علیها) الگوی سامان دهی، تشکّل و رشد اعتقادی و اخلاقی خانواده
🌸 باور های اعتقادی و ملکات رفتاری و فضائل اخلاقی انسان هرگز اسیر زمان و مکان نمی شود. فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، الگوی اعتقاد، اخلاق و رفتار قرآنی و نبوی(ص) برای همیشه تاریخ است.
🌸 مساله این پژوهش نقش الگویی فاطمه زهرا در سامان دهی، تشکّل و رشد اعتقادی و اخلاقی خانواده می باشد. فراگیری باور های اعتقادی و درس های زندگی و یادگیری سامان دهی خانه و خانواده از مکتب انسان ساز زهرای مرضیه (سلام الله علیها) فریضه ای است که معصومین (علیهم السلام) و دانشمندان و فرهیختگان از علم، معرفت و حکمت در جهان اسلام برای خانواده های مسلمان تعریف کرده اند.
🌸 در این مقاله جایگاه و نقش الگویی فاطمه زهرا در تحقق باور های اعتقادی و ملکات رفتاری و فضائل اخلاقی در نهاد خانه و خانواده مورد توجه قرار گرفته و از آنجا که رویکرد این مقاله به نهاد مقدس خانه و خانواده است لذا از تشکیل و تشکل خانواده در سیره حضرت زهرا(س) با موضوع کاربردی «آداب تشکیل زندگی» شروع و به « آداب همسرداری و مشارکت در مدیریت خانواده» و « آداب تربیت و فرزند پروری در نهاد خانواده» پرداخته شده است.
▫️ بیشتر بخوانیم :
👇👇👇👇👇
http://noo.rs/1oEt0
May 11
@hawzah_net
📡 به گزارش نورسافت، #مرکز_تحقیقات_کامپیوتری_علوم_اسلامی ( نور) در نظر دارد به مناسبت فرارسیدن ایام عزاداری سید و سالار شهیدان، حضرت #اباعبدالله_الحسین علیه السلام در #دهه_اول_ماه_محرم_الحرام از 19 مرداد الی 29 مرداد 1400، محصولات زیر را برای استفاده هرچه بیشتر مبلغان و عموم علاقهمندان، با تخفیف ویژه عرضه نماید.
👇👇👇👇👇
https://www.noorsoft.org/fa/News/View/111115/
@hawzah_net
🌺 🌷 مردمی بودن زندگی انبیاء الهی 🌷🌺
🍃🌸 و ما أَرْسَلْنا قَبْلَک مِنَ الْمُرْسَلِینَ إِلَّا إِنَّهُمْ لَیأْکلُونَ الطَّعامَ وَ یمْشُونَ فِی الْأَسْواقِ وَ جَعَلْنا بَعْضَکمْ لِبَعْضٍ فِتْنَةً 🌸🍃
و ما پیش از تو هیچ پیامبری نفرستادیم مگر آن که آنان(نیز) غذا می خوردند و در بازارها راه می رفتند، و ما بعضی از شما را وسیلۀآزمایش بعضی دیگر قرار دادیم
💠نکته ها 💠
🍃 خداوند در این آیه می فرماید: همۀ انبیا غذا می خوردند و با مردم و در میان آنان بودند و در بازارها رفت و آمد داشتند.
💠پیامها 💠
1- فرستادن انبیا، از برنامه ها وسنّت های الهی است.
2- آشنایی با تاریخ، هم بهانه جویان را خلع سلاح می کند و هم مایۀ تسلی پیامبر اکرم است.
3- تمام انبیا، زندگی مردمی داشتند.
4- مربّی باید با مردم حشر و نشر داشته باشد.
5- زندگی ساده انبیا، برای مردم آزمایش است. (آری، اگر پیامبران، زندگی مرفّه و کاخ و طلا داشتند، مردم به خاطر دنیاطلبی، گرد آنان جمع می شدند که چنین گرایشی ارزش نداشت. ارزش در این است که انسان از فردی در ظاهر عادّی، اطاعت کند.)
6- یکی از وسایل آزمایش مردم، خود مردم اند. گاهی کسی ثروتمند است تا معلوم شود شکر می کند یا طغیان. و کسی فقیر است تا آزمایش شود که آیا صبر می کند یا بر ثروتمند حسد می ورزد.
7- کلید موفّقیت در آزمایش های الهی صبر است.
8- فلسفۀ آزمایش های الهی، پرورش انسان هاست.
9- در آزمایش های الهی، مسأله ای برای خداوند کشف نمی شود، زیرا او به همه چیز آگاه است.
📒منبع: تفسیر نور، ج 6، ص239-تفسير نمونه، ج15، ص 49-شان نزول آيات قرآن، ص342
☀️سوره فرقان، آیه 20☀️
#زندگی_انبیاء #مردمی_بودن
http://noo.rs/6YOTM
👇فایل تلاوت آیه👇
@hawzah_net
#ویژه_نامه
💠 ویژه نامه شهادت امام #سجاد علیه السلام
🔻 امام سجاد علیه السلام در ماجرای کربلا، مصیبت جانگداز امام حسین علیه السلام و اصحاب با وفای آن حضرت را دید و بعد از آن رنج اسارت حرم اهل بیت علیهم السلام را تحمل نمود. اما با افشاگری در طول اسارت و گریه در مدینه در طول عمر گهربار خویش، پیام امام حسین علیه السلام را جاودانه ساخت. سرانجام در محرم سال 95 ه.ق در سن حدود 56 سالگی مسموم شده و به شهادت رسید.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
http://noo.rs/0E1Sg