آیتالله رمضانی ۱۳خرداد۱۴۰۲حوزه ورامین.mp3
52.09M
سخنرانی حضرت آیت الله حاج شیخ حسن رمضانی دامت برکاته
به مناسبت ۱۴ خرداد و رحلت جانسوز حضرت #امام_خمینی قدس سره و ۱۵ خرداد
حوزه علمیه امام صادق علیه السلام
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
24.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه وظیفه ما نسبت به «راه امام خمینی (قدس سره)»
🔺️بیانات علامه مصباح یزدی درباره وظایف ما نسبت به میراث عظیم انقلاب خمینی(قدس الله نفسهما الزکیه) ۱۳۹۸/۰۶/۰۵
#امام_خمینی
🌐 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از الهادی
#امام_خمینی
🔻 کم هست کسی که بین سلطنت عقلی شدید و بین محبت جمع کرده باشد. مرحوم امام خمینی- رحمت الله علیه- خیلی در این جهت قوی بود؛ یعنی هم در سلطنت عقلانی و هم در عرفان و و هم در جهات اجتماعی و روابط عمومی خیلی مسلط بود و این خیلی حرف است!
🔸 یک نفر بود به نام فخار، پیرمردی بود که در اول انقلاب درب فیضیه تسبیح درست می کند؛ سال چهل و دو مستخدم امام بوده؛ این شخص می گفت: در همین خانه امام که الآن در محله یخچال قاضی قم هست یک عروس و دامادی از کرمانشاه آمده بودند و می خواستند امام عقدشان را بخوانند.
🔹 آن وقت مرحوم امام یکی از علمای فاضل قم و این عروس از عشایر کرمانشاه بود؛ وقتی که مقابل امام رسیدند، مرحوم امام روی تشک نشسته بود، این عروس خانم نمی دانست چه جوری احترام کند؛ لذا افتاد روی زمین و خواست که سرش را پائین بیاورد؛ مرحوم امام حس کرد که این می خواهد سجده کند! خیلی سریع از روی تشک پرید و خودش را به یک چشم به هم زدن به این زن رساند و او را از این کار نهی کرد.
🔸 این خادم گفت: من چنین حرکتی و چنین سرعت عملی از امام نه قبل و نه بعد ندیده بودم! ایشان در این جهات خیلی قوی بود و خیلی اهل مراعات و اهل شرع بود.
🔹 زحمت سلوکی هم کشیده بود. حاج آقا مصطفی خمینی برای آیت الله کشمیری بعضی از زحمتهایی که امام کشیده بود را گفته بود و ایشان می گفت گاهی حاج آقا مصطفی می گفت: آقا فلان ریاضت و فلان ریاضت را در خمین که بودیم، کشیده بودند.
کد ۵۵۲
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری: @nasery_ir
هدایت شده از الهادی حوزویان
* #امام_خمینی #طلبگی
💠 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔻 يک وقتي طلبگی مساوی بود با آرامش، با اطمينان، با گذشت؛ از آن طرف هم حرفي که زده ميشد از طرف يک عالم، حرف آخر بود.
🔸 خدا رحمت کند مرحوم آيت الله بهاءالدینی را، ميفرمودند: در جلسهاي که با مرحوم امام داشتند، مرحوم امام به ايشان فرموده بودند: فلانی! همهی قضايا بدست من هست، امّا گویی خودم در اختيار خودم نيستم.
🔹 اين بزرگوار از ناحيهي خداي متعال هدايت ميشد. اينها به خاطر آن از خودگذشتگي است. نتیجه آن قدم اولي است که طلبه وقتي وارد حوزه علميه ميشد پا ميگذاشت روي نفس و نفسانيات و دنياطلبي و واقعاً ايمان و اعتقاد به عالم غيب داشت.
▪️ @alHadi_H
▪️ @nasery_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اشاره رهبر انقلاب به استقامت دانشجویان و طلاب انقلابی
📢 هماکنون؛ حرم امام خمینی(ره)
📽 پخش زنده در KHAMENEI.IR👇
Farsi.khamenei.ir/live
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆دوباره ببینید و این بار با دقت.
واقعا باید به چنین شخصیتی ، و چنین نعمتی لحظه به لحظه افتخار کرد...
✅افتخار واقعی یعنی همین.
دکتر زمانی معاونت اجتماعی حوزه های علمیه
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴بیحجابی و سلامت روان اجتماع!
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻چند روزی است که کلیپی از سخنرانی جناب دکتر خدایاریفرد، در دفاع روانشناسانه از بیحجابی در حال پخش است.
همه سخن وی این است:
«تا زمانی که کسی با چادر و روسری میآید، این خودش است و کسی که بدون چادر و بدون حجاب میآید این هم «خودش» است و این، برای سلامت روان اجتماع بیشتر به نفع جامعه است تا اینکه یک چیز دیگری از خودمان به نمایش بگذاریم.»
روح استدلال این استاد محترم این است که حکومت باید اجازه دهد مردم آنگونه که هستند در انظار عمومی ظاهر شوند و الا اگر آنها را بر غیر خواستهشان اجبار کند، نه تنها هرگز موفق نخواهد شد، سلامت روان اجتماع را نیز به خطر خواهد انداخت!
🔸در این رابطه چند سؤال از این استاد محترم میپرسم:
1⃣به چه دلیل اگر هر کس آنگونه که شخصاً دوست دارد، در انظار عمومی ظاهر شود، سلامت روان «جامعه» تأمین میشود؟ آیا اگر کسی صرفاً بر اساس خواستههای شخصی خود در جامعه ظاهر شود و هیچ احترامی برای دیگران و هنجارهای آنان قائل نباشد، اساساً جامعهای باقی میماند که شما از سلامت روان آن سخن بگویید؟
2⃣انسانها را تا کجا مجاز میدانید «همانگونه که هستند» در اجتماع ظاهر شوند؟ آیا جنابعالی به عنوان یک روانشناس، برای این خودگرایی و فردگرایی در عرصه زیست اجتماعی حد و مرزی قائل هستید؟ آیا در همه عرصهها، توصیه روانشناختی جنابعالی این است که برای تأمین سلامت روان جامعه، افراد لازم است آنگونه که هستند ظاهر شوند؟ مثلا در رانندگی، در عمل به مقررات اجتماعی، قوانین مدنی، جزایی، کیفری و امثال آنها نیز همین توصیه را دارید؟ اگر خیر، چرا؟ چه تفاوتی میان آن قوانین و هنجارها با قانون حجاب وجود دارد؟
3⃣این مبنای روانشناختی جنابعالی چه نسبتی با توصیههای اخلاقی و هنجارهای اجتماعی اسلام دارد؟
4⃣آیا اگر هر کسی همانگونه که هست و همانگونه که دوست دارد در اجتماع ظاهر شود، نظم و انضباط و حقوق اجتماعی تأمین میشود؟ اگر خواست کسی با خواست شما در تعارض بود، حق تقدم با کدامیک است؟ اگر کسی دوست داشت که به هنگام رانندگی مرتب بوق ماشین خود را آن هم با صدایی گوشخراش به صدا درآورد، آیا دیگران حق دارند که جلوی او را بگیرند یا خیر؟ آیا اگر جلوی او گرفته شود، سلامت روان او به خطر نمیافتد؟ اگر فی المثل دانشجوی شما دوست داشت با رکابی و شلوارک و قلیان در کلاس شما حاضر شود، آیا شما به او اجازه میدهید؟
5⃣آیا از منظر روانشناسی جنابعالی، انسانها هیچ وظیفهای نسبت به دیگران و نسبت به جامعه ندارند؟ فقط و فقط باید «آنگونه که هستند» ظاهر شوند؛ حتی اگر به قیمت ایجاد بیثباتی خانوادگی دیگران تمام شود؟ آیا آدمیان نسبت به هنجارهای اجتماعی هیچ مسئولیتی ندارند؟
6⃣اگر خواستههای فردی کسی، نه تنها هیچ سود و منفعتی برای جامعه نداشته باشد؛ بلکه آسیبهای جنسی و جسمی هم بر جامعه وارد کند باز هم سلامت روان اجتماع را در آن میبینید که هر کس خودش باشد؟
🔹و دهها پرسش دیگری که «این زمان بگذار تا وقت دگر.»
#علوم_انسانی
#حجاب
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 #ببینید | «توسل به #امام »
✅گزیده بیانات حضرت آیت الله مصباح یزدی پیرامون عظمت شخصیت امام ره
◀️به همراه تصاویری از زیارت مرقد مطهر #امام_خمینی ره توسط حضرت آیت الله مصباح یزدی
📽 مشاهده فایل با کیفیت بالا، در کانال آپارات:
https://aparat.com/v/nS4Z2
🌐 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓۱۶ خرداد ماه سال ۱۳۶۸
🏳تدفین پیکر امام خمینی
💠رهبرانقلاب
‼️گنبد امام، بقعهی امام، مرقد امام، صحن و سراى امام اگر مورد اهتمام شما قرار بگیرد و براى آن نیرو و پول و عمر و ابتکار و وجود خرج کنید، این به معناى کار براى یک شخص نیست؛ این به معناى کار براى هویّت فکرى امام است، شخصیت امام به وجود خارجی او بستگی ندارد بلکه عظمت این شخصیت از فکر، راه و رهنمودهای او مایه میگیرد لذا اهتمام به احداث مرقد، گنبد و صحن مطهر امام عزیز به معنای تلاشی برای حفظ هویت فکری و راه او و نیز زنده نگه داشتن یاد اوست. ۶۸/۴/۲۸
📸نخستین گنبد و ضریح امام راحل
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای انتخاب موقت رهبری!
⁉️ آیتالله خامنهای که مرجع تقلید نبودند، چطور به عنوان رهبر انتخاب شدند؟
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت انتخاب #آیت_الله_خامنهای به عنوان رهبری
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir