هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
ممنوعیت، ترس، روضههای مخفیانه
▪️نمیدانم بین شما پيرمردهايی هست که يادشان باشد در زمان آن ملعون(رضاخان) که روضهخوانیها ممنوع بود، چه میگذشت؟! من يادم هست که بچه بودم يک خانه بزرگی در يزد داشتيم. از در خانه که وارد میشديم يک راهروی بزرگی بود، تا به حياط میرسيديم. يعنی اگر صدايی در خانه بلند می.شد اصلا به کوچه منعکس نمیشد.
▪️اما از ترس اينکه مامورين دولتی متوجه بشوند، میرفتيم توی زيرزمين خانه روضهخوانی برپا میکرديم. روضهخوان با کت و شلوار میآمد در دالان منزل آنجا يک عمامه میگذاشت سرش يک عبا دوشش میآمد در زيرزمين يواش روضه میخواند. اين دوران را مسلمانهای اين کشور گذراندند.
▪️حالا ببينيد انقلاب چه کرده است. [پس باید] از این ارزشهایی که شهدا و بالاتر از آن، شهدای کربلا آفریدند، مراقبت کنیم، آنها را زنده بداریم و بعد خودمان به مقتضایش عمل کنیم.
▪️البته حفظ اين شعارها بزرگترين خدمت است اما کافی نيست، [باید راه امام حسین علیهالسلام را هم ادامه داد. پس] وقتي میگوييم امام حسين علیهالسلام برای نماز کشته شد، بايد خودمان [هم] اهتمام به نماز داشته باشيم، مواظب باشيم، نمازمان را اول وقت بخوانيم، شرايطش را درست رعايت کنيم، با حضور قلب بخوانيم.
🔺️ خاطره علامه مصباح یزدی قدسسره از ممنوعیت عزاداری در دوران پهلوی، ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
#روضه
#محرم
#انقلاب_اسلامی
#حکایت_ها
#رضا_خان
🏴 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از الهادی
* #سلوک #آیت_الله_قاضی
💠 جمله طلایی آیت الله قاضی
🔻از آنجا كه روح انسان سالک حساس مى شود؛ هيچ چيزى براى او ضررش به اندازه آزردن نيست.
🔸 يک نفر از مرحوم آیت الله قاضى سوالی مى پرسد ايشان جواب می دهند كه: مى دانم تو اهل عمل نيستى ولى اگر بخواهم به تو يک جمله بگويم: «ميازار و آزرده مشو»
🔹 واقعا اين جمله را باید با طلا نوشت. گاهی بعضی توفيق نماز شب و گرفتن روزه زیاد و عبادت را دارند اما بر اثر يک آزردن همه را از دست مى دهند.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری: @nasery_ir
هدایت شده از احمدحسین شریفی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید مصطفی #ردانیپور، در سال ۱۳۳۷ در اصفهان به دنیا آمد، در ایام نوجوانی وارد حوزه علمیه شد. در سلک شاگردان خاص #علامه_مصباح درآمد. از بنیانگذاران لشگر ۱۴ امام حسین بود و عاقبت در ۱۵ مرداد ۱۳۶۲ در عملیات والفجر۲ به شهادت رسید و جاویدالاثر شد.
یادشان جاودانه و راهشان پر رهرو باد
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
23.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 #ببینید | چرا یک خطبه حضرت سجاد در شام چنین اثر عظیمی بخشید ولی در میان اهل کوفه سخنان اباعبدالله الحسین و یاران ایشان، اثر چندانی نداشت؟
🔺️ قسمت دهم از مجموعه تصویری #درمسیرحسین (علیهالسلام)
جهت مشاهده و دانلود با کیفیت بالاتر:
https://tamasha.com/v/Ma8P1
🏴 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
20.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرتکرارترین شعار سال ۱۴۰۱
کاش آیتالله خامنهای رهبر نمیشد!!!
🔹برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از سهیل سلیمی (مرصاد)
ریش میذاره.
نمازم میخونه.
ولی میاد نمازگزارارو میکشه؛
اون خدارو دوس داره، تورو دوس نداره...
#احمق
✅کانال سهیل سلیمی✅
https://eitaa.com/joinchat/1345388748C7b0dc74120
🚨ادامه راه کنونی حوزه: استحاله فرهنگی و سیلی به اسلام
📚دیدار رهبر با حوزویان؛ ۲۱ تیر ۴۰۲: «واقعاً با اطلاعاتی که به من میرسد از جهات مختلف، نسبت به تبلیغ نگرانم! بله، همه این فعالیّتهایی که گزارش شده، درست است، میدانیم؛ در عین حال نیاز ما بیش از اینها است»
«امروز نگاه رایج در حوزههای علمیه این است که تبلیغ در مرتبه دوم قرار دارد. مرتبه اول چیزهای دیگر است [مانند] مقامات علمی. از این نگاه باید عبور کنیم! تبلیغ، مرتبه اول است ... اقامه معروف، ازاله منکر! ... اگر ایمان مردم نباشد، نظام نخواهد بود! گاهی انسان فکر میکند که [حفظ نظام] اوجب واجبات است؛ پس حفظ ایمان مردم [هم] میشود واجب! تبلیغ از این جهت اهمیت مضاعف پیدا میکند. ... اگر از این چیزها غفلت کردیم، اگر امروز حوزه علمیه از اهمیت تبلیغ و حساسیت تبلیغ و مضاعف بودن وظیفه تبلیغ غفلت بکند، دچار استحاله فرهنگی میشویم. اگر استحاله فرهنگی پیش بیاید، درست کردنش، دیگر کار یک ذرّه و دو ذرّه نیست. امام در یک مواردی مکرر میفرمودند که اگر چنین اتفاقی بیفتد، اسلام یک سیلیای خواهد خورد که تا سالهای متمادی اثرش بر روی او باقی خواهد ماند؛ قضیه این است»
«در تبلیغ، روحیه جهادی لازم است. اگر روحیه جهادی نباشد، اوّلاً انسان گاهی صحنه را خطا میکند و غلط میبیند، [ثانیاً] گاهی در رفتار غلط عمل میکند. ... روحانیّت اسلام باید وسط میدان جهاد قرار بگیرد و مأیوس هم نشود. وقتی مجاهدت با نگاه علمی همراه بشود، حتماً تأثیر تبلیغ تضمینشده است. ... اگر بخواهیم به اندازه نیاز ظرفیت، عناصرِ تبلیغی داشته باشیم، احتیاج داریم به کانونهای عظیم حوزوی»