🔻گزارش جدید منتشر شده:
♨️ در سال ۲۰۱۷، بیش از نیمی از مساجد سوئد هدف حمله قرار گرفتند
به نقل از thelocal: بر اساس گزارشی که توسط متیوس گاردل یک محقق سوئدی از دانشگاه اوپسالا تهیه شده، نزدیک به ۴۰ مسجد در سوئد در سال ۲۰۱۷ میلادی مورد حمله یا تخریب قرار گرفته اند که به برخی از این مساجد بیش از 10 مرتبه حمله صورت گرفته است.
#اسلام_هراسی
#جاهلیت_مدرن
http://hawzahnews.com/detail/News/453242
💠 حکم ترک روزه به خاطر ضعف جسمی
#احکام
حضرت آیت الله خامنه ای به استفتائی پیرامون « ترک روزه به خاطر ضعف جسمی» پاسخ گفتند که تقدیم حضور علاقمندان می گردد.
❓سوال: من دختری هستم که از نظر جسمی تقریباً در تمام سال های زندگی ضعیف بوده ام و از سن ۹ سالگی که باید روزه می گرفتم به دلایل مختلف از جمله سهل انگاری و ضعف و درس و بهم ریختن عادت ماهیانه نتوانسته ام کامل روزه هایم را بگیرم. در طول ماه های بعد رمضان نیز به دلیل مدرسه رفتن و ضعف و کوتاهی و... نتوانسته ام چندان جبران کنم. الان حدود ۱۶۱ عدد روزه از سال های پیش قضا دارم. وظیفه چیست؟ همچنان ضعف شدید جسمی ام که در دو سه سال اخیر تشدید شده اجازه روزه گرفتن بیش از دو سه روزه در ماه شاید هم کمتر را نمی دهد؟
✍ جواب: ترک روزه به مجرّد بعضی از عذرها جایز نیست، بنابراین اگر افطار عمدی روزه ماه مبارک رمضان به مجرد احتمال عدم وجوب روزه بر شما باشد، در فرض سؤال علاوه بر قضا، کفّاره هم بر شما واجب است. اما اگر افطار به علت ترس از ضرر باشد و ترس هم منشأ عقلایی داشته باشد، و یا این که تحمل روزه برای شما همراه با مشقت زیاد بوده و وقتی که به حرج و مشقت میرسیدید افطار مینمودید افطار برای شما جایز بوده و کفّاره واجب نیست، ولی قضا بر شما واجب است و چنانچه تأخیر قضا تا رمضان آینده بدون عذر شرعی بوده، برای هر روزه، کفاره تأخیر یعنی یک مدّ طعام (تقریباً ۷۵۰ گرم گندم یا نان و مانند آن) بپردازید.
@HawzahNews| خبرگزاریرسمیحوزه
🔻حاجی دلیگانی نماینده مجلس در گفتگو باحوزه:
❌ از دید غربیها حزبالله و انصارالله تروریستند
hawzahnews.com/detail/News/453211
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
📺 سریالهای صداوسیما در ماه رمضان چگونه بود؟
لطفا دیدگاههای خود درباره سریالها و برنامههای دینی ماه رمضان به ویژه سریال «سرّ دلبران» را به آیدی
📩 @INfoHawzah
ارسال بفرمایید.
تمام دیدگاهها بدون کلمهای حذف تقدیم مسئولان صداوسیما میشود.
yon.ir/srdlbr
🔰 توصیه استاد انصاریان به فعالان قرآنی در فضایمجازی
#فضای_مجازی اصالتاً یک #نعمت است و باید مارک نعمت الهی به آن بخورد.
همه انبیا(ع) در مقابل هجوم و گفتار ناروا بودند که بزرگترینش پیغمبر اکرم(ص) است؛ ۱۳ سال درباره او تبلیغ میکردند که ساحر، درغگو و دیوانه است، اما امروز جهان را گرفته است؛ لذا فعالان فضای مجازی که در جهت تبیین مبانی دینی و قرآنی حرکت میکنند بدانند که هیچکس آینده کار را خبر ندارد و به دنبال موج این کارها هم نمیتوان رفت لذا این یک #جهاد_اکبر در مقابل دیگران است که از این نعمت درست استفاده نمیکنند.
http://hawzahnews.com/detail/News/453435
@HawzaHNews| خبرگزاریرسمیحوزه
📻 درخشش مستند رادیویی «من طلبه هستم» در جشنواره رادیویی کرواسی
مستند «من طلبه هستم» به تهیه کنندگی مرتضی نمازی که در رادیو معارف تولید شده توانست در جشنواره رادیویی پری مارولیچ کرواسی رتبه دوم بخش کوتاه را بدست آورد.
http://hawzahnews.com/detail/News/453401
✳️ از نصیحت پیر میکده تا توصیه به خلوت دل
ویژه نامه العبد (۲۷)؛
💠 دعای فرج و رفع تمام گرفتاریها
➕ راه خلاص از گرفتارى ها منحصر است به دعا کردن در خلوات براى فرج ولى عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف. نه دعاى همیشگى و لقلقه زبان و صِرف گفتن «عَجِّلْ فَرَجَهُ»، بلکه دعاى با #خلوص و #صدقنیت و همراه با #توبه.
➖ما خود را از اطرافیان و دوستان آن حضرت مىدانیم؛ ولى در این امر، یعنى دعا براى تعجیل ظهور او، مسامحه مىکنیم!
➖ ظهور آن حضرت اهم حاجات ماست، ولى ما «عَجِّل فَرَجَهُ» مىگوییم، فقط براى اینکه بفهمانیم مجلس ختم شد، و یا اینکه در موارد ازدحام مردم، صلوات مىفرستیم تا مردم جابه جا شوند؛ نه اینکه جداً بخواهیم صلوات بفرستیم. با اینکه مى دانیم او واسطه بین ما و خداست، مع ذلک به فکر او نیستیم! اى کاش مىدانستیم که احتیاج او به ما و دعاى ما براى او، به نفع خود ماست؛ وگرنه قرب و منزلت او در نزد خدا معلوم است».
💠 نصیحت پیر میکده
«اساس عبودیت و بندگى، حُب است. خداوند مى فرماید: «یُحِبُّهُمْ وَیُحِبُّونَهُ؛ خداوند آنان را دوست دارد و آنان خدا را دوست دارند و نیز مىفرماید: «وَ الَّذِینَ ءَامَنُوآ أَشَدُّ حُبًّا لِلّه؛ و کسانى که ایمان آورده اند، بیشترین محبت را به خدا دارند».
💠 خلوت دل
«ما در بیدارى درست به وظیفه خود عمل نمى کنیم، با این حال منتظر هستیم که بیدار شویم و تهجد به جا آوریم. اگر توفیق شامل حال انسان گردد، از خواب بیدار مى شود و مشغول تهجد مى گردد؛ ولى اگر توفیق نباشد، چنان چه بیدار هم بشود، از آنها بهره نمى برد. این مطلب به یقین ثابت است و خیلى ها نیز نقل کرده اند که اگر از حال انسان معلوم شود که مى خواهد نماز شب بخواند، بیدارش مى کنند، بدون احتیاج به دعاها و آیات معهوده. این بیدار کردن به طرق مختلف است: یا در مى زنند و یا صدایى مى آید و یا او را به نام صدا مى زنند و...».
@HawzahNews| خبرگزاریرسمیحوزه
🔻امام علی علیه السلام:
🔹إنَّما هُوَ عيدٌ لِمَن قَبِلَ اللّهُ صِيامَهُ وشَكَرَ قِيامَهُ، وكُلُّ يَومٍ لا يُعصَى اللّهُ فيهِ فَهُوَ عيدٌ.
🔅اين، عيد كسى است كه خداوند، روزه او را پذيرفته و عبادتش را قبول كرده است و هر روزى كه در آن، خدا معصيت نشود، آن روز عيد است.
نهجالبلاغة، حكمت ۴۲۸
@HawzahNews