May 11
🔻توصیههای آیتاللهالعظمی سیستانی خطاب به مبلغان ماه محرم
🔹رسالت منبر علاوه بر ذکر مصیبت های اهل بیت(ع)، نشر دین و تحکیم دین در جان و روح مسلمانان و بیان معارف قرآنی و دفع شبهات با ادله محکم و قانع کننده و تربیت نفوس بر اساس تقوا و ارزش های برتر است.
🔹امروز منبر حسینی امتداد قیام امام حسین و عاشورا است و وظیفه ای جز حفظ دین و دفاع از آن ندارد.
🔹سخنران باید سطح فکری و فرهنگی مخاطب خود را در نظر بگیرد و آن دسته از معارف دینی را مطرح کند که مناسب با سطح شنوندگان و در راستای شبهات موجود در ذهن آنها باشد
🔹لازم است بیشترین استفاده از علوم اهل بیت(ع) که از منابع معتبر و قابل اعتماد به دست ما رسیده استفاده شود و از معصومان علیهم السلام نیز روایت شده که «اگر مردم زیبایی های کلام ما را بدانند از ما پیروی می کنند»
متنکامل: http://hawzahnews.com/detail/News/461478
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
🔻رهتوشه محرم (۱)؛
❓مگر امامان معصوم سادهزیست نبودند؛ پس چرا حرمهای پرهزینه برای آنان ساخته شده است؟
پاسخ را در لینک زیر بخوانید:👇
http://hawzahnews.com/detail/News/461008
✍آیتاللهالعظمی جوادی آملی در پیامی تبیین کردند:
🏴 رسالت حسينيهها، عباسيهها، اباالفضليهها
حسينيهها، عباسيهها، اباالفضليهها و هر مکاني که به نام مقدس و منزه اينها بنيانگذاري ميشود، مسئوليت اساسي آن تبيين حق و آثار پُر برکت عدل، تبيين باطل و آثار مشئوم ظلم است و کساني که در عباسيهها، اباالفضليهها، حسينيهها تلاش و کوشش ميکنند، بايد نموداري از حق و نموداري از عدل باشد.
متنکاملپیام:👇
http://hawzahnews.com/detail/News/461499
☑️ @Hawzahnews
✳️ تقید به ظواهر شرع پایه است
#درساخلاق
آیتاللهالعظمی مظاهری، در ادامه سلسله مباحث اخلاقی به تبیین و شرح روایت "قرب نوافل" پرداخته اند.
🔹تقیّد به ظواهر شرع، پایه است و بزرگانی نظیر مرحوم قاضی یا مرحوم محقق همدانی بسیار بر اهمیّت به آن تأکید داشته و مکرّر فرمودهاند: اگر کسی بخواهد به جایی برسد، ما راهی جز #تقیّدبهظواهرشرع برای او سراغ نداریم.
معنای تقیّد به ظواهر شرع نیز این است که انسان #واجبات را بهجا بیاورد، از محرّمات و #گناهان پرهیز جدی داشته باشد و اگر گناهی از او سر زد، فوراً توبه کند و به جبران آن بپردازد. بعد از آنکه تقیّد آدمی به ظواهر شرع درست شد، یعنی بعد از آنکه پایه درست شد، اهمیّت به مستحبّات، انسان را به مقامهای معنوی والایی میرساند. واجبات، پایه است، امّا مستحبات، در عرفان و سیروسلوک، خصوصیّتی دارد که حتی واجبات از آن خصوصیّت برخوردار نیست.
اگر کسی تقیّد به ظواهر شرع داشته باشد و به مستحبّات نیز اهمیّت بدهد، آن اهمیّتی که به مستحبّات میدهد، او را به #مقاملقاء میرساند. منافات هم ندارد که تأثیر و کاربرد یک امر مستحب، بیش از یک امر واجب باشد. خواندن هفده رکعت نماز در شبانهروز واجب است و اگر کسی نخواند، مؤاخذه خواهد شد، امّا تقرّب با خواندن نمازهای نافله محقّق میشود، مقام محمود در پرتو نماز شب نصیب آدمی خواهد شد.
✳️ علامه طباطبائی«رحمتاللهعلیه» میفرمودند: در بازار نجف میرفتم، کسی دست روی شانۀ من گذاشت، برگشتم دیدم مرحوم آقای قاضی است. فرمود: فرزندم دنیا میخواهی، #نمازشب! آخرت میخواهی، نماز شب! دنیا و آخرت میخواهی، نماز شب!
🔹استاد بزرگوار ما علامه طباطبایی میفرمودند: استادم مرحوم آیتالله آقای قاضی را در مغازۀ سبزی فروشی ديدم. ایشان مشغول خرید کاهو بود، امّا به عکس سایر مردم، کاهوهاي پیر شده را بر میداشت. بعد فرمودند: اگر من کاهوهای پیر را نخرم، برای صاحب مغازه میماند و فاسد ميشود. از این رو این کاهوها را میخرم و برگهای فرسودۀ آن را جدا میکنم و از برگهای خوب آن استفاده میکنم تا صاحب مغازه متضرّر نشود. اینگونه مستحبّات، انسان را به مقامهای معنوی و به قرب الهی میرساند.
⚠️ طلبهها و روحانیّون، لازم است به مستحبّات اهمیّت بدهند تا تبلیغ آنها کاربرد داشته باشد و بتوانند در دل مردم #نفوذ کنند و تأثیرگذار باشند.
🔹در زمان جوانی ما، همه به مستحبات اهمیّت میدادند. گاهی مرحوم آیتالله مرعشی نجفی را میدیدیم که در هوای سرد، در حالی که هنوز درب حرم بسته بود، پشت درب نشستهاند تا درب باز شود و به داخل حرم بروند. طلبهها، واقعاً تقیّد به نماز شب داشتند. آن وقتها ننگ بود کسی نماز شب نخواند یا نماز صبحش را قدری مانده به طلوع آفتاب بخواند. مهمتر از آن، در جلسات عمومی و خصوصی، غیبت نبود، تهمت نبود، شایعه نبود. در حالی که ما به قول عوام، سیاستمدار هم بودیم، امّا کسی بهعنوان سیاست، آبروریزی و اهانت نمیکرد و غیبت و تهمت سیاسی در بین طلبهها رایج نبود.
http://hawzahnews.com/detail/News/461350
➕ @HawzahNews | خبرگزاریحوزه
#بستهخبری ا دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با مراجع وعما دیدار کردند
➖➖
🔻آیتالله العظمی مکارم شیرازی:
و FATF نقاط مبهمی دارد که باید شفاف شود
hawzahnews.com/detail/News/461511
🔻آیتاللهالعظمی نوری همدانی:
رفع مشکلات معیشتی باید در زندگی مردم دیده شود
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در زمینه FATF باید بسیار هوشیار باشند
hawzahnews.com/detail/News/461509
🔻آیت الله العظمی سبحانی:
نمایندگان مجلس از تذکر دادن به مقامات مسئول کوتاهی نکنند؛ اگر در مورد فساد اداری تذکر میدادند و مسئولان نیز عمل میکردند کار به اینجا نمیرسید و مشکلات کنونی ایجاد نمیشد
http://hawzahnews.com/detail/News/461510
🔻آیت الله یزدی:
هیچ قدرتی نمی تواند جلوی روابط تاریخی ملت ایران و عراق را بگیرد
http://hawzahnews.com/detail/News/461513
🔻امام جمعه قم:
مسئولانی که در حوزه های دینی تخصص ندارند اظهار نظر نکنند
http://hawzahnews.com/detail/News/461505
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
💠 حدیث روز 💠
🏴 شیعیان واقعی از نگاه امام حسین(ع)
🔹عن الحسین بن علی (ع): إنَّ شِيعَتَنا مَن سَلِمَت قُلوبُهم مِن كُلِّ غَشٍّ وَ غَلٍّ و دَغَلٍ.
🔻امام حسین علیهالسلام فرمود:
شیعیان ما کسانی هستند که دلهایشان از هرگونه غل و غش و نیرنگ دور است.
📚تفسیر البرهان، ج۴، ص۶۰۳
@HawzahNews
گفتگوی منتشر نشده از مرحوم آیتالله اشرفی شاهرودی با خبرگزاری حوزه؛🔻
🔹شجاعت رهبری همانند امام (ره) خاص است
🔹همه ویژگی های مرجعیت در وجود رهبر انقلاب جمع است
◾️ آیتالله مرتضی اشرفی شاهرودی، از اساتید درس خارج فقه و اصول و عضو شورای حوزه علمیه استان سمنان دیشب درگذشت
hawzahnews.com/detail/News/461536
منبر چهل سالگی انقلاب (۳)؛
با دستاوردهای علمی و فناوری انقلاب اسلامی آشنا شویم👇
http://hawzahnews.com/detail/News/460993
🔔 پویش #منو_حاج_آقا» آغاز شد
#عکس، #ویدئو و #متن(مانند خاطره و...) که با طلاب، روحانیون و حاج آقای مسجد و محلتون دارید رو به آیدی @InfoHawzah بفرستید.
✔️ آثار ارسالی شما در حوزه نیوز منتشر می شود.
✔️آثار برگزیده به داوری عمومی گذاشته خواهد شد.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
💠 حدیث روز 💠
🏴 بخشندهترین انسان
🔹قَالَ الْحُسَيْنُ (ع) إِنَّ أَجْوَدَ النَّاسِ مَنْ أَعْطَى مَنْ لَا يَرْجُوهُ.
🔻امام حسین (ع) فرمود:
بخشندهترین مردم آن است که به کسی ببخشد که امیدی به او ندارد.
📚 بحارالانوار، ج۷۱، ص۴۰۰
@HawzahNews
✍ بیانیه دادسرای ویژه روحانیت درباره حواشی اخیر مدرسه فیضیه:
▫️ ۵ طلبه احضار شده، آزاد شدهاند
▫️اخبار مربوط به عملکرد مامورین، ارتباطی با دادسرای ویژه روحانیت ندارد / موارد ادعایی را پیگیری می کنیم
به گزارش خبرگزاری«حوزه»، متن بیانیه دادسرای ویژه روحانیت درباره حواشی اخیر مدرسه علمیه فیضیه به شرح زیر است:
به دنبال شکایت معاونت حقوقی ریاست جمهوری و دبیر شورای تامین و گزارشهای واصله از دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی استان، از محدودی شرکت کنندگان تجمع اعتراضی مدرسه فیضیه، در تاریخ ۹۷/۰۶/۱۷ تعداد ۵ نفر از افراد مرتبط، از طریق تماس تلفنی به دادسرا احضار و متعاقب تحقیقات بعمل آمد.
تعداد ۲ نفر از آنها آزاد و ۳ نفر دیگر پس از تفهیم اتهام به دلیل عجز از تامین وثیقه، تحت نظر قرار گرفته و جهت نگهداری تحویل ضابطین گردیدند که این ۳ نفر نیز کمتر از ۲۴ ساعت و با تکمیل تحقیقات، با تخفیف قرار مناسب، بلافاصله #آزاد گردیدند.
بنابراین اخبار منتشر شده درخصوص نحوه انتقال افراد و عملکرد مامورین، اساساً ارتباطی با دادسرای ویژه روحانیت ندارد و البته موضوع مورد ادعا از سوی این دادسرا پیگیری خواهد شد.
دادسرای ویژه روحانیت قم
http://hawzahnews.com/detail/News/461743
🔳 @HawzahNews| خبرگزاریحوزه
◾️ انگار جنگ روانی علیه حوزه و بودجه حوزه تمامی ندارد؛ هر روز یک خبر #دروغ یا ناقص در این باره منتشر می شود و... در انتهای تمام این هیاهوها، تنها یک واقعیت تلخ می ماند: بیش از 90 درصد طلاب زیر #خط_فقر زندگی می کنند!
⭕️ اگرچه جناب زیباکلام فرموده اند «اگر» اما آیا این نوع اطلاع رسانی، مصداق #تشویش اذهان عمومی نیست؟
http://hawzahnews.com/detail/News/461795
خبرگزاری حوزه
◾️ انگار جنگ روانی علیه حوزه و بودجه حوزه تمامی ندارد؛ هر روز یک خبر #دروغ یا ناقص در این باره منتشر
⭕️ ادعای عجیب صادق #زیباکلام درباره #شهریه_طلاب
🔻 به گزارش خبرگزاری حوزه، آقای صادق زیبا کلام در جدیدترین مطلب خود در شبکه های اجتماعی، مدعی شد که به هر طلبه2/5 میلیون تومان حقوق داده می شود!!! و بعد با اشاره به احتمال 300 هزار روحانی در سال 1414 گفته است: من فرض میکنم که بهطور متوسط به هرکدام از این ۳۰۰هزار روحانی ماهیانه ۲٫۵میلیون تومان حقوق پرداخت شود که میشود ۹۰۰۰میلیارد تومان در سال!
⚠️ وی در ادامه به مقایسه این مبلغ با بودجه عمرانی برخی استانها کرده و اینطور وانمود کرده که این هزینه از مخارج عمرانی در یک استان بیشتر است!
🔻 به طور خلاصه باید به جناب ایشان عرض شود که:
🔹 1- این اعلام نیاز مربوط به سال 1414 است نه الان.
🔹 2- کشور در سال 1414 به 300 هزار روحانی نیاز دارد اما درصد بسیار کمی از این تعداد وارد مشاغل دولتی و رسمی می شوند و همچون همیشه، #اکثریت_طلاب به تحصیل و تبلیغ اهتمام دارند. همچنان که در حال حاضر طبق اعلام رسمی مدیر مرکز خدمات حوزه، 90 درصد طلاب صرفا به امور تحصیلی و تبلیغی اشتغال دارند.
🔹 3- حتی یک ریال از شهریه طلاب از بودجه های #دولتی تامین نمی شود. حوزه های علمیه شیعه از گذشته مردمی بوده و #مردمی خواهد ماند.
🔹 4- شهریه طلاب بسیار بسیار کمتر از عددی است که جناب آقای زیبا کلام به آن اشاره کرده اند و اکثریت طلاب زندگی را با صرفا چندصد هزار تومان در ماه می گذرانند و بیش از 90درصد طلاب زیر #خط_فقر بوده و مشکلات عدیده معیشتی دارند اما به دلیل اعتقاد به اسلام و اعتقاد به ترویج آموزه های دینی در این دنیای پر از نیرنگ و دروغ، با افتخار در این راه مقدس گام برداشته اند.
🔹 5- حوزه های علمیه صرفا در امور عمرانی و مانند آن همچون بقیه #شهروندان از حقوق عمومی برخوردارند که در همین زمینه نیز دولت محترم، آنچه را که مصوب و اعلام می شود، نمی پردازد و طبق اعلام رسمی معاون منابع انسانی و پشتیبانی حوزه های علمیه، تنها پنج درصد بودجه های عمرانی ملی حوزه پرداخت می شود.
🔹 6- حتی اگر تمام پیش فرضهای جناب زیباکلام درست باشد – که نیست- ، مقایسه یک هزینه ملی با هزینه استانی و مقایسه سال 1396 با 1414 خلاف #جوانمردی ، مروت و قواعد اولیه و ابتدایی در مقایسه است.
✳️ متن کامل: http://yon.ir/ugRgA
🔷🔷
آخرین رویدادهای دینی و فرهنگی را در خبرگزاری رسمی حوزه دنبال کنید:
eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
💠 حدیث روز 💠
✳️ امام مهدی علیه السلام
🔹إنّا يُحيطُ عِلمُنا بأنبائِكُم و لايعَزُبُ عَنّا شَى ءٌ مِن أخبارِكُم ؛
◽️ما از همه خبرهاى شما آگاهيم و چيزى از خبرهاى شما از ما پنهان نيست.
📚بحار الأنوار، ج ۵۳، ص۱۷۵
@HawzahNews