🔻امام علی علیه السلام:
🔹إنَّما هُوَ عيدٌ لِمَن قَبِلَ اللّهُ صِيامَهُ وشَكَرَ قِيامَهُ، وكُلُّ يَومٍ لا يُعصَى اللّهُ فيهِ فَهُوَ عيدٌ.
🔅اين، عيد كسى است كه خداوند، روزه او را پذيرفته و عبادتش را قبول كرده است و هر روزى كه در آن، خدا معصيت نشود، آن روز عيد است.
نهجالبلاغة، حكمت ۴۲۸
@HawzahNews
🔻رهبر انقلاب، امروز در دیدار عیدانهی مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی:
🔰روایت رهبر انقلاب از نقشهی استکبار برای جهان اسلام
🔹️امروز سیاست استکبار عبارت است از ایجاد #شکاف و اختلاف بین ملتهای مسلمان و حتی در داخل ملتهای مسلمان و بین آحاد این ملتها. این نقشهای است که توطئهگران آمریکا و صهیونیستها برای منطقهی ما طراحی کردهاند که نشانههایش در منطقه مشاهده میشود.
🔹️راهحل این است که ملتهای مسلمان نقطهی اصلی را که « #دشمنیاستکبار با جامعه و امت اسلامی» است کشف کنند و مقابل آن بایستند.
یک نقطهی اساسی دیگر هم مسئلهی رژیم صهیونیستی است.
🔺️اساساً این رژیم را در منطقهی ما و در دل دنیای اسلام کار گذاشتهاند برای مسئلهسازی و ایجاد اختلاف در دنیای اسلام.
🔥 همهی تجربههای تاریخی میگوید رژیم صهیونیستی ماندگار نیست
⚠️ مشکل، نامشروع بودن این رژیم است
رژیم صهیونیستی ماندگار نیست؛ این را همهی تجربههای تاریخی بهصورت قطعی میگوید، چون این رژیم مشکل اصولی دارد.
🔹️آمریکاییها امروز خیال میکنند با ایجاد رابطهی دیپلماسی چند کشور با رژیم صهیونیستی، مشکل این رژیم حل میشود.
نه! مشکل، نامشروع بودن این رژیم است.
تشکیل رژیم صهیونیستی بر اساسی #باطل صورت گرفته است. یک ملت تاریخی را از کشورش اخراج کردهاند... مگر میتوانند نقشهی فلسطین را از حافظهی جغرافیایی جهان حذف کنند؟
⛔ مشکل رژیم صهیونیستی با انتقال سفارت هم حلشدنی نیست
✅ بدون شک این رژیم نابود خواهد شد و از بین خواهد رفت
🔺️وجود دشمن مشترک معمولا مایه اتحاد میشود اما این دشمن (رژیم صهیونیستی) مایه نفاق و اختلاف و بروز رگههای خیانت در بعضی سران کشورهای اسلامی شده. وقتی این رژیم از بین برود مسلمانان #وحدت خود را باز خواهند یافت.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
📸اقامه نمازعیدسعیدفطر در حرم حضرت فاطمه معصومه(س)
تصاویر:🔻
http://hawzahnews.com/detail/Photo/453503
💠 حدیث روز 💠
🔻امام علي علیهالسلام:
❇️ رأسُ الفَضائِلِ مِلكُ الغَضَبِ وَ اِماتَةُ الشَّهوَةِ؛
🔹 سرآمدِ فضيلتها در دست داشتنِ زمام خشم و ميراندن خواهش نفس است.
📚 غرر الحكم: ح ۵۲۳۷
________________
@Hawzahnews
📹فیلم/ طلبهای که بارفتارش مسیر زندگی یک جوان را تغییر داد 👇
http://hawzahnews.com/detail/News/453534
🔻 پروانه معصومی درگفتگو باحوزه:
🔹لذت حضور در سریالهای مناسبتی، قابل قیاس با دیگر کارها نیست
🔹سریالهای ماه رمضان باید تصویرگر فرهنگ رمضان باشد و برای مردم جریانساز باشد
➖ماه رمضان ایام شادی و نشاط است، پس چرا در تلویزیون ما سعی میشود این نکته طور دیگری نشان داده شود؟
hawzahnews.com/detail/News/453468
💠 عارفی که دوست نداشت به عنوان شاگرد آیت الله قاضی شناخته شود
ویژهنامه العبد (۳۰)؛
(سیره اخلاقی، علمی، عملی و سلوکی آیتالله العظمی بهجت(ره))
✳️ رنج راه
این همه تلاش و همتی که پدرم برای تحصیل در نجف داشتند، در وضعیت عادی نجف نبوده است. خودشان میفرمودند: ده سال در نجف بودم، ده نفر هم برای طلبه شدن از ایران نیامدند. اوضاع زمان رضاخان به حدی مشکل بود که اگر طلبه ای به کاظمین می آمد، در نجف معروف میشد که مثلاً یک قوچانی به کاظمین آمده و همه تعجب می کردند که چگونه آمده است.
چون در آن زمان ارتباطهای مالی قطع بوده است، پولی به طلاب نمیرسیده و آنها در مضیقه مالی شدیدی قرار داشتند. برخی از طلاب هم به همین خاطر از عراق برمی گشتند؛ مثلاً علامه طباطبایی قدس سره و برادرش به همین علت مجبور شدند به ایران برگردند؛ زیرا مدتی حواله پول از ایران به آنها نرسیده بود و مبلغ قابل توجهی که از زمین هایشان در ایران به دست میآمد، حیف ومیل میشد. آقا میفرمود: «در ایام زیارتی، طلبهها به عنوان زیارت فوج فوج به کربلا می آمدند و دیگر به نجف برنمی گشتند و به ایران مراجعت می کردند یا به طور کامل از لباس روحانیت خارج می شدند و وارد ادارات یا مشغول کشاورزی می شدند» معمولاً در آن زمان رغبتی به طلبگی وجود نداشته است. در چنین زمانی ایشان اینطور درس میخواندهاند؛ البته بعضی از ثروتمندانی که به ایشان علاقه مند بودند و اصرار میکردند ایشان را به نجف بفرستند، از ایران حواله هایی برایشان می فرستادند؛ ولی زمانی که سخت گیری ها در زمان رضاخان تشدید شد، این حواله ها کمتر می رسیده یا شاید اصلاً نمی رسیده است. آن زمان، علمای بزرگ هم در مضیقه شدید مالی بودند. پدرم تعریف میکردند: «مرحوم قاضی بارها از ما قرض کردند.» حتی درباره مرحوم غروی اصفهانی (ره) نقل شده است که تمام زندگی اش را داد. پدرش صاحب کمپانی راه آهن بوده است؛ ولی ایشان همه دارایی اش را داده بود؛ به طوریکه فقیر شده بود.
➖➖
✳️ پرهیز از شهرت
مرحوم آقا از همان زمان که به ایران آمدند، به هیچ وجه دوست نداشتند به عنوان شاگرد آیت الله قاضی قدس سره شناخته شوند. می فرمودند: «نمیدانم چه کسی سبب شد به این نام مشهور شوم.»
از همان اوایل سکونت در قم، هر روز به زیارت حضرت معصومه علیها السلام میرفتند. برای رفتن به زیارت، راه های پنهان و خلوت را انتخاب می کردند. فقط در اوقاتی که مغازه ها تعطیل و خیابان خلوت بود، از پیاده رو حرکت می کردند. از اینکه صاحبان مغازه ها سلام و احترام کنند هم اجتناب می کردند؛ حتی برای پرهیز از روبه رو شدن با کسبه و عابران، اگر مغازهها باز و در خیابانها رفت وآمد بود، راه را دورتر میکردند. از کوچه پس کوچه هایی که الآن داخل شبستان حرم قرار گرفته است، میگذشتند و از دری که در کوچه ششمتری (خیابان موزه) قرار داشت و خیلی پرت و خلوت بود وارد حرم میشدند. از همان راه هم برمی گشتند.
وقتی برای شرکت در مجلس ترحیم همسایه ها و آشنایان می رفتند، پایین مجلس می نشستند. هیچ وقت به جایگاه ویژه ای که برای علما آماده کرده بودند، نمیرفتند.
در جریان تخریب بارگاه امامان عسکریین(ع) در سال ۱۳۸۶ش. همه علما و مراجع بیانیه دادند؛ اما مرحوم پدر فقط برای اینکه مطرح نشوند، از دادن بیانیه عمومی خودداری می کردند ولی در نهایت به اصرار بعضی از شاگردان راضی شدند و بیانیه ای صادر کردند.
http://yon.ir/xlt77
➖➖➖
@HawzahNews| خبرگزاری حوزه