🗓 پیشنهاد شاگردان آیتاللهالعظمی مکارم برای نامگذاری روز مرجعیت
شاگردان حضرت آیت الله مکارم شیرازی صبح امروز پیش از آغاز درس خارج فقه این مرجع تقلید، ضمن تبریک روز معلم و تقدیر از این استاد برجسته حوزه، خواهان نامگذاری یکی از روزهای سال به نام روز مرجعیت شدند.
بر اساس این گزارش: این طلاب روز غیبت صغرای امام زمان(عج) را برای نامگذاری این روز پیشنهاد دادند.
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
🔳 نظریات معاصر پیرامون ربا نقد شد
نشست نقد و بررسی نظریات معاصر پیرامون مسئله ربا در مرکز تخصصی تفسیر حوزه علمیه قم و با حضور عضو فقهی بانک مرکزی کشور برگزار شد.👇👇
http://hawzahnews.com/detail/News/448838
🚫عدهای در کشور نمیخواهند شبکههای بومی پا بگیرند
⚠مدیر یک پیامرسان میتواند #جریانسازی کند
🔻حجتالاسلام کهوند کارشناس ارشد فضای مجازی:
➖ ما در فضای مجازی به طور کامل #مستعمره امریکا هستیم و مردم از تلگرام استقبال نکردند بلکه آنها به سمت تلگرام کشانده شدند.
➖اگر خود تلگرام بحث #گرام را مطرح نمی کرد امروز مسدود نمیشد.
➖ قدرت این نرم افزارها بالا بوده و میتوانند اطلاعات گوشی ما را حتی در صورت خاموش بودن رصد کنند و دسترسی داشته باشند حتی میدانند #ذائقه ما در شهرهای مختلف چیست و میدانند برنامه خود را دقیقا در چه جایی انجام دهند که اثرگذارتر باشد.
➖ مدیر یک پیامرسان میتواند #جریانسازی کند
در حال حاضر سالمترین پیامرسانها به جهت مدیریت ایتا و سروش است.
➖مشکل ما #سلطهدشمن است و برخی می خواهند آن را با نرم افزارهای دشمن حفظ کنند چنانچه تبلیغ کالای ایرانی در ماهواره ممنوع است، اما برخی افراد محکم ایستاده اند که شبکه های اطلاعات راه نیافتد.
➖یک سری افراد در کشور هستند که می گویند ما نمیتوانیم و نباید بتوانیم و به طرق مختلف در مسیر سرویسهای داخلی سنگاندازی میکنند.
➖در بحث #امنیت اطلاعات نیز موضوع ورود به حریم خصوصی مردم نیست چنانچه در تلگرام بر اساس قانون آنها حریم خصوصی وجود ندارد.
➖امنیت در شبکه ها اجتماعی امر مهمی است با اینحال برخی مخالف پا گرفتن سرویسهای داخلی هستند.
🔹#شبکهملیاطلاعات باعث نهضت تولید محتوا میشود و اگر این شبکه راهاندازی شود دست دشمن قطع خواهد شد.
🔹#مهندسیاطلاعات و ارتباطات مهندسی است که مدیر میتواند کاری کند که مخاطب و کاربر یک مطلب خوب و یا یک مطلب بد را ببیند بخواند یا نخواند و این نشان دهنده جایگاه مهم مدیریت شبکه است.
➖➖➖
کانال خبرگزاریحوزه در ایتا:👇
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
💠 قلمرو انتظار فرج
استاد رشاد، رئیس شورای حوزه علمیه استان تهران امروز در درس خارج خود تبیین کرد:🔻
◽️مفهوم #انتظار وسیعتر از انتظار برای ظهور امام دوازدهم است. مسلما ظهور حضرت حجت(ع) قطعی بوده و با ظهور ایشان فرجام جهان خوش شده و عدالت اجرا میشود، ولی انتظار فراتر از این موضوع است و ظهور جزئی از موضوع کلان انتظار است.
انتظار یک روند، رویکرد و نگرش به تاریخ است؛ نگرش به این که فرجام تاریخ تؤام با عدالت، تحقق کمالات، تکامل انسان و... است.
◽️امام زمان(عج) صاحب اصلی جهان، امت، حوزههای علمیه و طلاب هستند.
◽️ #فرج تنها فلسفه تاریخ نیست، بلکه فراتر از آن است. چون فراتر از بستر حیات انسان است، مربوط به هستی میشود. هستی اقتضاء می کند به ۳کمال برسد.
◽️از نظر شیعه انسان همیشه منتظر است و هرگز به وضع موجود قانع نمی شود، بلکه همواره وضع #برتر را انتظار میکشد به همین دلیل در عهد سایر ائمه اطهار(ع) نیز شیعیان #منتظر بودند.
◽️موضوع انتظار حضرت حجت(عج) مصداق انتظار است، یعنی مصداق اتم است نه تنها مصداق آن.
امر انتظار یک عقیده است. همانگونه که به مبدأ و معاد باید معتقد باشیم به فرج نیز باید معتقد باشیم.
◽️این که فرجام هستی خوش خواهد بود یک عقیده اسلامی است چون تمامی مسلمانان به فرج اعتقاد دارند حتی اگر مصداق و تفسیرشان متفاوت باشد.
◽️ موضوع فرج یک امر #انسانی بوده و فراتر از ادیان ابراهیمی است. مسأله فرج عامل تحرک حیات بشر است و هر کسی به وضع موجود قانع باشد مانند این است که به جای پذیرش توحید و مبدأ به #طبیعت معتقد باشد.
◽️مرحوم آیت الله مشکنی می فرمود اصول اعتقاد ۷ مورد است که تولی و تبری نیز جزو آن ها است. به همین دلیل اگر کسی بگوید فرج جزو اصول عقاید است ایرادی ندارد. چون کم از اصل امامت، نبوت، عدل و... نیست.
➖➖➖
کانال خبرگزاریحوزه در ایتا:👇
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
💠 حدیث روز 💠
🔻 پیامبراکرم صلیاللهعلیهوآله:
🔹المَهدِيُّ مِن وُلدِي ، اسمُهُ اسمي ، وكُنيَتُهُ كُنيَتي ، أشبَهُ النّاسِ بي خَلقا وخُلُقاً ، تَكونُ لَهُ غَيبَةٌ وحَيرَةٌ ، حَتّى تَضِلَّ الخَلقُ عَن أديانِهِم ، فَعِندَ ذلِكَ يُقبِلُ كَالشَّهابِ الثّاقِبِ ، فَيَملَؤُها قِسطاً وعَدلاً ، كَما مُلِئَت ظُلماً وجَوراً .
💠 «مهدى» از فرزندان من است. نامش نام من، كنيهاش كنيه من، و شبيهترينِ مردم در خلق و خو به من است. غيبت و حيرت او چنان به طول میانجامد كه مردم، دين خود را گم مىكنند و در اين هنگام است كه مانند شهاب درخشان مىآيد و زمين را از عدل و داد پر مىكند، همانگونه كه از ظلم و ستم پر شده است».
📚كمالالدين، ص۲۸۷، ح۴
@HawzahNews
🔻آیتالله طباطبایینژاد در اجلاسیه اساتید:
🔳 در شبکههای اجتماعی با آبروی افراد بازی نشود
🔹اگر انتقادها را پشت سر افراد بگویم غیبت میشود، امروزه غیبت مکتوب که در شبکههای اجتماعی توسط برخی از افراد در حال رواج است از غیبت شفاهی هم بدتر است. دسترسی نداشتن به مسئولین تکلیفی بر غیبت کردن نیست و نباید آبروی دیگران را بریزیم.
روایت داریم که اگر مومنی روایتی را از کسی نقل کند به قصد آن که آبروی فردی را بریزد، خداوند این آدم دلسوز را از ولایت خود بیرون می کند و به ولایت شیطان می سپارد که شیطان هم آن را قبول نمی کند.
hawzahnews.com/detail/News/448852
@HawzahNews