.
عبرتی برای امروز و آینده
✍ رضا صابری خورزوقی:
هرگز نباید فراموش کنیم
در دهه۸۰، شرایطی بوجود آمد
که یکیاز جاسوسهای اسرائیل
با سوءاستفادهاز باورهایمذهبی
با آرمِ😳عماریون😳و با هدفِ
تفرقهافکنی وارد عرصهرسانه شد
و با #یافتن یا #ساختنِ بهانهها
شبانهروز با توپخانه نفرتپراکنی
اینوآن را بهتوپِتوهینمیبست
تا مردم را علیه یکدیگر بشوراند
و بعداز ۱۵سال نفرتپراکنی
🙏 خداوند او را رسوا کرد 🙏
ولی هنوز افراد بسیاری هستند
که ظاهراً !!انتقاد!! میکنند ولی
برای تفرقهافکنی تلاش میکنند
🔻بله🔻
تمام امید دشمنانِ ملتِ ایران
به تفرقهافکنها دوخته شده
خیلی باید مراقب باشیم
🔻نشانه🔻
هرجا دیدیم انتقاد بابیاحترامی،
نیشزدن و توهین و... همراهشد
باید دنبالِ ردپای دشمن بگردیم
🔹فرق ندارد اینها☝️خود را
طرفدار کدامجناح وانمودمیکنند
.
.
مقایسه رشد ظرفیت اسمی نیروگاههای کشور در ۳۰ سال گذشته
🔰 نام اثر:
🔺یک دهه عقبماندگی
خدا باعث و بانی این وضع(خاموشی ها) را خوار و ذلیل کند.انشاا..
آمین یا رب العالمین
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🍎https://eitaa.com/hayyatetayebh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیشبینی دکتر جلیلی درباره رئیسجمهور بیبرنامه به حقیقت پیوست/ پزشکیان پس از ۵ ماه حضور در مسند ریاستجمهوری:
🔹در مورد بنزین کارشناسان باید نظر بدهند.
🔹 در مورد ناترازیها کارشناسان باید نظر بدهند.
🔹 در مورد فیلترینگ کارشناسان باید نظر بدهند.
🔹در مورد قانون حجاب کارشناسان باید نظر بدهند.
#کارشناس
.
@vagheiategharb313
🍎https://eitaa.com/hayyatetayebh
🔴مقاله و پالس خطرناک ظریف به ترامپ: حاضریم خلع سلاح شویم/ آقای پزشکیان! ظریف چهکاره دولت شماست که اینگونه سخن میگوید؟!
🔹محمد جواد ظریف که به صورت غیرقانونی بیش از ۳ ماه است بر صندلی معاونت راهبردی رئیسجمهور تکیه زده صبح امروز مقالهای در نشریه فارن افرز به زبان انگلیسی چاپ کرده است که حاوی سخنان خطرناک و ضدملی است.
🔹ظریف در بخشی از مقاله به صورت تلویحی دولت پزشکیان را آماده مذاکره درباره موضوعاتی فراتر از بحث هستهای میخواند و در اینباره میگوید: [پزشکیان] تمایل دارد تا بهطور سازنده با غرب در تعامل باشد. دولت او برای مدیریت تنشها با ایالات متحده، که به تازگی رئیسجمهور جدیدی نیز انتخاب کرده، آماده است. پزشکیان آماده است مذاکراتی از جایگاه برابر درباره توافق هستهای و شاید موارد بیشتری انجام گیرد.
🔹درخواست برای برجامهای منطقهای و موشکی اما تنها سخنان خطرناک ظریف نیست. او در بخش دیگری از این مقاله عملا سخن از خلع سلاح میکند و در این باره میگوید: در نهایت، این تلاشها میتواند به یک توافق جدید منطقهای منجر شود که وابستگی خلیج فارس به قدرتهای خارجی را کاهش دهد و ذینفعان را تشویق کند تا با استفاده از سازوکارهای حل اختلاف به حل اختلافات بپردازند. برای این منظور، کشورهای منطقه میتوانند به دنبال معاهدات، ایجاد نهادها، تصویب سیاستها و گذراندن اقدامات قانونی باشند. ایران و همسایگانش میتوانند با تقلید از فرایند هلسینکی، که به تاسیس سازمان امنیت و همکاری در اروپا منجر شد، آغاز کنند.
🔹کنفرانس خلع سلاح هلسینکی در سال ۱۹۷۵ با هدف کاهش تنشها در دوران جنگ سرد و ایجاد امنیت و همکاری میان بلوکهای شرق و غرب برگزار شد. این کنفرانس منجر به صدور بیانیهای به نام "اعلامیه هلسینکی" شد که توسط رهبران ۳۵ کشور، از جمله ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی سابق، امضا گردید. یکی از مفاد کلیدی این بیانیه تأکید بر کاهش تسلیحات و کنترل تسلیحاتی، بهویژه در مناطق حساس و مرزی بود.
🔹این سخنان عجیب و البته خطرناک درحالی که منطقه درگیر سیاستهای استعماری ایالات متحده آمریکا و سگ هار او در منطقه است و در همین ایام برای اولین بار به صورت رسمی رژیم صهیونیستی به خاک ایران حمله کرده است، دیگر نمیتواند به سادگی یا حماقت افراد معنا شود و باید به صورت دقیقتر بررسی کرد که چرا در ایامی که جهان منتظر پاسخ ایران به رژيم صهيونيستی است برخی درحال تلاش برای خلع سلاح ایران هستند.
🔹پیش از این و در ماجرای درز فایل صوتی ظریف که در آن سخنان خطرناکی درباره سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی، شهید سلیمانی و نقش سپاه قدس در خاورمیانه مطرح شده بود، رهبر انقلاب واکنش قاطعانهای به این اظهارات ظریف نشان دادند و گفتههای او را «تکرار حرفهای دشمن» دانستند. حالا مشخص نیست ظریف که روی صندلی متزلزل معاون رئیس جمهور تکیه زده با کدام اختیار چنین نسخههای خطرناکی را در حوزه سیاست خارجی تجویز میکند؟
@vagheiategharb313
🍎https://eitaa.com/hayyatetayebh
🔻تجربه برجام کفایت میکند آقای ظریف!
یاسر جبرائیلی:
🔹️آقای دکتر محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور روز گذشته مقالهای در رسانه شورای روابط خارجی ایالات متحده آمریکا (فارین افیرز) منتشر و مواضعی ایراد کرده که چند نکته درباره آن قابل تامل است.
🔹️1- آقای ظریف نوشته که دولت آقای پزشکیان آماده مدیریت تنشها با آمریکاست و امید دارد مذاکراتی از موضع برابر در مسائل هستهای و فراتر از آن با دولت ترامپ برگزار شود. این جمله، قلب مقاله آقای ظریف است و باقی مطالب را باید حاشیه دانست. نخستین پرسشی که دکتر ظریف باید بدان پاسخ دهد این است که چرا در میانه جنگ تمام عیار ارتش آمریکا علیه مقاومت، درخواست کتبی مذاکره به واشنگتن فرستاده است؟ آیا او از جانب شورای عالی امنیت ملی چنین ماموریتی داشته است؟ رهبر حکیم انقلاب اسلامی حتی در مورد وزارت امور خارجه -در زمانی که آقای طریف وزیر خارجه بودند- تصریح فرمودند که وزارت امور خارجه صرفا مجری مصوبات شورای عالی امنیت ملی است. آیا شورای عالی امنیت ملی، برای ارسال درخواست کتبی مذاکره با آمریکا در «مسائل هستهای و فراتر از آن»، به آقای ظریف ماموریتی داده است؟ دومین پرسشی که ایشان باید پاسخ دهند این است که منظورشان از «مدیریت تنش با آمریکا» چیست؟ مگر ایران تنشی ایجاد کرده که بخواهد با مذاکره با آمریکا آن تنش را مدیریت کند؟
🔹️شما با دولت آمریکا یک توافقی امضا کردید که به زودی تبدیل به یک تعهد یکجانبه از سوی تهران شد. آمریکا سردار بلندپایه شما را ترور کرد و رسما مسئولیت آن را بر عهده گرفت. آمریکا در غزه مرتکب نسل کشی و در لبنان و سوریه و دیگر کشورهای منطقه مرتکب جنایت شده و میشود. این تنشها را میخواهید با مذاکره مدیریت کنید؟ مشکل آمریکا در ارتکاب این جنایتها این بوده که استدلال جنابعالی را نشنیده و شما میخواهید با مذاکره، واشنگتن را قانع کنید که جنایت نکند؟
🔹️2- آقای ظریف بلافاصله پس از اعلام آمادگی برای مذاکره، نوشته است که «ایران تسلیم خواستههای غیرمنطقی نخواهد شد». معنی این جمله آن است که مذاکرهای که ایشان از آن سخن میگویند، اساسا ربطی به جبران بدعهدیهای آمریکا در برجام یا توقف جنایات آمریکا در منطقه ندارد. بلکه آمریکا یک سری خواسته دارد که ایران آماده مذاکره حول آنهاست! منتهی یک سری از این خواستهها منطقی است، یک سری غیرمنطقی است و ایران تسلیم خواستههای غیرمنطقی نخواهد شد! آقای ظریف باید بفرمایند خواستههای منطقی آمریکا دقیقا کدامند؟ مقاله ایشان از جانب آمریکا خطاب به ایران است یا از جانب ایران خطاب به آمریکا؟
🔹️3- آقای ظریف نوشتهاند که اگر غرب رویکرد همکاری با ایران را رها نمیکرد، تعداد سانتریفیوژهای ایران افزایش نمییافت و غنیسازی اورانیوم از 3.5 درصد به بالای 60 درصد نمیرسید. این سخن، حقیقتا حیرتانگیز است. آقای ظریف باید بفرمایند مگر بنا نبوده که 10 سال پس از قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل (یعنی سال 1404)، تمامی محدودیتهای هستهای ایران رفع شود؟ چگونه است که ایشان میگویند اگر غرب رویکرد همکاری با ایران را رها نمیکرد، برنامه صلح آمیز هستهای ایران متوقف شده بود؟
🔹️4- آقای ظریف نوشته اند: «توافق هستهای نمونهای منحصربهفرد است و غرب باید به احیای آن بپردازد. اما برای این کار، باید اقدامات مشخص و عملی—شامل اقدامات سیاسی، قانونی و سرمایهگذاریهای مشترک سودآور—انجام دهد تا اطمینان حاصل کند که همانطور که وعده داده شده است ایران میتواند بهطور اقتصادی از این توافق بهرهبرداری کند». سوال این است که آیا غرب منتظر نصیحت آقای ظریف بوده که تاکنون اجازه بهرهمندی ایران از برجام را نداده است؟ یا اینکه ایشان علاقه دارند یک وعده توخالی دیگر از غربیها بشنوند و تضمینی در حد امضای کری بگیرند و بار دیگر آنچه غربیها میخواهند، تقدیمشان کنند؟
🔹️5- مطلب آقای ظریف برای فارین افیرز، بسیار نگرانکننده است. نگران کننده است به این دلیل که معاون راهبردی رئیس جمهور، شناخت صحیحی از تحولات نظم جهانی ندارد. بجای اینکه در صدد مهندسی نظم جدید منطقهای باشد، همچنان در مقام برطرف کردن خواستههای هژمون نظم قدیم است.
🔹️او درک معتبری از ماهیت آمریکا ندارد و نمیخواهد یا نمیتواند ببینید که آنکه در غزه نسلکشی میکند، اسرائیل نیست، خود آمریکاست. ظریف یک نگاه آرمانگرایانه و عاطفی به مناسبات بینالمللی دارد و خیال میکند آنچه موجب تنش میان کشورها میشود، یک سری سوء تفاهم است که با گفت و گو و مذاکره قابل حل است.
اما منافع ملی را نمیتوان بر این دست تخیلات استوار کرد. تجربه برجام، کفایت میکند.
🍎https://eitaa.com/hayyatetayebh
✅️
🔴۱۰ نکته درباره دومین گفتگوی تلویزیونی رئیس جمهور
♦️گفتگوی تلویزیونی شب گذشته رئیس جمهور با مردم دارای نکات و حواشی متعددی بود که می توان از زوایای مختلف به آن پرداخت. به صورت اجمالی و برای نمونه، چند نکته در مورد گفتگوی تلویزیونی دیشب می توان مطرح کرد:
🔸یک: بیشتر از چهار ماه است که از روی کار آمدن دولت چهاردهم میگذرد. متأسفانه بعضاً مشاهده میشود که رئیس جمهور مانند یک کاندیدای ریاست جمهوری و در فضای رقابتهای انتخاباتی سخن میگوید. «کلی گویی»، «این باید بشود»، «باید جلسه بگذاریم»، «کارشناسان نظر بدهند» و ... بیشتر برای ایام انتخابات مناسب است! انتظار مردم برنامه و اقدام است.
🔸دو: نداشتن برنامه و سردرگمی دولت در برخی زمینه ها کاملاً مشهود به نظر می رسد. چنین چیزی یعنی اینکه در آن زمینهها در حال روزمرگی هستیم و هنوز نمیدانیم تکلیف ما چیست؟!
🔸سه: برجسته کردن مسائل قومیت و مذهب، خلاف مصلحت ملی است و این چندمین بار است که رئیس جمهور بر این مسأله حساس، به عنوان دستاورد میدمد. در کشور باید قانون، شایسته سالاری و مصالح ملی حکمفرما باشد.
🔸چهار: در بخشی از این گفتگو، رئیس جمهور اشاره کرد: «ما دانشجو را درست آموزش ندادیم، محصّل را در مدرسه، درست آموزش ندادیم، بعد آمده است بیرون، در خیابان می خواهیم بگیریم با او برخورد کنیم. خب، او که دست تو بود. آموزش می دادی؛ چرا آموزش ندادی ...» . باید گفت که در هیچ کجای دنیا، آموزش حتی در بهترین شکل ممکن هم باشد به هیچ وجه موجب بی نیازی از قانون و اجرای قانون نمی شود. همیشه عده ای هستند که فقط به وسیله قانون باید جلوی آنها را گرفت.
🔸پنج: در جایی از گفتگو، رئیس جمهور، ناخواسته و به صورت ضمنی، ترس از حضور دوباره ترامپ در جایگاه ریاست جمهوری آمریکا و اینکه او می تواند برای ما مشکل ایجاد کند و ... را به مخاطب انتقال داد. حال اینکه ادبیات رهبر انقلاب نسبت به ترامپ، ادبیات تحقیر، با حس اعتماد بنفس و در شأن جمهوری اسلامی است.
🔸شش: سخنان رئیس جمهور در موضوع مسکن و عدم ارائه یک برنامه مشخص در این زمینه، برای متقاضیان مسکن، حس ناامیدی، نگرانی و جهش قیمت نظیر آنچه در دولت دوم روحانی اتفاق افتاد را به ذهن آورد.
🔸هفت: قرائن نشان می دهد که قیمت بنزین دغدغه جدی دولت است اما این را صراحتاً نمی گوید؛ چرا که شرایط به گونه ای نیست که این کار را انجام دهد. با این حال به تعبیر نایب رئیس مجلس، دولت در حال بازی با اعصاب مردم است.
🔸هشت: رئیس جمهور در مورد قانون عفاف و حجاب گفت: «از نظر اجرایی، حداقل من که قرار است اجرا کنم، برایم خیلی سوالها و ابهامها وجود دارد که به این سادگی امکان ندارد». اما باید گفت که این قانون در هر صورت – چه موافق باشیم و چه مخالف -، حاصل جلسات متعدد کارشناسان، مسئولین و نمایندگان مجلس است. در یک مدت طولانی و با همکاری هر سه قوه تدوین شده است. ضمن اینکه، چندین بار میان مجلس و شورای نگهبان، رفت و برگشت داشته است و نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام هم مورد لحاظ قرار گرفته است. بنابراین، همان طور که رئیس قوه قضائیه گفت این قانون باید ابلاغ و اجرایی شود. اگر قرار باشد که دولت، با سلیقه خود، قوانین را بپذیرد یا کنار بگذارد، اساساً سنگ روی سنگ بند نخواهد شد!
🔸نه: متأسفانه رئیس جمهور اشتباه گذشته را تکرار کردند و دوباره از نام رهبرانقلاب برای مسائل دولت استفاده کردند. آقای پزشکیان این بار برای ماجرای فیلترینگ از رهبر انقلاب اصطلاحا هزینه کردند در حالی که نگاه رهبر انقلاب، حکمرانی و قانونمندی در فضای مجازی است. در همه جای دنیا نیز إعمال فیلترینگ – در کنار سایر اقدامات ایجابی و سلبی - یک بخشی از این حکمرانی محسوب می شود؛ تفاوتی میان کشورهای اسلامی و غیر اسلامی هم در اصل این موضوع نیست.
🔸ده: اهتمام رئیس جمهور به گفتگو با مردم قطعا قابل تقدیر است به شرطی که خروجی این برنامه برای افکار عمومی بیان دستاوردها یا تصمیمات مهم باشد.
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🍎https://eitaa.com/hayyatetayebh
❌ مظلوم حجاب...
⏪دیشب جناب پزشکیان هم به قانون حجاب حمله کرد...
از رئیسجمهور تا معاون و وزیر و وکیل و لیدر و نویسنده و روزنامه های زنجیره ای و سایت ها و کانال ها و ....جریان و لیبرال و اصلاحات این چند روز علیه قانون حجاب جبهه جنگ به راه انداخته اند. فقط جناب پزشکیان به قانون حجاب حمله نکرده بود که دیشب زحمتش را کشید...
رهبر انقلاب بارها فرمودند پشت پرده فتنه کشف حجاب سرویس های اطلاعاتی دشمن قرار دارد. حالا بهتر میشود جبهه ای که سرویس های اطلاعاتی بیگانه علیه حجاب به راه انداخته اند را با چشم دید.
سرویس های اطلاعاتی معمولا در خواص نفوذ میکنند و با اغوای خواص مردم یک جامعه را گمراه و تحت هدایت و فرمان خود در می آورند. نفوذ در بالاترین سطح ممکن در میان مسئولان مملکت جولان میدهد...
#حجاب
#نکته_بصیرتی
#جهاد_تبیین
#آنتی_فتنه
━━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━━━ :
Eitaa.com/efshagari57
🍎https://eitaa.com/hayyatetayebh
🍂هفت درس عالی در زندگی
🍂درس اول
عشق را بی معرفت معنا مکن
زر نداری مشت خود را وا مکن
🍂درس دوم
گر نداری دانش ترکیب رنگ
بین گلها، زشت یا زیبا نکن
🍂درس سوم
پیرو خورشید یا آیینه باش
هر چه عریان دیده ای افشا مکن
🍂درس چهارم
ای که از لرزیدن دل آگهی
هیچ کس را هیچ جا رسوا مکن
🍂درس پنجم
دل شود روشن زشمع اعتراف
با کس ار بد کرده ای، حاشا مکن
🍂درس ششم
زر بدست طفل دادن ابلهی ست
اشک ر ا نذر غم دنیا مکن
🍂درس هفتم
خوب دیدن شرط انسان بودن است
عیب را در این و آن پیدا مکن
🍎https://eitaa.com/hayyatetayebh
⭕️ ماجرای نجات خلبان روسی توسط سردار سلیمانی و کماندوهای حزبالله - سردار سلیمانی به همراه ۲۰ نیروی ویژه حزب الله و با دو هلی کوپتر برای نجات کمک خلبان روسی به منطقهای رفتند که دور تا دورش را داعش گرفته بود
🔹️«یوگنی گونچاروف» از افسران ارشد روس شرکت کننده در عملیات ویژه ضدتروریستی در سوریه در گفتگو با رسانه ها به ماموریتی اشاره میکند که سردار سلیمانی با نیروهای تحت فرماندهی خود با اقتدار و موفقیت انجام داده است و میگوید: ژنرال سلیمانی نه تنها در سوریه و عراق رشادتهای بسیاری برای ریشه کن کردن تروریستها از خود نشان داد بلکه با اقتدار خود، ما روسها را نیز در مواقع حساس برای مبارزه با تروریستها یاری کرد
🔹️نظامی ارشد روس میگوید: سردار سلیمانی به کمک فرماندهی ۱۸ نیروی ویژه سوریه و شماری از نیروهای حزب الله عراق این عملیات را اجرا کردند و جسد خلبان هواپیما را پیدا کردند و خلبان دوم از بالگرد نیز زنده نجات یافت. از آن زمان ژنرال سلیمانی برای روسیه چهره شناخته شدهای بود
@vagheiategharb313
🍎https://eitaa.com/hayyatetayebh
❌ سرویس های اطلاعاتی دشمن در همین حوالی
⏪ روزنامه اعتماد وابسته به رییس شورای اطلاع رسانی دولت، الیاس حضرتی است که بماند هم از توبره میخوره هم آخور، ولی نگاه کنید تیتر اصلی و همه سرمقالات و مصاحبه های روزنامه اش علیه قانون حجاب است و فیلترینگ!!! انگار نه انگار دلار بالای ۷۰ هزار تومان رسیده و سفره مردم کوچک شده و دغدغه اصلی مردم معیشت است...
همین ها هستند که اطلاعات غلط به رییس جمهور می دهند با دروغ پراکنی های مختلف
⏪ رهبر انقلاب در قضیه فتنه کشف حجاب فرمودند که پشت صحنه این فتنه سرویس های اطلاعاتی دشمن قرار دارند. دستگاه های امنیتی و قضایی بررسی کنند چرا روزنامه متعلق به رئیس شورای اطلاع رسانی دولت باید در پازل سرویس های اطلاعاتی بیگانه علیه قوانین حجاب کار کند.
@vagheiategharb313
🍎https://eitaa.com/hayyatetayebh
⭕️وقاحت رو ببینید! پزشکیان برای همه پیام داده که قانون مهمه، اما خودش با وقاحت تمام، قانون رو زیر پا گذاشته و ظریف رو تو دولت نگه داشته.
این حجم از تناقض و گستاخی، دهنکجی به شعور مردم نیست؟!
#عزل_ظریف_مطالبه_ملی
@vagheiategharb313
🍎https://eitaa.com/hayyatetayebh