🇮🇷
✅ یک لشکر سایبری آتش به اختیار هستیم
🍃🌹🍃
👌 با بروزترین محتواها و یادداشت ها در موضوعات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی و ...
🍃 کانال تحلیلی_تبیینی معیار 🍃
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۴۵۰ قرآن کریم ( آیات ۱۰۳ تا ۱۲۶ سوره مبارکه صافات )
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «اَفضَلُ الذِّکرِ القُرآنُ بِهِ تُشرَحُ الصُّدورِ وَ تَستَنیرُ السَّرائِرِ» برترین ذکر، قرآن است، به وسیله آن سینهها گشوده و پوشیدهها روشن شود. (شرح غررالحکم ۲/۴۵)
🎙 استاد پرهیزگار
#ثامن | #فاطمیه | #جان_فدا
@hazratehzahra
#شهادتنامه
وصیتنامه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی (۷)
🤲عزیزم!
من از بی قراری و رسواییِ جاماندگی، سر به بیابانها گذاردهام؛ من به امیدی از این شهر به آن شهر و از این صحرا به آن صحرا در زمستان و تابستان میروم. کریم، حبیب، به کَرَمت دل بستهام، تو خود میدانی دوستت دارم. خوب میدانی جز تو را نمیخواهم. مرا به خودت متصل کن.
🤲خدایا وحشت همه وجودم را فرا گرفته است. من قادر به مهار نفس خود نیستم، رسوایم نکن.
مرا به حُرمت کسانی که حُرمتشان را بر خودت واجب کردهای، قبل از شکستن حریمی که حرم آنها را خدشه دار میکند، مرا به قافلهای که به سویت آمدند، متصل کن.
🤲معبود من، عشق من و معشوق من، دوستت دارم. بارها تو را دیدم و حس کردم، نمیتوانم از تو جدا بمانم. بس است، بس. مرا بپذیر، اما آنچنان که شایسته تو باشم.
🍃🌷
@hazratehzahra
♦️مصطفی الکاظمی از عراق فرار کرد
🔹براساس اعلام یک منبع آگاه عراقی، نخست وزیر سابق عراق، مصطفی الکاظمی متهم به مشارکت در ترور حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و فساد در دوران مسئولیت برای فرار از مجازات از اقلیم کردستان به شهر دبی امارات فرار کرده است.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅
@hazratehzahra
🏺چه روغنی؟ برای چه مصارفی؟
روغن زیتون ،روغن زرد و روغن کنجد جزو روغن هایی هستند که در بین مردم طرفدارا ن زیادی دارند اما مضرات و فواید این روغن ها چیست و هرکدام برای چه مصارفی بهتر هستند؟
نویسنده : زینب سادات کسنوی| روزنامه نگار
روغن ها بخش جدایی ناپذیر از رژیم غذایی ما هستند. بیشتر غذاهای ایرانی را باید با روغن پخت. بنابراین استفاده از روغن ها برای ما اهمیت زیادی دارد. در ادامه به بررسی روغن های پرطرفدار و تاثیراتش بر سلامت بدن خواهیم پرداخت.
روغن زیتون
روغن زیتون به دلیل داشتن اسید اولئیک، امگا ۳ و ۶ به افراد مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی کمک فراوانی میکند. همچنین روغن زیتون در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان سینه، پروستات و ... نقش به سزایی دارد. ترکیبات آنتی اکسیدان و اسید چرب اولئیک موجود در روغن زیتون از ایجاد رادیکالهای آزاد تشکیل دهنده سلولهای سرطانی جلوگیری میکند. از این روغن می توان برای سرخ کردن در دماهای معمولی استفاده کرد (دمای مطلوب سرخ کردن 180 درجه است). البته برای روغن زیتون فوق بکر نقطه دود کمتری حدود 170 درجه گزارش شده است. بنابراین از روغن زیتون فوق بکر فقط برای چند دقیقه تفت دادن ملایم استفاده و آن را در یک محل تاریک و خنک نگهداری کنید، زیرا نور و گرما باعث سرعت بخشیدن به فساد آن میشود.
روغن زرد یا حیوانی
روغن زرد یا حیوانی یا همان روغن کرمانشاهی، لاکتوز یا پروتئین کره معمولی را ندارد و تمام آن چربی کره است. پخت و پز با روغن زرد و با منشأ حیوانی، باعث بالا رفتن درصد احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می شود. البته بدن ما نیاز به چربیها با منشأ حیوانی دارد منتها چربی پنهانی که در گوشت وجود دارد، نیاز ما را در این زمینه برطرف می کند . افرادی که چاق هستند یا بیماری قلبی، بیماری های کلیوی یا مشکلات مربوط به معده دارند، باید از مصرف روغن زرد اجتناب کنند. اگر روغن حیوانی را در دمای نسبتاً ثابت نگهداری کنید تا چند سال خراب نمی شود. تغییرات در رنگ، بو و طعم و مزه ترش و سفید شدن آن نشانههای فاسد شدن هستند.
روغن کنجد
چند سالی است که روغن دانه کنجد برای پخت و پز زیاد استفاده میشود. سرآشپزها و کارشناسان بهداشت و سلامت به دلیل خواص روغن کنجد استفاده از آن را برای پخت و پز یا سرخ کردن توصیه میکنند. روغن کنجد که از دانههای کوچک کنجد گرفته میشود، بمبی از آنتیاکسیدانهاست. روغن کنجد برای سرخ کردن غذا هم استفاده میشود. البته برای سرخ کردن غذا نیاز به روغنی داریم که حرارت پذیری بالایی داشته باشد و به اصطلاح نقطه دود آن بالا باشد. در میان روغن های خوراکی بالاترین نقطه دود مربوط به آفتاب گردان است و پس از آن روغن کنجد نقطه دود بالایی دارد. بنابراین می توان از روغن کنجد برای سرخ کردن مواد غذایی با شعله ملایم استفاده کرد. دقت کنید که روغن های طبیعی و فراوری نشده را نباید روی شعله زیاد قرار دهید، چرا که حرارت زیاد باعث می شود این روغن ها پایداری خود را از دست بدهند و بسوزند. سوختن روغن باعث می شود هم غذا طعم بدی پیدا کند و هم مواد سرطان زا در روغن و غذا ایجاد شود.
چه روغنی برای سرخ کردن مناسب است؟
روغن کنجد بیشترین تحمل حرارت را دارد که دمای تا حدود 220 درجه را تحمل میکند و فقط برای سرخ کردن های بسیار سطحی با حرارت پایین توصیه می شود.
همچنین روغن های گیاهی برای پخت و پز و ریختن روی غذا مناسب هستند.
بنابراین توصیه میشود برای سرخ کردن از روغن های مخصوص سرخ کردنی حتی با داشتن 40 تا 50 درصد پالم استفاده کنید چون فقط روغن پالم تحمل حرارت را دارد و استفاده از روغن های دیگر برای سرخ کردن سرطان زاست.
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
فضایل ودرس های اززندگانی حضرت فاطمه زهراسلام الله علیها.MP3
33.36M
حجتالاسلام والمسلمین علی صالح غفاری
موضوع فضایل وزندگانی عملی حضرت فاطمه زهرا سلام آلله علیها
مکان تبلیغ حسینیه انقلاب
جلسه 620
https://eitaa.com/eslam20
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
چراانقلاب کردیم.MP3
19.79M
حجتالاسلام والمسلمین علی صالح غفاری
موضوع چراانقلاب کردیم
جلسه 620
https://eitaa.com/eslam20
پیشخوان بین الملل
🔮🔮🔮 هفتهنامه اکونومیست در آستانه سال نو میلادی با طرح جلد مخصوص پایان سال، در سر مقاله این هفته خود به بررسی رویدادهای سال 2022 پرداخته است؛ از حمله روسیه به اوکراین گرفته تا افزایش بیسابقه تورم جهانی و ناآرامی ها در ایران.
اکونومیست نوشت: صدها هزار مرد جوان، روسیه را ترک کردند تا از سربازی اجتناب کنند. در شرایطی که یک گروه مزدور به رهبری یکی از دوستان پوتین در زندانهای روسیه جستوجو میکنند تا نیروهای جدید به جبهه بفرستند، پوتین اولین باراین تهاجم را «جنگ» نامید.