♦️مصطفی الکاظمی از عراق فرار کرد
🔹براساس اعلام یک منبع آگاه عراقی، نخست وزیر سابق عراق، مصطفی الکاظمی متهم به مشارکت در ترور حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و فساد در دوران مسئولیت برای فرار از مجازات از اقلیم کردستان به شهر دبی امارات فرار کرده است.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅
@hazratehzahra
🏺چه روغنی؟ برای چه مصارفی؟
روغن زیتون ،روغن زرد و روغن کنجد جزو روغن هایی هستند که در بین مردم طرفدارا ن زیادی دارند اما مضرات و فواید این روغن ها چیست و هرکدام برای چه مصارفی بهتر هستند؟
نویسنده : زینب سادات کسنوی| روزنامه نگار
روغن ها بخش جدایی ناپذیر از رژیم غذایی ما هستند. بیشتر غذاهای ایرانی را باید با روغن پخت. بنابراین استفاده از روغن ها برای ما اهمیت زیادی دارد. در ادامه به بررسی روغن های پرطرفدار و تاثیراتش بر سلامت بدن خواهیم پرداخت.
روغن زیتون
روغن زیتون به دلیل داشتن اسید اولئیک، امگا ۳ و ۶ به افراد مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی کمک فراوانی میکند. همچنین روغن زیتون در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان سینه، پروستات و ... نقش به سزایی دارد. ترکیبات آنتی اکسیدان و اسید چرب اولئیک موجود در روغن زیتون از ایجاد رادیکالهای آزاد تشکیل دهنده سلولهای سرطانی جلوگیری میکند. از این روغن می توان برای سرخ کردن در دماهای معمولی استفاده کرد (دمای مطلوب سرخ کردن 180 درجه است). البته برای روغن زیتون فوق بکر نقطه دود کمتری حدود 170 درجه گزارش شده است. بنابراین از روغن زیتون فوق بکر فقط برای چند دقیقه تفت دادن ملایم استفاده و آن را در یک محل تاریک و خنک نگهداری کنید، زیرا نور و گرما باعث سرعت بخشیدن به فساد آن میشود.
روغن زرد یا حیوانی
روغن زرد یا حیوانی یا همان روغن کرمانشاهی، لاکتوز یا پروتئین کره معمولی را ندارد و تمام آن چربی کره است. پخت و پز با روغن زرد و با منشأ حیوانی، باعث بالا رفتن درصد احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می شود. البته بدن ما نیاز به چربیها با منشأ حیوانی دارد منتها چربی پنهانی که در گوشت وجود دارد، نیاز ما را در این زمینه برطرف می کند . افرادی که چاق هستند یا بیماری قلبی، بیماری های کلیوی یا مشکلات مربوط به معده دارند، باید از مصرف روغن زرد اجتناب کنند. اگر روغن حیوانی را در دمای نسبتاً ثابت نگهداری کنید تا چند سال خراب نمی شود. تغییرات در رنگ، بو و طعم و مزه ترش و سفید شدن آن نشانههای فاسد شدن هستند.
روغن کنجد
چند سالی است که روغن دانه کنجد برای پخت و پز زیاد استفاده میشود. سرآشپزها و کارشناسان بهداشت و سلامت به دلیل خواص روغن کنجد استفاده از آن را برای پخت و پز یا سرخ کردن توصیه میکنند. روغن کنجد که از دانههای کوچک کنجد گرفته میشود، بمبی از آنتیاکسیدانهاست. روغن کنجد برای سرخ کردن غذا هم استفاده میشود. البته برای سرخ کردن غذا نیاز به روغنی داریم که حرارت پذیری بالایی داشته باشد و به اصطلاح نقطه دود آن بالا باشد. در میان روغن های خوراکی بالاترین نقطه دود مربوط به آفتاب گردان است و پس از آن روغن کنجد نقطه دود بالایی دارد. بنابراین می توان از روغن کنجد برای سرخ کردن مواد غذایی با شعله ملایم استفاده کرد. دقت کنید که روغن های طبیعی و فراوری نشده را نباید روی شعله زیاد قرار دهید، چرا که حرارت زیاد باعث می شود این روغن ها پایداری خود را از دست بدهند و بسوزند. سوختن روغن باعث می شود هم غذا طعم بدی پیدا کند و هم مواد سرطان زا در روغن و غذا ایجاد شود.
چه روغنی برای سرخ کردن مناسب است؟
روغن کنجد بیشترین تحمل حرارت را دارد که دمای تا حدود 220 درجه را تحمل میکند و فقط برای سرخ کردن های بسیار سطحی با حرارت پایین توصیه می شود.
همچنین روغن های گیاهی برای پخت و پز و ریختن روی غذا مناسب هستند.
بنابراین توصیه میشود برای سرخ کردن از روغن های مخصوص سرخ کردنی حتی با داشتن 40 تا 50 درصد پالم استفاده کنید چون فقط روغن پالم تحمل حرارت را دارد و استفاده از روغن های دیگر برای سرخ کردن سرطان زاست.
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
فضایل ودرس های اززندگانی حضرت فاطمه زهراسلام الله علیها.MP3
33.36M
حجتالاسلام والمسلمین علی صالح غفاری
موضوع فضایل وزندگانی عملی حضرت فاطمه زهرا سلام آلله علیها
مکان تبلیغ حسینیه انقلاب
جلسه 620
https://eitaa.com/eslam20
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
چراانقلاب کردیم.MP3
19.79M
حجتالاسلام والمسلمین علی صالح غفاری
موضوع چراانقلاب کردیم
جلسه 620
https://eitaa.com/eslam20
پیشخوان بین الملل
🔮🔮🔮 هفتهنامه اکونومیست در آستانه سال نو میلادی با طرح جلد مخصوص پایان سال، در سر مقاله این هفته خود به بررسی رویدادهای سال 2022 پرداخته است؛ از حمله روسیه به اوکراین گرفته تا افزایش بیسابقه تورم جهانی و ناآرامی ها در ایران.
اکونومیست نوشت: صدها هزار مرد جوان، روسیه را ترک کردند تا از سربازی اجتناب کنند. در شرایطی که یک گروه مزدور به رهبری یکی از دوستان پوتین در زندانهای روسیه جستوجو میکنند تا نیروهای جدید به جبهه بفرستند، پوتین اولین باراین تهاجم را «جنگ» نامید.
* «بصیرت حضرت فاطمه» نوشته اصغر طاهرزاده اصفهانی:
این مجموعه مکتوب و خواندنی، با محوریت خطبه حضرت زهرا(س) در شهر مدینه است و بخش به بخش، این خطبه الهی و تاریخی را تببین و تشریح کرده است.
در برشی از این کتاب میخوانیم: حضرت فاطمه (س) در بخشی از خطبه خود میفرمایند: جهاد به شما عزت میدهد و صبر در دینداری باعث زیادشدن اجر شما است و در عمل با صبر در دینداری، دینداری ما از حالت بالقوه به حالت بالفعل میرسد.
بعضی وقتها آدم فراموش میکند که در زمان ظهور اسلام چه شرایط و فضایی بر بشریت حاکم بوده است.
مرحوم کاشفالغطاء میگویند: وقتی یهود و مسیحیت داشتند کهنه و بیآبرو میشدند، اسلام ظهور کرد و حتی یهودیت و مسیحیت را که به عنوان یک دین از ارزش ساقط شده بود، دوباره به عنوان دین، زنده کرد و آنها به عنوان ادیان توحیدی آبرومند شدند. یعنی وقتی چشم اندیشه بشر به ارزش دین باز باشد بقیه ادیان هم معنی رفته خود را باز مییابند.
امام صادق ( ع) در روایتی فرموده است که در شگفتم برای فردی که از ۴ چیز می ترسد ، چگونه به ۴ کلمه پناه نمی برد!
فردی که #ترس بر او غلبه کرده است به ذکر " حسبنا الله و نعم الوکیل" سوره آل عمران آیه ۱۷۱ پناه ببرد.
افراد #اندوهگین به ذکر " لا اله انت سبحانک انی کنت من الظالمین " سوره مبارکه انبیا آیه ۸۷ پناه ببرند.
افرادی که مورد #حیله_و_مکر قرار گرفته اند به ذکر" افوض امری الی الله ، ان الله بصیر بالعباد" سوره مبارکه غافر آیه ۴۴ پناه ببرند.
برای کسانی که #خواستار_دنیا_و_زیبایی های دنیا هستند بهتر است به ذکر " ماشاءالله لاحول و لاقوه الا بالله" سوره مبارکه کهف آیه ۳۹ پناه ببرند.
✅ از اینکه قانون پوشش را رعایت می کنید
واحترام به سایر شهروندان می گذارید
🙏 سپاسگذاریم
🔰طبق تبصره ماده 638کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات ) مصوب 1375- (جزای نقدی اصلاحی 1399/11/08 ) :
زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ده روز تا دوماه ویا از 2/000/000 تا10/000/000 ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.
#نشرحداکثری
.
♻️ سئوال از مسئولان قضایی درباره بازگرداندن پرواز خانواده علی دایی
🔰 حمید رسایی: در پی بازگرداندن پرواز دوبی در کیش که همسر و دختر علی دایی در آن بودهاند و پیاده کردن این دو نفر، مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرده است:
"در پی ممانعت نسبت به خروج همسر و دختر علی دایی از کشور، پیگیریها از یک منبع آگاه در قوه قضائیه، حاکی از آن است در پی اقدامات اخیر خانواده علی دایی (صاحب یک گالری بزرگ طلا و جواهر) در همراهی با گروههای ضد انقلاب و اغتشاشگران و دعوت به اعتصاب، همسر علی دایی متعهد شده بود قبل از قصد خروج از کشور، نهادهای ذیربط را از تصمیم خود مطلع نماید. بر همین اساس، پس از اطلاع نهادهای مربوطه از پرواز حامل همسر علی دایی، با هماهنگی صورت گرفته، پرواز مذکور در فرودگاه کیش فرود آمده و همسر و دختر علی دایی از هواپیما خارج شدهاند. ادعای بازداشت همسر و دختر علی دایی صحت ندارد و تنها از خروج آنها از کشور ممانعت به عمل آمده است."
خبرگزاری تسنیم هم اعلام کرده: "خانواده علی دایی در یک اقدام غیرقانونی ممنوعالخروجی را رفع کرده!"
🔹سئوال این است: چرا مسئولان قضایی به فردی که همراه و همسو با جریانات برانداز، علیه امنیت ملی و امنیت اقتصادی جامعه، عملیات روانی کرده، اعتماد کردهاند و به جای قرار دادن نام وی در لیست ممنوع الخروجیها (مثل بقیه متهمان) به صرف تعهد گرفتن شفاهی از وی اکتفا کردهاند؟! آیا عاقلانه است که از مجرم تعهد بگیرید که قبل از فرار، خودش بیاید و اطلاع دهد که میخواهم فرار کنم؟!
چرا کسی که در جریان عملیات روانی آشوبها مشارکت داشته، باید به تعهد شفاهیاش نسبت به سیستم قضایی که آن را نامشروع میدانسته و برای براندازی آن همسو با بیگانگان اقدام کرده، پایبند باشد؟ آقای قوه قضاییه آیا ما با دوربین مخفی مواجهایم؟
آیا دستگاه قضایی با دیگر مجرمان ممنوعالخروج، همینطور رفتار میکند! همسر علی دایی که در این چند ماه به همراه شوهرش، هر لگدی خواسته به سمت امنیت روانی و اقتصادی جامعه پرانده، چه ترجیحی بر بقیه دارد؟
اینکه اعلام شود وی در یک اقدام غیرقانونی، ممنوعالخروجی خود را رفع کرده، علاوه بر اینکه در تناقض با روایت مرکز قوه قضاییه است، اساسا یعنی چه؟ آیا رشوه داده؟ اگر داده چه کسی رشوه گرفته؟ چه برخوردی با وی شده؟
این مساله به ظاهر کوچک، حکایت از درد بزرگی دارد که انگیزه نوشتن این چند خط شد: چرا هر از گاهی که در جنگ روایتها بعد از کلی تلاش در این جنگ نابرابر، به سمت آرامش ذهنی جامعه و اقناعسازی میرویم، ناگهان با یک حرکت کوچک اما نابجا که حکایت از ناهماهنگی در اطلاعرسانی و رفتارهای شتابزده و سلیقهای دارد، اینطور تلاشهای جهادگران عرصه تبیین و روشنگری، با علامت سوال مواجه میشود.