5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥🔞مرد فلسطینی که ۱۶ عضو خانوادهاش را در بمباران منزلشان از دست داده است، نوزاد شهیدی را بر دستان خود گرفته و میگوید: «پیام ما به نتانیاهو این است که تسلیم نمیشویم و پیروز خواهیم شد».
🍃🌹🍃
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
@hazratehzahra
❁═┄ 🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄ ❁
درباره هرتسل، بنیان گذار تفکرات صهیونیست
آغازگر یک توهم
گزارش تاریخی
نویسنده : اشکان محمودی
تئودور هرتسل، روزنامهنگار اتریشی-مجار و بنیانگذار صهیونیسم بود. او ایده تشکیل دولت جعلی صهیونیستی را نخستین بار در سال 1896م و در یک مقاله با عنوان «مسئله یهودیت» و کمی بعد در کتابش یعنی «دولت یهود» مطرح کرد که لباسی سکولار و ملیگرایانه بر تن فرازهایی از اعتقادات یهودیت میکرد؛ فرازهایی که تأویلهای هرتسل، آن ها را به وادی نژادپرستی میکشاند. این دیدگاه سکولار و نژادپرستانه، مخالفت عده زیادی از یهودیان را برانگیخت. هرتسل با شکل دادن به نوعی حزب با تفکرات ناسیونالیستی و افراطی، پیوندهای استواری را میان «صهیونیسم» و پدیده استعمارگری شکل داد. او برای آغاز روند تشکیل کشور و دولتی جعلی مبتنی بر دیدگاههای صهیونیستی، ارتباطات گستردهای با سرمایهداران یهودی و استعمارگران اروپایی، افرادی مانند سسیل رودز، استعمارگر مشهور بریتانیایی در آفریقا برقرار کرد. در اواخر قرن نوزدهم، اکثر مناطق قاره آفریقا تحت استعمار و سلطه دولت های اروپایی بود. از اینرو سیاستمداران انگلیس، «اوگاندا» در شرق آفریقا را به عنوان موطن صهیونیستها به هرتسل پیشنهاد دادند.
از آن جایی که برای هرتسل برپا کردن دولت یهودی اصل بود؛ این پیشنهاد را پذیرفت. با این حال، این دیدگاه در کنفرانس بال سوئیس، در سال 1898، به شدت مورد انتقاد قرار گرفت و گروهی از صهیونیستهای تندرو تنها مکان برای تاسیس رژیم جعلی صهیونیستی را فلسطین دانستند. هرتسل البته با این دیدگاه مشکلی نداشت، فقط میخواست تاسیس رژیم جعلی و رسیدن وی بر سریر قدرت، با کمترین هزینه صورت بگیرد. او معتقد بود که بدون زدودن اقوامی که در سرزمین مدنظر زندگی میکنند؛ تشکیل کشور صهیونیستها محقق نمیشود و زدودن اقوام ساکن اوگاندا، برای هرتسل سادهتر به نظر میرسید.
دیدگاه صهیونیستهای افراطی مبنی بر استقرار رژیم جعلی در فلسطین، طی جنگ جهانی اول و با پیوستن امپراتوری عثمانی به جبهه آلمان و پیمان نامههای سری مانند سایکس-پیکو، برای تقسیم امپراتوری عثمانی ، به اجرا نزدیکتر و نزدیکتر شد و در نهایت، «قرار» 67 کلمهای بالفور که در پایان جنگ جهانی اول به رشته تحریر درآمد؛ ایده اسکان صهیونیستها را در فلسطین تضمین کرد. طبق قرار بالفور، اقلیتی دینی در منطقهای از یک قاره، به صورت غیربومی تشکیل حکومت میدادند؛ منطقهای که تا آن روز تنها حدود 3 درصد ساکنانش یهودی و بقیه مسلمان و مسیحی بودند.
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
خیانت بزرگ کشف حجاب.MP3
27.16M
حجتالاسلام
غفاری
م خیانت بزرگ کشف حجاب
ج 864
https://eitaa.com/eslam20
عشقِ به نماز
مریم عرفانیان
برای مسافرت به قم رفته بودیم، به حرم حضرت معصومه(س) که رسیدیم دیگر وقت نماز بود. ما را نزدیک حرم پیاده کرد و گفت: «منتظر بمونید، من ماشین رو پارک کنم و بیام.»
مراجعتش طول کشید. وقتی آمد علت را پرسیدم، گفت: «ماشین رو که در پارکینگ گذاشتم توی مسیر برگشت دیدم صف نماز جماعت بستند؛ نتونستم از جماعت بگذرم. با خودم گفتم: نماز رو به جماعت بخونم بعد بیام این بود که کمی منتظر شدین ببخشید.»
علاقهاش به نماز عجیب بود. گاه میدیدم وقتی نماز میخواند رنگش تغییر میکند.
بر اساس خاطرهای از شهید: حسن انفرادی حسنآباد
راوی: طیبه نجاتیان، همسر شهید
اطمینان شکارچی
دو مرد برای شکار به جنگل رفته بودند که ناگهان یکی از آنها غش کرد. به نظر میرسید دیگر نفس نمیکشد و چشمانش بیحال شده بود. مرد دیگر با دستانی لرزان، تلفن همراهش را بیرون آورد، با اورژانس تماس گرفت و بریده بریده گفت: «فکر کنم دوستم مرده... حالا باید چی کار کنم؟» اپراتور اورژانس گفت: «لطفا آرام باشین. من بهتون کمک میکنم. اما قبل از هر کاری لطفا مطمئن بشین که دوستتون واقعا فوت کرده...» سکوتی حکمفرما شد و بعد صدای شلیک گلولهای آمد. سپس مرد پشت تلفن گفت: «خب مطمئن شدم! حالا بگین مرحله بعدی چیه؟!»
بیهقی در نگاه بزرگان
برتری نثر بیهقی بر سعدی و نصرا... منشی
زنده یاد دکتر محمد علی اسلامی ندوشن درباره ارزش بالای تاریخ بیهقی معتقد بود: در نثر فارسی سه کتاب ارزش بسیار دارد. یکی «کلیله و دمنه» نصرا...منشی است و دوم «گلستان» سعدی است، اما این دو کتاب هیچ کدام به معنای واقعی نثر نیستند. بلکه نثرهایی تزیینی دارند. «گلستان» آمیختهای از نثر و شعر است و «کلیله و دمنه» هم تزیینات لفظی فراوانی دارد. کتاب سوم نثر فارسی «تاریخ بیهقی» است. این کتاب از لحاظ نثر روان، منحصر به فرد است.
افسوس از غربت تاریخ بیهقی میان جوانان
همچنین هوشنگ ابتهاج شاعر نام آشنای ادبیات فارسی درباره این اثر ماندگار در مصاحبه ای گفته است: «من این کتابو خیلی دوست دارم. تو این کتابه که میفهمی چقدر امکانات زبان فارسی زیاده. اگه از بیهقی فقط این عبارت باقی مونده بود «که لختی قلم را بر وی بگریانم» کافی بود. آدم عجیبیه. حیف که جوونا تو این روزگار نمیرن سراغ این نوع کتابها از جمله تاریخ بیهقی.»
🌺🌺🌺🌺
📣 قرائت میلیونی سوره مبارکه «نصر» برای پیروزی رزمندگان غزه
✅ میخواهیم برای نصرت رزمندگان غزه و ان شاالله نابودی غده سرطانی «اسراییل» و شریک بودن در ثواب جهاد رزمندگان اسلام پویش میلیونی ختم سوره مبارکه «نصر» را آغاز کنیم.
🌷 خواهشا سه مرتبه صلوات بفرستید و سوره مبارکه را قرائت فرمایید و سپس این پویش را در تمام گروهها نشر دهید.
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین
بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾ وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾ فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾
🙏قبل از ارسال حتما قرائت فرمایید.
#فلسطین
#طوفان_الاقصی