بخشی از زندگی آیتالله ناصری
🔹آیتالله محمدعلی ناصری (۱۳۰۹ - ش) مجتهد، استاد اخلاق، عاشق و شیفته امام زمان(عج) است که به تبعیت از پدر، در راه علوم دینی قدم گذاشت؛ وی تحصیلات خود را ابتدا در دولتآباد آغاز کرد و سپس در حوزه علمیه اصفهان ادامه داد؛ در ۱۴ سالگی با مهاجرت پدرش به نجف اشرف راهی نجف شد؛ در مدرسه صدر نجف به تحصیل علوم دینی پرداخت.
🔹این عالم برجسته در دوران حضور خود در نجف، بخشی از علوم ادبی، دینی و فقهی را از نزد عالمانی همچون ملا عبدالله، مرحوم آیتالله مدرس افغانی، آیتالله مجتبی لنکرانی، سید ابوالقاسم خویی و امام خمینی(ره) فراگرفت.
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | یک نمونه از نبوغ رهبرمعظم انقلاب؛ پیش بینی جالب ایشان ۱۶سال قبل!
🍃🌹🍃
🔻 تبلیغاتچیهای امریکایی و صهیونیستی میگویند ایران یک تهدید جهانی است! ایران برای هیچ کشوری تهدید نیست؛ همه هم میدانند که واقعیت در مورد ایران این است. ما هیچ همسایهای را تهدید نکردهایم؛ ما با همهی کشورهای این منطقه روابط دوستانه و برادرانه داریم.
🔸 روابط کشور ما و دولتهای ما با کشورهای اروپایی روابط سالم و خوبی است و در آینده که گاز در تأمین انرژی نقش بیشتری پیدا میکند، این روابط با اروپا بهتر هم خواهد شد؛ چون آنها به گاز ما احتیاج دارند! 📚 ۱۴خرداد۱۳۸۵
#روشنگری | #ثامن |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | غفلت از فساد سیاسی عامل ایجاد فساد شبکهای
🍃🌹🍃
🔻اعلام فساد توسط نهادهای نظارتی نظام مقدس جمهوری اسلامی، خود گواهی بر این است که فساد در کشور ما سیستماتیک نیست. نادیدهگرفتن قانون تعارض منافع، انتخاب مدیران وابسته بجای شایستهسالاری و فردمحوری بجای فرایند محوری، باعث ایجاد #فساد_شبکهای محدود شده است.
🔸 فساد پدیدهی چندوجهی است که ناشی از عوامل متعددی است و یکشبه به وجود نیامده که انتظار برچیدهشدن یکشبه آن را داشته باشیم. بلکه مبارزه با فساد امری تدریجی است و برای مقابله با آن علاوه بر دستگاههای نظارتی این عزم راسخ نخبگان ما، تشکلهای مردمنهاد و جوانان مطالبهگر انقلابی را میطلبد که افراد تطهیرکننده مفسدین و پناهدهنده و بعضا ارتقادهنده آنها را شناسایی و از طریق مجاری قانونی و مردم منکوب کنند.
🔹 نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره نشان داده در برخورد با مفاسد با احدی مماشات نمیکند؛ اما علیرغم برخوردهای قاطعانه، آنگونه که انتظار میرفت ریشه فساد اقتصادی را خشک نکرده است، چون علت تکثیر ریشه فساد اقتصادی را باید در فساد سیاسی جستجو کرد، شاید یکی از نقصهایی که در قانون ما مشهود است، عدم رسیدگیِ سفت و سخت به «#فساد_سیاسی» است که مولد اصلی ایجاد «فساد اقتصادی» است.
🔸 سوءاستفاده از قدرت سیاسی در جهت اهداف شخصی و نامشروع را فساد سیاسی می گویند. مفسدین سیاسی با دور زدن ضابطه و ایجاد رابطه و خویشاوندسالاری در جامعه، مردم را به شدت نسبت به مسئولین بدبین و به ساختار بیاعتماد میکنند.
🔺 بنابرین مقابله با زمینههای شکلگیری فساد سیاسی بعنوان ریشه اصلی مفاسد شبکهای، میتواند از تکثیر فساد اقتصادی جلوگیری و نیز آن کاهش دهد. و از این رو اصلاح قوانین نظارتی، رعایت اصل شفافیت و کنترل مستمر فعالیت نهادهای مختلف میتواند نظام را در راه مبارزه با مفاسد سربلند کند.
✍️محمد میری
#روشنگری | #ثامن | #محرم