💠 امام محلهای که از فروپاشی ۱۵ خانواده پیشگیری کرد+ عکس
〽️حجت الاسلام عابدی در جلسات مشاوره متوجه شد که مشکلات برخی از خانوادهها ناشی از اعتیاد همسرانشان است؛ او تا کنون به ۱۵ نفر کمک کرده تا بتوانند اعتیاد خود را ترک کنند و کانون گرم خانودههایشان متلاشی نشود.
🔹ایشان چند سالی است که به شاهرود نقل مکان کرده و به عنوان امام محله در مسجد امام حسن مجتبی(ع) محله صباغان شهر بسطام مشغول فعالیت است و در کنار آن در مدارس مختلف نیز به تبلیغ می پردازد.
🔸با توجه به اینکه رابط فرهنگی اداره هلال احمر استان است از آن طریق توانسته نیازهای بیماران کمبضاعت را تأمین کند و افزونبر این با ارجاع افراد نیازمند به هلال احمر علاوه بر کمکهای دارویی خدمات دیگری از قبیل پرداخت هزینه های درمان توسط هلال احمر را نیز به افراد نیازمند ارائه کرده است.
🔹او معتقد است جوانان امروز که ذهنها و فطرت پاک آنها به وسیله تبلیغات گوناگون غرب و دشمنان اسلام مورد حمله قرار گرفته، بیش از اندازه به مشاوره مذهبی نیازمند هستند، زیرا این جلسات به گونهای تبلیغ چهره به چهره نیز به شمار میرود
📎https://bonyadehedayat.com/35100/shahrod-5/
➕دیگر رسانه ها:
🔗خبرگزاری رسا
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
💠 دیدار مدیر عامل بنیاد هدایت با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی
〽️مدیر عامل بنیاد هدایت در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی ضمن بیان فعالیت های صورت گرفته در بنیاد هدایت گفت: به نظر ما ایده محوری و نظریه سیاستی که می شود با آن برای آینده انقلاب اسلامی در گام دوم جامعه پردازی کرد، مدل امامت است و امیدواریم ان شالله در قالب مساجد بتوانیم این ایده را پیش ببریم.
🔹در موضوع امامت کلان کار شده و حتی بنیاد امامت داریم، اما از این منظر که امامت نرم افزار مدل اداره جامعه است و در زمان غیبت، امامت عام چه در سطح کلان و چه در سطح میانی کار نشده و در این سال ها تلاش کردیم دانش این موضوع تولید شود.
🔸در میدان هم نمونه های موفق زیادی داریم که به ما کمک کردند و از این مساجد و الگوهای موفق روزانه چندین مورد در خبرگزاری ها معرفی می شوند و برای ترویج گفتمان کارهای خوبی انجام شده است.
🔹در زمینه گره گشایی عملیات محله همدل و اوج را راه انداختیم و در بخش بانوان مهرواره بانور راه افتاد و ما به دنبال این بودیم که چهره واقعی بانوان رانشان دهیم و از زنانی که در هر شهر و هر محله هستند و با وجود مشکلات شخصی مسائل مردم را حل می کنند تعدادی پادکست نیز در قالب رادیو بانور تهیه و منتشر شد.
📎https://bonyadehedayat.com/35432/birjand-4/
➕دیگر رسانه ها:
🔗خبرگزاری صدا و سیما
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
اخبار هدایت
💠 دیدار مدیر عامل بنیاد هدایت با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی 〽️مدیر عامل بنیاد هدایت در دیدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پوشش خبری سفر حجت الاسلام میرمحمدیان مدیر عامل بنیاد هدایت به استان خراسان جنوبی از شبکه استانی خاوران
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
💠 امام محله؛ محور جریان ولایت الهی در جامعه
👈قائم مقام بنیاد هدایت:🔻
🔹به تعبیر رهبر انقلاب، محور مسجد امام مسجد است که باید محور حرکت، پویایی و جریان ولایت الهی در محله باشد.
🔸شاید اساسیترین کاری که امام محله باید در قدم اول انجام دهد این است که چند اقدام جدی و موثر را در دستور کار خود قرار دهد. احیاء و تقویت پیوندهای اجتماعی و ولایی، یکی از آن هاست که پیوند همسایگی، پیوند خانوادگی و خویشاوندی و پیوند اخوت و برادری در محله است و این موارد را باید احیاء و تقویت و منسجم کند و قلوب و عقول را به هم گره بزند و باعث گسترش و تقویت ارتباطهای انسانی شود.
👇👇متن کامل گفتگو را در پیوند زیر بخوانید:👇👇
📎https://bonyadehedayat.com/35439/masjed-66/
➕دیگر رسانه ها:
🔗باشگاه خبرنگاران جوان
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
💠 رونق دوباره مسجد به همت امام محله
〽️حجت الاسلام نیکوصفت با عملکرد مناسب توانسته است به مسجد روستا رونق دوباره ببخشد به گونه ای که جمعیت ۵ نفره نمازگزاران مسجد حالا به ۷۵ نفر رسیده است.
🔹در برنامههای حجت الاسلام نیکو صفت محوریت با کودکان نوجوانان و جوانان است همه تلاش او این است حضور آنها در برنامههای مسجد پررنگتر شود.
🔸 نوجوانان و جوانان هیئت ویژه خود را دارند. مداحی می کنند، مسئولیت می گیرند و در برنامه های ورزشی نظیر فوتبال شرکت می کنند.
🔹به همت این امام محله مسابقات کتابخوانی با موضوع حجاب و عفاف برای دختر خانم ها برگزار شده و در کنار این، برنامه های قرآنی از جمله آموزش تجوید، روخوانی و روان خوانی توسط او برقرار شده و مسابقاتی هم در این خصوص برگزار می شود.
🔸با کمک خیرین و نیز سپاه ناحیه خرامه کمک هایی برای نیازمندان تدارک داده شده است. یکی از این کمک ها تهیه نان محلی برای خانواده های نیازمند است. با توجه به اینکه در این روستا نانوایی وجود ندارد مبالغ توسط خیرین به افرادی که نان محلی پخت می کنند پرداخت می شود و نان به خانواده های نیازمند تحویل داده می شود.
📎https://bonyadehedayat.com/35175/kharameh/
➕دیگر رسانه ها:
🔗خبرگزاری شبستان
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
May 11
💠 راهکارهای دعوت کودک به نماز و مسجد/ چه مسجدی را برای فرزندمان انتخاب کنیم؟
👈مدیر دفتر پژوهش بنیاد هدایت:🔻
🔹خانواده ظرفیت های بالایی برای سوق دادن کودکان و نوجوانان به سمت معنویت و به سوی اماکن مقدسی همچون مسجد دارد.
🔸وابستگی که فرزندان به والدین دارند، ارتباط عاطفی که بین پدر و مادر برقرار است به عنوان ظرفیت های بالقوه هستند. پدر و مادری که تمام عواطف فرزندانشان به سمت آنهاست، از این موقعیت می توانند حُسن استفاده را ببرند.
🔹والدین در وهله اول مسئله نماز را برای فرزندان خود جا بیندازند. پدر با آرامش و لطافت فرزند خود را برای نماز از خواب بیدار کند.
🔸چطور ما برای دانشگاه رفتن فرزندمان و فارغ التحصیل شدن او اهمیت قائلیم، برای سن تکلیف آنها نیز باید ساز و کاری تعریف کنیم و جوّی ایجاد کنیم تا متوجه اهمیت ماجرا شود.
🔹قبل از اینکه فرزند را دعوت به مسجد کنیم، باید مجموعه فرهنگها و آدابی را در او احیا کرده باشیم و برای او اثبات شده باشد که مقدمه هر عملی نماز و بعد احکام شرعی است.
👇👇بیشتر بخوانید:👇👇
📎https://bonyadehedayat.com/35465/masjed-68/
➕دیگر رسانه ها:
🔗خبرگزاری تسنیم
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
📍در دیدار مدیرعامل بنیاد هدایت با معاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی مطرح شد؛
💠 کارکرد و نقش مساجد در کشور باید تقویت شود/ مساجد ظرفیت بالایی در مسائل تبیینی دارند
👈مدیرعامل بنیاد هدایت:🔻
🔹در تلاش هستیم با توانمندسازی ارکان مسجد از امام جماعت گرفته تا گروههای مردمی، کارکردهای مساجد تقویت شده و تأثیرگذاری آن در جامعه بیش از گذشته شود.
🔸اگر مساجد به معنای واقعی کلمه تقویت شوند و به وظایف خود بپردازند، هیچ دغدغهای در هیچ عرصهای نخواهیم داشت.
👈معاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی:🔻
🔹مساجد ظرفیت بالایی در مسائل تبیینی دارند لذا باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.
🔸مساجد از گذشتههای دور علاوه بر احیای سنتهای دینی، در انتقال و ارتقاء مفاهیم سیاسی و اجتماعی نقش مهم و بیبدیلی دارند لذا باید از کارکردهای مختلف مساجد بیش از گذشته استفاده شود.
📎https://bonyadehedayat.com/35485/masjed-69/
➕دیگر رسانه ها:
🔗وب سایت وزارت کشور
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
هدایت شده از میرمحمدیان | مردم، محله و مسجد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز کرمانشاه بودم برای معارفهٔ برادر و همسنگر عزیزمون حاج آقا محمد میرزایی در سنگر مدیر کلی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه.
از اواخر دهه 80 زمانی که در موسسه یاران سبز موعود برای کار تربیتی در خدمت استاد عزیزم حاج آقای ترابی بودیم توفیق همکاری با ایشون را داشتم.
در تشکیلات مختلفی که بودیم با هم ارتباط داشتیم. طلبه فاضلیست، سالها درس خارج آقای مدرسی یزدی را درک کرده و در فضاهای مختلف مباحثاتی و طراحی عملیاتها و مهروارههای بنیاد، فعال و پویا بود.
سه سالی بود به عنوان راهیار منطقهای، همسنگر ما در بنیاد بود و الحمدلله از امروز در سنگر جدید و از راه دور، همچنان همراه و همسنگر ماست.
آرزوی توفیق روزافزون برای این برادر عزیز دارم.
این آمدن و رشد و رفتن نیروها، از نگاه خیلیها چالش و مشکل است و برای تشکیلات، مشکلساز اما من نگاه دیگهای دارم که در یادداشت بعدی بیشتر توضیح میدم.
🚩 سید ناصر میرمحمدیان
هدایت شده از میرمحمدیان | مردم، محله و مسجد
مسئله، چالش یا مشکل؟
از دست دادن افراد در تشکیلات!
کشف، رشد و تربیت نیرو برای تشکیلات، نیازمند وقت، انرژی و هزینه زیادیه و بعد از اون، از دست دادن همین فرد، یکی از مشکلات یا چالشهاست.
در بنیاد هدایت، مدتها با یه نیرو کار میکنیم تا هم به گفتمان مسلط بشه، هم توان مدیریتیش بالا بره. چون ساختار ما اداری و ابلاغی نیست، هر کس در هر بخشی مشغول میشه، همه تلاش میکنن اون شخص را ارتقاء بدن.
اما یکی از مسئلهها اینه که، گاهی عزیزانی که در شبکه راهیاری استانی و منطقهای و... بنیاد هستن، بعد از رشد و کسب تجربه و توانمند شدن، برای خدمت در بخش دیگهای از شبکه تبلیغ و امامت دعوت میشن.
بعضی از دوستان معتقدن این روند باعث میشه ما از نیرو خالی بشیم، اما من معتقدم بنیاد هدایت یک سازمان نیست! یه جنبشه! یه حرکته! جمع دوستان ما، مجموعهٔ اداری نیستن! مجموعهای هستن که یه فکر را جلو میبرند.
برای همین اگه شخص توانمندی از مجموعه جدا میشه در واقع فکر و ایده را درک کرده و الان زمینهساز تکثیر نگاه و اندیشه میشه.
در حقیقت چون کار ما گفتمانسازی پیرامون گفتمان امامت است، اگه شخصی در سطح خوبی از دانش و تجربه به مجموعه دیگری منتقل میشه، همون مسیر و ماموریت اصلی بنیاد که گفتمانسازی هست محقق شده!
🚩 سید ناصر میرمحمدیان
📍اشتغال، ازدواج و حل مشکلات جوانان دغدغه این امام محله است؛
💠 مسجد گرهگشای روستای زندآباد
〽️امام محله روستای زندآباد شهریتان اهر، دستگیری از نیازمندان، تأمین جهیزیه برای ازدواج دختران و پسران و اشتغالزایی را از لذت بخشترین کارها میداند و معتقد است، مسجد باید در بین مسلمانان بیشترین نقش را در حل مشکلات و گره گشاییها داشته باشد.
🔹حجت الاسلام فرزاد مولایی متولد سال ۱۳۷۰ و از طلبههای مستقر در روستای زندآباد شهرستان اهر است که در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) فعالیت دارد و با ابتکار خود توانسته این مسجد را به یکی از مساجد فعال تبدیل کند. او از سال ۱۳۹۸ فعالیتش را در این روستا که دارای ۳۰۰ خانوار و بالغ بر هزار نفر جمعیت است، آغاز کرد.
🔸 او خیلی مورد اعتماد مردم زند آباد است؛ در زمینه مشاوره نیز فعالیت میکند و به مردم و بهویژه زوجین جوان این خدمات ارائه میدهد تا در ابتدای تشکیل زندگی درباره ارتباط مؤثر، آگاه باشند و بتوانند مهارت های لازم را فرا گیرند.
🔹با تلاشهای این طلبه جوان برای افراد متفاضی در مسجد کلاسهای خیاطی و مکانیکی و دیگر مهارتها برگزار شده است و با واسطه گری او در زمینه استخدام اهالی محله در معدن های منطقه، تحول خوبی در معیشت اهالی اتفاق افتاده است.
🔸او دستگیری از نیازمندان و تأمین جهیزیه برای ازدواج دختران و پسران و اشتغالزایی را از لذت بخش ترین کارهایی می داند که انجام داده است.
📎https://bonyadehedayat.com/35280/ahar-4/
➕دیگر رسانه ها:
🔗پایگاه خبری صدای حوزه
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در گفتگوی صدای حوزه با مدیر عامل بنیاد هدایت مطرح شد (بخش دوم)؛
📽 لزوم انتقال برخی کارکردهای مدارس به مساجد؛ فرستادن خیل زیادی از طلاب به آموزش و پرورش، خسارتی جبران ناپذیر به حوزه بود!
حجت الاسلام سیدناصر میرمحمدیان:
▫️می شد آموزش و پرورش برخی خدمت ها مانند آموزش قرآن و دینی و فعالیت های پرورشی به بچه ها را بیاورد در مساجد؛ الان بچه ها ۱۲ سال در مدرسه ها درس قرآن می خوانند و تقریبا ۹۹ درصد آنها وقتی دیپلم می گیرند روخوانی قرآن را درست بلد نیستند، فرض کنید این خدمت در مسجد ارائه می شد، خیلی بعید بود چنین خروجی فاجعه باری به بار بیاید!
🔹ما نیروهای بدردبخورمان را فرستادیم معلم شوند و در حالتی خوش بینانه از هر ده نفر یک نفرشان کنش دینی موثر در آموزش و پرورش دارند چرا که این طلاب کم کم از زی طلبگی خارج می شوند و لباس روحانیت را در می آورند و کارمند می شوند!
🔸مسجد می تواند معیشت طلبه و حتی اهالی محله را تأمین مالی کند؛ #منزلت_اجتماعی #امامت_مسجد پایین آمده و باید جبران شود.
در همین زمینه:
📎 ۲۵ سال فاصله حوزه علمیه تا تأمین نیاز مساجد کشور به امامان جماعت!
📎 نشست هم اندیشی صدای حوزه با موضوع حضور روحانیت در مناصب اجرایی
📎حوزه را جزیره نکنید!
📎کلاس کار امام جماعت را مثل اعضای هیأت علمی باید بالا ببریم!
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
💠 انتظارات مسجدیها از خانه ملت/ قوانین به کمک مساجد بیایند
〽️ایجاد فرصت برای حکمرانی از مسجد، تشکیل شورای حمایت و پشتیبانی از مساجد، توجه به نیاز کارگزاران مسجدی همچون بیمه خادمان مسجد و توسعه شهری با محوریت مسجد ازجمله مسائلی است که مسجدیها از مجلس برای پیگیری و تصویب قانون درباره آنها مطالبه و انتظار دارند.
👈مدیرکل امور مجلس سازمان تبلیغات اسلامی:🔻
🔹ما در حوزه مسجد دچار برخی خلأهای ساختاری و حاکمیتی هستیم، ازجمله این خلأها عدم تبیین جایگاه مسجد برای سیاستگذاران و کارگزاران نظام است لذا نگاه برخی از آنها به دلیل برخی پیشینههای ذهنی مثل وجود اختلاف میان ارکان مسجد، ضرورت حمایت مالی از مساجد، فقدان کارکردهای قبلی و کم رونقی مساجد،امیدوار و خوشبینانه نیست و متأسفانه بر این باور هستند که مسجد نمیتواند کارکردهای قبلی خود را داشته باشد
🔸دستگاههای مختلف در تلاشاند بگویند ما هم سهمی در مسجد داریم، برخی مدعی تعلق مسجد به خود و برخی درصدد اعمال قدرت در مسجد هستند.
🔹اگر لازم است در حوزه قانونگذاری هم حمایتی از مساجد شود باید مبتنی بر مدیریت واقعی مردم در مسجد باشد و این، همان نگاه مقام معظم رهبری است.
👇متن کامل گفتگو را پیوند زیر بخوانید:👇👇
📎https://bonyadehedayat.com/35516/masjed-majles/
➕دیگر رسانه ها:
🔗خبرگزاری شبستان
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛