🔴 #رهبرانقلابl برخی از الزامات و ابزار قوی شدن جامعه:
1. رشد موالید و فرزندآوری
2. قوت در حوزه فضای مجازی
3. پیشرفت در بهداشت و درمان
4. #جهش_تولید
📚 مقاله علمی: الزامات سیاست خارجی ایران در بیانیه گام دوم
✍ دکتر محمد ستوده
دانشیار گروه علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم (ع) قم
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
👇👇
🔔 چرا رسول الله مبعوث شدند
💠 حضرت محمد صلی الله علیه و آله فرمودند:
«به راستى كه من براى به كمال رساندن مكارم و فضائل اخلاقی مبعوث شدهام.»
🔹 از ایشان پرسیدند:
«مکارم اخلاقی یعنی چه؟
🔹 رسول الله پاسخ دادند:
مکارم اخلاقی یعنی:
✅ گذشت کردن از کسی که به تو ظلم کرده.
✅ ایجاد رابطه باکسی که باتو قطع رابطه کرده.
✅ بخشیدن به کسی که تو را محروم کرده
✅ و گفتن حرف حق، حتی اگر بر ضد خودت باشد.
📙 بحارالانوار ، ج۶۸ ، ص۳۸۲
❣الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج❣
#ابزارهای_قدرت یک ملت از نگاه حضرت آیت الله خامنه ای در عصر حاضر :
۱-قدرت نظامی
۲-جوان بودن اکثریت جمعیت
۳-بهداشت و درمان قدرتمند
۴-تولید
نتيجه چنین قدرتی بهم نریختن محاسبات یک کشور در مقابل فشارهای دشمن است
#عبدالله_گنجی
🔰 سخننگاشت | آمریکا متهم به تولید ویروس کروناست
👈 هیچ اعتمادی به کمک آمریکا نداریم
🔻 رهبر انقلاب: سران آمریکا چند بار تا حالا گفتهاند که ما حاضریم از لحاظ درمان و دارو به شما کمک کنیم؛ چند بار تکرار کردهاند که فقط شما از ما بخواهید تا به شما از لحاظ دارو و درمان کمک کنیم. این جزو آن حرفهای بسیار عجیب است که به ما میگویند که از آنها درمان بخواهیم و دارو بخواهیم. اوّلاً خودتان دچار کمبودید؛ الان خبرهایی که از آمریکا میرسد، یعنی حرفهایی که خود آمریکاییها میزنند، شهردار فلان شهر، رئیس بهداری فلان نقطه، رئیس بیمارستان فلان ایالت، خودشان دارند صریحاً میگویند که دچار کمبودهای وحشتآوری هستند؛ هم از لحاظ وسایل پیشگیری در بُروز بیماری، از ابتلای به بیماری، هم در دارو و مانند اینها. اگر چیزی دارید و دستتان باز است صرف خودتان بکنید. ثانیاً شما آمریکاییها متّهمید به اینکه این ویروس را شما تولید کردهاید؛ من نمیدانم چقدر این اتّهام حقیقی است، امّا وقتی این اتّهام وجود دارد کدام عاقلی به شما اعتماد میکند که شما بیایید برای او دارو بیاورید؛ ممکن است داروی شما یک وسیلهای باشد برای اینکه این بیماری را بیشتر گسترش بدهد. هیچ اعتباری ندارید؛ به شما اعتمادی نیست.
ممکن است یک دارویی را شماها تجویز کنید، یا وارد کشور بکنید که این ویروس را ماندگار کند و مانع تمام شدنش بشود؛ یعنی اگر چنانچه این تهمت درست باشد و شما این ویروس را به وجود آورده باشید، این کارها از شماها بر میآید. یا اگر کسی را به عنوان درمانکننده و پزشک بخواهید بفرستید، ممکن است او بخواهد بیاید اینجا، اثر عملی سمّی را که تولید کردهاند را از نزدیک ببیند؛ چون گفته میشود که با استفادهی از آشناییهای ژنتیک ایرانی که از وسایل مختلفی به دست آوردهاند، یک بخشی را بالخصوص برای ایران درست کردهاند؛ خب این ممکن است بخواهد بیاید ببیند که اثرش چگونه شد؛ اطّلاعات خودشان را تکمیل کنند و دشمنی خودشان را بیشتر کنند؛ بنابراین این حرفی نیست که کسی از ملّت ایران این را قبول کند. ۹۹/۱/۳
🔘سه شرط آمریکا برای حمایت از نخست وزیر جدید عراق
🔹به گزارش منابع رسانه ای در عراق،برهم صالح رییس حمهور این کشور، ۳ شرط آمریکا برای حمایت از "الزرفی" در صورت عبور او از سد پارلمان عراق را به وی اعلام کرده و گفته در صورت تحقق این ۳ شرط از پشتیبانی بزرگ آمریکا برخوردارخواهد شد.
🔹به گفته این منابع آمریکا خواستار کاهش و تضعیف نقش حشد الشعبی و دور کردن آن از تاثیر در تصمیمات سیاسی عراق، دور کردن دولت عراق از همکاری با ایران و همکاری با کشورهای عربی منطقه خلیج فارس به دور از اشتراک مساعی با ایران است.
🔹بدنبال معرفی عدنان الزرفی به عنوان نخست وزیر جدید عراق از سوی برهم صالح گروههای اصلی شیعه در عراق که اکثریت پارلمان این کشور را در اختیار دارند از برهم صالح خواستند تا الزرفی را از نامزدی پست نخست وزیری کنار بگذارد اما صالح در حال تلاش برای جمع آوری رای موافق در پارلمان برای تشکیل دولت وی است.
🔹پس از معرفی الزرفی به عنوان نخست وزیر جدید عراق و واکنش مثبت امریکا به این رخداد، طی روزهای گذشته اخبار ضدو نقیض زیادی در رسانه های عراق در خصوص تمایلات الزرفی به واشنگتن همراه با عکس گذرنامه امریکایی وی منتشر شده است.
🔸افزایش مبتلایان کرونا در لرستان به 505 نفر؛ 32 فوتی
💠دکتر محمدرضا نیکبخت رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از آخرین آمار مبتلایان به کرونا ویروس خبر داد:
🔹تا کنون ۱۴۰۹نمونه ی از بیماران مشکوک به "کرونا" در استان لرستان به آزمایشگاه مرجع ارسال شده است که از این عدد ۵۰۵ مورد مثبت و ۸۶۹ نمونه منفی اعلام شده است
🔹تا به امروز ۳۲مورد فوت قطعی بر اثر بیماری "کرونا" در استان ثبت شده است
بستری در بیمارستان ۸۲ نفر
ترخیص از بیمارستان ۸۹ نفر
مراقبت در منزل ۳۰۲ نفر
📎 چهارم فروردین ماه ۹۹
سه جمله زیربعنوان مهمترین وبیادماندنیترین جملات رهبر انقلاب درسال ۹۸ ازنظر کاربران انتخاب شد:
رتبه اول)حوادث اخیربه ما خبر میدهد،پدیدهای یکتا درآینده تاریخ درراه است
رتبه دوم)تنها راه ملّت ایران قوی شدن است
رتبه سوم)اگر توان مدیریتی نداریدمسئولیت نپذیرید
🔴 درسهایی از #رفتار_سیاسی پیامبر(ص)
🔻 از همان ابتدایی که حکومت پیامبر(ص) در جامعهی نوپای مدینه شکل گرفت، دشمنان آن هم شروع به کار کردند. پیامبر(ص) در دوران حکومت خود، حداقل با سه گروه دشمن مواجه بود:
1️⃣ دشمن اول، قبایل نیمه وحشی: که اطراف مدینه زندگی میکردند «و تمام زندگی آنها عبارت از جنگ و خونریزی و غارت و به جان هم افتادن و از همدیگر قاپیدن است.» ۸۰/۲/۲۸؛
پیامبر «در هر کدام از آنها اگر نشانهی صلاح و هدایت بود، #پیمان بست ... و بر #عهد و پیمان خودش، بسیار پافشاری میکرد و پایدار بود.» اما آنهایی که شریر و #غیرقابل_اعتماد بودند، «پیغمبر سراغ آنها رفت و آنها را منکوب کرد و سر جای خودشان نشاند..»
2️⃣ دشمن دوم، #اشراف_مکه و اهل قریش: «پیغمبر احساس کرد اگر بنشیند تا آنها سراغش بیایند، یقیناً آنها فرصت خواهند یافت؛ لذا سراغ آنها رفت؛ منتها به طرف مکه حرکت نکرد. راه کاروانىِ آنها از نزدیکی مدینه عبور میکرد؛ پیغمبر تعرّض خودش را به آنها شروع کرد، که جنگ بدر، مهمترینِ این تعرّضها در اوّلِ کار بود. پیغمبر تعرّض را شروع کرد؛ آنها هم با تعصّب و پیگیری و لجاجت به جنگ آن حضرت آمدند. تقریباً چهار، پنج سال وضع اینگونه بود؛ یعنی پیغمبر آنها را به حال خودشان رها نمیکرد؛ آنها هم امیدوار بودند که بتوانند این مولود جدید - یعنی نظام اسلامی - را که از آن احساس خطر میکردند، ریشه کن کنند. #جنگ_اُحد و جنگهای متعدّد دیگری که اتّفاق افتاد، در همین زمینه بود.» آخرین جنگ پیامبر(ص) با این دشمنان، جنگ خندق بود و پس از آن، ماجرای صلح حدیبیه پیش آمد و پیامبر(ص) با آنان پیمان صلح امضا کرد. اما سال هشتم بعثت، «که کفّار نقض عهد کرده بودند، پیغمبر رفت و مکه را فتح کرد، که فتحی عظیم و حاکی از تسلّط و اقتدار آن حضرت بود.»
3️⃣ دشمن سوم، یهودیها: «یعنی بیگانگانِ نامطمئنی که علیالعجاله حاضر شدند با پیغمبر در مدینه زندگی کنند؛ اما دست از موذیگری و اخلالگری و تخریب برنمیداشتند... پیغمبر تا آنجایی که میتوانست، با اینها مدارا کرد؛ اما بعد که دید اینها مدارابردار نیستند، مجازاتشان کرد. هرکدام از این سه قبیله عملی انجام دادند و پیغمبر بر طبق آن عمل، آنها را مجازات کرد. اوّل، بنیقینقاع بودند که به پیغمبر خیانت کردند؛ پیغمبر سراغشان رفت و فرمود باید از آنجا بروید؛ اینها را کوچ داد و از آن منطقه بیرون کرد و تمام امکاناتشان برای مسلمانها ماند. دستهی دوم، #بنینضیر بودند. اینها هم خیانت کردند لذا پیغمبر فرمود مقداری از وسایلتان را بردارید و بروید؛ اینها هم مجبور شدند و رفتند.
دستهی سوم #بنی_قریظه بودند که پیغمبر امان و اجازهشان داد تا بمانند؛ اینها را بیرون نکرد؛ با اینها پیمان بست تا در جنگ خندق نگذارند دشمن از طرف محلاتشان وارد مدینه شود؛ اما اینها ناجوانمردی کردند و با دشمن پیمان بستند تا در کنار آنها به پیغمبر حمله کنند!... بعد که قریش و همپیمانانشان شکست خوردند و از خندق جدا شدند و به طرف مکه رفتند، پیغمبر به مدینه برگشت. همان روزی که برگشت، نماز ظهر را خواند و فرمود نماز عصر را جلوِ قلعههای بنیقریظه میخوانیم؛ راه بیفتیم به آنجا برویم؛ یعنی حتّی یک شب هم معطل نکرد؛ رفت و آنها را محاصره کرد. بیستوپنج روز بین اینها محاصره و درگیری بود؛ بعد پیغمبر همهی مردان جنگی اینها را به قتل رساند؛ چون خیانتشان بزرگتر بود و قابل اصلاح نبودند.» بنابراین در هیچکدام از این قضایا، پیغمبر نقض عهد نکرد اما در مقابل نقض عهد آنان، ساکت نماند و پاسخ خیانتشان را با #اقتدار کامل داد.