🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 993
✔️سپاه تابع احزاب و گروههای سیاسی نیست
✔️تحقق نگاه به شرق هضم استراتژیها در دل تاکتیکها!
✔️ مسئلهای به نام تولید
✔️دو روایت از دفاع مقدس در نوروز 1400
✔️راه روشن آینده
آخرین اخبار و تحلیلها
📂پرونده | الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت چگونه محقق می شود؟
📎 دانلود فایل نشریه
👇👇👇
🔴 #تحلیل| سه اختلاف اصلی ایران و آمریکا در مذاکرات وین‼️
🔻 ایران و آمریکا در وین در دو هتل جداگانه به فاصله 5 دقیقه از یکدیگر از طریق میانجیگران اروپایی به تبادل نظر پرداختند؛ تیم ایرانی به ریاست عراقچی در گرند هتل وین در نشست کمیسیون مشترک برجام حضور یافت و تیم امریکایی به ریاست رابرت مالی و همراهی ریچار نفیو در هتل لوکس دیگر.
🔹 اگرچه این گفت و گو به نتایجی جهت تداوم مذاکرات ختم شده است ولی از لابلای خطوط خبری می توان حدس زد که فاصله میان ایران و آمریکا در مورد احیای برجام بسیار بیشتر از ۵ دقیقه اختلاف محل اقامتشان است!!
🔹 این نشست یک نتیجه ملموس داشته است؛ «تشکیل دو کارگروه برای تهیه یک نقشه راه برای بازگشت طرفین به برجام.»
🔹 وظیفه یک کارگروه چگونگی تعلیق تحریم های شدید آمریکا علیه ایران است و مسوولیت کارگروه دیگر چگونگی بازگشت ایران به تعهدات هسته ای سال ۲۰۱۵ و محدودسازی برنامه هسته ای.
🔹 اما وقتی سخن از نقشه راه به میان می آید و کارشناسان قرار است بر سر اختلافات پیرامون آن به بحث بنشینند؛ یعنی کماکان تفاوت دیدگاهها با سیرت سیاسی و البته صورت فنی ادامه دارد.به عبارت دیگر هنوز فاصله زیادی وجود دارد تا طرفین در مورد جدول زمانی بازگشت به تعهدات با یکدیگر مذاکره کنند.
🔻 اما اختلافات سیاسی چیست؟
🔸 خیلی روشن است مالی می گوید اصرار بر لغو تحریم ها پیش از بازگشت به برجام به معنای آن است که ایران در وعده بازگشت به برجام جدی نیست؛در مقابل عراقچی هم تاکید می کند که ما اقدامات خودمان را بعد از آنکه آمریکایی ها تحریم ها را لغو کردند و ما راستی آزمایی کردیم،صورت خواهیم داد.
🔸 اما اختلاف دوم در مورد گام ها یا گام همزمان طرفین برای بازگشت به تعهداتشان است
🔸 اختلاف سوم با فرض اینکه ایران به طرح گامهای آمریکا و اروپا رضایت دهد؛ این است که گام اول چه باشد. در اینجا هم توقعات آمریکا حداکثری است یعنی خواستار لغو غنی سازی ۲۰ درصد در ازای آزادسازی اموال بلوکه شدن ایران در بانک های خارجی است.
🔻 حال با در نظرگرفتن این اختلافات اصولی، دو کارگروه کارشناسی قدرت مانور محدودی خواهند داشت؛ چرا که این مسائل بنیادین ابتدا باید در سطح عالی تر حل و فصل شود و سپس در جزئیات کارگروهها وارد عمل شوند. تجربه نشان داده است که کارشناسان در شرایطی که اختلافات سیاسی حل نشده باقی مانده است، نمی توانند کار چندانی از پیش ببرند.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔻ضرورت نقشه خوانی دشمن 🔻
🔹انقلاب در گام دوم خود نیاز به نقشه خوانی به روز شونده دشمنی های نظام سلطه و جریان غرب گرا دارد .
انقلاب مانند پهلوانی است که مسابقات مهمی را به خوبی پشت سر گذاشته و تا رسیدن به جایگاه شایسته خویش فاصله چندانی ندارد و برای گذر از این پیچ تاریخی با دشمنان، نفوذی ها وجاهلانی مواجه است که سعی دارند با استفاده از غفلت ها ،ناکارآمدی ها ، اشتباهات ، کمبود ها ومشکلات کشتی انقلاب را در چند قدمی ساحل به گل بنشانند .
🔹محور های اصلی نقشه دشمن :
➖ناکارآمد نشان دادن جمهوری اسلامی
➖ ناامید کردن مردم وبن بست نمایی
➖ ایجاد بی اعتمادی و نارضایتی
و تضعیف سرمایه اجتماعی انقلاب اسلامی است.
🔹واگر از راهکارهای عملیاتی این نقشه غفلت کنیم و نقشه خوانی درستی نداشته باشیم :
۱_ به جای کمک به اجرایی نقشه رهبر انقلاب به تکمیل نقشه دشمن کمک می کنیم .
۲_به جای عمل به رهنمودهای ولی فقیه باتشخیص غلط و احساسی خلاف نظر ولی امر خود عمل می کنیم .
۳_به جای تشخیض اولویت ها و موضوعات اصلی انقلاب و بسیج همه منابع برای تحقق اهداف انقلاب، وقت و انرژی خود را صرف موضوعاتی با اهمیت کمتر می کنیم.
۴_به جای مبارزه دائمی با دشمن با احساس اینکه دشمنی ها دیگر اهمیت چندانی ندارد (احساس پیروزی فریبنده ) انرژی جریان انقلاب را صرف وزن کشی و رقابت درونی جبهه انقلاب می کنیم.
۵_به جای بصیرت بخشی و روشنگری به راحتی به باز نشر تحلیل های غلط می پردازیم و در دام تشویق های دروغین نفوذی ها و جاهلان می افتیم .
۶_ جای دوست و دشمن را با هم عوض می کنیم.
۷_ به جای ترمیم زخم ها مانند دشمن مگس صفت عمل می کنیم.
۸_ به جای جذب حداکثری به بهانه خالص سازی دنبال تنگ کردن دایره جبهه انقلاب و اضافه کردن به جبهه دشمن می رویم.
۹_به جای طراحی برای شکستن محاصره رسانه ای افکار عمومی بدون شناخت از محور های عملیات رسانه ای، روانی و شناختی دشمن با او هم صدا می شویم.
۱۰_به جای آرام سازی و ترویج قانون مداری با ایجاد بحران و بهم ریختگی، اجرایی نقشه های دشمن را تسهیل می کنیم.
۱۱_به جای تقویت ساختارهای نظام اسلامی برای مقابله ی با بحران ها ،با سیستمی نشان دادن اشکالات موجب تضعیف ساختاری نظام در برابر دشمن می شویم.
۱۲_به جای حمایت واقعی ،عملی وبنیادین از مستضعفین ومحرومین با برجسته سازی نارآمدی ها و مشکلات موجب نامیدی مردم از تداوم انقلاب می شویم.
۱۳_به جای استخراج خط حزب الله از بیانات و رهنمود های ولی امرمان ،با خود تشخیصی و عملیات فردی و گروهی بهانه به دست دشمن می دهیم .
۱۴_به جای تقویت وحدت جبهه انقلاب در مقابل جبهه دشمن با پررنگ کردن اختلافات موجب تفرقه می شویم.
۱۵_ به جای مطالبه گری و نقد مشفقانه از چهره های انقلابی با تخریب آنها دست جبهه انقلاب را از مدیران باتجربه خالی می کنیم و فرصت را در اختیار چهره های جریان غربگرا ،نفوذی ها که عامل اصلی بدبختی های مردم هستند قرار می دهیم .
انقلابی گام دومی، باید جامعیت داشته باشد.
باید مومن و ولایتمدار ، خالص و تکلیف مدار ، دشمن شناس واولویت شناس ،وحدت گرا و هم افزا ،امیدوار کننده و جذاب ،کارآمد و عمل گرا، پر انگیزه وپر انرژی ،بصیر وروشنگر، باهوش وکار بلد ،با تدبیر و گره گشا ، محروم نواز و ساده زیست،شجاع و مطالبه گر ،عدالت خواه و قانون گرا و...باشد.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
💢 اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید، باید در انتخابات مشارکت کنید.
🔹 امام خمینی (ره):
از مسائلی که ما در پیش داریم الان قضیه #انتخابات رئیس جمهور است. من کار ندارم کی #رئیس_جمهور می شود، به من مربوط نیست، من خودم یک #رأی دارم به هر که دلم می خواهد می دهم، شما هم همین طور.
اما اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید که بگویید ما بعد از گذشتن چندین سال زنده هستیم، باید مشارکت کنید. اگر خدای نخواسته از عدم #مشارکت شما یک لطمه ای بر #جمهوری_اسلامی وارد بشود، بدانید که آحاد ما که این خلاف را کرده باشیم خدای نخواسته، مسؤول هستیم. مسؤول پیش خدا هستیم.
مسأله، مسأله ریاست جمهور نیست، مسأله، مسأله اسلام است، مسأله مسأله قواعد #اسلام است، مسأله، مسأله #حیثیت_اسلام است و مسأله ای است که باید ما همه به آن اهمیت بدهیم و بیشتر از هر وقت و بیشتر از هر سال و هر دوره باید انشاء الله شرکت بکنیم.
صحیفه نور؛ جلد ۱۹؛ صفحه ۱۹۵
مورخ: ۱۳۶۴/۰۵/۰۸
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
💠پاسخهای انتخاباتی توسط قرآن کریم:
۱- چرا رای بدهیم؟
✅ جواب: "ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم"
خدا سرنوشت قومی را تغییر نمیدهد مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند
۲- من وقتی نمیدانم به چه کسی رای بدهم باید چکار کنم؟
✅جواب: "فاسئلوا اهل الذکر ان کنتم لا تعلمون"
از اهلش بپرسید
۳- اگر پرسیدم و دیدم هر کسی از پیش خودش اخباری میدهد و تحلیلی میکند آن وقت چه کنم؟
✅جواب: ان جائکم فاسق بنبا فتبینوا
نگاه کن به شخصی که خبر میدهد که آیا عادل است یا فاسق
قرآن میفرماید: "هرگاه فاسقی برای شما خبری آورد در مورد آن تحقیق کنید"
۴- اگر در جامعه موقع تبلیغات موجی ایجاد شد چه کنم؟
✅جواب: "و لا تتبعان سبیل الذین لا یعلمون"
راه کسانی را که علم ندارند پیروی نکن
۵- چگونه افراد را تشخیص دهیم؟
✅جواب: به دنبال کسانی که از چاپلوسی و تعریف و تمجید لذت میبرند نروید.
قرآن میفرماید : "یحبون ان یحمدوا بما لم یفعلوا"
دوست دارند به خاطر کارهایی که در حیطه وظایف آنها بوده و انجام ندادهاند مورد ستایش قرار گیرند
۶- به چه کسی رای بدهیم؟
✅جواب: به کسی رای بدهیم که از سرزنش هیچ ملامتگری نمیهراسد.
"ولا یخافون لومه لائم
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
امام خمینی (ره)
تمام دستگاه هایی که الان به کار گرفته شده اند در کشور ما و امیدوارم که در سایر کشورها هم توسعه پیدا بکند، باید توجه به این معنا داشته باشند که خودشان را مهیا کنند برای ملاقات حضرت مهدی سلام الله علیه.
صحیفه نور، جلد ۱۲، صفحات ۲۰۸ و ۲۰۹
مورخ: ۱۳۵۹/۰۴/۰۷
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
امداد خداوند درصورت مقاومت
«فَلا تَهِنُوا وَ تَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَ اللَّهُ مَعَکُمْ وَ لَنْ یَتِرَکُمْ أَعْمالَکُمْ» محمّد/35
«مبادا در مبارزه کوتاهی کنید و به دشمن پیشنهاد سازش دهید. شما بالاترید چون خدا با شماست و مطمئن باشید نتیجه مقاومت را بیکم و کاست به شما میدهد.»
سؤال: قرآن در يك جا مىفرمايد: اگر دشمن آغوش خود را براى صلح باز كرد، شما نيز بال خود را بگشاييد و پيشنهاد صلح را بپذيريد (انفال/61)، امّا اين آيه از صلح انتقاد كرده است، تكليف چيست؟ هر آيه نظر به جنبهاى دارد، سازش بر اساس ترس، سستى و رعبزدگى ناپسند است، زيرا آرزو و علاقه دشمنان همين است؛ امّا مدارا از موضع قدرت، پسنديده مىباشد.
سؤال: مراد از معيّت و همراهى خداوند با مؤمنان در این آیه، چیست؟ معيّت خاص و به معناى عزّت و نصرت و هدايت ويژۀ الهى، نسبت به مجاهدان راه اوست.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔴 #نشست_وین| این نشانهای از اقتدار ماست
🔻 #نشست کمیسیون مشترک برجام با حضور هیئت دیپلماتیک جمهوری اسلامی و کشورهای ۱+۴ و با حضور معاون دبیرکل سرویس اقدامات خارجی اتحادیه اروپا از روز سه شنبه گذشته در وین آغاز شده است. در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است.
1⃣ اینکه آمریکائیها آیا تحریمهای خود علیه جمهوری اسلامی ایران را پس از مذاکرات کنونی بر خواهند داشت یا نه، مهم است؛ اما از آن مهمتر اینکه آمریکا پس از یک دوره فشار حداکثری و ناکامی، حاضر شده با دو پیششرط ایران کنار بیایند.
2⃣ متاسفانه این واقعیت نظام بینالملل است که هر بازیگری قدرت بیشتری داشته باشد، بیشتر میتواند منافع خود را استیفاء کند. این نشانهای از اقتدار ایران است که غرب را وادار کرده که با واقعیت کنونی کنار بیایند.
3⃣ یقیناً تغییر رفتار آمریکا محصول دیپلماسی هپروتی یا تضمین یک امضا نیست، بلکه بر اساس این ادراک ذهنی در تصمیمگیران کاخ سفید و این برآورد استوار شده که ادامه وضع فعلی مساوی است با عبور جمهوری اسلامی از کمند تحریمهای غرب و همزمان دریافت پاسخ درون برجامی و فرابرجامی. به عبارتی طرف مقابل به این درک رسیده که جمهوری اسلامی در مقابل فشارها ایستاده و در حال پاسخ عملی است.
4⃣ اکنون اتخاذ مقاومت فعال که مبتنی بر مقاومت ملی، انسجام داخلی و متوازن سازی فشارها بوده و نمود آن در قانون مجلس(اقدام راهبردی برای لغو تحریمها)، اقدامات فرابرجامی و برنامه همکاری راهبردی بلندمدت با چین و روسیه تعیّن یافته، به شکل فوقالعادهای در حال پاسخ دادن است.
5⃣ این امکان وجود دارد که در این دور از مذاکرات نتیجهای حاصل نشود، اما لاجرم طرف مقابل راهی جز تسلیم در مقابل اراده جمهوری اسلامی را ندارد؛ زیراکه جمهوری اسلامی در این دور با دستان برتر به مذاکره آمده، همزمان تمامی مسیرها را برروی آنها مسدود نموده و این در حالی است که طرف مقابل دیگر چیزی برای فشار مضاعف بر ایران در چنته ندارند.
🔻 شکی نیست که مسیر پیموده شده بسیار سخت و دشوار بوده، اما به شکل بیسابقهای نتیجه بخش بوده و همزمان به صورت فوقالعاده بر اعتبار و جایگاه بینالمللی ایران افزوده است. اکنون جمهوری اسلامی در پرتو اتخاذ مقاومت فعال، طرف زورگو را وادار به مذاکره بر مبنای پذیرش رفع تحریمهای خود و متعاقباً راستیآزمایی از ناحیه ایران نموده و این مهم، چیزی جز منعکس کننده اقتدار ایران نیست. این واقعیت نشان میدهد که جمهوری اسلامی نگاه راهبردی به موضوعاتی همچون سیاست خارجی دارد و نخواهد گذاشت منافع ملی خرج جریانها و سیاستزدگیها شود، که اگر غیر از این بود دیگر از ایران انقلابی، مولفهای به نام قدرت باقی نمانده بود.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔴 #تا_انتخابات| آقا سیدحسن نگرانیم‼️
🖌 به قلم #دکتر_عبدالله_گنجی
🔻 اندیشه سیاسی امام (حکومت در عصر حاضر) از جهت شکل و محتوا بر سه اصل قابل جمع استوار است:
۱- جمهوری اسلامی
۲- مردمسالاری دینی
۳- اسلام سیاسی.
🔹 آیا شما به این معتقدید؟ و اگر کسی یا کسانی ۱۸۰ درجه مقابل هر سه بایستند، آنان را سلیقهای در درون نظام میدانید یا مخالفان ماهوی/ ماهیتی نظام برآمده از اندیشه امام؟
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71