#تلنگر
《فلینظر الانسان الی طعامه》
کدهایی که با حرف E آغاز می شود
در دنیا بعضی از مواد اولیه که برای تولید موادغذایی استفاده می شود با کدهای مشخصی نامگذاری شده اند این کدها که با حرف E آغاز می شود اشاره به مواد اولیه ای دارد که استفاده از آنها در بسیاری از کشورها ممنوع است
ظاهرا این مواد اولیه که بعضا #منشا_خوکی دارد در تولید بعضی ازمحصولات غذایی در کشور ما کاربرد دارد
مانند انواع بستنی ها ، ژله ها و ....
تحقیق و احتیاط در رابطه با این مسئله کمترین کاریست که می توانیم برای فرزندانمان انجام دهیم
دشمن بیدار است به خواب نرویم
#غذای_طیب
مسئولین جوابگو نیستند‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
مسئولین سال هاست به این خبرها اعتنایی ندارند
نه رد می کنند و نه جوابگو هستن،
مسئولی که از بی اطلاعی مردم سوءاستفاده می کند باید محاکمه و مجازات شود
📳 https://eitaa.com/daroshefaenarjeskhatoon313
💢چرا نباید از ظروف امروزی استفاده کرد
🔻ظروف تفلون سرطانزایی آن اثبات و در اروپا نیز ممنوع شده است!
🔻 ترکیبات ظروف سرامیکی که جایگزین تفلون سرطانزا شده و اثرات آن بر بدن هنوز مشخص نیست و نباید استفاده کرد. (فلینظر الانسان الی طعامه)
🔻 ظروف استیل ، سرب در داخل غذا مینماید که سرطان زا میباشد . و دشمن کبد و کلیه است همچنین ترکیبات آن در ایجاد کیست ها، سنگ ها و توده ها در بدن نقش دارند.
🔻 ظروف آلومینیوم موجب کم خونی، آلزایمر، ضعف اعصاب و لرزش دست میشوند.
🔻 بسیاری ظروف لعابدار حاوی ترکیب سرب بوده و سرطان زاهستند.
⭕️ ظروف زودپز ، تند پز ، مایکروویو و موارد مشابه دارای اشعه و دستگاههای داغ کننده برقی مضر و دارای اثرات مخرب بر غذا و بدن انسان هستند
❌ اکثر ظروف فلزی مورد استفاده امروزی (استیل، چدن،آلومینیوم و..)آلیاژی شامل آهن هستند که دستگاه دانشی اهل بیت علیهم السلام به دلائل متعدد آن را نهی کرده است و می تواند زمینه ایجاد انواع بیماریها را ایجاد کند.
✅ اما بهترین ظروف از منظر طب اسلامی کدامند؟
✅به ترتیب از بهترین ظروف👇👇
👌ظروف سنگی، مورد تاکید و تایید ویژه معصومین علیهم السلام
👌 ظروف گِلی بدون لعاب های امروزی
👌 ظروف شیشه ای و شیشه ای مقاوم در برابر حرارت معروف به پیرکس
👌 ظروف مسی قلع اندود شده( با قلع واقعی بدون سُرب)
🔸پختن در ظرف مسی بدون قلع و انتقال به ظرف دیگر بلامانع است. نگه داری غذا در مِس انجام نشود)
👌 ظروف چینی، سالم هستند، اما لعاب روی آن نوعی رنگ از مواد نفتی است. چیزی در غذا آزاد نمیکنند. اما تاثیرات غیر فیزیکی آن نیاز به تحقیق و تدبر دارد.
✍ ابن علیان
👈زکات علم نشر آن است.
👈🏼عضویت در دهکده اسلامی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/799998130C47856a6925
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛠نقاط گریس خور🧐🧐 بدن از زبان حکیم محسن اسماعیلی
🪛5 تا نقطه مهم هست که اگر بدونی برای سلامتی خودت میتونی غوغا کنی
⏰بهت توصیه میکنم حتما برای این مطلب وقت بزار و به اطلاعات خودت اضافه کن
🙈من خودم از وقتی با حکیم اسماعیلی آشنا شدم هفته ای یکبار خودم رو گریس کاری میکنم.با این کار خواب راحت و عمیق تری دارم.قبلا ۸ ساعت میخوابیدم بعدش هنوزم حس کمخوابی داشتم ولی الان با ۵ ساعت خوابیدن کاملا انرژی میگیرم
.
بخش 3.mp3
43.92M
#سطح_دو_جلسه_سوم
✅ خواص طلای سفید چیست؟
👌👌 تأثیر نمک خوراکی و استنشاقی و ضماد در درمان بیماری ها
💎 خدا و ملائکه بر سفره ای که سرکه و نمک در آن باشد درود می فرستند 💎
💎 محبوبترین خورشت پیامبر: سرکه و روغن زیتون، نارباجه 💎
✅ روش تولید سرکه شرابی 🥃
👈 بهترین غذای دنیا و آخرت گوشت هست، سپس برنج 😳😳
گوشت کبوتر، گوسفند نر🐑، شتر🐪، بز نر🐐 بهترین گوشت ها هستند
مرغ رسمی که آفتاب دیده و غذای خوب خورده، خوک پرندگان است!! 🐖 😱😳 مرغ ماشینی چیست؟؟!! 🤮🤮
✅ کباب بهترین روش خوردن گوشت برای خونسازی هست
👌👌اگر مادر میخواهد دو تا فرزند را به راحتی شیر بدهد، کله پاچه بخورد
🐣تخم مرغ محلی عامل درمان نازایی و ناباروری هست
@tadris14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ مرغ های تریاکی❌
📣کل کشور تحتپوشش اینترنت ۵G قرار میگیرد
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:
🔸این هفته در کمیسون تنظیم مقررات مصوب شد باندهای فرکانسی در محدوده ۳۶۰۰ تا ۳۸۰۰ مگاهرتز به اپراتورهای ارتباطی واگذار شود تا در یک برنامه زمانبندی مشخص کل کشور تحت پوشش ۵G قرار بگیرد.
📝 هشدار:
اگر اینترنت نسل ۴(4G) توانایی اتصال ۴.۰۰۰ دستگاه را در شعاع یک کیلومتری خودش داشت(اینترنت اشیاء/IOT)، اکنون در نسل پنجم(5G) این توانایی به اتصال ۱.۰۰۰.۰۰۰ دستگاه میرسد. و این افزایش تعداد دستگاه ها و سرعت، نه بخاطر افزایش سرعت دانلود فیلم و انتقال اطلاعات می باشد، بلکه برای اتصال مغز انسان ها به این دستگاه و کنترل حالات و رفتارها، و احیانا بی سرو صدا حذف انسان ها میباشد(اینترنت همه چیز/IOE).
این سیستم قابلیت اسکن و شناسایی محیط(مانند یک رادار، حتی در پشت دیوار منزل و در اتاق خواب شما)، فوکوس(تراکم تشعشعات بر روی یک نقطه خاص) و شناسایی بر روی فرد در هر نقطه ای را دارد. آنتن های آن بصورت تراکمی میباشد(آنتن های فراکتال) که قادر به هدف گیری و شلیک مستقیم بر روی سوژه مورد نظر می باشد.
دلیلش افزایش فرکانس(شلیک) و طول موج های میلیمتری آن میباشد(بین۶ الی ۳۰۰ گیگاهرتز). این یک سلاح کنترل ذهن و به تبع آن رفتار و حالات انسا نها، دریافت اطلاعات از تمام انسان(عمدتا افرادی که این رابط عصبی بیسیم مغزی، یعنی هیدروژل هوشمند را از طریق واکسن(همه واکسن ها از فخرا تا فایزر) دریافت کرده اند) میباشد. توضیحات کامل در گزارش راهبردی در کانال قرار داده شده است.
❌ متاسفانه همانگونه که در بحث تزریق واکسن، دوستان امنیتی بدلیل پیچیدگی موضوع متوجه موضوع نشدند(بماند، حساب نفوذی ها و بهائی ها در سیستم که کار خودشان را کردند)، اکنون نصب این سیستم(5G) بدلیل پیچیدگی آن، باز هم بازی در زمین دشمن است، و کار را برای یکسره کردن کار خودمان بدست خودمان، برای دشمن آسان میکند.
#مغز_صحنه_نبرد_قرن_۲۱
#کنترل_ذهن
#قحطی_مصنوعی
#درگیری های_اجتماعی
#کشتار_انسان ها
#جنگ_شبح_وار
#جنگ_نامرئی
#ارتقاء_انسان
#سلاح_های_تابشی(ماکروویوی)
#واکسن(رابط_عصبی_بی_سیم مغز و وکامپیوتر(BCI))+ سیستم های شناسایی(RFID/5G)+ شهرهای هوشمند+هوش مصنوعی= تسخیر
🌐 مرکز مطالعات راهبردی نظم نوین جهانی(اندیشکده فرقان):
@Andishkadeh_Forghan
💟تهیه #سرکهانگور:
🔴✅برای درست کردن #سرکه از انگور ابتدا باید انگور شسته شود سپس صبر کنید تا کاملاً خشک شود زیرا آب، سبب کپک زدن آن میشود، پس از آن آب #انگور را بگیرید و در ظرف ریخته و درب آن را ببندید البته میتوان خود انگور را هم در ظرف ریخت.
❌👈(هرچه انگور مورد استفاده شیرینتر باشد سرکه حاصل از آن بهتر و ترشتر است).
❌✅ در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول میکشد تا تبدیل به #خمر شود و تفاله آن بالا میآید(تغییر اول)، پس از مدتی تبدیل به سرکه میشود و تفاله آن پایین میآید(تغییر دوم)،
‼️👈شرطش آن است که پس از تبدیلشدن به خمر (حدود ده روز) درب ظرف را باز کنید تا مگس سرکه یا پشه سرکه وارد آن شود، این حشره باعث میشود که آب انگور تبدیل به سرکه شود و این فرآیند از 40 تا 90 روز طول میکشد.
🔴✅روش دیگر این است که بعد از ده روز به آن سرکه کهنه اضافه کنند زیرا در سرکه کهنه تخم مگس سرکه وجود دارد و حتی اگر در را ببندند باز هم #مگس سرکه در آن به وجود میآید و پس از چهل روز تبدیل به سرکه میشود ولی آنچه از روایات برداشت شده، باز گذاشتن ظرف و ورود مگس سرکه از راه طبیعی آن است.
📛هشدار: هرگز نباید بعد از چهار روز مجددا به مواد اولیه انگور اضافه نمود. فقط در فاصله چهار روز اول می توان مواد اولیه را افزایش داد. متاسفانه در میوه فروشی ها هر شب میوه ها و انگور های تورک شده را به خمره بزرگ اضافه می کنند و ممکن است اینکار بیش از ده ها روز ادامه داشته باشد که سبب خراب کردن سرکه از حالت صحیح اسلامی می شود.
📳 https://eitaa.com/daroshefaenarjeskhatoon313