هدایت شده از بهلول عاقل | داستان کوتاه
📚 خیلی زیباست
مردی بود قرآن میخواند و معنی قرآن را نمیفهمید .دخترکوچکش از او پرسید چه فایده ای دارد قرآن میخوانی بدون اینکه معنی آن رابفهمی؟
پدر گفت سبدی بگیر واز آب دریا پرکن وبرایم بیاور..
دختر گفت : غیر ممکن است که آب درسبد باقی بماند.
پدر گفت امتحان کن..دخترم.
دختر سبدی که درآن زغال میگذاشتند گرفت ورفت بطرف دریا وامتحان کرد سبد را زیرآب زد وبه سرعت به طرف پدرش دوید ولی همه آبها از سبد ریخت وهیچ آبی در سبد باقی نماند. پس به پدرش گفت که هیچ فایده ای ندارد .
پدرش گفت دوباره امتحان کن. دخترکم .
دختر دوباره امتحان کرد ولی موفق نشد که آب رابرای پدر بیاورد .برای بار سوم وچهارم هم امتحان کرد تا اینکه خسته شد وبه پدرش گفت که غیر ممکن است...
پس پدر به. او گفت سبد قبلا چطور بود؟
اینجا بود که دخترک متوجه شد و به پدرش گفت بله پدر قبلا سبد از باقیمانده های زغال کثیف وسیاه بود ولی الان سبد پاک وتمیز شده است.
پدر گفت: این حداقل کاری است که قرآن برای قلبت انجام میدهد.
پس دنیاوکارهای آن قلبت را از کثافتها پرمیکند،
خواندن قرآن همچون دریا سینه ات راپاک میکند،
حتی اگر معنی آنرا ندانی...
خواندن قرآن یکی از شیوه های قوی پاکسازی احساس منفی ودرونیه با خواندن قران پاکی آن به زندگی ما برکت ، نعمت ، سلامتی و آرامش فراوان میدهد..
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
❥↬ @bohlool_aghel
هدایت شده از دکتردباغ|آموزشقرآن
🍁 به این سؤال خدا پاسخ بدهیم:
🌾
🍁 يَا أَيُّهَا الْإِنْسَانُ : ای انسان!
🌾
🍁 مَا غَرَّكَ : چهچیز تو را مغرور کرده؟
🌾
🍁 بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ :دربرابر پروردگار کریمت؟
🌾
@tadabbor_quran
محفل انس با قرآن کریم باحضور اساتید برتر حفظ و قرائت استاد علیزاده در پادگان شاهرود
هدایت شده از 🌷محبان صاحب الزمان(عج)🌷
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
💠تفسیر سوره حمد
(۳۹)
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾
ستايش خدايى را كه پروردگار جهانيان است (۲)
فرق حمد و شكر
شكر كه در مقابل كفران است به معناى سپاس در برابر كارى است كه اثر آن به غير برسد و دريافت كننده اثر نيز همان شخص شاكر باشد و به عبارتى ديگر: شكر، سپاس بر نعمتى است كه از منعم به شاكر مى رسد، نه بر كمالاتى كه اثرش به ديگران نمى رسد يا به غير شاكر مى رسد. بنابراين در شكر، هم وصول اثر به غير نقش دارد و هم اتحاد متنعم و شاكر؛ در صورتى كه هيچ يك از اين دو قيد در حمد مطرح نيست و از اين رو شكر از دو جهت اخص از حمد است و هر شكرى حمد است، ولى چنين نيست كه هر حمدى شكر باشد.
آنچه در فرق ميان حمد و شكر گفته شد، ويژگيهايى است كه اهل لغت براى فرق گذارى ميان اين دو واژه گفته اند؛[1] اما با عنايت به كاربردهاى قرآنى واژه شكر بايد گفت: وصول اثر نعمت و كمال به غير، مقوم شكر نيست و گرنه اطلاق شكر بر خداى سبحان مجاز خواهد بود.
التماس دعا
یوسف شیخ
________________
🔹پی نوشت:حَمِدْتُهُ: عَلَی شَجَاعَتِهِ و إِحْسَانِهِ (حَمْداً) أَثْنَیْتُ عَلَیْهِ و مِنْ هُنَا کَانَ (الْحَمْدُ) غَیْرَ (الشُّکْرِ) لأَنَّهُ یُسْتَعْمَلُ لِصِفَةٍ فِی الشَّخْصِ و فِیهِ مَعْنی التَّعَجُّبِ و یَکُونُ فِیهِ مَعْنَی التَّعْظِیمِ للْمَمْدُوح و خُضُوعِ المَادِحِ کَقَولِ الْمُبْتَلَی (الْحَمْدُ للّه) إذْ لَیْسَ هُنَا شَی ءٌ مِنْ نِعَمِ الدُّنْیَا و یَکُونُ فِی مُقَابَلَةِ إِحْسَانٍ یَصِلُ إلَی الْحَامِدِ و أَمَّا الشُّکْرُ فَلَا یَکُونُ إلَّا فی مُقَابَلَةِ الصَّنِیعِ فَلَا یُقَالُ شَکَرْتُهُ عَلَی شَجَاعَتِهِ و قِیلَ غَیْرُ ذلِکَ.[ المباح المنیر، للفیّومی ص۱۴۹]
🔸🔸🔸🔸🔸
🔹مجتمع اهل البیت علیهم السلام