#شعر_کودکانه
🌸 ذکر روز سه شنبه
سه شنبه هم یه روزه
نذار دلت بسوزه
بازم خدا خدا کن
نعمتاشو نگاه کن
بگو فقط تو همین
یا ارحم الراحمین
@hamyar_amer_tamadonsaz
#طرح_کتاب_مهربانی
(📰📓📔📒)
◇اگر کتاب، کاغذ باطله، مجله، دفتر و هر نوع دورریختنی از این قبیل دارید؛ دور نریخته و به ما اطلاع بدین🙂 تا با هزینهی حاصل از فروش اونها قدمی در راه کمک به نیازمندان برداریم🤲🏻
✨لطفا در صورت کمک ، نام و نام خانوادگی و شماره ی تماس وآدرس محل تحویل کتاب رو به آیدی زیر بفرستید.
@mghanimat111
خودمون از شما تحویل میگیریم🙃
۲)🍲 هر ماده غذایی ثانویه که به آن اضافه شود، نیز بستگی به طبعش دارد
♻️👈که مزاج غذای اصلی را تغییر میدهد
🔸مثلا اگر ماده ثانویه گرم باشد غذا را نسبت به حالت اولیه اش گرم تر
🔹و اگر ماده ثانویه سرد باشد ،غذا را سرد تر میکند
💦 ب) اگر رطوبت نیز همراه با گرما باشد، غذا را به سمت گرم و تری میبرد، مثل آبگوشت که در ساختار اصلی آن هم حرارت داریم و هم رطوبت
۳)🍲 نوع پخت:
🔥الف)اگر حرارت خالی بیشتر ببیند،
👈گرمی غذا را بیشتر و رطوبت غذا را کم میکند.
🍟مثل سرخ کردن که حرارت خالی است، غذا را به سمت گرم و خشکی میبرد
🍜 ه) کمی تفت دادن با پیاز،غذا را گرم و تر میکند و اگر تفت دادن زیاد شود غذا گرم و خشک میشود
🥓 ج) کباب کردن غذا:
🍖 اگر در مواد اصلی غذا رطوبت زیاد باشد، کباب کردت باعث میشود که غذا به سمت گرم و تری برود
💢👈مثل جوجه کباب یا کباب بادمجان
و اگر رطوبت در اساس غذا کم باشد و خشک باشد، کباب کردن باعث میشود که به سمت گرم و خشکی، برود. مثل کباب فلفل سبز♻️
🍵 د) جوشاندن در آب(آبپز) :
🍻 اگر آبی که غذا در آن طبخ میشود، فقط آب خالی همراه با کمی نمک و روغن باشد، غذا را گرم و خشک میکند.
🍖مثل گوشت آبپز
🥓اما نکته دقیق این است که اگر آب همراه با غذا باشد و میکس شود و یک غذای واحد محسوب شود، گرم و تر میشود، مثل آبگوشت
💥دوستان عزیز دقت بفرمائید⚠️
🔻غذاهایی که با علامت❌ مشخص شده اند را در صورت امکان اصلا استفاده نکنید
⛔️یا در مصرف آن خیلی احتیاط کنید چون یا جنبه درمانی دارد و در شرایط خاصی باید مصرف شود و یا کلا غذای مضر است🔅
🍱👈مثلا غذاهایی که در مواد اولیه آن پنیر، سوسیس، کالباس، رب و دیگر فرآورده ها می باشد👇
🧀🚫اصلا نباید مصرف شوند 👉
✴️و شما مومنین به عنوان اصلاح سبک زندگی باید از چرخه غذایی این غذاها را حذف و اصلاح کنید♻️
⚘دوستان ازین به بعد پنجشنبه ها نکاتی راجع به طبع و مزاج غذا ها ارائه میدیم.
لطفا به علاقه مندان،اطلاع رسانی کنید⚘