eitaa logo
بـهـتـࢪیـن زیـنـت《حـجـاب》
972 دنبال‌کننده
10هزار عکس
4.2هزار ویدیو
177 فایل
شروط👈 @Sharayetcanal بیسیم چیمون👇 https://harfeto.timefriend.net/16622644184270 بیسیم چی📞 🌸خواهَࢪاا_خواهَࢪاا🌸 +مࢪڪز بگوشیم👂🏻 -حجاب!..🌱 حجابتونومُحڪَم‌بگیرید حتۍ،توۍفضاۍمجازۍ📱 اینجابچِه‌هابخاطِࢪِحفظِ‌چادُࢪِ ناموس‌شیعِه.. مۍزَنَن‌به‌خطِ دشمݩ
مشاهده در ایتا
دانلود
بورانی بادمجان طرز تهیه یکی از چاشنی های خوشمزه شمالی بورانی بادمجونه که کنار غذا سرو میشه و طعم و بوی بادمجون کبابی و سیری که توش استفاده شده، هوش رو از سر آدم میبره، برای تهیه بورانی بادمجان ابتدا باید بادمجون خام رو کبابی کنیم برای داشتن ۱ الی ۱و نیم پیمانه بادمجان کبابی تقریبا دو عدد بادمجون کافیه. بعد از اینکه بادمجون ها کبابی شدن بهتره داخل یه ماهیتابه بدون اینکه روغن اضافه کنیم فقط کمی با حرارت ملایم تفتش بدیم تا آب اضافیش بخار بشه، حالا باید بذاریم تا بادمجون کبابی کاملا سرد بشه. حالا 1پیمانه ماست چکیده(مقدار ماست ذائقه ایی) ، بادمجون کبابی سرد شده، ۲حبه سیر و نمک رو داخل یه کاسه میریزم و خوب با هم مخلوطشون میکنیم کمی نمک و کمی قلفل سیاه ،،. برای تزئین از نعنا خشک استفاده کنید، یا پرک سیر و ..حالا بورانی بادمجون خوشمزه ما حاضره و فقط باید برای چند ساعت داخل یخچال بذارینش تا مزه هاشون به خورد هم بره…
رفتی و دل رُبودی یک شهر مبتلا را  تا کی کنیم بی تو ، صبری که نیست ما را ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم کرم 1 لیتر شیر 1 پیمانه آرد 1 پیمانه شکر 1 قاشق سوپ خوری کره 200 میلی لیتر خامه وانیل طرز تهیه: شیر ، آرد ، شکر و کره را داخل ظرف مناسب بریزید روی حرارت قرار دهید هم بزنید تا به قوام لازم برسد سپس از روی حرارت بردارید زمان بدید تا خنک بشه سپس خامه و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. بیسکوییت پتی بور پودر کنید کف ظرف ریخته مقداری از کرم اضافه کنید برش های میوه رو مثل فیلم داخل ظرف قرار بدید موز خورد شده رو اضافه کنید مواد لایه لایه اضافه کنید طوری ک لایه آخر کرم باشه و روشو با خامه و مواد دلخواهتون تزیین کنید 🍒
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نصف فلفل دلمه ای مرغ ۶ تیکه ۲ حبه سیر زنجبیل پیاز درشت زردچوبه نصف قاشق غذاخوری نمک زعفران شکر نصف استکان سرکه ۲ لیوان آب جوش هویج کوچیک ۶ عدد اول از همه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم. بعد دو حبه سیر ورق شده رو اضافه کرده و تفت میدیم. مرغ ها ک بهتره از قسمت ران باشن رو فیله میکنیم. ب پیاز و سیر اضافه میکنیم و بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم. تفت میدیم بعد حدودا دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه میکنیم. و در آخر فلفل دلمه ای ( آخه نمیخوایم فلفل ها توی غذا آب بشن). بعد از ترکیب مواد، در قابلمه رو گذاشته، کم میکنیم تا با حرارت کم نیم ساعت مرغ ها پخته بشن. ( ب این سبک اصلا احتیاج ب آب نیست، اما من ۱ لیوان اضافه کردم ک سس بیشتری داشته باشم) خوشمزگی این غذا ب اینا ک با آب مرغ پخته میشن و طعم لذیذی داره. من این غذا رو بیشتر با سبزی پلو دوس دارم اما میتونید با برنج سفید هم سرو کنید. هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزه. برای آماده کردن هویج های مزه دارمون دو لیوان اب و نصف لیوان سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر رو ترکیب میکنیم هویج های کوچیکمون رو شیار میدیم ک خوب پخته بشن. حرارت کم باشه
+تنها امام سامره تنها چه میکنی؟ در کاروان سرای گداها چه میکنی؟ دارم برای رنگِ تنت گریه میکنم پایِ نفس نفس زدنت گریه میکنم💔🥀
‏🌷🇮🇷 جمهوری اسلامی حرم است... ‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باب الحوائج آمده حاجت بگیرید عیدانه از دست ولی نعمت بگیرید شش گوشه می خواهید بسم الله امروز از کودک اربابتان رخصت بگیرید
•🌸⃢💜• 『 🦋』 دَرخـٰانِہ‌‌ۍِزَهراهَمِہ‌مِعراج‌نِشین‌اَند آنجـٰاڪِہ‌‌‌بِہ‌جُز‌چـٰادُر‌اۅ‌نیست‌گِلیمۍ...!
من مادرانی را می‌ شناسم که دنیا کنار عشق‌شان هیچ است مشق پرواز می‌ دهند از رویِ دست و بازوی سقای بی‌دست ... _زمان