14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عفافگرایی
#حجاب
🎥نقدی بر متولیان حجاب در کشور
🔶 نمیدانم متولیان حجاب در این شهر چه کسانی هستند؟!
🔷 #متولیان_حجاب! ما #نگران سلامت شما هستیم...
🔶 گشتن برخی با لباس خواب در شهر را رها کنید و به ما حزب الهی ها و #چادری ها تذکر بدهید، که حداقل شما را ببینیم.
🔷 این چه منطقی است که برخی مسئولان دارند که وضعیت اقتصادی مردم به گونه ای است که تحمل #تذکر را ندارند!
🔶 اصلاً کدام فقیری به این صورت (#بدحجاب و #بی_حیا) در شهر می گردد؟!؟
🎙 حاج محمود قاسمی مداح اهل بیت، روز عرفه، گلزار شهدا
.
📢 برنامهريزیها در خصوص مبارزه با بدحجابی، اگر معطوف به فعاليت دشمن نباشد و به شناخت ميدانهای جنگ با دشمن منتهی نشود، توفيق چندانی حاصل نخواهد شد.
«مسئله پوشش يکی از لبههای تيز درگيری تمدن اسلام و تمدن غرب است. اگر اين دوران، دوران جنگ تمدنها معرفي شد، منظور فقط جنگ نظامی نيست بلكه مهمترين عرصۀ آن، جنگ فرهنگی است. يکی از مهمترين ابعاد جنگ فرهنگی نيز مسئله پوشش و آرايش است. اگر برنامهريزیها در اين خصوص معطوف به گسترش فعاليت دشمن نباشد و به شناخت ميدانهای جنگ با دشمن منتهی نشود، توفيق چندانی حاصل نخواهد شد. البته با اين بهانه كه مسئله لباس يک مقوله فرهنگی است نبايد مانع اقدامات اجتماعی شد؛ با اين وجود، اقدامات اجتماعی نيز بدون داشتن يک نقشۀ جامع فرهنگی، بینتيجه يا کماثر خواهد بود.
بنابراين چنانكه گفته شد يكی از مهمترين عواملي که به بدحجابی بدلباسی دامن میزند، امپراطوری استکبار جهانی و عامل ديگر، ادامه آن جريان در دنيای اسلام، به ويژه سکولاريستهای ميانهرويی هستند که معتقد به يک مذهب حداقلی میباشند؛ جريانی که در نهايت به اباحهگری مطلق منجر میشود. متأسفانه اين جريان در رسانههای عمومي كشور از جمله رسانههای تصويری نفوذ کرده است.
البته اقدامات فراوان و ارزشمندی که مديران و هنرمندان كشور برای اسلامی کردن رسانه و هنر انجام دادهاند قابل قدردانی است اما ترديدی نيست كه يک جريان سکولاريسم پنهان در رسانههای كشور بهويژه در رسانههای تصويری در حال فعاليت است. به عبارت دیگر، غرض، ناديده گرفتن تلاشهای مثبت و فراوان مسئولان و هنرمندان رسانهها نيست. اما بیترديد در مجموعه برنامهريزان و تصميمسازان رسانهها يک شبکۀ خودآگاه و ناخودآگاه سکولاريستی وجود دارد که برای گسترش بدحجابی، بدلباسی، تغيير فرهنگ عفاف و حجاب و تغيير فرهنگ رابطۀ زن و مرد برنامهريزی میكند.
امروز چه کسانی و با چه پوشش و حجابی در رسانههای نوشتاری و مجلات به عنوان الگو و قهرمان معرفي ميشوند؟ با اين اوصاف چگونه میتوان به جوان گفت که مانند اين شخصيت باش ولی مانند او لباس نپوش و مانند او آرايش نکن! چرا به جوان گفته میشود که مدل پوشاک، مدل و مدل لباس تو نبايد مدل غربی باشد در حالی که در برنامههای ديگر، غربیها مدام بهعنوان افراد توسعهيافته و پيشرفته به او معرفی میشوند! اگر غربیها پيشرفته هستند، پس لباس، پوشاک، روابط اقشار و روابط اجتماعی آنها هم خوب است!!». (۱۳۹۲)
📢 در حوزۀ پوشش و آرايش بايد يک اقدام بههمپيوسته و هماهنگ درون دنيای اسلام عليه جريان سکولاريسم و امپراطوری مادی غرب اتفاق بيفتد. يکی از اين اقدامات بايد عليه هنر و رسانۀ مادی شكل گيرد.
«زن در هيچ دورهای از ادوار تاريخ، حتی در دوره بردهداری، بهاندازهای که امروز در غرب تحقير میشود و مورد خيانت قرار میگيرد، تحقير نشده است. غرب در يک بردهداری پنهان و پيچيده که به شكل يک طلسم و جبر اجتماعی درآمده است با عنوان ارائه خدمات و توليد خدمت اجتماعی و با مجوز رسمی، بانوان را وارد ميدان فحشا میكند. زنان اروپايی تحت عنوان توسعه صنعت توريسم در بسياری از کشورهای اروپايی ابزار گسترش سرمايهداری شدهاند و همۀ هويتشان در جهت گسترش سرمايهداری هزينه میشود. اين اتفاقی است كه در دوره بردهداری هم نيفتاده است. غرب با وجود اين رسوايی، مدعی آزادی و حقوق بشر و حقوق زنان است! الگوی پيشنهادی سکولاريستهای دنيای اسلام نيز برای زنان مسلمان، الگوی غربی است.
بنابراين، مهمترين منکر، امپراطوری غرب و دستگاه نظام استکباری است؛ لذا بايد با ضدارزشهایی که آنها ارزش میدانند مبارزه کرد تا امکان اقامۀ اخلاق اسلامی و مناسبات روابط اسلامی برقرار شود. وقتی غرب، محک و ميزان يک جوان را خراب میكند، جوان خوبی را بدی و بدی را خوبی میبيند. در اين صورت چگونه میتوان خوبی را برای اين جوان تحليل كرد. به همين دليل ابتدا بايد نظامی را که اقامۀ منکر میکند و ميزان تشخيص را به هم میريزد، از بين برد تا امکان اقامۀ پوشش اسلامی و عفاف فراهم شود. البته مقصود اين نيست که برنامهريزیها تا آنجا به هم پيوسته شود که امکان اقدام سلب گردد. در حوزۀ پوشش و آرايش بايد يک اقدام به هم پيوسته و هماهنگ درون دنيای اسلام عليه جريان سکولاريسم و امپراطوری مادی غرب اتفاق بيفتد. يکی از اين اقدامات بايد عليه هنر و رسانۀ مادی شكل گيرد. مسئولان رسانۀ ملی بايد مواظب نفوذ جريان سکولاريسم در رسانه باشند. بنابراين لازم است در کشور يک اتاق فکر در چنين مقياسی تشكيل شود تا درباره مسئله پوشش و آرايش در سطح اقدامات خرد تا کلان و توسعه و با نگاه به آيندۀ جهان برنامهريزی كند. اگر در مبارزه با اين پديدهها، جريان سکولاريسم درون دنيای اسلام كه منكر را اقامه و اشاعه میكند رها شود و فقط با كساني كه در سطح خرد به منكر عمل میکنند برخورد شود، نه تنها توفيق چندانی از اين مبارزه حاصل نخواهد شد بلکه اين اقدامات به يک بحران اجتماعی تبديل میگردد. اگر غرب و تماميت تمدن غرب به عنوان يک تمدن ضد بشری معرفی نگردد، بیترديد تناسبات انسانی آن در جامعه اسلامی رشد خواهد کرد؛ برای مثال در مبارزه با مواد مخدر، برخورد با خردهپاهايی که مصرفکننده هستند بهتنهایی بیفايده است؛ در حقيقت بايد با كسانی که مواد مخدر را توليد و توزيع میکنند و يا با كسانی که فرهنگ تخدير و مواد مخدر را در جهان اشاعه میدهند، مبارزه كرد. كساني كه دنيا را مادي تعريف میکنند و فرهنگ مصرف را اشاعه میدهند، اقامهکنندۀ مواد مخدر و روانگردانها هستند؛ بنابراين در مبارزه با منكر نبايد كسانی را كه اقامه و اشاعه منكر میكنند رها كرد و تنها با عاملان خُرد برخورد كرد. اين شيوۀ صحيحی برای مبارزه نيست. هرچند که امر به معروف زبانی و اقدامات جزئی هم ضروری و لازم هستند اما بیترديد بايد اقدامات هماهنگ در مقياس صحنۀ جنگ دشمن طراحی كرد و با هماهنگی در اين اقدامات به نتيجۀ مطلوب رسيد.» (۱۳۹۲)
11.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مشاهده آثار وحشتناک بدحجابی توسط یک تجربهگر مرگ در مستند صوتی شنود
19.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مخالف حجابم؛
چیکار کنم؟!
راه کارهای پیشنهادی برای سرپیچیاز الزام قانون و شرع در مورد حجاب!
#حجاب
#علی_زکریایی
🔸نقش پوشش درارزش و احترام زن🔸
🔹 مرد به طور قطع از نظر جسمانی بر زن تفوّق دارد. از نظر مغز و فکر نیز تفوّق مرد لااقل قابل بحث است. زن در این دو جبهه در برابر مرد قدرت مقاومت ندارد، ولی زن از طریق عاطفی و قلبی همیشه تفوّق خود را بر مرد ثابت کرده است.
🔹حریم نگه داشتن زن میان خود و مرد یکی از وسائل مرموزی بوده است که زن برای حفظ مقام و موقع خود در برابر مرد از آن استفاده کرده است.
🔹اسلام زن را تشویق کرده است که از این وسیله استفاده کند. اسلام مخصوصاً تأکید کرده است که زن هر اندازه متینتر و باوقارتر و عفیفتر حرکت کند و خود را در معرض نمایش برای مرد نگذارد بر احترامش افزوده میشود.
🔸 قرآن کریم پس از آنکه توصیه میکند زنان خود را بپوشانند می فرماید: «ذلِک ادْنی انْ یعْرَفْنَ فَلا یؤْذَینَ» یعنی این کار برای اینکه به عفاف شناخته شوند و معلوم شود خود را در اختیار مردان قرار نمی دهند بهتر است و درنتیجه دور باش و حشمت آنها مانع مزاحمت افراد سبکسر می گردد.
📙مجموعه آثار شهید مطهری،ج19،ص441
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃💐🍃💐🍃💐🍃💐🍃
#نشر_حد_اکثری
💢من زن هستم حق انتخاب دارم❗️
❌مرا با دیگران قیاس نکنید ❗️
❇️ من ارزشمندم ❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نظر آیتالله جوادیآملی پیرامون حجاب قانونی و آیه لااکراه فی الدین...