❌ #افسانه: حجاب فقط برای زنان است‼️
🔰یک روزنامه آمریکایی در گزارشی به بررسی 5 افسانه در جهان غرب درباره حجاب اسلامی پرداخته است. واشنگتن پست پاسخ داد:
🔸حجاب، مجموعهای از اقدامات برای یک شیوه زندگی عفیفانه است. برخی از این قوانین بر زن تطابق دارد و برخی دیگر بر مردان تطبیق مییابد. به طور مثال زمانی که مردان لباسهای تنگ میپوشند تا عضلات💪 خود را نشان دهند بر خلاف عفت اسلامی عمل کردهاند. علمای اسلامی معتقدند که یک مرد نباید لباسهایی بپوشد که مناسب نبوده و بدن او را نشان دهد✖️.
✅پوشیدن روسری یکی از انواع حجاب است اما مردان اغلب فراموش میکنند که حجاب بسیار بیشتر از آن است و در قرآن، زمانی که حجاب را خطاب قرار میدهد اول زنان را مورد خطاب خود قرار نمیدهد. قرآن، زمانی که درباره حجاب صحبت میکند ابتدا دستور میدهد که مردان نباید به زنان خیره شده و نسبت به آنها بیپروا باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
22.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #کلیپ
🔰 تاثیر رفتار پدر و مادر
⬅️ بر حجاب فرزندان
🎤 استاد حجه الاسلام مختاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چرا با حجاب به زنان ظلم میکنید!؟؟
❇️ بانوی تازه مسلمان آلمانی: وجود آسیبهای اجتماعی در ایران تاکیدی بر وجود دشمنان زیاد است.
خانم ورونیکا (مریم فاضلی): بنده ۳۰ سال در حکومت کمونیستی و بیدینی زندگی میکردم و همواره به خود میگفتم این نمیتواند حکمت زندگی باشد، چگونه میتوان بدون هیچ الگو و راهنمایی به زندگی ادامه داد.
◻️ شیرینترین لحظه زندگیام را زمانی میدانم که در حرم حضرت معصومه(س) یا بر سر سفرههای اهل بیت(ع) در کنار مردم شیعه مینشینم و خداوند این توفیق را میدهد که برای مظلومیت اهل بیت(ع) و ظلمی که به آنها روا شده، اشک بریزم.
◻️نداشتن حجاب در ایران، باعث آسیبهای اجتماعی بیشتری خواهد شد، بنابراین هر مسلمانی موظف است قوانین الهی را رعایت کند.
◻️ حجاب، از بهترین محافظان بانوان و حافظ کرامت آنهاست.
آسیبهای اجتماعی باید ما را بیشتر به فکر فرو ببرد و برای ما شفاف شود که اسلام دشمنان زیادی دارد و دشمن از غفلتها، جدی نگرفتنها، بیتوجهیها و بیبصیرتیها سوء استفاده میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 تو نمیدونی با بی حجابیت چکار میکنی❌
📌 یک مرد بالا سرت نبود؟
🔸طرح جامع عفاف و حجاب
🔸ستاد امر به معروف و نهی از منکر
🔹از همه دغدغه مندانی که احساس می کنند کشف حجاب ها و بد حجابی های موجود در جامعه، ثمره خون شهدا را پایمال کرده و موجب سقوط جامعه اسلامی خواهد شد، دعوت می شود جهت مطالعه طرح و اظهار نظر و مطالبه گری از مسئولین و اعلام آمادگی جهت مشارکت در اجرای طرح به لینک زیر مراجعه نمایید 👇
http://B2n.ir/setad-comments
📣📣 این بنر به صورت رسمی و قانونی در سر درب ورودی پاساژ ها و مغازه ها در حال نصب هست!
از این به بعد تولید و عرضه ✖️مانتوهای کوتاه، ✖️جلو باز، ✖️آستین کوتاه، ✖️بدن نما و ✖️شلوارهای کوتاه، ✖️دارای پارگی، یک کار غیر قانونی است!! و با مغازه دارها و فروشنده ها برخورد جدی مۍشود❗️
#نشر_واجب
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💅 *ترویج بی حجابی حرام شرعی است.**
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ بدحجابی بانوان و تحریک جوانان
👈 ببینید دشمن بابرنامهریزی دقیقش چطور باعت فساد بین جوانان شده 😢
📛 تازمانی جلوگری میکنی که زیبا باشی امابعد۔۔۔۔۔۔۔۔۔
🎞 استاد رائفیپور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹حجــاب
یه بحث منطقیه فقط نیاز داره دقیقه ای بهش فکر کنیم
🔺مبـاحثــه
علــی زکـریایـی
با یک #بدحجــاب
🔹#جهــاد_تبییـن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅بیشترین نماد دینی مورد هجمه از سوی دشمنان، #حجاب است.
✅بهترین راه نشر فرهنگ حجاب #تولید_محتوا در فضای مجازی است.
14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عفافگرایی
#حجاب
🎥نقدی بر متولیان حجاب در کشور
🔶 نمیدانم متولیان حجاب در این شهر چه کسانی هستند؟!
🔷 #متولیان_حجاب! ما #نگران سلامت شما هستیم...
🔶 گشتن برخی با لباس خواب در شهر را رها کنید و به ما حزب الهی ها و #چادری ها تذکر بدهید، که حداقل شما را ببینیم.
🔷 این چه منطقی است که برخی مسئولان دارند که وضعیت اقتصادی مردم به گونه ای است که تحمل #تذکر را ندارند!
🔶 اصلاً کدام فقیری به این صورت (#بدحجاب و #بی_حیا) در شهر می گردد؟!؟
🎙 حاج محمود قاسمی مداح اهل بیت، روز عرفه، گلزار شهدا
.
📢 برنامهريزیها در خصوص مبارزه با بدحجابی، اگر معطوف به فعاليت دشمن نباشد و به شناخت ميدانهای جنگ با دشمن منتهی نشود، توفيق چندانی حاصل نخواهد شد.
«مسئله پوشش يکی از لبههای تيز درگيری تمدن اسلام و تمدن غرب است. اگر اين دوران، دوران جنگ تمدنها معرفي شد، منظور فقط جنگ نظامی نيست بلكه مهمترين عرصۀ آن، جنگ فرهنگی است. يکی از مهمترين ابعاد جنگ فرهنگی نيز مسئله پوشش و آرايش است. اگر برنامهريزیها در اين خصوص معطوف به گسترش فعاليت دشمن نباشد و به شناخت ميدانهای جنگ با دشمن منتهی نشود، توفيق چندانی حاصل نخواهد شد. البته با اين بهانه كه مسئله لباس يک مقوله فرهنگی است نبايد مانع اقدامات اجتماعی شد؛ با اين وجود، اقدامات اجتماعی نيز بدون داشتن يک نقشۀ جامع فرهنگی، بینتيجه يا کماثر خواهد بود.
بنابراين چنانكه گفته شد يكی از مهمترين عواملي که به بدحجابی بدلباسی دامن میزند، امپراطوری استکبار جهانی و عامل ديگر، ادامه آن جريان در دنيای اسلام، به ويژه سکولاريستهای ميانهرويی هستند که معتقد به يک مذهب حداقلی میباشند؛ جريانی که در نهايت به اباحهگری مطلق منجر میشود. متأسفانه اين جريان در رسانههای عمومي كشور از جمله رسانههای تصويری نفوذ کرده است.
البته اقدامات فراوان و ارزشمندی که مديران و هنرمندان كشور برای اسلامی کردن رسانه و هنر انجام دادهاند قابل قدردانی است اما ترديدی نيست كه يک جريان سکولاريسم پنهان در رسانههای كشور بهويژه در رسانههای تصويری در حال فعاليت است. به عبارت دیگر، غرض، ناديده گرفتن تلاشهای مثبت و فراوان مسئولان و هنرمندان رسانهها نيست. اما بیترديد در مجموعه برنامهريزان و تصميمسازان رسانهها يک شبکۀ خودآگاه و ناخودآگاه سکولاريستی وجود دارد که برای گسترش بدحجابی، بدلباسی، تغيير فرهنگ عفاف و حجاب و تغيير فرهنگ رابطۀ زن و مرد برنامهريزی میكند.
امروز چه کسانی و با چه پوشش و حجابی در رسانههای نوشتاری و مجلات به عنوان الگو و قهرمان معرفي ميشوند؟ با اين اوصاف چگونه میتوان به جوان گفت که مانند اين شخصيت باش ولی مانند او لباس نپوش و مانند او آرايش نکن! چرا به جوان گفته میشود که مدل پوشاک، مدل و مدل لباس تو نبايد مدل غربی باشد در حالی که در برنامههای ديگر، غربیها مدام بهعنوان افراد توسعهيافته و پيشرفته به او معرفی میشوند! اگر غربیها پيشرفته هستند، پس لباس، پوشاک، روابط اقشار و روابط اجتماعی آنها هم خوب است!!». (۱۳۹۲)
📢 در حوزۀ پوشش و آرايش بايد يک اقدام بههمپيوسته و هماهنگ درون دنيای اسلام عليه جريان سکولاريسم و امپراطوری مادی غرب اتفاق بيفتد. يکی از اين اقدامات بايد عليه هنر و رسانۀ مادی شكل گيرد.
«زن در هيچ دورهای از ادوار تاريخ، حتی در دوره بردهداری، بهاندازهای که امروز در غرب تحقير میشود و مورد خيانت قرار میگيرد، تحقير نشده است. غرب در يک بردهداری پنهان و پيچيده که به شكل يک طلسم و جبر اجتماعی درآمده است با عنوان ارائه خدمات و توليد خدمت اجتماعی و با مجوز رسمی، بانوان را وارد ميدان فحشا میكند. زنان اروپايی تحت عنوان توسعه صنعت توريسم در بسياری از کشورهای اروپايی ابزار گسترش سرمايهداری شدهاند و همۀ هويتشان در جهت گسترش سرمايهداری هزينه میشود. اين اتفاقی است كه در دوره بردهداری هم نيفتاده است. غرب با وجود اين رسوايی، مدعی آزادی و حقوق بشر و حقوق زنان است! الگوی پيشنهادی سکولاريستهای دنيای اسلام نيز برای زنان مسلمان، الگوی غربی است.
بنابراين، مهمترين منکر، امپراطوری غرب و دستگاه نظام استکباری است؛ لذا بايد با ضدارزشهایی که آنها ارزش میدانند مبارزه کرد تا امکان اقامۀ اخلاق اسلامی و مناسبات روابط اسلامی برقرار شود. وقتی غرب، محک و ميزان يک جوان را خراب میكند، جوان خوبی را بدی و بدی را خوبی میبيند. در اين صورت چگونه میتوان خوبی را برای اين جوان تحليل كرد. به همين دليل ابتدا بايد نظامی را که اقامۀ منکر میکند و ميزان تشخيص را به هم میريزد، از بين برد تا امکان اقامۀ پوشش اسلامی و عفاف فراهم شود. البته مقصود اين نيست که برنامهريزیها تا آنجا به هم پيوسته شود که امکان اقدام سلب گردد. در حوزۀ پوشش و آرايش بايد يک اقدام به هم پيوسته و هماهنگ درون دنيای اسلام عليه جريان سکولاريسم و امپراطوری مادی غرب اتفاق بيفتد. يکی از اين اقدامات بايد عليه هنر و رسانۀ مادی شكل گيرد. مسئولان رسانۀ ملی بايد مواظب نفوذ جريان سکولاريسم در رسانه باشند. بنابراين لازم است در کشور يک اتاق فکر در چنين مقياسی تشكيل شود تا درباره مسئله پوشش و آرايش در سطح اقدامات خرد تا کلان و توسعه و با نگاه به آيندۀ جهان برنامهريزی كند. اگر در مبارزه با اين پديدهها، جريان سکولاريسم درون دنيای اسلام كه منكر را اقامه و اشاعه میكند رها شود و فقط با كساني كه در سطح خرد به منكر عمل میکنند برخورد شود، نه تنها توفيق چندانی از اين مبارزه حاصل نخواهد شد بلکه اين اقدامات به يک بحران اجتماعی تبديل میگردد. اگر غرب و تماميت تمدن غرب به عنوان يک تمدن ضد بشری معرفی نگردد، بیترديد تناسبات انسانی آن در جامعه اسلامی رشد خواهد کرد؛ برای مثال در مبارزه با مواد مخدر، برخورد با خردهپاهايی که مصرفکننده هستند بهتنهایی بیفايده است؛ در حقيقت بايد با كسانی که مواد مخدر را توليد و توزيع میکنند و يا با كسانی که فرهنگ تخدير و مواد مخدر را در جهان اشاعه میدهند، مبارزه كرد. كساني كه دنيا را مادي تعريف میکنند و فرهنگ مصرف را اشاعه میدهند، اقامهکنندۀ مواد مخدر و روانگردانها هستند؛ بنابراين در مبارزه با منكر نبايد كسانی را كه اقامه و اشاعه منكر میكنند رها كرد و تنها با عاملان خُرد برخورد كرد. اين شيوۀ صحيحی برای مبارزه نيست. هرچند که امر به معروف زبانی و اقدامات جزئی هم ضروری و لازم هستند اما بیترديد بايد اقدامات هماهنگ در مقياس صحنۀ جنگ دشمن طراحی كرد و با هماهنگی در اين اقدامات به نتيجۀ مطلوب رسيد.» (۱۳۹۲)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مشاهده آثار وحشتناک بدحجابی توسط یک تجربهگر مرگ در مستند صوتی شنود