💠🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🔹
یا انیس
✅ نکات سخنرانی #حجت_الاسلام_انجوی_نژاد
شب اول - کاروان زیارتی مشهد مقدس
#نوروز۹۷
🔹 نگاهی دیگر به دعای ماه رجب
🔻 یکی از دغدغه های جدی غرب شناخت دین و خداست، همه چیز علم نیست و دنبال چیزی پشت پرده هستند.
🔸 "یا من ارجوه لکل خیر"؛ ارجوه یعنی چه؟ یعنی از تو امید می رود. به اینمعناست که نقد می دهد.
🔻"لکل خیر" یعنی قطعا خیر است، چه پشت در باشی، چه در خانه باشی.
🔸 این که در شعر آمده : آنقدر در می زنم این خانه را، تا ببینم روی صاحب خانه را، اشتباه است. چرا که اگر در نزنیم چه کار کنیم؟! اگر به مشهد نمی آمدی چه می شد؟! نهایت تلویزیون نگاه میکردی و به مهمانی می رفتی! فرق آن لذت چقدر زیاد است که بر سر امام رضا(ع) منّت میگذاری؟!
🔻اگر #امید داشته باشی، همه چیز #خیر است.
🔸 مثلا میگوید رفتیم حرم، دعای یا من ارجوه هم خواندیم، برگشت تصادف کردیم. الخیر فی ماوقع؛ چون گفته بودی همه چیز خیر است، غیر خیر وجود ندارد. یعنی از بالا همه چیز درست است، از پایین خراب است.
🔻چرا همه چیز خیر است، اما برای من خیر نیست؟ اگر دلیلش را بدانی که هنری نیست قبول کنی!
🔸 بگو : امام رضا(ع) از پایین است که احساس نمی کنیم همه چیز خیر است! دلمان را چه کنیم؟! یا مقلب القلوب، می توانی کاری کنی که من هم مثل همه خوب ها، همه چیز را خیر ببینم.
🔻مرحوم نخودکی این جا به پدری نبات می داد می خورد، بچه اش در هند شفا میگرفت. بنده فکر می کردم ایشان انسان کامل است، درحالی که نظریه فقهی و اخلاقی اشتباهی دیده ام. فهمیدم، برای این که به درجه بالای رضا برسی، نیازی نیست انسان کامل باشی!
🔸می شود از امام رضا(ع) یک چیز بخواهید.
🔻نباید بگویی چون نماز خوبی ندارم، پس روزه، توسل و ... خوبی هم ندارم! یا این که بگویی پس نمی توانم توکل کامل داشته باشم!
🔸 از طرفی می بینی کسی معنی نماز را نمی داند، اما توکلش کامل است.
🔻انسان حریص است، باید ریشه حرص را بزنی. این ریشه یعنی رضا! یعنی خیر! یعنی یا من ارجوه لکل خیر!
🔸 ذکری که بیشتر از همه گفته می شود و کم تر عمل می شود، ان شاءالله است.
🔻به این سمت برویم که بدانیم، وقتمان را می گذرانیم، چه بخواهیم چه نخواهیم. ابزارش چیست؟
۱. زیارت حالی.
۲. زیارت عقلی و فکری.
🔸 در زیارت حالی هر چه دوست داری بخوان، تا جایی که حال داری دعا و زیارت نامه و نماز بخوان، دور بزن، در و دیوار را ببوس.
🔻اما هیچ وقت گمان نکن، زیارت حالی موثر #اصلی در گرفتن چیزی است.
🔸 در زیارت عقلی و فکری، می توانی چیزی بگیری. همین طوری که هستی، می توانی یک چیز کامل بگیری. به گونه ای که در بحث انسان کامل، دلت خوش باشد، به یک چیز کامل رسیده ای.
🔻 #رضا، اصلِ دین است.
🔸 آیا لیاقت رضا داریم؟
شیطان گیر می اندازد، طوری که حواست نیست و آن را از دست می دهی.
🔻یعطی الکثیر بالقلیل؛ یعنی خیلی زیاد را به هیچ می دهند.
یا من یعطی من سئله؛ باید بگویی، تا بدهند!
یا من یعطی من لم یسئله؛ ایرادی ندارد که نگویی، ته ذهنت خواسته باشی. واقعا خواسته ای؟!
@rahpouyan
🥀جانم امام #هادی ..
▪️امشبکهزمینوآسمانمیگرید
▪️ازبهرغریبسامرامیگرید
▪️جادارداگرکهشیعهخونگریهکند
▪️چونمهدیصاحبالزمانمیگرید
#شهادت_امام_علی_النقی(علیه السلام)
#تسلیت_باد💔
لیلة الرغائب (نامی عربی به معنی: شب بخشش بسیار) به نخستین شب جمعهٔ ماه رجب گفته میشود. در آموزههای اسلامی آمدهاست که در این شب فرشتگان بر زمین نزول میکنندتا رحمت الهی را به جامعه بشری عرضه نمایند.[۱]
کلمهٔ «رغائب» جمع «رغیبه» به معنای چیزی که مورد رغبت و میل است و نیز به معنای عطا و بخشش فراوان میباشند. بنابر معنای اول «لیله الرغائب» شبی است که میل و توجه به عبادت و بندگی در آن بسیار است و بندگان خدا در این شب گرایش زیادی به رفتن به در خانه خدا و ارتباط و انس با او دارند.[۲]
به نقل از پیامبر اسلام اعمالی برای این شب ذکر شدهاست:
روز پنج شنبه اول ماه رجب - در صورت امکان و بلا مانع بودن - روزه گرفته شود. چون شب جمعه شد مابین نماز مغرب و عشا دوازده رکعت نماز اقامه شود که هر دو رکعت به یک سلام ختم میشود و در هر رکعت یک مرتبه سوره حمد، سه مرتبه سوره قدر، دوازده مرتبه سوره توحید خوانده شود.
چون دوازده رکعت به اتمام رسید، هفتاد بار ذکر «اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ النَّبِیِّ الاْمِّیِّ وَعَلی آلِهِ» گفته شود. پس از آن در سجده هفتاد بار ذکر «سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَالرُّوحِ» گفته شود. پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذکر «رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَتَجاوَزْ عَمّا تَعْلَمُ اِنَّکَ اَنْتَ الْعَلِیُّ الاَعْظَمُ» گفته شود. دوباره به سجده رفته و هفتاد مرتبه ذکر «سُبُّوحٌ قُدّوُسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَالرُّوحِ» گفته شود.
در اینجا میتوان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود.
[۳]
پیامبر اسلام در فضیلت این نماز گفتهاست که:
کسی که این نماز را بخواند، شب اول قبرش خدای متعال ثواب این نماز را با زیباترین صورت و با روی گشاده و درخشان و با زبان فصیح به سویش میفرستد. پس او به آن فرد میگوید: ای حبیب من، بشارت بر تو باد که از هر شدت و سختی نجات یافتی. میّت میپرسد تو کیستی؟ به خدا سوگند که من صورتی زیباتر از تو ندیدهام و کلامی شیرین تر از کلام تو نشنیدهام و بویی، بهتر از بوی تو نبوئیدهام. آن زیباروی پاسخ میدهد: من ثواب آن نمازی هستم که در فلان شب از فلان ماه از فلان سال به جا آوردی. امشب به نزد تو آمدهام تا حق تو را ادا کنم و مونس تنهایی تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دمیده شود و قیامت بر پا شود، من سایه بر سر تو خواهم افکند.
.....مرکز تولید محتوی انقلابی و دینی ....لینک کانال ایتا...@kanonemahdavi
#همه آنچه که باید درباره حجاب بدانید
#تاریخچه حجاب
بنابر متونی که در برخی از منابع تاریخی آمده است، در بیشتر ملت ها و ادیان، حجاب در بین زنان وجود داشته است. هر چند در طول تاریخ، فراز و نشیب های زیادی را طی کرده و گاهی با اعمال سلیقه حاکمان، تشدید یا تخفیف یافته است، ولی هیچگاه به طور کامل از بین نرفته است. مورخان به ندرت از اقوام بدوی که زنانشان دارای پوشش مناسب نبوده و یا به صورت برهنه در اجتماع ظاهر می شدند، یاد می کنند. دانشمندان، تاریخ حجاب و پوشش زن را به دوران ما قبل از تاریخ و عصر حجر نسبت می دهند، کتاب «زن در آینه تاریخ» پس از طرح مفصل علل و عوامل تاریخی حجاب، مینویسد: با توجه به علل ذکر شده و بررسی آثار و نقوش به دست آمده، پیدایش حجاب به دوران پیش از مذاهب مربوط می شود.
پوشش بانوان در گذر تاریخ ، نمادی از جایگاه زن در هر فرهنگ و تمدنی است. با مطالعه تاریخ در مییابیم که زنان در مشرق زمین، پوششی محکمتر و کاملتر از زنان غربی داشته و دارند و همین نشانگر این است که نگاه مردمان نسبت به زن در سرزمینی چون ایران متفاوت از دیدگاه سرزمین های غربی به مقوله «زن» بوده است. پوشش زنان در ایران باستان نشان میدهد که حجاب زنان ایرانی، حتی قبل از ورود اسلام به ایران، حجابی کامل و در جهان باستان منحصر به فرد بود.
منابع:
1- حجاب در اسلام، ابوالقاسم اشتهاردی
2- تاریخ ویل دورانت
3- سایت مقام معظم رهبری
4- لسان العرب
5- موسوعه کشاف الفنون و العلوم
6- پرسمان حجاب، حسین مهدی زاده
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال تخصصی حجاب و عفاف
https://eitaa.com/hejabmahdavy
ناگهان باز دلم یاد تو افتاد
شکست
#انتقام_سخت
#سردار_سلیمانی
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال تخصصی حجاب و عفاف
https://eitaa.com/hejabmahdavy
🌟 در هر ساعت ماه رجب، لطف و عنایت الهی را به دست آورید
🔸 رهبرانقلاب: #ماه_رجب، ماه مبارکی است؛ ماه توسل و تذکر و توجه و تضرع و استغاثه و محکم کردن پیوند دلهای محتاج و نیازمند ما به ذیل لطف و فضل الهی است. این روزها را قدر بدانید. هر یک روز ماه رجب، یک نعمت خداست.
🔹 در هر ساعتی از این ساعات، یک انسان اگر هوشمند و زرنگ و آگاه باشد، میتواند چیزی را به دست بیاورد که در مقابل آن، همهی نعمتهای دنیا پوچ است؛ یعنی میتواند رضا و لطف و عنایت و توجه الهی را به دست آورد.
🔸 بعد از ماه رجب، ماه شعبان و بعد ماه رمضان است. برادران و خواهران مسلمان! ای صاحبان دلهای بیدار و مخصوصاً ای جوانان! این سه ماه را قدر بدانید. در این سه ماه، فرصت برای وصل کردن و منور نمودن دلها به لطف و نور پروردگار، بیش از همیشه است. ۱۳۶۹/۱۱/۱۹
@shohadanaja
#همه آنچه که باید درباره حجاب بدانید
#حجاب در دیگر ادیان
حجاب در مسیحیت
در مسیحیت، حجاب زنان امری واجب به شمار میآمده است. «جرجی زیدان»، دانشمند مسیحی در اینباره میگوید: «اگر مقصود از حجاب، پوشانیدن تن و بدن است، این وضع، قبل از اسلام و حتی پیش از ظهور دین مسیح، معمول بوده است و آثار آن هنوز در خود اروپا باقی مانده است.» مسیحیت نه تنها احکام دین یهود در مورد حجاب زنان را تغییر نداده و قوانین شدید آن را استمرار بخشیده است، بلکه در برخی موارد، قدم را فراتر نهاده و با تاکید بیشتری وجوب حجاب را مطرح ساخته است، زیرا در شریعت یهود، تشکیل خانواده و ازدواج، امری مقدس بهشمار میرفت و حتی در کتاب «تاریخ تمدن» ویل دورانت، آمده است که: «ازدواج در سن 20 سالگی اجباری بود، اما از دیدگاه مسیحیت که تجرد، مقدس شمرده شده است، جای هیچ شبههای باقی نخواهد ماند که برای از بین رفتن تحریک و تهییج، این مکتب، زنان را به رعایت پوشش کامل و دوری از آرایش و تزیین، به صورت شدیدتری فراخوانده است».
در این ارتباط، نگاهی به «انجیل» میاندازیم: «... و همچنین زنان خویشتن را بیارایند به لباس مُزیّن به حیا و پرهیز، نه به زلفها و طلا و مروارید و رخت گرانبها، بلکه چنانکه زنانی را میشاید که دعوای دینداری میکند به اعمال صالحه ... ». (انجیل، رساله پولس به تیموناؤس، باب دوّم، فقره 9 - 15. ) همچنین درباره وقار و امین بودن زن میخوانیم: «و به همین گونه زنان نیز باید با وقار باشند و نه غیبتگو؛ بلکه هوشیار و در هر امری امین». (انجیل، رساله پولس رسول به تیموناؤس، باب سوم، فقره 11.)
حجاب در دین یهود
رواج حجاب در بین زنان قوم یهود، مطلبی نیست که کسی بتواند آن را مورد انکار یا تردید خود قرار دهد. مورخین، نه تنها از مرسوم بودن حجاب در بین زنان یهود سخن گفتهاند، بلکه به افراطها و سخت گیریهای بی شمار آنان نیز در این زمینه تصریح کردهاند. در کتاب «حجاب در اسلام» آمده است: «گرچه پوشش در بین عرب مرسوم نبود و اسلام آن را به وجود آورد، ولی در ملل غیر عرب، به شدیدترین شکل، رواج داشت.»
در ایران و در بین یهود و مللی که از فکر یهود پیروی میکردند، حجاب به مراتب شدیدتر از آنچه اسلام میخواست وجود داشت. در بین این ملتها وجه و کفین (صورت و کف دستها) هم پوشیده میشد. حتی در بعضی از ملتها سخن از پوشیدن زن و چهره زن نبود، بلکه سخن از قایم کردن زن بود و این فکر را به صورت یک عادت سفت و سخت درآورده بودند.
در تورات، از چادر و برقع و روبندهای که زنان با آن سر و صورت و اندام خویش را میپوشاندهاند، صریحا نام برده شده است، که نشانگر کیفیت پوشش زنان است.
ویل دورانت در مورد حجاب در دین یهود مینویسد: «اگر زنی از شریعت یهود سرپیچی میکرد، مثلا بی آنکه چیزی (روسری) بر سر داشته باشد به میان مردم میرفت یا در ملاء عام نخ میریست یا با هر سخنی با مردان (نامحرم) صحبت میکرد و یا صدایش آنقدر بلند بود که چون در خانهاش حرف میزند همسایگانش میشنیدند و... مرد حق داشت بدون پرداخت مهریه او را طلاق دهد».
در این گفتار بطور صریح از سربرهنه میان نامحرمان بودن، در ملأ عام نخ ریسیدن، با مردان نامحرم سخن گفتن و... بعنوان سرپیچی از شریعت یهود نام برده شده است؛ ویل دورانت همچنین میگوید: «گفتوگوی علنی میان ذکور و اِناث، حتّی بین زن و شوهر از طرف فقهای دین ممنوع گردیده بود، دختران را به مدرسه نمیفرستادند و در مورد آنها کسب اندکی علم را به ویژه چیز خطرناکی میشمردند، با این همه، تدریس خصوصی برای اِناث مجاز بود».( ویل دورانت، تاریخ تمدن، ج12، ص62 )
منابع:
1- حجاب در اسلام، ابوالقاسم اشتهاردی
2- تاریخ ویل دورانت
3- سایت مقام معظم رهبری
4- لسان العرب
5- موسوعه کشاف الفنون و العلوم
6- پرسمان حجاب، حسین مهدی زاده
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کانال تخصصی حجاب و عفاف
https://eitaa.com/hejabmahdavy
↩️پوستر شماره 138
#پرسش_و_پاسخ_مهدوی
#سوال_مهدوی
✍سوال , نظر اهل سنت در مورد امام زمان چیه؟؟
👌 #پاسخ_استاد عبادی ازاساتید مهدویت کشور
،↩️ پوستر حتما دانلود شود
#لطفا_معرف_کانال_باشید
🔺🔹🔺🔹🔺
============
@kanonemahdavi
💢 #پرسش_پاسخ 💢
🔴چرا به خانوما میگید حجابتونو رعایت کنید⁉️ خب به مردا بگید نگاه نکنن😒
🔻ماشینشو🚘 تازه خریده بود. از ترس این که بچههای محل بهش ضربه نزنن و آسیب نبینه با این که یه دزدگیر خوب روش کار گذاشته بود شبا میذاشت توی پارکینگ،
صبحها هم روی ماشینش روکش میکشید ...
⚠️بهش گفتم دزدگیر داره، دیگه چرا این قدر احتیاط میکنی؟؟
♻️گفت؛ چیز خوب و قشنگ چشمگیره. به آقا دزده نمیشه گفت نگاه نکن!
میگه میخواستی مواظبش باشی.
☝️وجود انسان و زیباییهاش همین قدر و بلکه بیشتر ارزشمنده✨
✅اگه زینتهاتو حفظ نکنی و به حداقل نکات ایمنی که خدا گفته گوش ندی به آدمهایی که دلهاشون مریضه نمیشه گفت نگاه نکنید.
♨️تازه تعداد کسانی که نگاهشون دزدگونه هست ممکنه از تعداد افرادی که فقط دستشون کجه، بیشتر باشه که اگه نبود خداوند اینقدر به #حفظ_عفت سفارش نمیکرد.
#حجاب
#پویش_حجاب_فاطمے