🔹مهدی یعقوبی معاون محیط زیست شهرداری مشهد: عمر درختان میوه کوتاه است عمر این درختان حدود ۵تا۶ سال است درختان چنار عمر به مراتب بیشتر دارند،در کمربند جنوبی تعداد زیادی درختان میوه کاشته شده است.
🔗https://eitaa.com/hejazialihejazi
🔹قبل از ورود به بحث عمران شهری در سند ۲۰۳۰,نگاه ومواضع مقام معظم رهبری را بررسی می کنیم.
🔹رهبر انقلاب در دیدار با اساتید دانشگاه فرمودند: «این جزئی از یک سند بالادستیِ سازمان ملل -سند توسعهی پایدار- است که یک بخش آن همین سند ۲۰۳۰ مربوط به آموزشوپرورش است. در واقع آنچه اینها در این سند توسعهی پایدار -که از جمله این سند ۲۰۳۰ در آن هست- طرّاحی دارند میکنند و دستاندرکار هستند، این است که یک منظومهی فکری و فرهنگی و عملی برای همهی دنیا دارند جعل میکنند.
🔗https://eitaa.com/hejazialihejazi
✍ علی حجازیان
♦️سند 2030 نوعی از برنامهریزی سازمان ملل متحد به سردمداری کشورهای غربی برای ایجاد دهکده جهانی همراه با برنامههای تربیتی به سبک خودشان است. این دستورکار جایگزین اهداف توسعه هزاره شده که شامل ۱۷ هدف اصلی و ۱۶۹ هدف ویژه است
.
🔗https://eitaa.com/hejazialihejazi
🔹آیت الله خامنه ای درخصوص سند 2030 گفتند: مسئله استقلال خیلی مهم است؛ مسئلهی سند ۲۰۳۰ از این قبیل است. حالا بعضی میآیند میگویند ما تحفظ دادیم یا گفتیم فلان چیزش را قبول نداریم؛ نه، بحث سر اینها نیست؛ فرض کنیم در این سند هیچچیز واضح بیّنی هم که مخالف اسلام باشد وجود نداشته باشد؛ که حالا وجود دارد؛ من حرفم این است که نظام آموزشی کشور نباید بیرون کشور نوشته شود.
🔗https://eitaa.com/hejazialihejazi
🔹رهبر انقلاب اسلامی خاطر نشان کردند: اینکه برخی میگویند سند 2030 الزام آور نیست، نوعی سطحی نگری است چرا که همه اجزای این اسناد در واقع الزام آور است و اگر محقق نشود، موجب نوعی عکس العملِ آنها خواهد شد.
✍ علی حجازیان
♦️همه اجزای این سند الزام آور هست
این خلاف استقلال کشور نیست؟
در بخش مسکن و عمران شهری کشور ملزم به انجام چه اقداماتی شده ؟
🔗https://eitaa.com/hejazialihejazi
اظهارنظر کارشناسی درباره لایحه برنامه هفتم توسعه - بخش مسکن.pdf
1.21M
بازنشر گزارش علمی- اظهارنظر کارشناسی درباره لایحه برنامه هفتم توسعه - بخش مسکن
✳گزارش علمی چارچوب فقهی سیاستگذاری در بهرهبرداری از اراضی موات توسط گروه تولیدی زیربنایی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس تهیه و منتشر شد.
🔹در مقدمه گزارش آمده است: چارچوب تعیینشده برای توزیع اولیه منابع ثروت از مهمترین پایههای نظام اقتصادی یک جامعه است. پرسش اصلی این گزارش پیرامون چیستی چارچوب فقهی سیاستگذاری در بهرهبرداری از اراضی موات بهعنوان یکی از مهمترین منابع اولیه اقتصاد براساس ادله تفصیلی شرعی و مبانی نظام اقتصادی اسلام است.
روش جمعآوری اطلاعات، کتابخانهای و روش داوری آن تحلیلی ـ توصیفی است. مطابق ادله بررسیشده، اراضی موات ملک جایگاه امامت جامعه است و احیای آن بدون سببیت برای مالکیت، تنها حق اولویت محیی در بهرهبرداری را مشروط به استمرار احیا ایجاد میکند. به سبب اذن عام صادره از معصومین (علیهم السلام)، احیای موات نیازمند اذن خاص حاکم نیست؛ لذا با وجود ضرورت تعیین ضوابطی از سوی حاکم برای حفظ نظم و دیگر مصالح اجتماعی اهمّ، خارج از این ضوابط، حاکمیت خود مجاز به احتکار زمین و منع احیای اراضی از سوی مردم نیست. وظیفه شرعی حاکم نظارت بر استمرار بهرهبرداری اراضی و بازپسگیری زمین رهاشده و واگذاری به بهرهبردار دیگر همراه با اخذ خراج متناسب از بهرهبرداران است.
https://eitaa.com/hejazialihejazi
✍ علی حجازیان
قفل مسأله مسکن در مجلس دوازدهم میتواند بازشود
زمین و بهره مندی ازآن حق مردم است. کمربند شهرهای کوچک و مبانی و روستاها باید بازشود.
۵۰تا ۶۰ درصد هزینه مسکن مربوط به هزینه زمین هست.با افزایش عرضه زمین و خارج کردن بانک ها از بنگاه داری میتوان به خانه دار شدن امیدوار بود.
https://eitaa.com/hejazialihejazi