🍂گفتم خدا٬ آمد ندا'
گفتا بگو ای بنده ام
🍃گفتم خدا شرمنده ام
بس ڪه گنه من ڪرده ام
گشته سیه پرونده ام
🍂 آمد ندا: ای بنده ام
بخشنده ام، بخشنده ام
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
✍#داستان_حدیده_ی_محماة!
روزی معاویه از عقیل بن ابی طالب داستان حدیده ی مُحماة (آهن گداخته) را پرسید و از عقیل خواستار یادآوری خاطرات گذشته راجع به برادرش علی (ع) و عدالت و دادگری اش شد. عقیل پس از نقل قضیه ای گفت: روزی وضع زندگی من خیلی آشفته شد و به تنگ دستی سختی دچار شدم، خدمت برادرم علی رفته، از او درخواست کمکی کردم *، اما به منظورم نرسیدم. پس از آن بچههای خود را جمع کردم و در حالی که آثار گرسنگی شدید و بی تابی از ظاهرشان پیدا بود نزد او بردم، باز تقاضای کمک کردم، فرمود: امشب بیا. شبانگاه با یکی از بچهها نزد او رفتم. به پسرم گفت: تو برگردد. آن گاه فرمود: جلو بیا تا آن را به تو بدهم. من از شدت تنگدستی و حرصی که داشتم خیال کردم کیسه ی دیناری به من خواهد داد، همین که دست دراز کردم دستم به آهنی گداخته خورد و مانند گاو نری در دست قصاب، ناله کردم. فرمود: عقیل! مادرت به عزایت بنشیند، این همه ناراحتی تو از آهنی است که به آتش دنیا افروخته شده، چه خواهد گذشت بر من و تو اگر در زنجیرهای آتشین جهنم بسته شویم، سپس این آیه را خواند: «إِذِ الْأَغْلَالُ فِی أَعْنَاقِهِمْ وَالسَّلَاسِلُ یُسْحَبُونَ »، پس از آن فرمود: عقیل! اگر بیشتر از حقی که خدا برایت معین کرده بخواهی همین آهن گداخته خواهد بود، به خانه ات برگرد، فایده ای ندارد. معاویه از شنیدن گفتار عقیل تعجب کرد و گفت: هرگز زنان دیگر مانند علی را نخواهند زایید.
*بنا به فرمایش امام علی (ع) در نهج البلاغه، عقیل یک مَن آرد از بیت المال میخواست.
📙نهج البلاغه / خطبه ی 215.
✍
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
2.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 میزان عجیب علاقه خدا به ما
┄┅═✾•••✾═┅┄┈
آیت الله ناصری دولت آبادی
✍
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
✨﷽✨
🌼دعای مجیر
✍مرحوم آیتالله مجتهدی تهرانی:بر خواندن دعای «مُجیر» در روزهای 13، 14 و 15 ماه رمضان تأکید داشتند، زیرا هر کس این دعا را در وقتش بخواند، گناهانش آمرزیده میشود، هرچند به عدد دانههاى باران، برگهاى درختان و ریگهاى بیابان باشد.
دعای مجیر در بین دعاها از جایگاه بلندى برخوردار است و از حضرت رسول(ص) روایت شده و دعایى است که آن حضرت هنگامى که در مقام ابراهیم مشغول نماز بودند، جبرئیل آورد و علامه کفعمی در «بلد الامین» و «مصباح» این دعا را ذکر کرده و در حاشیه آن به فضیلت آن اشاره کرده است.
از جمله اینکه هر که این دعا را در «ایام البیض» ماه رمضان یعنی در روزهاى سیزدهم و چهارهم و پانزدهم این ماه مبارک بخواند گناهش آمرزیده مىشود، هر چند به عدد دانههاى باران و برگهاى درختان و ریگهاى بیابان باشد! با این وجود خواندن آن براى شفاى بیمار، اداى دین، بی نیازى، توانگرى، رفع غم و اندوه سودمند است
↶【به ما بپیوندید 】↷
_______________
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
✍سخنرانی حاج آقا عالی
موضوع: به امام حسین(ع) سلام میکنی، جوابم میگیری؟
↶【به ما بپیوندید 】↷
_______________
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
✍#دینداری_ابوجعفر_حسینی
ابوجعفر محمد حسینی که با چهار واسطه به امام حسین (ع) میرسد، مردی فقیه و اهل زهد و عبادت بود و در ایام معصتم خلیفه عباسی علیه ستم او قیام کرد. معصتم با او جنگ کرد و او به ایران آمد و به شهرهای خراسان، سرخس، طالقان و مرو سفر کرد و گروه بسیاری از مردم ایران با او بیعت کردند. در مرو چهل هزار نفر با او بیعت کردند. شبی از میان لشکرش صدای گریه ای شنید. تحقیق کرد و فهمید که یکی از لشکریانش، نمد مرد جولایی (بافنده) را با زور گرفته اند و این گریه از آن مرد است. ابوجعفر آن غاصب را طلبید و سبب این کار زشت را از او پرسید. گفت: ما در بیعت تو در آمدیم که مال مردم را ببریم و هر چه میخواهیم بکنیم. ابوجعفر نمد را به صاحبش داد و گفت: به چنین مردمی نتوان در دین خدا یاری جست، سپس امر کرد لشکر متفرق شوند و با اصحاب خاص خود به طالقان رفت!
📙یکصد موضوع، پانصد داستان 269/1 -270؛ به نقل از: تتمة المنتهی / 221.
✍
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله
🔹منْ سَعَى لِمَرِيضٍ فِي حَاجَةٍ قَضَاهَا أَوْ لَمْ يَقْضِهَا خَرَجَ مِنْ ذُنُوبِهِ كَيَوْمَ وَلَدَتْهُ أُمُّهُ
🔸كسي كه برای برآوردن حاجت شخص بيماري کوشش کند -خواه آن حاجت برآورده شود یا نه- همه گناهانش آمرزيده ميشود، همانند روزي كه از مادر متولد شده است
📗وسائل الشیعة ج2 ص427
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
✍#عقیل
روزی عقیل به برادرش امام علی ( (علیه السلام) ) گفت: من تنگدستم، مرا چیزی بده. حضرت فرمود: صبر داشته باش تا میان مسلمانان تقسیم کنم، سهمیه ی تو را نیز خواهم داد. عقیل اصرار ورزید، امام به مردی گفت: دست عقیل را بگیر و ببر در بازار، بگو قفل دکانی را بشکند و آنچه در دکان است، بردارد. عقیل گفت: میخواهی مرا به جرم دزدی بگیرند. امام فرمود: پس تو میخواهی مرا سارق قرار دهی که از بیت المال مسلمانان بردارم و به تو بدهم؟ عقیل گفت: پیش معاویه میروم، فرمود: خود دانی. عقیل نزد معاویه رفت و از او تقاضای کمک کرد. معاویه به او صد هزار درهم داد و گفت: بالای منبر برو و بگو که علی با تو چگونه رفتار کرد و من چه کردم. عقیل بر منبر رفت و پس از سپاس و حمد خدا گفت: ای مردم! من از علی دینش را طلب کردم، او مرا که برادرش هستم رها کرد و دینش را گرفت؛ ولی از معاویه درخواست کردم و او مرا بر دینش مقدم کرد!
📙یکصد موضوع، پانصد داستان 214/1 ؛ به نقل از: پند تاریخ 1/ 180.
✍
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
502.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای دل صبور باش و مخور غم که عاقبت
این شام صبح گردد و این شب سحر شود
درست
لحظهای که میخواهید
رویاهای خود را به خاک بسپارید
خبر خوبی خواهد رسید
شبتون خوش💚
1.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هیچ آغازی
زیبـاتر از ســـلام نیست
روزتون پر از مهر و محبت و برکت
ســــــــــــلام
صبح تون بخیر وشادی
╰══•◍⃟🌾•══╯
‼️مال حلال حضرت خدیجه علیها السلام
✍#آیت_الله_جوادی_آملی: بينيازي رسول اكرم [ص] با مال حلال خديجه (س) بود. آن مال را كه اين بانوي طاهره در راه اسلام صرف كرده است، ذات اقدس الهي قبول كرد و به خود اسناد داد. همانطوري كه وجود گرامي رسول اكرم (ص) قبل از نزول اسلام و قرآن به امانت معروف بود، خديجه (س) هم قبل از اسلام به طهارت معروف بود، ميگفتند «بانوي طاهره» آن طاهره همتاي اين امين شد و اين امين همسر آن طاهره شد و آن اموال در راه اسلام صرف شد و خدا اين صرف را پذيرفت و به رسولش فرمود: ﴿وَ وَجَدَكَ عَائِلاً فَأَغْنَي﴾ يعني تو را بينياز كرد؛ يعني مال خديجه [س] مال خداست [و] كار خديجه [سلام الله عليها] مقبول الهي است.
گاهي انسان مال حلال دارد و در راه خدا صرف ميكند و خدا كار او را قبول ميكند، عمل او را ميپذيرد [و] وقتي عمل او را قبول كرد يا ده برابر پاداش ميدهد يا هفتصد برابر يا 1400 برابر يا بيش از آن؛ يك وقت بالاتر از اين است؛ خدا نه تنها عمل انسان صالح را قبول ميكند، بلكه خود او را ميپذيرد.
دربارهٴ حضرت مريم (س) آمده است كه ﴿فَتَقَبَّلَهَا رَبُّهَا بِقَبُولٍ حَسَنٍ وَأَنْبَتَهَا نَبَاتاً حَسَناً﴾ مريم [س] را خدا قبول كرد، نه عمل مريم [س] را. وقتي عمل مريم[س] را قبول بكند به او پاداش خير ميدهد، وقتي خود مريم [س] را قبول بكند او را مادر پيغمبر ميكند. وقتي خديجه (س) را قبول بكند او را مادر سيدهٴ نساء عالميان قرار ميدهد. خيلي فرق است كه خدا عمل كسي را قبول بكند يا نه، خود او را قبول بكند.
🔶🔸راهای گناه نکردن 🔸🔶
🔸 🔸
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
‼️#احادیث_راه_های_گناه_نکردن
✨🌹•امام على عليه السلام•✨🌹
•المالُ وَبالٌ على صاحِبِهِ إلاّ ما قَدَّمَ مِنهُ•
📜•مال، براى صاحب خود وبال است، مگر آنچه كه [براى آخرتش ] پيش فرستد•
📚[غررالحكم حدیث1957]
🔶🔸راه های گناه نکردن🔸🔶
🔸🔸
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi