✍علی القاعده توقف حمله به پایگاه های آمریکایی در سوریه و عراق بر اساس یک قرار و مداری صورت گرفت که مثلا برای وقوع آتش بس در غزه، عدم حمله اسرائیل به ضاحیه لبنان و...
سوال تکراری اینجاست آمریکا به کدام یک عمل کرده؟!
چرا باید آمریکا هر دفاعی از اسرائیل انجام دهد و در منطقه امنیت داشته باشد؟!
یکی از علمای یهود از امیرالمومنین علیه السلام سوالی پرسید وقتی حضرت جوابش را دادند، گفت یا امیرالمومنین آیا تو پیامبری؟
مولا فرمودند: وَيْلَكَ إِنَّمَا أَنَا عَبْدٌ مِنْ عَبِيدِ مُحَمَّدٍ
وای بر تو! من فقط بندهای از بندگان حضرت
محمد (صلی الله علیه و آله) هستم.
📚 احتجاج ج۱ ص۲۱۰
🌸 میلاد با سعادت رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم و امام جعفر صادق علیه السلام مبارک و فرخنده باد.
روحانی لبنانی شیخ حسین زین الدین درخواست کرده این بخش از آیه ۶۴ سوره مائده رو صد بار تلاوت کنیم تا به تعداد مد نظر برسد، به توصیه یکی از علمای الهی ۱۴هزار بار تکرار این آیه شریفه اثرات مفیدی در جنگ دارد، انشاءالله.
پیشتر در مورد این آیه و نکات تفسیریش توضیحاتی ارائه شد با عنوان:
بررسی نتیجه جنگ افروزی یهود بر اساس آیه شریفه قرآن
🔺یا للعجب!
یکی داره چپ و راست شما رو میزنه بعد عکس العمل شما این باشه که ما اجازه نمیدیم تو سطح درگیری رو بالاتر ببری!
اون خیالش راحت نمیشه که هر چه محکمتر بزنم قرار نیست پاسخ جدی ای دریافت کنه؟!
ظاهرا داریم به دوره توضیح بدیهیات برای مذاکره کنندگان برجام بر میگردیم.
با این تفاوت که در اونجا تبعاتش از دست دادن منافع ملی در موضوع هسته ای و اقتصاد بود اینجا تبعاتش باز شدن دست جنایتکاران برای انواع و اقسام جنایات بشری.
اگر هدف شما این باشد که جنگی اتفاق نیفتد باید در دیپلماسی و میدان قدرت بیشتری نمایش دهید نه اینکه در دیپلماسی و میدان پالس ضعف بدهید.
و در آخر یک سوال:
اگر پاسخ مقتدرانه ایران منجر به جنگ منطقه ای میشود چرا قبل از ایران، آمریکا و اسرائیل وارد جنگ با اعضاء ضعیفتر محور مقاومت نشدند؟
🔸نتانیاهو چرا این زمان را برای حمله به لبنان انتخاب کرد؟
✍بعضی از تحلیلگران سیاسی پیش بینی کرده بودند که نتانیاهو تا زمان تغییر دولت در ایران اتلاف وقت میکند و پس از روی کار آمدن دولت متمایل به غرب به سمت لبنان حمله خواهد کرد.
بنده در چند یادداشت عرض کردم به کارگیری افرادی که در برابر فشار و بدعهدی دشمن فقط ضعف نشان داده اند در دستگاه سیاست خارجه، اشتباه بزرگی است. این اشخاص با یک کارنامه ای در دنیا شناسایی شده اند. لذا بر سر کار آمدن آنها تشدید فشار و پیشروی دشمن قابل پیش بینی است و نه تنها موجب کاهش فشار غرب نخواهد شد بلکه دقیقا نتیجه عکس میدهد.
متأسفانه تیم سیاست خارجی دولت آقای پزشکیان نه تنها ذهنیت بوجود آمده از گذشته را ترمیم نکرد بلکه با تکرار دیپلماسی ضعف و به نام «نیفتادن در تله جنگ»، پیام ضعف از قلب محور مقاومت ارسال کرد.
دیپلماسی ضعف تا به این حد بود که حتی ترور سفیر ایران در لبنان بگونه ای لاپوشانی شد! اگر یک سفیر غربی در هر جای دنیا ترور میشد واکنش دستگاه سیاست خارجه آنها اینگونه بود؟!
اضافه بر پالس ضعفی که دولت با نوع آرایش مهره ها و دیپلماسی خود به محور جنایتکار غربی نشان میدهد، محور شرق یعنی چین و روسیه را هم در همراهی با ایران دچار تردید میکند و هر کدام از این عناصر ضربه ای بر معادلات جنگ وارد میسازد و در نتیجه خونهایی است که بر زمین ریخته می شود.
این هم از قضای الهی است که سلحشوران محور مقاومت همیشه در مظلومیت و فشار و با حداقل امکانات بایستی با قدرتهای فرعونی تقابل کنند.
البته نگارنده توجه دارد که معادلات منازعه اسرائیل با محور مقاومت تک مؤلفه ای نیست و صرفا بر اساس جریانهای داخلی ایران تصمیم سازی صورت نمیگیرد، ولی قطعا این مولفه در اتفاقات صورت گرفته دخالت دارد.
حمزه غالبی را از مستند الف الف پاریس شناختم و پیامها و نوشته هایش را کم و بیش دنبال میکردم
این نکته ای که او در خصوص نگاه اصلاح طلبان گفته است، زمینه فکری رسوخ یافته دربخش قابل توجهی از لایه های فکری جامعه ماست که توسط کارشناسان اصلاح طلبان داخلی و اپوزسیون خارجی دهه هاست که در حال تزریق به ذهن شهروند ایرانیست. نقطه شروع این تنش زایی بی جهت را هم «تسخیر لانه جاسوسی» و «شعار و سیاست صدور انقلاب» معرفی میکند. اظهار نظر غیردقیق اقای پزشکیان در مورد صدور انقلاب در نشست مطبوعاتی اخیر هم نشانگر رسوخ این انگاره در ذهن ریاست جمهور است.
«تنش زدایی» و «مقاومت» دو پارادیم جدی و اساسی در سیاست خارجه ایران است که نتایج اعمال هر دو سیاست در تاریخ انقلاب اسلامی ایران قابل پیگیری و مطالعه است.
یکی از کتابهایی که بخوبی به مقایسه این دو دیدگاه و آثار آن پرداخته کتاب «ایران و آمریکا در چهل سال» نوشته دکتر سهراب صلاحی است. این کتاب با مستندات بسیار زیاد تاریخی این دو رویه را مورد بررسی قرار داده است.
✍در شرایطی که دولت در قبال موضوع اسرائیل و تجاوز به لبنان مواضع ضعیفی اتخاذ کرده است برگزاری تجمعات مردمی در حمایت از مقاومت، محکومیت اسرائیل و درخواست انتقام بیش از پیش اهمیت یافته است. همه ما وظیفه داریم.
#تجمعات_علیه_اسرئیل
📝 #خاطره | گوش به فرمان آقا بودن
🌷 بعد از شهادت سردار #سید_رضی_موسوی در سوریه به دست صهیونیستها، خیلی ناراحت بودم. رفتم پیش سردار #شهید_محمدرضا_زاهدی و خیلی تند باهاش حرف زدم. چون با من رفیق بود، هیچی نگفت تا من هر چی دلم خواست بهش گفتم.
🔸 بعدش گفت:
«برادر عزیز! تو فکر میکنی ما میترسیم؟! من وقتی این دفعه سوم آمدم منطقه، قبلش خدمت #سید_حسن_نصرالله رسیدم و گفتم: «من نیامده ام که برگردم. آمده ام که شهید بشم» پس بدون من از هیچ چی نمیترسم و دنیا رو پشت سرم رها کرده ام.»
🔹 گفت: «ببین اولاً من یاد گرفته ام سرباز آقا باشم. این درجه ها روی شونه ما همه الکی هست. من خودمو سرباز آقا می دونم.
ثانیاً در همه این سالهای رهبری حضرت آقا، تجربه کردم هر جا حرف آقا رو گوش کردیم و طبق سیاستش پیش رفتیم، موفق شدیم.» گفت: «حتی یک استثنا هم یادم نمیاد.»
🔸 بعد گفت: «حضرت آقا یک استراتژی برای نابودی رژیم مشخص کرده که ما هم طبق همون جلو میریم.»
گفت: «اینجا هم سید حسن نصرالله هم فرمانده منطقه است و هم نماینده ولی فقیه هست و واقعا بشدت حساس هست که عین سیاستهای آقا رو جلو ببره.»
😔 آخرش هم به من گفت:
«من از همه شما بیشتر غصه میخورم. وقتی این اوضاع رو میبینم، دیابتم تشدید میشه و دائم باید انسولین بزنم اما هیچ وقت نگذاشتم احساساتم غلبه کنه و راه دیگری غیر از چیزی که آقا فرموده اند برم.»
بعد گفت: «اگر میخوای در کاری که در منطقه توی دستت هست موفق بشی، تلاش کن آنچه که آقا میخواد انجام بدی نه چیزی که دلت میخواد یا بقیه بهت فشار میارن.»
منبع: کانال شهید محمد رضا زاهدی
🔸تعلیقه ای بر سخنرانی رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل
سخنرانی رییس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل متفاوت از موضعگیری دیروز ایشان بود.
دیگر کلمه ای درباره ایده خام خلع سلاح متقابل ایران و اسراییل و ورود نهادهای بین المللی برای برقراری امنیت منطقه گفته نشد و راه حل همیشگی ایران یعنی رفراندوم بین مسلمان و یهودیان و مسیحیان سرزمین فلسطین برای تعيين تكليف فلسطین مطرح شد.
مواضع آقای پزشکیان در مورد اسراییل هم محکم و همراه با درد و رنج مردم غزه بود و بارها به وحشیگری اسراییل اشاره کرد.
آقای پزشکیان از شهید رییسی و سردار شهید سلیمانی یاد کرد.
تنها نکته ابهام برانگیز سخنرانی دیشب دعوت طرفهای برجام به بازگشت به برجام و تعهدات آن بود. البته تا اینجا این دعوت به حق و در راستای منافع ملی است اما بعد آقای پزشکیان گفتند که اگر به برجام برگردید درباره باقی مسائل هم گفتگو میکنیم باقی مسائل یعنی کدام مسائل؟!
نمی شود گفت که اینجا هم بی دقتی در بیان یا سهل انگاری داشتند چون از روی متن می خواندند.
✍محسن دنیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸این قطعه کوتاه از فیلم ملک سلیمان با اتفاقات امروز ما تناسب دارد.
عالم یهودی لشکر مقابل را به زمین گذاشتن سلاح دعوت میکند، به محض آنکه آنان سلاح را بر زمین می گذارندزمین گذارند، دستور حمله می دهد.
من نمیدانم رئیس جمهور در جمله خود یعنی زمین گذاشتن متقابل سلاح در برابر دشمن تا چه میزان اراده جدی داشته است ولی برای آنان که تصور میکنند تنش زایی از ناحیه ما صورت میگیرد و با کوتاه آمدن ما دشمن دست از تجاوز بر میدارد، مشاهده این قطعه فیلم درس آموز است.