مقام رنج به همه کس داده نمی شود…
کسی که بیشتر رنج کشیده حتما لیاقت شأن دل شکستگی را دارد.
ای تکیه گاه و پناهِ
زیباترین لحظه های
پرعصمت و پر شکوهِ
تنهایی و خلوت منْ
ای شط شیرینِ پرشوکت من...
#خدا
جمله «نقدینگی عامل تورم است» نیازمند بررسی میکروسکوپی است، در #اقتصادایران به دلیل نوع سیستم قیمتگذاری خاص مبتنی بر #یارانه_پنهان_جعلی، ارقام جداول بالا و جهت حرکت آنها از عوامل اصلی تغییر تورم داخل کشور است. زیرا این اعداد جهانی، روی نقدینگی تأثیر می گذارند!
اگر می خواهید اقتصاد ایران را درست تحلیل کنید باید روند حرکت قیمتهای فوق بانضمام قیمت نفتخام و گاز طبیعی را در سطح جهان بصورت مداوم و دقیق رصد کنید. افزایش آنها موجب افزایش تورم و کاهش آنها موجب کند شدن آهنگ افزایش قیمتها در داخل می شود.
#تورم_نفتی_ارزی
@hemmatgholizadeh
ماشین #قیمتگذاری_انرژی خراب است، این موضوع نه صرفا به مسأله #بنزین می پردازد و نه حرفی از تثبیت بنزین در آن است. مسأله اصلی هماهنگی #سیستم_اقتصاد_انرژی است و بنزین چه ثابت بماند و چه لیتری به ۱۰۰ هزار تومان برسد مشکل #اقتصاد_انرژی ایران و #کسری_بودجه دولت حل نخواهد شد.
#تورم_نفتی_ارزی
از نحوه مصرف بنزین خودروی خودم (سمند مدل ۹۶) احساس می کنم کیفیت بنزین کشور به شدت افت کرده بطوریکه در 100km حدود ۱۵ لیتر بنزین می سوزاند!
چرا گران کن ها پیگیر این نیستند که مشخصات فنی بنزین تولید شده توسط سازمان استاندارد به اطلاع مردم رسانده شود؟
حتی وقتی به طالبان بنزین فروخته می شود ۱۵ مشخصه فنی بنزین صادراتی چک می شود و گاهی اوقات طالبان بنزین خریداری شده از ایران را به خاطر کیفیت پایین آن عودت می دهد!
چه نهادی قرار است از حقوق مصرف کننده (مردم) دفاع کند؟
@hemmatgholizadeh
کمتر از پکیج فروش ها که نیستم اگر مطالبم رو می فروختم شاید خیلی بیشتر از اینها لایک می خورد!
وجدانا پکیج فروش ها هم نیان بگن اینجا هم بازار جواب می ده و از این حرفهای بی اساس، اگر مطالب پولی شما جواب می داد وضع مملکت این نبود. مطالب شما مثل چیپس بقالی هاست که نصفش هواست😄
مطالبِ من دست اول هستند!
اینکه انرژی را با شیب ملایم/شیب تند گران کنیم، شاید اندکی عدد اسمی درآمد دولت را بیشتر نمایش دهد ولی درآمد واقعی از قِبل افزایش تورم، کاهش خواهدیافت.
طرحی نو باید درانداخت، جاده یکطرفه افزایش قیمتها محکوم به شکست است. اقتصاد یارانه پنهان پادزهر گم شده است!
سئوال این است که قیمت فرآورده های ویژه در سالهای قبل از سال جهانی شدن قیمت حاملهای انرژی در سال 1386 چگونه تعیین می شد؟
برای نمونه مصوبه ای در سال 1379 ارایه شده است که در آن به نحوه قیمتگذاری لوبکات (ماده اولیه روغن خودرو و بسیاری موارد دیگر) پرداخته است.
امروز این فرآورده که در دسته فرآورده های ویژه قرار می گیرد براساس ماده (71) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت بصورت دلاری قیمتگذاری می شود و در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم این ماده 23 هزار تومان می باشد.
@hemmatgholizadeh