eitaa logo
حـــــس آرامـــــش(طب‌ اســـــلامی)
146 دنبال‌کننده
41 عکس
48 ویدیو
0 فایل
🔸اعمال یداوی در طب اسلامی 🔹 پیشنهاد و انتقاد : @massage_hesearamesh 🔸مسئول هماهنگی: خانم رضایی 09135062690
مشاهده در ایتا
دانلود
🩸مواد اولیه لازم برای تهیه آش انار لپه خیس کرده: ۱/۴ پیمانه عدس خیس کرده: ۱/۴ پیمانه برنج خیس کرده: ۱/۲ پیمانه سبزی آش: ۵۰۰ گرم (جعفری ۱۰۰ گرم، اسفناج ۱۰۰ گرم، تره ۱۵۰ گرم، گشنیز ۱۵۰ گرم) پیاز داغ: ۴ قاشق سوپخوری آب انار ترش: ۱ لیتر رب انار: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری نعناع خشک: ۱ قاشق سوپخوری تخم گشنیز پودر شده: ۱ قاشق غذاخوری گلپر: ۱ قاشق سوپخوری زردچوبه: ۲ قاشق چای‌خوری ادویه کاری: ۱ قاشق چای‌خوری دانه انار: ۱ پیمانه نمک: به میزان لازم فلفل سیاه: به میزان لازم روغن : به میزان لازم طرز تهیه آش انار ۱. لپه و عدس را از شب قبل خیس کنید بعد با آب سرد تمیز بشویید چند بار در طول ۲۴ ساعت آب آن را عوض کنید برنج را هم از چند ساعت قبل تمیز بشویید و در آب سرد خیس کنید در تهیه این آش برنج در فرآیند پخت باید کاملاً له شود پس از برنج نیم دانه هم می‌توانید استفاده کنید. ۲. داخل قابلمه مناسب کمی روغن بریزید سپس پیاز داغی را که از قبل آماده کرده اید را داخل قابلمه بریزید زردچوبه را هم تفت دهید و به آن اضافه کنید زردچوبه را به اندازه‌ای تفت دهید که رنگ آن برگردد بعد هم نعناع خشک و تخم گشنیز پودر شده را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. ۳. همیشه برای آش‌ها ظرفی را انتخاب کنید که گنجایش آن از مواد اولیه بیشتر باشد ظرفی مناسب است که حدود ۲ برابر مواد اولیه گنجایش داشته باشد بعد باید حدود نصف گنجایش ظرف آب بریزید البته در خصوص آش انار، چون بعداً باید آب انار هم اضافه کنید در مقایسه با آش‌های دیگر باید در ابتدا آب کمتری اضافه کنید. ۴. لپه و عدسی را که از قبل خیس کرده اید و چند بار آب آن را عوض کرده اید را به مواد اضافه کنید وقتی لپه و عدس پخت برنج را هم اضافه کنید وقتی برنج کاملاً باز شد آب انار + رب انار را اضافه کنید اجازه دهید چند دقیقه روی حرارت بماند تا مجدداً به جوش بیاید. ۵. وقتی آب مجدد به جوش آمد سبزی آش را اضافه کنید قبل از اینکه سبزی را اضافه کنید ۱ قاشق چای‌خوری نمک اضافه کنید نمک باعث می‌شود رنگ سبزی به آش پس ندهد بعد از اینکه سبزی را اضافه کردید اجازه دهید حدود نیم ساعت با حرارت متوسط روبه بالا با در باز بجوشد. ۶. همچنان که آش در حال آماده شدن است می‌توانید کوفته قلقلی‌ها را درست کنید برای این منظور گوشت، پیاز رنده شده، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و ادویه کاری را با هم مخلوط کنید کاملاً با دست ورز دهید. ادویه کاری در گرفتن بوی زهم گوشت بسیار موثر است پس آن را فراموش نکنید. اگر دوست داشتید می‌توانید به کوفته قلقلی‌ها سبزی‌های معطر مثل نعناع هم اضافه کنید. اگر وقت دارید گوشت را در ظرف در بسته چند ساعت در یخچال استراحت دهید سپس کوفته‌ها را درست کنید. به این صورت که از گوشت به اندازه گردو بردارید در دستتان فرم دهید سپس در ظرف مورد نظر چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و اجازه دهید گوشت خودش را بگیرد. تا وقتی که گوشت خودش را نگرفته با قاشق هم نزنید فقط هراز گاهی به کمک دسته تابه گوشت‌ها را جا به جا کنید که نسوزد بعد از اینکه گوشت خودش را گرفت حرارت را متوسط کنید و اجازه دهید گوشت خوب سرخ شود. هنگامی که گوشت خودش را گرفت، می‌توانید با قاشق آن را هم بزنید وقتی گوشت خوب سرخ شد و پخت کوفته قلقلی‌های شما آماده است به کوفته‌ها برای اینکه بپزد آب اضافه نکنید، چون گوشت آب می‌اندازد پس اجازه دهید با آب خودش بپزد. نکته مهم دیگر در فرآیند پخت گوشت این است که بعضی وقتی پیاز را رنده می‌کنند کاملاً آب پیاز را می‌گیرند و اصطلاحاً فقط تفاله‌های پیاز را به گوشت اضافه می‌کنند، اما بعد از پخت با این مشکل مواجه می‌شوند که گوشت بوی زهم می‌دهد؛ بنابراین نباید آب پیاز را کامل بگیرید بلکه وقتی پیاز را رنده کردید چند دقیقه آن را کنار بگذارید آبی که از پیاز جدا می‌شود را بگیرید و بقیه پیاز را به گوشت اضافه کنید اصلاً نیازی به فشار دادن پیاز و گرفتن تمام آب آن نیست. ۷. کوفته قلقلی‌ها را اگر به این روش تهیه کنید به هیچ عنوان باز نمی‌شوند بنابراین می‌توانید از نیم ساعت پایانی به آش اضافه کنید یا اینکه بگذارید وقتی آش را از روی حرارت برداشتید به آن اضافه کنید. ۸. نیم ساعت بعد از اینکه سبزی آش را اضافه کردید گلپر را اضافه کنید با دانه‌های انار، نعناع داغ، پیاز داغ و کوفته قلقلی تزیین کنید
سلام صبح قشنگتون بخیر و ایام عزیز ماه رجب به کامتون باشه💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکی از ویژگی های ماه رجب همین پاکسازی روح و جسم از ناخالصی هاست‌‌‌... خدای عالم حساب شده رجب و شعبان رو قرار داده تا با انجام اعمال این دو ماه حسابی پاک بشیم و وارد ماه خودش و، یعنی مهمانی رمضان بشیم... تو این ماه فرصت خوبیه که با خواندن و تعمق عمیق در دعاها و نماز های ماه رجب خودمون رو پیدا کنیم و به یک پاکسازی عالی برسیم... همونطور که میدونین جسم ما مَرکَب روح ماست... یعنی روح ما برای پرواز و اوج خودش به جسم و افعال جسمی نیازمنده 👏 پس اهمیت سبک زندگی اینجا روشن میشه.‌‌ یکی از موارد سبک زندگی هم آداب خوردن و آشامیدن و نوع تغذیه هست که من در ادامه به چند مورد اشاره میکنم😉
مثلا یکی از عادت های غلط ما ایرانی ها نوشابه خوردنه... دلستر خوردنه😱 هیچ فرقی هم نداره بعضیا میگن دلستر بهتر از نوشابه هست... نه بزرگوار فرقی ندارن با هم... چرا؟
چون هر دو گاز دارن و بغیر قند زیادی که دارن و مواد نگه دارنده و طعم دهنده های شیمیایی بالایی که در اینا بکار رفته گازشون آسیب جدی وارد میکنه... حالا چطوری؟🧐🤨 ببینین نوشابه به ۱۲ جای بدن ما آسیب وارد میکنه 😱 اول وارد دهان میشه و دندان رو پوسیده میکنه بعد روی زبان و ترشح بزاق و بعد حلق و حنجره و مری و تیرویید رو با گاز حسابی خراب میکنه بعد هم معده و بیشترین آسیب در معده هست... چون روی دریچه بالایی معده که وصل به مری هست آسیب میزنه و اون رو شل میکنه این دریچه بالایی معده یک عضله یا یک تکه گوشت هست بعد از ورود غذا به معده این دریچه بسته میشه تا معده با اسیدی که تولید میکنه معده بتونه غذا رو هضم کنه ... حالا اگر این دریچه شل بشه بخارات حاصل از هضم و گاز میره بالا یعنی همون رفلاکس🤢 یعنی فرد میگه اسید معدم میزنه بالا🤮 یعنی فرد دائم بادگلو (آروغ) میزنه و حتی اینقد شدید میشه که ریه ها و گلو رو میسوزونه...🤯 هرچی هم شربت معده و قرص میخوره فایده نداره چون موقتی درد رو آروم میکنه و نمیتونه دریچه معده رو بحالت اولش برگردونه مگر اینکه قابض بخوره و....
حالا بماند که نوشابه ها عضلات و استخوان های بدن و کبد و گوارش و کلیه ها رو بشدت خراب میکنن... اینا اگر کوتاه مدت اذیت نمیاره و ما مثل هلو میخوریم در بلند مدت آسیب هایی رو وارد میکنه که داریم در دکان دکتر ها می‌بینیم... از مشکلات معده و تیرویید و گوارش بگیر تا مشکلات درد دست و پا و استخوان پوکی😢😩🤕
☄💥🔥اصلی ترین و بد ترین و بیشترین آسیب نوشابه ؟؟؟ اگر ما دیر شام بخوریم مثلا ساعت ۱۱ شب و نوشابه هم بخوریم بعد .‌میخوابیم تازه افعال معده شروع به کار میکنه بعد حدود ساعت ۳، ۴ صبح بخاراتی که بخاطر شلی دریچه معده بالا میرن و تمام فضای مغز و قلب رو فرا گرفته اجازه نمیده شما برای سحر و نماز شب بیدار بشید تازه خیلی خوب اثرش بره ساعت ۶ هست اونم دیگه نماز قضا هست...😔 پس ببینید که سبک زندگی یعنی سبک آدم شدن سبک زندگی درستی که قدیمیا داشتن سر شب حدود ساعت ۷ شام سالم میخوردن دو ساعت بعدش هم که دیگه غذا از معده رد شده و وارد گوارش شده ، می‌خوابیدند و سحر ساعت ۳ بیدار بودن و حتی بین الطلوعین که زمان تقسیم روزی هست بیدار بودن و چقد عمر زیاد و پربرکتی داشتند... خواهش میکنم مقایسه کنین با سبک زندگی امروزی ما که شبیه غربی ها شده و چقد از اسلامی ایرانی بودن خودش فاصله گرفته و به تبعیت همین چقد آسیب روحی روانی و جسمی وارد کرده❤️‍🩹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نوشابه از چه ساخته شده و با تن و روان ما چه می ‌کند⁉️ 🌸 حـــــس آرامـــــش(طب‌ اســـــلامی)👇 @hesaramesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمایش جالب و تماشایی از درصد اسیدی بودن نوشابه ها 🌸 حـــــس آرامـــــش(طب‌ اســـــلامی)👇 @hesaramesh
14.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠طرز تهیه سکنجبین بهترین جایگزین نوشابه ✅در این ویدیو در مورد طرز تهیه شربت سکنجبین که در طب سنتی بسیار توصیه شده و جایگزین بسیار خوبی برای نوشابه های صنعتی است صحبت می کنیم. 🌸 حـــــس آرامـــــش(طب‌ اســـــلامی)👇 @hesaramesh