از آن سوی، وزرای کابینه نیز گاه به گاه سمت و سوی دفتر و خانه هاشمیرفسنجانی را میگرفتند تا شکایت از نخستوزیرشان را با او در میان بگذارند. از جمله این دیدارها، دیدار علیاکبر ولایتی است با رئیس مجلس وقت که هاشمی چنین در خاطرات روز پنجشنبه 3 آبان 1363 خود از آن یاد میکند: «عصر آقای دکتر ولایتی وزیر امور خارجه آمد،
ولایتی در مقام وزیر امور خارجه باید در مسیر بهبود روابط ایران با کشورهای جهان و سازمانهای بینالمللی قدم میگذاشت
حال آنکه میرحسین موسوی در دیداری با سفرا و کارداران نمایندگیهای ایران در کشورهای اروپایی و آمریکای لاتین به اهمیت تسخیر سفارت آمریکا در تهران اشاره کرده و سپس چنین به تشریح دیدگاه خود در روابط بینالملل پرداخته بود: «ما برای آنها [سازمانهای بینالمللی] اصالتی قائل نیستیم و با آنها به صورت ابزاری جهت رساندن پیام انقلاب اسلامی به جهان استفاده میکنیم.»
البته ایشون در زمان امام انقلابی بودند و بعد ها در مسیر انحراف قرار گرفتند که بانیانی داشتند
موسوی همچنین گفته بود که ما سیاستهای داخلی و خارجی خود را براساس شعار استراتژیک «مرگ بر آمریکا» تنظیم میکنیم. میرحسین موسوی دیدگاه منفی خود نسبت به نظام جهانی را بار دیگر نیز در خردادماه 1363 به نمایش گذاشت؛
ببخشید استاد سئوال
شما فرمودید نخست وزیری آقای غرضی پیش از اعلام رسمیت جلسه به رای گذاشته شد.
چرا قبل از جلسه رسمی اینکار انجام شد و اصلا این رای گیری قابل اعتنا بود؟
مجادلات میرحسین موسوی و علیاکبر ولایتی البته پیش از این آغاز شده بود. آنچنان که 8 خرداد 1362 نیز ولایتی در جلسه حزب جمهوری از لزوم برکناری موسوی از دفتر سیاسی سخن گفته و البته با عتاب و خطاب هاشمیرفسنجانی نیز روبهرو شده بود.
تمام سناریو سازی ها ساختگی بود تا اصطلاح خودشون شایسته سالاری را ملاک سنجش قرار دهند
کسی منکر خدمات ارزش مند برخی ها نیست
ولی این سناریوسازی برای رای گیری در جهت جاده صاف کنی برای کاندید اصلی بود
آنگاهی که مقامات نظام در اندیشه دعوت از نمایندگان سازمان ملل برای حضور در ایران بودند تا نظارتی بر بمباران شهرها توسط حکومت بعثی صدام صورت بگیرد و با این حال میرحسین موسوی در موافقت با چنین تصمیمی مردد بود. (همان، ص155)
وکلام آخر در این بخش⤵️
اینچنین بود که او صبح روز بعد (9 خرداد) به خانه رئیس مجلس (هاشمیرفسنجانی) رفته و از عتاب و خطابهای شب گذشته هاشمی گلایه کرده بود.
ادامه دارد........
#جریان_شناسی_دولت_های_بعد_ازانقلاب
تحقیق و پژوهش
#حمید_رضا_حق_طلب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ میگه حالا همه بابا دارن من بابا ندارم. دختر یکی از مرزبانهاست که چند روز پیش توی خوزستان شهید شده...😔
#فابک_للحسین
🔆 #ویژگیهای_ولیفقیه
✨ولایت فقیه صرفاً حافظ وحدت انقلاب نیست ولیفقیه صرفاً یک حضور دائمی ندارد تا شعارها را تکرار کند؛ بلکه در تمام سیستمهای سیاسی دنیا یک عامل وحدت بخشی را قرار دادن. این طور نیست که هیچ نخی که دانههای تسبیح را به هم متصل کند وجود نداشته باشد.
📖قانون را طوری تنظیم میکنند که یک وحدت بخشی به سیستم را نگه دارد؛ وجود داشته باشد. این وضعیت در همه سیستمها وجود دارد. نکته این است که در ایران عهده دار این وحدت بخشی یک مجتهد و عالم است که نگرش عمیق نسبت به اسلام و ابعاد مختلف آن دارد و فرهنگ غنی اسلام تغذیه کننده او است.
💠 این ویژگی مختص نظام اسلامی است و در نظامهای دیگر وجود ندارد ولیفقیه از نظر تقوا باید در سطوح عالی باشد در حالی که در کشوری مثل آمریکا حتی ممکن است رئیس جمهور انسان لاابالی باشد. میگویند کار را انجام بدهد الواتی خودش را هم بکند.
↘️ آنها فکر میکنند اینطور میتوانند جامعه را اداره کرد اما اسلام میگوید اگر ما بخواهیم حکومت اسلامی راه خودش را برود باید ولی فقیه در نهایت عدالت قرار داشته باشد حتی نباید محبت دنیا در دلش باشد.
📝 حجت الاسلام سقا بی ریا