#هرمزگان
#مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسول(س)_ جاسک
🔹نشست معاون پژوهش استانی خانم احمدی با معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسول(س)_ جاسک؛ خانم حسینی
🔹🔹🔹🔹🔹
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان
http://eitaa.com/hhormozqan
#هرمزگان
#مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسول(س)_ جاسک
🔹نشست معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان خانم احمدی با معاون فرهنگی مدرسه، خانم رودانی پور
🔹🔹🔹🔹🔹
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان
http://eitaa.com/hhormozqan
#هرمزگان
#مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسول(س)_ جاسک
🔹نشست مدیر حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان حجت الاسلام والمسلمین آقای اسماعیل نیا با معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسول(س)_ جاسک؛ خانم حسینی پور
🔹🔹🔹🔹🔹
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان
http://eitaa.com/hhormozqan
#هرمزگان
#کیش
#مدرسه_علمیه_الزهرا_ (س) کیش
🔸هفته پژوهش گرامی باد
🔸تولید و انتشار عکس نوشته به مناسبت هفته پژوهش
🔸 مدرسه علمیه الزهرا (س) خواهران کیش
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان
https://eitaa.com/hhormozgan
#هرمزگان
#مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسول(س)_ جاسک
🔹نشست گرم وصمیمی خانم پیشدار مسئول برنامه ریزی ونظارت حوزه های علمیه خواهران هرمزگان با طلاب مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسول(س)_ جاسک
🔹🔹🔹🔹🔹
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان
http://eitaa.com/hhormozqan
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «اسلام، دین علم و پژوهش»
روز پنجشنبه، ١۴٠٠/٠٩/٢۵
مناسبت روز: امروز در تقویم به عنوان «روز پژوهش» نامگذاری گردیده، لذا ضمن گرامیداشت این روز، سخن خود را آغاز مینمائیم؛
شکی نيست که تحقيق و پژوهش علمی در جهان معاصر از اهميت فراوانی برخوردار است و افکار، انديشهها و آثار محققان و پژوهشگران هر جامعه، زير ساختهای «تعالی و پیشرفت» آن جامعه را فراهم مینماید؛
اما بسیاری از مردم، فکر میکنند که پيشرفتهای ویژه علمی و پژوهشی مربوط به عصرجدید و ثمره تمدنهای معاصر است، در صورتی که با نیم نگاهی به تاریخ، متوجه میشویم که دینِ اسلام در هزار و چند صد سال پیش، بر ضرورت پژوهش و تحقیق علمی تأکید فراوان نموده، بهگونهای که میتوان نقطه عطفِ علم و پژوهش در جهان را در این دین مترقی ریشهیابی نمود!
اسلام در دورهای که بشریت و تمدنهای معاصر و مخصوصاً غربیان در جهل و نادانی و تاریکی بسر میبردند، آدمی را به دقت در دنیا و تفکر و علمآموزی دعوت نموده و با جمله «قُلِ انْظُرُوا» (یونس/١٠١)؛ باب تفکر و علم و دانش را به روی بشریت گشوده است!
در اهمیت علم و پژوهش در دین اسلام، همین نکته کافی است که بدانیم که در این مکتب متعالی، پذیرش اصل دین بدون تحقیق و پژوهش، ارزشی ندارد و بیش از ۳۰۰ آیه از قرآن کریم در زمینه علم و دانش و پژوهش نازل شده که در این مجال به چند دسته از این آیات اشاره مینمائیم:
1️⃣ «تشويق به علم و پژوهش»:
مانند آيه ٩ سوره زمر: «قُلْ هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ ۗ إِنَّمَا يَتَذَكَّرُ أُولُو الْأَلْبَابِ»: «بگو ای رسول، آنان كه اهل علم و دانشند با مردم جاهل نادان يكسانند؟ تنها خردمندان متذكر این مطلبند!»
2️⃣ «تعظيم عالمان و دانشمندان»:
مانند آيه ١١ سوره مجادله: «يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ ءَامَنُواْ مِنكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُواْ الْعِلْمَ دَرَجَـَت»: «خداوند كسانی را كه ايمان آوردهاند و علم به آنان داده شده است را درجات عظيمی میبخشد!»
3️⃣ «مذمت و نکوهش جهل و برابری آن با پیروی از شیطان»:
مانند آيه ٣ سوره حج: «وَ مِنَ النَّاسِ مَن يُجَـَدِلُ فِی اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَ يَتَّبِعُ كُلَّ شَيْطَـَنٍ مَّرِيدٍ»: «گروهی از مردم، بدون هيچ علم و دانشی به مجادله درباره خدا بر میخیزند و از هر شيطان سركشی پيروی میكنند! »
همچنین در روایات فراوانی از اهلبیت عصمت و طهارت (ع) نیز به اهمیت علمآموزی و پژوهش اشاره شده، چنانچه رسول خدا (ص) فرمودند: «اُطلُبوا العِلمَ ولَو بِالصِّينِ»: «دانش را فرا گيريد، گرچه در دورترین مکانها مانند چين باشد...» و فرمودند: «طَلَبُ اَلْعِلْمِ فَرِيضَةٌ عَلَى كُلِّ مُسْلِمٍ وَ مُسْلِمَةٍ»: «تحصيل علم و دانش بر هر مرد و زن مسلمان واجب و لازم است...» (بحار الأنوار، ج۶۷، ص۶۸)
✍️ در پایان نباید فراموش کرد که امروزه، که زمینه و ظرفیت تحقیق و پژوهش، بیش از هر زمانی فراهم است و انسان به وسیلۀ انواع نرمافزارها و اینترنت و فضای مجازی میتواند به آسانی بر جهانی از دانش و افکار دست یابد، وظيفه مسلمانان و مخصوصاً پیروان مکتب اهلبیت (ع) در زمینه تحقیق و پژوهش علمی، صدچندان گردیده و باید تمامی سعی و تلاش خود را در این زمینه بهکار گیرند و بدیهی است که ترقی و پیشرفت جوامع اسلامی در گرو عمل به دستورات دینی در زمینه تحقیقات علمی و پژوهشی است و اگر جامعهای در این زمینه، کاهلی نماید، مسلماً محکوم به فنا و نابودی است! و چه زیبا فرمود امیر بیان (ع): «بِقَدْرِ الکدِ تُکتَسَبُ المَعَالِی، ومَنْ طَلَبَ العُلی سَهِرَ الليالی، فمن طلب العلوم بغیر کدّ، کمن طلب المحال من المحال»: «به اندازۀ تلاش و کوشش، ترقی و پیشرفت به دست میآید! و آن کس که خواهان دانش بدون رنج است، گویی محالی را از محالی میطلبد!» (مجمع الامثال، ج١، ص٣۵٧)
#هرمزگان
#کیش
#مدرسه_علمیه_الزهرا_ (س)کیش
🔹تولید پوستر به مناسب هفته پژوهش برای استفاده در پروفایل
🔹 کاری از مدرسه علمیه الزهرا (س) خواهران کیش
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان
https://eitaa.com/hhormozag
#خبرمدیریت_استان
🔻طلاب نخبه در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب در صف اول باشند
🔸حوزه / کارشناس دینی موسسه آموزش عالی حوزوی فاطمه معصومه (س) گفت: مقام معظم رهبری(حفظه الله) از طلاب به عنوان کسانی که نخبگان جامعه هستند توقع دارند که در حرکتهای انقلابی و تحقق بیانیه گام دوم در صف اول باشند.
🔸به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در هرمزگان خانم زینب عطااللهی در نشست علمی _تخصصی نقش علمی طلاب نخبه درتحقق بیانیه گام دوم ضمن تبریک هفته پژوهش، با اشاره به اینکه ، یکی از مباحث گام دوم انقلاب که باید در جامعه منتشر شود اخلاق و معنویت است تصریح کرد: آنچه که از طلاب در حیطه درسی و مسائل و موضوعات جامعه توقع میرود این است که در مبحث اخلاق و معنویت به صورت تخصصی وارد شوند و با پژوهش های دقیق، دست پر در منبرها و فضای مجازی ظاهر و یادداشت های علمی و پژوهشی بسیار خوب و عالی نوشته و منتشر کنند.
🔸وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری(حفظه الله) در دیدار با پرستاران، بحث جهاد تبیین را مطرح کردند، افزود: طلاب هم مثل حضرت زینب(سلام الله علیها) در این مسیر گام بردارند و با خوب درس خواندن با مسائل اسلام آشنا و آن را تبیین کنند.
🔸خانم عطااللهی با استناد به سخن مقام معظم رهبری(حفظه الله)" قبل از این که دیگران تبیین داشته باشند شما تبیین کنید"، ادامه داد: این که مقام معظم رهبری روی مبحث تالیف کتاب در حوزه دفاع مقدس تاکید دارند به دلیل ارائه روایت درست و عدم فراموشی آن در جامعه است.
🔸کارشناس دینی خاطر نشان کرد: آن چه که از طلاب و به ویژه طلاب نخبه انتظار میرود، این است که به طوری قوی شوند که از تحریفاتی که در جریان اصل اسلام و انقلاب اتفاق می افتد، جلوگیری شود.
🔸استاد حوزه علمیه خواهران بندرعباس با بیان اینکه، هر چه انسان دامنه علم و معلوماتش اضافه شود، مسئولیت بیشتری خواهد داشت، تاکید کرد: طلابی که در مباحث علمی و پژوهشی قوی حرکت کنند، نقش و به تبع آن مسئولیتشان بیشتر خواهد شد.
🔸وی اظهار داشت: طلاب با ارتقاء علمی و پژوهشی میتوانند تفکر و فرهنگ اشتباهی که گاهی در جامعه غالب میشود و ملاک ارزش گذاری یک زن را زیبایی و جلوه های ظاهری میدانند تغییر دهند.
🔸کارشناس دینی موسسه آموزش عالی فاطمه معصومه(سلام الله علیها) با اشاره به اینکه، یکی از اقدامات طلاب بحث یادداشت نویسی است، تصریح کرد: طلاب، تجربیات و علومی که از برکت انقلاب و شهدا به دست آوردند را در قالب یادداشت هایی در حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ کلمه در اختیار مخاطبان خود در گروه های فضای مجازی و خانواده ها قرار دهند .
🔸خانم عطااللهی با بیان اینکه مدیران، معاونان و استادان در زمینه جذب نخبگان در مدارس تلاش کنند، افزود: طلاب از ابتدا از حیث فرهنگی، پژوهشی و تدریس سنجیده شوند، در واقع یک کادر سازی و استادپروری هایی در همان دوره پنج ساله اول انجام شود.
🔸وی در پایان با استناد به فرمایش امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)" ما جز طلاب کسی را نداریم" تاکید کرد: چشم امید جریان ها و حرکت ها به طلاب است که بتوانند در زمینه های فتنه، عواملی که انقلاب را به چالش میکشاند،شبهات و مغالطه هایی که در سطح جامعه است، مواضع صحیح و ولایی را در موارد مختلف بگیرد.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان
https://eitaa.com/hhormozgan
#هرمزگان
#مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسول(س)_ جاسک
🔹هم اکنون
سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل نیا مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در آغاز افتتاحیه دوره 《کارگاهی شبهه شناسی فاطمی》
🔹سالن همایش ولایت شهرستان جاسک
🔹🔹🔹🔹🔹
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان
http://eitaa.com/hhormozqan
#هرمزگان
#مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسول(س)_ جاسک
🔹مراسم افتتاحیه《 کارگاه آموزشی شبهات فاطمی 》به صورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی
🔹باحضور مسئولان مدیریت حوزه علمیه خواهران استان و طلاب برادر و خواهر شهرستان جاسک
🔹🔹🔹🔹🔹
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان
http://eitaa.com/hhormozqan
#خبر_مرکز
#هفته_پژوهش
🔻 آغاز آیین بزرگداشت هفته پژوهش حوزه های علمیه خواهران
🔹 آیین بزرگداشت هفته پژوهش حوزه های علمیه خواهران با ارائه گزارشی از فعالیت های پژوهشی حوزه های علمیه خواهران توسط خانم فاطمه کبری متولیان، معاون پژوهش این نهاد حوزوی امروز پنجشنبه 25 آذرماه 1400 در مجموعه عصر انقلاب تهران آغاز شد.
🔹 در این آیین که معاونان پژوهش مدیریت های استانی حوزه های علمیه خواهران نیز حضور دارند، حجج اسلام والمسلمین استاد رشاد رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و عبدالکریم بهجت پور مدیر حوزه های علمیه خواهران و خانم ها کبری خزعلی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، کفاح از عراق و دکتر سماعیل شرن نیز سخنرانی خواهند داشت.
🔹این برنامه به صورت زنده نیز از طریق لینک https://live.whc.ir/pazhuhesh در حال پخش است.
متن کامل:
http://news.whc.ir/news/view/116050
#پژوهش
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#معاونت_پژوهش
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
#هرمزگان
#مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسول(س)_ جاسک
🔹تقدیر وتشکر از طلاب برتر جشنواره علامه ی حلی (ره) مدرسه و کتابدار وپژوهشگران فعال
🔹با حضور مسئولان مدیریت حوزه علمیه خواهران استان و شهرستان جاسک
🔹🔹🔹🔹🔹
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان
http://eitaa.com/hhormozqan
#هرمزگان
#مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسول(س)_ جاسک
🔹آغاز دوره آموزشی《شبهات شناسی فاطمیه》
🔹با حضور حجت الاسلام والمسلمین جعفرپور؛ استاد مباحث فاطمی
🔹🔹🔹🔹🔹
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان
http://eitaa.com/hhormozqan
🔖🖇️به مناسبت هفته پژوهش برگزار میشود.
♻️🔰 کارگاه پژوهشی با عنوان مبانی و اصول آموزش تعالیم دینی به نسل چهارم انقلاب
🔹🔹🔹🔹🔹
*
🎙️استاد :سرکار خانم زینب طیبی ؛ عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان قم
💠💠💠💠💠
با همکاری مراکز علمی،اموزشی وپژوهشی:
⤵️⤵️⤵️⤵️
❇️ مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان
❇️ کمیته بانوان کنگره بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی در قرآن و حدیث
❇️ مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث جامعه المصطفی العالمیه
❇️ بسیج اساتید خواهران دانشگاه فرهنگیان استان قم
❇️موسسه آموزش عالی فاطمه معصومه(س) بندرعباس
❇️ مدرسه علمیه کوثر بندرلنگه
❇️ مدرسه عالی حضرت آمنه (س) قم
❇️ مدرسه علمیه نرجسیه رودان
❇️ مدرسه حضرت زینب (س) میناب
❇️مدرسه علمیه فاطمه ام البنین (س) حاجی اباد
❇️مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) پارسیان
⏰ساعت: 15
زمان: پنج شنبه ۲۵ آذر ماه
🌐 درگاه ورود به نشست:
https://b2n.ir/s49216
🔸🔹🔸🔹🔸
🔹🔸🔹🔸
🔸🔹🔸
🔹🔸
🔸
#هرمزگان
#مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسول(س)_ جاسک
🔹جلسه هیات امنای مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسول(س)_ جاسک
🔹باحضور حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل نیا مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان وخانم پیشدار مسئول نظارت و ساماندهی حوزه های علمیه خواهران هرمزگان
🔹بررسی مشکلات از جمله ساختمان آموزشی مدرسه، مکان خوابگاه واستادسرا، حقوق و مزایای کادر و اساتید
🔹اعضای هیات بر تلاش در جهت رفع مشکلات تاکید کردند
🔹🔹🔹🔹🔹
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان
http://eitaa.com/hhormozqan
#هرمزگان
#پارسیان #مدرسه فاطمة الزهرا(س)
🔹کارگاه: چگونه نویسنده ی موفقی باشیم؟
🔹با حضور: نویسنده ی کتاب آتشی که گلستان شد سرکار خانم کرمی
🔹زمان: پنج شنبه ۱۴۰۰/۹/۲۵
🔹ساعت: ۱۸
🔹لینک: https://b2n.ir/b49773
🔹معاونت پژوهش مدرسه علمیه فاطمة الزهرا(س)
🔹🔹🔹🔹🔹
مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان
https://eitaa.com/hhormozgan
⚜📙نشست نقد و بررسی کتاب "درمان حرام خواری; راهکارهای قرآنی و روایی"
📝 نویسنده: خانم فاطمه عابدینی از اساتید حوزه علمیه خواهران
🔍 ناقد: خانم زینب خسروی نیا از اساتید حوزه علمیه خواهران و عضو شورای علمی پژوهشی مدرسه علمیه الزهراء (س) بندرعباس
⏰ زمان: پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۸
📌مکان: تالار مدیریت حوزه های علمیه خواهران هرمزگان
https://b2n.ir/x32238
#معاونت_آموزش_مرکز
#اداره_کل_اساتید
⭕ وضعیت بیمه اساتید حوزه های علمیه خواهران مورد بررسی قرار گرفت.
🔵 در جلسهای با حضور حجت السلام والمسلمین قاسمیان، سرپرست اداره کل اساتید معاونت آموزش مرکز و حجتالاسلام والمسلمین فیض اللهی؛ رابط مرکز خدمات حوزه های علمیه و خانم ضیایی، وضعیت بیمه اساتید حوزه های علمیه خواهران و مشکلات مربوط به آن، مورد بررسی قرار گرفت.
🔸 متن کامل
@eduwhc I معاونت آموزش مرکز
#خبر_مرکز
#هفته_پژوهش
🔻 مدار مدیریت آینده نظام دینی در حوزه مسائل زنان، پژوهش است
🔹 مدیر حوزههای علمیه خواهران در جمع معاونان پژوهش: نظام تعلیم و تربیت حوزه باید پهلوان علمی بسازد.
🔹 اگر وارد میدان شویم و قدرت حل مساله نداشته باشیم امید و اطمینان خاطر به دین را به چالش میکشیم
🔹 شناخت زبانهای دانش در حد مطالعه و برداشت صحیح از متون اصلی دانش بسیار مهم است.
🔹 باید مجال نقادی و ارزیابی را برای طلبه فراهم کنیم.
🔹 نظام حوزه نظامی استادمحور است و اگر اساتید حوزه شخصیتی پژوهشی داشته باشند خود میتوانند حوزه را رشد و اعتلا دهند.
🔹 ارتباطدهی طلاب با پژوهشگران بزرگ و مراکز پژوهشی حرفهای فراهم شود.
متن کامل:
http://news.whc.ir/news/view/116129
#بهجت_پور
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#معاونت_پژوهش
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
#هرمزگان
#مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسول(س)_ جاسک
🔹بازدید حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل نیا مدیر محترم حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان از ساختمان خوابگاه مدرسه و بررسی مشکلات طلاب خوابگاهی مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسول(س)_ جاسک
🔹🔹🔹🔹🔹
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان
http://eitaa.com/hhormozqan
◾️مدرسه علمیه حضرت زینب(س) میناب به مناسبت ایام فاطمیه برگزار میکند:
◾️موضوع: بررسی معارف فاطمی از دیدگاه آیات و روایات
◾️سخنران: حجت الاسلام والمسلمین مجید جعفر پور
◾️زمان: ۲۸/ ۹/ ۱۴۰۰، ساعت: ۸ صبح
◾️مکان حضوری : مدرسه علمیه حضرت زینب(س) میناب
◾️مراسم برای کلیه مدارس استان هرمزگان به صورت مجازی برگزار می شود.
◾️لینک ورود:
https://ac.whc.ir/r485huf420nv
◾️شهادت مادرم افسانه نیست◾️
◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان
http://eitaa.com/hhormozqan
#هرمزگان
#بندرعباس #مدرسه_علمیه_الزهراء_س
🔸برگزاری نشست نقد و بررسی کتاب راهکارهای قرآنی و روایی درمان حرام خواری در مدرسه علمیه الزهراء(س) بندرعباس به مناسبت هفته پژوهش
🔸با حضور خانم زینب خسروی نیا؛ استاد حوزه علمیه خواهران و عضو شورای علمی پژوهشی مدرسه علمیه الزهراء(س) بندرعباس
🔸با همکاری مؤسسه آموزش عالی فاطمه معصومه (س) بندرعباس، مدرسه علمیه فاطمه ام البنین (س) حاجی آباد، مدرسه علمیه حضرت زینب (س) میناب و مدرسه علمیه کوثر بندر لنگه
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان
https://eitaa.com/hhormozgan
#هرمزگان
#کیش
#مدرسه_علمیه_الزهرا_ (س)کیش
🔹جلسه هم اندیشی برنامه های ایام فاطمیه با همکاری حوزه مقاومت بسیج فاطمة الزهرا(س)سپاه کیش و مدرسه علمیه الزهرا (س) خواهران کیش
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان
https://eitaa.com/hhormozg
#خبرکیش_مدرسه الزهرا -سلام الله علیها
🔻برگزاری نشست نقد کتاب " حجاب شرعی در عصر پیامبر اسلام (ص)" ترکاشوند
🔸کتاب " حجاب شرعی در عصر پیامبر اسلام (ص)" در زمینه مسئله حجاب قبل و بعد از ظهور اسلام نوشته شده است که بنا بر ادعای نویسنده یک پژوهش کامل تاریخی و روایی و قرآنی است.
🔸به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در هرمزگان حجت الاسلام و المسلمین سید محسن طباطبایی در نشست نقد کتاب " حجاب شرعی در عصر پیامبر اسلام (ص)" ترکاشوند که به صورت آنلاین با حضور طلاب مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) کیش برگزار شد ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری اظهار داشت: کتاب حجاب شرعی در عصر پیامبر اسلام (ص) که در سال ۱۳۹۳ توسط آقای امیرحسین ترکاشوند در بیش از ۱۰۰۰ صفحه نوشته شد هنوز مجوز چاپ نگرفته و در فضای مجازی منتشر شد که مورد نقد و اعتراض بسیاری از محققان و پژوهشگران قرار گرفت .
🔸استاد حوزه علمیه خواهران کیش در ادامه بیان کرد: مهمترین اشکال وارد بر این اثر آن است که نویسنده تلاش میکند تخیل و تصور شاد خود را بر تاریخ تحمیل کند و با یافتن نشانه ها و شواهدی از گوشه کنار تاریخ اثبات کند که همزمان با نزول قرآن و بعثت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) جامعه مکه و مدینه برهنه بودند و نهایتاً پارچههای دوخته نشده روی دوش واطراف خود می انداختند که آن هم خیلی وقت ها کنار می رفت
🔸استاد محسن طباطبایی اظهار داشت: :حکم حجاب نمی تواند اساساً در چنین جامعه ای ناظر به پوشاندن سر و گردن و ساعد و ساق پا باشد در برابر این نظریه دهها نمونه تاریخی و قرآنی و روایی و مستندات دینی و غیر دینی وجود دارد که بطلان تصورات نویسنده را ثابت میکند.
🔸 استاد حوزه در پایان جلسه نقد و بررسی گفت: محققان و پژوهشگران حوزه به دقت در جمع آوری مستندات ملزم هستند و در تنظیم طرح فکری خود در این عرصه بیشتر توجه داشته باشند.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان
https://eitaa.com/hhormozag