فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موضوع :
حقیقت نظام خانواده
جایگاه شخص و شخصیت در زن و مرد (بخش چهارم)
سخنران:
استاد سید محمدحسن آیت
خیلی از نزاع های همسری به خاطر تقاضای یکی از دو جنس در شخصیت دیگری است (بخاطر عدم وجود شخصیت مقابل در خانواده یا در صورت وجود، مسئولیتش بدرستی انجام نداده مثلا برادر نداشته یا برادرش مسئولیتش را به درستی انجام نداده) لذا تربیت در خانواده هایی که شلوغ است بطور طبیعی بهتر اتفاق می افتد.
🔻 موسسه وطن توحیدی حیات حسنی
آدرس وب سایت:
hhosna.ir
شبکه های اجتماعی :
ایتاء:
eitaa.com/hayat_hosna
تلگرام:
T.me/hhosna_ir
سروش:
sapp.ir/hayat_hosna
آپارات:
aparat.com/hayat_hosna
اینستاگرام:
instagram.com/hhosna.ir
ادمین:
Eitaa.com/HayatHosna
به نام خدا
در اعتراض به ورود سازمان دهی شده زنان به ورزشگاه ها و دخالت های صورت گرفته در نظام خانواده که منجر به بروز بحران های متعددی در جامعه شده است، نامه ای تحلیلی تنظیم شده که متن آن در ذیل می آید. دوستانی که موافق امضاء آن هستند نام، نام خانوادگی و عنوان خود را به ادمین ارسال فرمایند.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
بسم الله الرحمن الرحیم
نامه جمعی از اساتید و فضلای حوزه و دانشگاه
به مراجع معظم تقلید، اساتید حوزه و دانشگاه و مسئولان تقنینی، اجرایی، قضایی کشور
در خصوص تغییرات هویتی جامعه زنان و به هم ریختگی نظام خانواده در ایران
متاسفانه در روزهای اخیر شاهد حضور رسمی تعدادی از زنان به صورت سازمان یافته و هدفمند در ورزشگاه آزادی تهران بوده ایم. امری که حتی تصمیم به آن از سوی دولت قبل با واکنش به جا وشایسته جامعه از جمله مراجع محترم تقلید روبرو شد؛ اما اکنون در مقابل حمایت و بهره برداری علنی رئیس دولت از آن، با تعجب شاهد سکوت در این زمینه هستیم و نمی دانیم این سکوت امروز را در مقایسه با اعتراض دیروز چگونه توجیه کنیم؟ آیا ما عوض شده ایم یا شرع و یا اینکه سیاست هر دو را عوض کرده است؟
وقتی نیازهای اصلی جامعه از دل ارتباط با مردم شناخته نمی شود، و سیاست بازان بقای خود را بر تولید نیازهای کاذب و پاسخ پرهیاهو به آن می بینند، باید پرسید آیا پاسخگویی به حق تاهل و برخورداری از نعمت مادری میلیون ها دختر و زن این کشور مهمتر است یا تولید نیاز رفتن به ورزشگاه؟
با هزاران تاسف باید گفت سالهاست دستگاه های مختلف تصمیم ساز، تصمیم گیر و مجری کشور و همچنین نهادهای گوناگون فرهنگی و رسانه ای با دست اندازی در الگوهای الهی خانواده و اخلال در سیاست های مدیریتی دین در این حوزه با تغییرات اندیشه ای، گرایشی و هنجاری در جامعه، شرایط را به گونه ای رقم زده اند که بنا بر آمار رسمی کشور گرفتار آسیب های زیر هستیم:
- از میانگین هر سه ازدواج در کشور یک مورد طلاق رسمی
- فراگیری طلاق های عاطفی
- کاهش نرخ باروری کم سابقه در میان کشورهای جهان و مواجهه کشور با بحران های امنیتی، سیاسی و اقتصادی در آینده
- وجود یک میلیون و 300 هزار دختر ازدواج نکرده 30 تا 49 سال
- وجود 3 میلیون زن سرپرست خانواده
- وجود بیش از 700 هزار مطلقه،
وضعیت به گونه ای است که اگر همه مردان مجرد جامعه حتی زندانیان، معتادان و مهاجران تنها یک همسر برگزینند، باز هم بیش از سه میلیون زن و دختر در کشور بدون همسر خواهند ماند.
متاسفانه در حوزه آسیب های اجتماعی وضعیت غم انگیزتر است. بنا به اعلام نظر آسیب شناسان اجتماعی:
- حدود 60 درصد از دختران دانش آموز تا قبل از رسیدن به سن 18 سالگی با جنس مخالف ارتباط دارند که 20 درصد آن رابطه پیشرفته است،
- و بیش از 80 درصد پسران مدارس تهران نیازهای جنسی خود را از طریق ارتباط با جنس مخالف، موافق یا خود برطرف میکنند.
و همه این موارد حاکی از اختلال جدی در پاسخگویی به یکی از قوی ترین نیازهای انسانی و تشکیل خانواده است.
بزرگواران؛
در حالی که امیرالمومنین علی علیه السلام دردمندانه از در آوردن خلخال از پای یک دختر یهودی میفرمایند: اگر مسلمانی بمیرد قابل مذمت نیست و نقل شده است که خود ایشان نیز چند روزی را تب کردند! آیا میتوان این موارد را دید و شنید و ساکت بود؟ آیا اکنون به جهت تجمیع این نیازها و عدم ارضای آن که به انفجار جنسی و فساد پنهان و پیدا در کشور منجر شده و اطلاعات دقیق زنان مطلقه توسط معاونت زنان ریاست جمهوری به سازمان های بین المللی مانند صندوق جمعیت ملل متحد داده شده و دختران مسلمان توسط گروههای سازمان دهی شده درکشورهای پیرامون ما به فحشا برده میشوند، مردن شایسته نیست؟!آیا درست است در دولت اسلامی ناموس مسلمان را به ورزشگاه کشانده و در انظار نامحرمان و با همراهی مسئولان به نماینده سازمانهای جهانی یهود ساخته، نشان دهیم تا متقابلا برای هم کف بزنند و در مقابل این ذلت و در قالب نهاد ورزش به ما مجوزهایی بدهند که تاثیر مستقیم در فرهنگ و دین داری جامعه دارد؟!
آیا اکتفا کردن به صرف چند توصیه و رهنمود مخفی و یا علنی و نالیدن از بی توجهی مسئولان در برابر مراجعانی که به این وضع اعتراض دارند ادای تکلیف است؟! یا باید وظیفه را به نحوی که پاسخگوی الهی باشیم به نتیجه رسانید؟
در این سالها موارد متعددی از دست اندازی در سیاست های الهی خانواده رخ داده است که اکنون به اینجا رسیده ایم:
- طرح جاری مجلس در ممنوعیت ازدواج دختران زیر 18 سال که به 16 سال کاسته شد، ضمن تقبیح فرهنگی و منع رسمی پاسخ به این نیاز اجتماعی، اکثریت مطلق دختران را به بهانه درصد بسیار معدودی با عنوان کودک آزاری از حق ازدواج محروم کرده و عملا 60 درصد دختران را به ارتباط با
جنس مخالف واداشته و مسئولین را در گناه ایشان شریک کرده است. مگر نه آن است که انسان بالغ وقتی از جانب خدا مشرف به تکلیف میشود، با خوف وقوع در گناه، ازدواج برای او واجب میشود؟ آیا این سد راه ایشان در بندگی الهی نیست؟ و آیا تعیین مرز 18 سالگی برای تعریف کودکی نوعی تشریع بشری در برابر تشریع الهی نیست؟
- قوانین بشر ساخته در تشکیل انواع الگوهای خانواده از قبیل شروطی که ذیل عقد نامه ها تحمیل میشود و با شیطنت الگوی تعدد زوجات را با حق طلاق
همسر اول گره میزند، نتیجه آن میشود که جمعیت بیش از سه میلیون نفر از زنان و دختران را بی شوهر گذاشته و طلاق و فسادهایی را به جامعه تحمیل کرده است. آیا این همان پاس داشت از سنت انبیاء و اولیای الهی علیهم السلام است که در برابر حوادث کار و جنگ ها که بیشترین تلفات را از مردان میگیرد، زندگی زنان و جامعه مسلمین را در طول تاریخ بازسازی کرده و به ما رسانده است؟
- تشویق غیر متعادل جامعه زنان به اشتغال و تحصیل به گونه ای که بیش از 61 درصد دانشجویان دانشگاه از دختران هستند، تصمیم به ازدواج و مادری ایشان را برای چند سال به عقب انداخته، رضایت از زندگی را کاهش داده و نرخ باروری جامعه را به حدی رسانده که آینده پژوهان، در خصوص تحولات جمعیتی ایران اعلام خطر نموده اند!
- سالهاست نهادهای فرهنگی و رسانه ای ما از جمله صدا و سیما با تعریف و تبلیغ شاخصه های غیرحقیقی موفقیت زن، رفاه خانواده و نوع روابط محرم و نامحرم، حدود فرهنگ جامعه را تغییر داده، ارزش پرورش انسان به عنوان اشرف مخلوقات را توسط زنان تخریب کرده و با تصویرسازی ذهنی، تشکیل زندگی را منوط به تامین تجملات دست و پاگیر نموده اند.
ذکر مواردی که نظام خانواده را به هم ریخته فراتر از این اختصار است و لذا درخواست ما برای اتخاذ موضع صریح و موثر در مقطع کنونی تنها منحصر به جلوگیری از بدعت حضور زنان در ورزشگاهها نیست. بلکه از آنجایی که مجموعه این قوانین؛ بعضا با اطلاع و یا مجوز بزرگان و مسئولان کشور صادر گردیده است، لذا توبه اجتماعی ما از عبودیت و اجرای برنامه های غربی، منوط به اصلاح آن قوانین و جبران تبلیغات و خسارات گذشته است.
لذا درخواست اصلی ما از مراجع معظم تقلید این است که همانگونه که در برخی موارد سیاسی و اجتماعی با صراحت و جدیت وارد شدند، در این مورد نیز از مسئولان تقنینی، اجرایی، قضایی و نهادهای فرهنگ ساز کشور بخواهند :
- از طرح جاری مجلس در خصوص محدود کردن سن ازدواج دختران جلوگیری شود،
- زمینه ازدواج پسران و دختران این کشور با مشوق هایی مانند معافیت از خدمت سربازی – که به این شکل در بیشتر کشورهای جهان منسوخ شده – و یا اعطای زمین از منابع سرزمینی برای اشتغال تولید محور– که در زمره مشوق های جمعیتی کشورهای پیشرفته است – فراهم شود.
- در خصوص تحدید نسل اکنون در وضعیتی هستیم که در آینده معادلات سیاسی امنیتی ما را دستخوش بحران خواهد شد؛ لذا از نظر تبلیغات اعتقادی، اخلاقی و فقهی جبران گذشته
صورت گیرد و تصحیح عملکرد گذشته قوا به صورت جدی مورد مطالبه قرار گیرد.
- بحمدالله برخی از مراجع تقلید و بسیاری از مسئولین مختلف کشور و اساتید حوزه و دانشگاه از فرهنگ الهی چند همسری برخوردارند، لذا درخواست میشود از آن جایی که ازدواج بیش از 3 میلیون دختر و زن بی سرپرست در گرو اقدام هفت و نیم درصد مردان ایران است، موانع تشکیل الگوی تعدد زوجات در ذیل عقد نامه ها و قوانین و رویه های قضایی مورد اصلاح و جبران قرار گیرد؛ که تغافل بیشتر در این دهه طلایی، این بخش از جامعه را از نعمت فرزندآوری و حق تأهل محروم ساخته و ضمن ایجاد معضلات اخلاقی و اجتماعی ناشی از تجرد، خسارت های گوناگونی را برای گذراندن دوران پیری به جامعه تحمیل خواهد نمود.
مجموعه ی آنچه در حال رخ دادن بوده و ورود به ورزشگاه ها یکی از آن موارد است، منجر به ایجاد تغییرات هویتی و نسلی در جامعه زنان ایران شده و آرمانهای فکری، گرایش های اخلاقی و کنش های فردی و اجتماعی ایشان را در جهتی خلاف نیازهای تکوینی و وظایف شرعی جهت دهی و روند تشکیل و حفظ خانواده را بحرانی تر خواهد نمود و لذا سکوت در این زمینه ما را در معصیت های فردی و اجتماعی جامعه ایران شریک کرده و به تاریخ تشیع و تمدن اسلامی مدیون خواهد نمود.
جمعی از اساتید و فضلای حوزه و دانشگاه کشور
آیدی ادمین کانال موسسه حیات حسنی
برای اعلام موافقت با متن نامه تحلیلی فوق⬇️
@qariiibemad
لطفا در صورت موافقت با متن نامه، نام و نام خانوادگی و عنوان خود را اعلام نمایید
با تشکر
✅ گزارش مستند کیهان از یک دستورالعمل آمریکایی...
همهچیز به 44 سال پیش برمیگردد، روزی که هنری کیسینجر، وزیر امور خارجه و مشاور امنیت ملی ایالاتمتحده، #سند_NSSM200 را در کاخ سفید روی میز رئیسجمهور ریچارد نیکسون گذاشت و در جلسهای با حضور وزیر جنگ، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا و دبیر آژانس توسعه بینالمللی، به شرح گزارش محرمانه «بررسی امنیت ملی آمریکا»، با موضوع «پیامدهای رشد جمعیت در جهان برای امنیت ملی و منافع خارج از کشور ایالاتمتحده» پرداخت.
موضوع این سند درواقع «توسعه نیروی انسانی در کشورهای رقیب ایالاتمتحده» و «قدرتگرفتن این کشورها از طریق افزایش شمار جمعیت»، «افزایش بهرهبرداری از منابع خام» و نتیجتاً «رشد اقتصادی متناظر با آن» از سال 1974 تا 2000 میلادی بهعنوان مهمترین تهدید امنیت ملی و فرامرزی آمریکا بود. هنری کیسینجر و تیمش در این گزارش محرمانه به ابعاد مختلف رشد و توسعه کشورهای رقیب و تهدیدات آن برای ایالاتمتحده و همچنین راهبردهای مستقیم و غیرمستقیم مواجهه این کشور برای ممانعت از تداوم این رشد پرداختهاند.
این سند، سه راهبرد اساسی را برای بیشترین اثرگذاری و کمترین حساسیت و مقاومت پیشنهاد میدهد که هدف #کاهش_فرزندآوری را محقق کند:
1) #تنظیم_خانواده برای رهایی از فقر و کنترل جمعیت برای پیشرفت اقتصادی؛ بهمنظور جایگزینی این انگاره ذهنی برای دولتمردان که نیروی انسانی بیشتر به معنی نیروی بیکار بیشتر خواهد بود و برای پیشرفت لازم است از رشد نیروی انسانی کاست.
2) #اشتغال_خارج_از_منزل_زنان به منظور کاهش فرصت باروری با طرح شعارهایی نظیر ارتقای حقوق زنان، برابری جنسیتی و امکان حضور اجتماعی و پیشرفت زنان.
3) #افزایش_قانونی_حداقل_سن_ازدواج به منظور کاهش فرصت فرزندآوری زنان با طرح اهدافی مانند ایجاد فرصت تحصیل برای دختران و ایجاد شرایط لازم برای حضور زنان در بازار کار.
ثمره نهادینهشدن راهبردهای ایالاتمتحده در کشورهای هدف کاملا مشهود است. راهبرد نخست این اقدامات در #ایران، از دهه 70 شمسی با تصویب قانون کنترل جمعیت و تنظیم خانواده بطور کامل با حمایت نهادهای بینالمللی نظیر بانک جهانی به اجرا گذاشته شد که با تداوم آن کشور به نرخ باروری زیر حد جایگزینی جمعیت رسید. به موجب سیاستهای جمعیتی در این دهه، با همکاری نهادهایی نظیر بانک جهانی، صندوق جمعیت سازمان ملل متحد و سازمان بهداشت جهانی الگوی فرزندآوری زنان ایرانی از 6/5 فرزند به ازای هر زن به زیر 1/6 فرزند سقوط کرد که بخش مهمی از تامین مالی برنامههای آن، از قبیل هزینه واردات لوازم پیشگیری، داروهای ضد باروری، هزینه عملهای جراحی عقیمسازی و استخدام نیروی انسانی در روستاها بر عهده این نهادهای بینالمللی بود.
شواهد حاکی است دو راهبرد دیگر که به عنوان شاخصهای توسعه در #سند_2030 به کرات از آن نام برده شده به شکلی افراطگرایانه در سالهای اخیر مورد پیگیری افراد و نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی کشور واقع شده است که در جای خود، نیازمند تامل و نگاه ژرف است.
⚠️اگر عاقبت اجرای چنین طرحهای توصیه شده ای، همانی باشد که اکنون در قالب #سونامی_سالخوردگی_ایرانیان خود را نشان داده است، آیندگان هرگز دلباختگان سیاستهای رنگ و لعابدار نهادهای بینالمللی را نخواهند بخشید.
🔷اطلاعات بیشتر
👇👇👇
http://kayhan.ir/fa/mobile/news/148027/1438
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
امام حسن عسکری (علیه السلام) فرمودند : هر یک از شما چون در دینش پارسا و در سخنش راستگو و امانتدار و خوش اخلاق با مردم باشد، گفته مى شود: این یک شیعه است، و این کارهاست که مرا خوشحال می سازد.
امام حسن عسکری (علیه السلام) فرمود: شما را به تقواى الهى و پارسایى در دینتان و تلاش براى خدا و راستگویى و امانتدارى درباره کسى که شما را امین دانسته ـ نیکوکار باشد یا بدکار ـ و طول سجود و حُسنِ همسایگى سفارش می کنم. محمّد(صلى الله علیه وآله وسلم) براى همین آمده است.
در میان جماعت هاى آنان نماز بخوانید و بر سر جنازه آنها حاضر شوید و مریضانشان را عیادت کنید. و حقوقشان را ادا نمایید، زیرا هر یک از شما چون در دینش پارسا و در سخنش راستگو و امانتدار و خوش اخلاق با مردم باشد، گفته مى شود: این یک شیعه است، و این کارهاست که مرا خوشحال مى سازد.
تقواى الهى داشته باشید، مایه زینت باشید نه زشتى، تمام دوستى خود را به سوى ما بکشانید و همه زشتى را از ما بگردانید، زیرا هر خوبى که درباره ما گفته شود ما اهل آنیم و هر بدى درباره ما گفته شود ما از آن به دوریم.
در کتاب خدا براى ما حقّى و قرابتى از پیامبر خداست و خداوند ما را پاک شمرده، احدى جز ما مدّعى این مقام نیست، مگر آن که دروغ مى گوید. زیاد به یاد خدا باشید و زیاد یاد مرگ کنید و زیاد قرآن را تلاوت نمایید و زیاد بر پیغمبر(صلى الله علیه وآله و سلم) سلام و تحیّت بفرستید. زیرا صلوات بر پیامبر خدا (صلى الله علیه وآله و سلم) ده حسنه دارد. آنچه را به شما گفتم حفظ کنید و شما را به خدا مى سپارم، و سلام بر شما.
«أعيان الشّيعة،جلد 2، صفحه 41و بحارالأنوار جلد 75، صفحه 372»
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
فرض کنید دختر یک خانواده ی ثروتمندی هستید در تبریز.
با یک طلبه ساده، ازدواج میکنید و بخاطر ادامه تحصیل همین طلبه ی ساده راهی نجف میشوید.
گرما و غربت شهر نجف را در نظر بگیرید، خدا به شما فرزندی میدهد. بعد این فرزند می میرد! بعد دوباره فرزند میدهد، دوباره در همان بچگی می میرد! دوباره فرزند میدهد دوباره…!! 💔😔
این درحالی ست که فقر گریبان تان را گرفته. در حدی که یکی یکی، اسباب خانه را میفروشید. حتی رختخواب!
اگر دختر ثروتمندی باشید و این فقر و نداری، روال زندگی مشترکتان شود چه بر سر اعتقاد و حوصله و صبوری و اخلاقتان می آید؟؟؟
اگر قرار باشد چیز بزرگتری در ازای صبر بر فقر بگیرید چه؟؟؟
نقش و جایگاه همسر علامه طباطبایی همیشه مرا به فکر فرو میبرد.
علامه درباره ایشان گفته بودن:
” من نوشتن المیزان را مدیون ایشانم” !! یا “اگر صبر حیرت انگیز همسرم نبود من نمیتوانستم ادامه ی تحصیل بدم”
صبر حیرت انگیز.. نوشتن المیزان… علامه نه تعارف داشته و نه اغراق میکند.
علامه در جایی فرموده بودند “ایشان وقتی در قم رو به حضرت معصومه سلام میدادند من جواب خانوم را میشنیدم! و همچین هنگامی که زیارت عاشورا میخواندند من جواب سلام امام حسین(ع) را میشنیدم!”
بازهم گفته بودند:
"وقتی مشغول تحقیق و پژوهش بودم، با من سخن نمیگفت و سعی میکرد، شرایط آرامی برایم ایجاد کند، رشته افکارم گسسته نشود و هر ساعت در اطاق مرا باز میکرد و آرام چای را میگذاشت و میرفت. مرحوم علامه به همسر باوفایش عشق می ورزید و برایش احترام بسیاری قائل بود. پس از مرگش تا مدتها مرحوم علامه هر روز بر سر قبرش حاضر میشد و در فقدان او ناباورانه اشک میریخت و این مهر دوسویه همگان را به تعجب وا داشته بود..."
همیشه به جایگاه او حسرت میخورم!💞با خودم فکر میکنم وقتی که داشته خانه را جارو میزده، یا وقتی برای علامه چایی میریخته، میدانسته در آسمان ها انقدر معروف است؟
میدانسته در پرورش یک مرد بزرگ انقدر موثر است؟ کاش کتابی از زندگی نامه اش چاپ شده بود... کاش برای ما کلاس آموزشی میگذاشت، کلاس #اخلاق. #اخلاص
کلاس #مدیریت_زندگی در شرایط بحرانی. کلاس چگونه از همسر خود علامه طباطبایی بسازیم؟!!!
کلاس چگونه بدون قلم بدست گرفتن تفسیر المیزان بنویسیم؟
کلاس چگونه مهم باشیم اما مشهور نه!
کلاس چگونه توانستم در اهداف والای همسرم او را در بدترین شرایط یاری دهم؟
کلاس زن بودن، زن خاص و خالص بودن...زنی که میتواند عزیز دل باشد و عزیز دل بپروراند... کلاس عالِم بودن، بدون هیاهو، بدون تبلیغ، بدون ادعا، بدون منم منم!
آه...😰
همه ی این ها چند واحد میشود؟چقدر واحد پاس نکرده دارم!
چقدر بعضی ها در گوشه ی خلوت و گمنامیشان، سر از آسمان و ملکوت درآورده اند! ☁️
چقدر میشود انسان بود و انسان سازی کرد! چقدر میشود ساده اما متفاوت زندگی کرد!
کنج سجاده و کنج اتاقی، که تو در آن رخت و لباس علامه را رفو میکرده ای برایم آرزوست..
@tanakahootanasaloo
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
@hayat_hosna
#خودخواه_نباش
#چندهمسری
Chandhamsari_Ormavi:
سه برابری پیردختران نسبت به پیرپسران تنها یک راه دارد و آن هم #چندهمسری است٬ مگر به مبانی دوران جاهلیت معتقد باشید و پیردختران را زنده به گور کنید
استادی میگفت: آن زنانی که نمیگذارند شوهرانشان #چندهمسری را اجراء کنند٬ در گناهان مجرد ماندن آن پیردختر یا زن بیوه و مطلقه سهیم و شریکند...
چرا #خودخواهی؟
در حالی که با #چندهمسری عشق شوهرتان نسبت به شما که زن اول هستید نیز تقویت میشود و اگر نگذارید از راه عادی علنی قانونی این مطلب پیش برود لاجرم دوستی های نو به نو و پنهانی جایگزین خواهد شد...
⭕ با انتشار مطالب، ما را در ترویج حلال های الهی یاری کنید.
⭕ انتشار مطلب بدون درج آدرس کانال ها شرعا حرام است
👇👇👇👇
✅آی دی کانال در پیام رسان های #سروش #ایتا #گپ #تلگرام :
@Chandhamsari_Ormavi
✅ لینک کانال در پیام رسان ایرانی #سروش:
http://sapp.ir/Chandhamsari_Ormavi
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
@hayat_hosna
هدایت شده از حیاتطیبة (تبیینسبکزندگیاسلامی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😀 #فیلمطنز_تعددزوجات
😏 #مدیریتموفقمردان_تعددزوجات
😀 وقتی زن هاتون دعواشون میشه ، در #مدیریتزنان و مصالحه از چه #ابزاری باید استفاده کرد؟؟ وقتی که حتی با #شمشیر_جومونگ 😀 هم نتونی از هم جداشون کنی فقط یه ابزار می تونه معجزه کنه😏 اگه گفتین چیه ؟؟؟
🎥 فیلمو ببینین . #مدیریتبحران رو حال کنین.
💖 #فقطباذکرمنبعکانال_کپیشود
╭─┅═ঈ°°°°°🍀💖🍀°°°°°°ঈ═┅─╮
🌺 @zanane_mahdavi 🌺
╰─┅═ঈ°°°°°🍀💖🍀°°°°°°ঈ═┅─╯
هدایت شده از عمّارِ ایران
4_5807404939403593304.m4a
33.85M
😛داستانِ مرخصیِ تازه عروس😝
همسر يکي از فرماندههانِ پاسگاه،که به تازگي ازدواج کرده و چندين ماه از زندگيشان،دور از شهر و بستگان،در منطقهی خدمتِ همسرش ميگذشت،
بدجوري دلتنگِ خانوادهی پدرياش شده بود..
او چندين بار از شوهرش درخواست ميکند که براي ديدنِ پدر و مادرش،
به شهرشان، به اتفاقِ هم،يا به تنهايي مسافرت کند ولي شوهرش هربار، به بهانهای از زير بارِ موضوع شانه خالی ميکرد..
زن که در اين مدت،با چگونگی برخوردِ مامورانِ زير دستِ شوهرش و مکاتبهی آنها برایِ گرفتنِ مرخصي و سایر امورِ اداری،کم و بيش آشنا شده بود،به فکر ميافتد که حالا که همسرش به خواستهی وي اهميت نميدهد،او هم بهصورتِ مکتوبو همانندِ سایرِماموران برای رفتن و ديدار با خانوادهاش،درخواست مرخصي بکند.
پس
دست به کار شده و
در کاغذي،
درخواستِ کتبيای، به اين شرح،
خطاب به همسرش مينويسد:
از :سمیرا
به :جناب آقای حسن . . . فرماندهمحترم پاسگاه . . .
موضوع : درخواستِ مرخصی
احتراما به استحضار می رساند که
اينجانب سمیرا
همسرِ حضرتعالي،
که مدت چندين ماه است،
پس از ازدواج با شما،
دور از خانواده و بستگانِ خود هستم،
حال که شما بهدليلِ مشغلهی بيش از حد،
فرصتِ سفر و ديدار با بستگان را نداريد،
بدينوسيله از شما تقاضا دارم که با مرخصيِ اينجانب،به مدتِ 15 روز برای مسافرت و ديدنِ پدر و مادر واقوام، موافقت فرمایيد....
با احترام همسر دلبند شما سمیرا
و نامه را در پوشهی مکاتباتِ همسرش ميگذارد...
چند وقت بعد جوابِ نامه، به اين مضمون،به دستاش رسید:
سرکار خانم سمیرا همسر عزیز من عطف به درخواستِ مرخصيِ سرکارِ عالي،جهت سفر، برايِ ديدار با اقوام بدینوسیله اعلام میداردبا درخواستِ شمابه شرطِ تعیينِ جانشين،موافقت ميشود....
فرماندهی پاسگاه . . .😜 😂😂
@tanakahootanasaloo
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
@hayat_hosna
هدایت شده از هم عاشقی یا همان تعدد زوجات
همسر شهید حججی با این اقدام، جهادی دیگر را در ادامه جهاد شهید محسن حججی انجام دادند
ما این پیوند را به ایشان تبریک عرض کرده و شادمانی خود را ازین پیوند اعلام میداریم
@tanakahootanasaloo
بسم الله
نکاتی در تخصص #خانواده
(بخشی از محتوای یکی از جلساتی که با اساتید حوزه خانواده داشتیم)
🔸
💎سخنان حجت الاسلام والمسلمین دکتر نقی پورفر (شاگرد تفسیری علامه جوادی، و فعال در امور خانواده) :
🔸در امریکا فوق تخصص خانواده داریم. یک خانم مسیحی است در آمریکا با این تخصص، دکتر لورا شلاسینگر که در آمریکا کتابهایی دارد، قدرت زن، آیین شوهرداری، و ... . که خودش سه تا بچه دارد، و پرچمدار تحکیم خانواده شده در آن فضای فمینیستی غرب.
✨خرید اینترنتی ترجمه کتاب « آیین شوهرداری » اثر لورا سی. شلسینگر
🌐 https://www.digikala.com/product/dkp-408904
🌐 https://shahreketabonline.com/products/6/7505
✨خرید اینترنتی ترجمه کتاب «قدرت زن (زندگی خود و همسرتان را دگرگون کنید)» اثر لورا سی.شلسینگر
🌐 https://shahreketabonline.com/products/6/177948
🔻ایشان روی گزاره هایی فریاد میزند که تفسیر قوانین قرآن است، مثل جایگاه مرد بعنوان قوام بودن خانواده به وی. اصلاً کأن «الرجال قوامون علی النسا» را ایشان معنا کرده! میگوید که اصلا ما آیین زن داری نداریم (مشکل در این است که زنان آیین شوهرداری ندارند)، مشکل در زنان است که نیاز های روتین مردها را تامین نمیکنند تا مشکلات پیچیده زنانشان را تامین کنند. ایشان میگوید فقط آیین شوهرداری باید ترویج شود که زنان اصلاح شود. «للرجال علیهن درجة» را ایشان چنان زیبا معنا کرده، که مردها رگ فرماندهی و مدیریت دارند که با زن فرق میکند، و به زن میگوید که حرمت فرماندهی مرد را نگه دار، و به قدرت ریاست و فرماندهی او خدشه وارد نساز.
🔻ایشان میگوید که ای زن، شوهر توست که پشتیبان و بادیگارد و تامین کننده ی توست، که بر تمام اعضای خانواده تو اولویت دارد. دم او را ببین، خصوصا در نیازهای جنسی او. چرا بر او وقتی وارد خانه میشود غر میزنی، درحالی که اگر پدرومادر و فرزند و برادر و خواهرت وارد خانه شوند، با وجود خستگی ات ، خدمت به آنها میکنی و غر نمیزنی، در حالی که مرد بر همه ی آنها اولویت داشت، ولی برعکس همه ی غرهای تو هم پیش همان پشتیبان اصلیت هست.
🔸خانمی دیگر بنام مارابل مورگان است که میگوید، یک فرمول سری را کشف کرده ام، که پایه تمام اصلاحات در خانواده است، این که اطاعت مطلق زنان از مردان ( در برابر فرماندهی مردها)، مساوی است با مطیع شدن قلب مردها در برابر زنان.
✨خرید اینترنتی ترجمه کتاب «زن کامل»، اثر مارابل مورگان
🌐 https://shahreketabonline.com/products/6/28842
🔸 (ادامه سخنان دکتر نقی پور فر)
🔻جامعه ای که حفظ ناموس نکرده انتظار خوش عاقبتی نداشته باشد، نه در دنیا و نه در آخرت. حداقل نصف دین مردم با تشکیل خانواده حفظ میشود. و حتی بالاتر ثلثی دینه (دو سوم دینش) در خانواده ی دینی حفظ میشود. حوزه علمیه و دانشگاهها و مراکز آموزش و پرورش و مراکز فرهنگی اگر بفهمند باید حداقل نصف بودجه اش را برای تامین ازدواج و تشکیل خانواده دینی بگذارد.
🔻اسلام جامعه سالم را مساوی با خانواده سالم میداند. یعنی انسان خارج از خانواده سالم را در فرآیند سازمانی خود راه نمیدهد. «انسانِ بدون خانواده» را اسلام برای اخذ مسئولیت های بزرگ اجتماعی قبول ندارد. آسیب ولدالزنا یعنی انسانی که خارج از خانواده سالم بدست آمده، و حق ورود به مدیریت های کلان نظام اسلامی ندارد، و با عاملین زنا و فروپاشی خانواده هم بشدت برخورد بازدارنده میکند.
🔻خانواده ارزش قبل از دین است. کفر مانع ارزش داشتن خانواده اش نیست، و بچه ی متولد در خانواده ی کافر طهارت مولد دارد، چون در خانواده بوده، و ولد الزنا نبوده، لذا اگر مسلمان شود براحتی میتواند در مدیریت های اسلامی قرار بگیرد. درحالی که ولدالزنا در بین دو مسلمان فاسق، حق مدیریت ندارد.
🔻اولین تجلی دین در خانواده است، که حتی کفر پدر و مادر که اساس خانواده هستند، مانع احسان به آنها نیست. احترام اسلام به تمام خانواده های موجود در جهان، علامت اولویت خانواده است. «وَ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ لا تُشْرِكُوا بِهِ شَيْئاً وَ بِالْوالِدَيْنِ إِحْساناً» . این ها گزاره های بنیادین است که وقتی در جامعه ای فحشا و قصد تخریب خانواده باشد، آن جامعه ارزش های بنیادینش را از دست داده است. وقتی دختران و پسران جامعه در کنار مسجد دچار فحشا باشند، این نشان میدهد که مسجد کارکردش را ازدست داده است.
🔻پس حفظ ناموس که پایه خانواده است، مساله اساسی است. تشکیل خانواده، تحکیم خانواده، و حفظ خانواده از گسست، باید محور سلامت جامعه قرار بگیرند.
🔸
🔻الان برای هر زندانی ، هر ماه دو میلیون تا سه میلیون هزینه میکنند، آیا این خنده دار نیست، که همین را به وی بدهند برای تحکیم خانواده و حفظ خانواده اش از آسیب های اقتصادی که مرد بخاطر آن مشکلات مالی زندانی شده.
🔻خانواده شکل میگیرد، اما رابطه زن و مرد درش هنوز مشخص نشده، و مثل گمراهان داریم با خانواده برخورد میکنیم. جامعه سالم =
خانواده سالم = خانم سالم در خانواده. اینکه شوهرداری برای زن جهاد وی تلقی شده، که نقش اصلی او در خانواده تعریف شده، در نقش همسری و مادری.
🔻ارزش اولیه سرمایه سازمان را منابع انسانی تشکیل میدهد، یک عضو سازمانی مطلوب در اجتماع، باید دو خصوصیت برجسته داشته باشد، یک هویت حرفه ای، و یک هویت انسانی در ارزشهای دینی و اخلاقی و الهی . آن هویت انسانی در شخصیتی است که فرد در خانواده یافته، در خانواده هم تمام هویتش را از #مادر یافته، فلذا 👌بالاترین شغل عالم مادری است. حضرت امام برای همین فرموده که از دامن زن، مرد به معراج میرود. فلذا نقش اصلی با مادر است.
🔻بنده این👆ها را در مقاله «نظام تعلیم و تربیت در اسلام» گفته ام (لینک دانلود مقاله: yon.ir/naqipur ).
🔻آقای ویلیام گاردنر ارزش خانواده را در کتاب «جنگ علیه خانواده» در نظام غربی معرفی کرده است. میگوید ارزشهای اخلاقی ثابت عام را در انسانها کجا باید تامین کنیم. کدام نهاد خصوصی یا دولتی تاثیر در آن دارد، درحالی که مادر نقش اول را در ساختن این ارزشهای اخلاقی دارد.
🔻در سوره اعراف داریم که مرد «لیسکن (الرجل) الیها» یعنی زن است که شوهرش را تسکین و تامین میکند که بتواند در جامعه نقش آفرین باشد. غرض اینجاست که این قیمت خانواده است، و قیمت زن در نقش مادری و همسری اش در خانواده. پس زن متاهل و مادر باید در اجتماع ارزش باشد. زن در اسلام با ازدواج شاغل میشود، به شغل مادری و همسری، و زن با ازدواج ثروتمند میشود، که مرد تامین معیشت و مسکن و پوشش او را میکند.
🔸
🔻من در طی نامه ای به حضرت آقا عرض کردم، در سمینار راهبردی زن و خانواده. که 14 صفحه نامه ام را تبدیل کردم به مقاله «جایگاه خانواده در سیاست گذاری نظام»، که خود دفتر رهبری چاپ کرد. اینکه اشتغال اجتماعی باید بر اساس این معادله شکل بگیرد که تا مرد بیکار هست، چرا به زنان شغل داده میشود.
🔻مدیرعامل یک بانک دولتی به من میگفت که سمیناری گرفتیم که به این نتیجه رسیدیم به سه دلیل استخدام زنان را در اولویت در برابر مردان قرار دهیم. چون زنها توقع حقوق کمتری دارند، و بیشتر حرف مدیر را گوش میکنند و کمتر هم دزدی میکنند. اما من به او تشر زدم، که تو دختر بیکارت شوهر می یابد، اما دختر شاغلت را به مرد بیکار میدهی؟! گفت نه! گفتم خب وقتی آن مرد را از حق شغلی اش محروم کردی و فرصت شغلی را به زن ها دادی، مگر او هم ساکت مینشیند که این ظلم را ببیند، خب تجاوز را در او تحریک میکنی، که هم سراغ آسیب مالی و سرقت اموال آن زن برود، و هم تحریک به آسیب جنسی و تعرض به عرض و ناموس آن زن. مسبب همه ی آنها هم شما بودی. شما حق نداری بعنوان یک نهاد دولتی چنین اقدامی بکنی.
🔻به زنها بگوییم که شما با ازدواج درآمدی با عنوان «حقوق مادری و همسری» پیدا میکنید، که بر مرد و حکومت است که به آنها بدهد. این ننگ نظام اسلامی است که مادری با بچه ی کوچکش ساعت 6 صبح سر خیابان منتظر سرویس اداره باشد!! چرا تامین حق مادری و همسریش را بعنوان شغل اصلیش نکرده ایم. تازه در آن اداره ی مردانه هم جای مردی را گرفته که میتوانسته تامین کننده معیشت خانواده اش باشد. الان نامتعادل شده است. تا مرد بیکار داریم حق نداریم به زنان شغل بدهیم. چون تامین کننده اقتصادی خانواده «مرد» است.
🔻خانمها باید حوزه های اختصاصی خودشان را در شغل پر کنند، آموزش و پرورش، بهداشت و درمان زنانه، و مشاور زنانه. از نظر اسلام قطعی است که عرصه ی خاص زنان در جامعه را باید زنان عهده دار شود.
🔸
🔻حداقل سلامت روابط اداری و اجتماعی در مردان، با تأهل تامین میشود. یعنی جامعه ی شاغل ما باید حتما متأهل باشند. اگر تاهل شرط سلامت در روابط اداری اجتماعی است، خب باید یک نهضت ازدواج شکل بگیرد، که قرآن فرموده «و انکحوا الایامی» . وقتی بحث ازدواج برای همه را مطرح کردیم، آنوقت برای رده ای از آنها ، که حتی اگر 6 میلیون دختر و 6 میلیون پسر مجردمان ازدواج کنند، اقلا 4 میلیون دختر مجرد و زن مطلقه و بیوه میماند که راه حلی جز تعدد زوجات ندارند چون برای اصل ازدواج، هرکسی سهمیه ازدواج دارد و باید به ازدواج برسد.
🔻در بحث تعدد یک چیزی که باید بولد شود، سرپرستی خانواده شهدا است. من در بنیاد شهید اولویت تعدد زوجات را برای همسران شهدا مطرح کردم. آقای رحیمیان آمد گفت به تایید حرفهای شما، ما در گزارشی سرّی به این نتیجه رسیدم که وقتی از سال 75 تا 80 اقدام به ترویج تعددزوجات کردیم، کلی از مشکلات خانواده شهدا حل شد. در حالی که آن زنانی که در این فاصله معطل ماندند و ازدواج با راه حل تعددزوجات نداشتند، مشکلاتشان کم نشده که بیشتر هم شد.
🔻به زنان متاهل میگفتم که تبلیغات سوء علیه تعدد نکنید، ثانیا هرکدام که شوهرتان ظرفیت داشت اقدام کنید. جنایت است اگر از تعدد بد بگویید. حداقل اگر نمیتوانید عامل باشید، از آن صحبت خوب و تشویقی و ترویجی کنید.
🔻اگر تامین نیازهای زنان محروم
مانده را نکنیم، رقابت بین زنان ایجاد شده که زن متاهل شوهرش را سمت خودش بکشد و زن مجرد هم آن مرد را برای خودش برباید، اینطور رقابت باخت باخت ایجاد شده، که همه طرفین ضرر میکنند. در حالی که با پذیرش مسئولانه به زنان معطل مانده راهکار حلی برای پاسخ به نیازش بدهیم.
🔻زن بیوهی همسر شهید، 5 راه دارد، که 4 تا حلال و یکی حرام است. از این 5 گزینه کدامش تکریم او و عملاً تأمین کنندهی نیاز اوست:
1. یا باید راهبه شود و تارک دنیا،
2. یا باید مردان مجرد بکر بیایند سراغ این زن بچه دار که عملا محقق نمیشود،
3. یا باید متعه مردان متعدد شود، که این آیا شرف است که بچه ی شهید هر چند وقت یکبار یک مرد جدید را بالای سر مادرش ببیند.
4. یا باید متعدد زوجات و زن دائم مرد متاهلی بشود.
5. یا راه آخر حرام که فحشا است (نعوذ بالله).
🔻ما باید بینش را به جامعه بدهیم تا اینطور نشود که فرهنگ جامعه جوری تعدد را پس بزند، که وقتی بزرگان ما هم اگر تعددزوجات داشته باشند جرأت مطرح کردنش را نداشته باشند.
🔻به دلایل قرآنی در مورد حاکم اسلامی، به سنتی که خداوند متعال بر حضرت داوود (علیه السلام) و حضرت رسول اکرم محمد مصطفی (صل الله علیه و آله) واجب کردند که سنت تعدد زوجات را عملاً در جامعه انجام دهند تا رواج آن از مبدأ حاکمیت آغاز شود، لذا اوجب در میان تمام علما و دانشگاهیان و مبلغین و مسئولین، بر اشخاص تأثیرگذار و توانمند واجب است که عامل به تعدد زوجات شوند و این سنت متروک را احیاء نمایند.
[یکی از حضار جلسه: پس بر خودتان هم لازم است دیگر، که علاوه بر سخن، اقدام هم بفرمایید (با لحن شوخی و خنده حضار) ]
[پایان جلسه]
🔻 موسسه وطن توحیدی حیات حسنی
آدرس وب سایت:
hhosna.ir
شبکه های اجتماعی :
ایتاء:
eitaa.com/hayat_hosna
تلگرام:
T.me/hhosna_ir
سروش:
sapp.ir/hayat_hosna
آپارات:
aparat.com/hayat_hosna
اینستاگرام:
instagram.com/hhosna.ir
ادمین:
Eitaa.com/HayatHosna
هدایت شده از مؤسسه خانواده حیات حُسنیٰ
به نام خدا
"اولین کارگاه آموزشی مهارت های ارتباطی در خانواده های چند همسری "
ویژه برادران متقاضی عمل به فرهنگ تعدد زوجات،
زمان: پنجشنبه 11 بهمن ماه 97
ساعت 14.30 لغایت 17.30
مکان : دفتر موسسه
محورهای کارگاه :
1_ضرورتها و لوازم احیای فرهنگ تعدد زوجات
2_ احکام مبتلا به خانواده های چند همسری
3_مهارت های ارتباطی در روابط اضلاع خانواده
⬅ با حضور مشاوران و اساتید صاحب تجربه
⬅ دوستان متقاضی لطفا جهت هماهنگی و ثبت نام در خصوصی @Abozarazari پیام دهند.
به نام خدا
بحمدالله کارگاه آموزشی مهارت های ارتباطی خانواده های چند همسری ۵شنبه از ساعت 2.30 تا نماز مغرب و با حضور تعداد 20 نفر از برادران عزیز و با ارائه اساتید محترم حجج اسلام اسلامیه، ذاکری موسوی و آیت در موضوع ضرورت ها و لوازم، احکام و مهارت ها برگزار گردید.