هدایت شده از 🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْن
وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْن
وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْن
وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْن
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هدایت شده از 🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
💚 السَّلامُ عَلَیْکَ یا بَقِیَّهَ اللَّهِ فی اَرْضِهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا وَعْدَ اللَّهِ الَّذی ضَمِنَهُ
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
💠 امام حسین علیه السلام:
اَلصِّدْقُ عِزٌّ، وَالْكِذْبُ عَجْزٌ، وَالسِّرُّ اَمانَةٌ، وَالْجِوارُ قَرابَةٌ، وَالْمَعُونَةُ صَداقَةٌ، وَالْعَمَلُ تَجْرِبَةٌ.
راستگويى بزرگوارى است و دروغگويى ناتوانى، رازدارى امانت است، و همسايگى خويشاوندى و كمك كردن صداقت است و كار، تجربه.
تاريخ يعقوبى، ج 2، ص 246.
📆 امروز سه شنبه
۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۷ محرم ۱۴۴۶
۲۳ جولای ۲۰۲۴
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه صد و نه قرآن کریم
سوره مبارکه المائدة
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
Quran-page-109.mp3
2.36M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 صفحه صد و نه قرآن کریم، سوره مبارکه المائدة
با صدای آقای شهریار پرهیزگار بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🎤 در گفتوگوی تفصیلی KHAMENEI.IR با رئیس سازمان انرژی اتمی مطرح شد:
👈 حضور انحصارشکنانه کالا و خدمات هستهای ایران در بازارهای جهانی
🎤 رسانه KHAMENEI.IR در گفتوگو با مهندس محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، به بررسی توانمندیها و ظرفیتهای علمی و صنعتی جمهوری اسلامی ایران در بخش صنعت هستهای پرداخته است که به مناسبت سالروز شهادت دانشمند هستهای، شهید داریوش رضایینژاد متن آن را منتشر میکند.
مهندس اسلامی:
🔹 صنعت هستهای یک صنعت راهبردی است. ابعاد امنیت ملی دارد و بخشی از حوزهی اقتدارآفرینی جمهوری اسلامی ایران است. این جوری نیست که اولویتهایش با تغییر دولتها بتواند جا به جا بشود.
🔹 در ۲۵ سال گذشته، صهیونیستها و سرویسهای جاسوسی، یعنی کل این نظام استکباری، یکپارچه تلاش کردند که جمهوری اسلامی ایران به هستهای مجهز نشود. از ۲۵ سال پیش خرابکاری صنعتی کردند. شما از یک کشور اروپایی یک قطعهی استاندارد باکیفیت خریداری کردید. اینها آمدند در مسیر ربایش انجام دادند و بردند. خرابکاری بسیار ظریف میکرونی انجام دادند که وقتی که به دست شما میرسد کار نکند. در مواد خرابکاری کردند، در مصالح مواد خام خرابکاری کردند، در قطعات خرابکاری کردند.
🔹 قانون اقدام راهبردی، بهترین فرصت را برای کشور ایفا کرد تا بتواند در مقابل زیاده خواهی دشمنان، قدرتمندانه عمل و کشور و سازمان انرژی اتمی را مستحکم کند تا بتواند با این زیاده خواهی مقابله بکند.
🎤 #تحلیل_و_تبیین
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/57114
✨نقدی بر مکانیسم کابینهسازی دکتر ظریف
در ابتدای کار دولت سیزدهم در جلسهای ناظر به تعیین اعضای کابینه، به عزیزان دست اندرکار پیشنهادی دادم که مقبول نیفتاد. این ایام، تکرار آن نکته خطاب به دکتر ظریف خالی از لطف نیست: «شاخص و ملاک چینش مسئولیت دستگاهها، ماموریتی باشد که برای دستگاهها در نظر دارید». در میانه کار دولت نیز وقتی شهید رئیسی اجرای یک سیاست را در حوزه کاری یک دستگاه پذیرفتند، برادر عزیزی برای مسئولیت دستگاه مربوطه نامزد بود که خطاب به شهید عرض کردم ایشان نه قائل به این سیاست است و نه قادر به اجرای آن. اما نهایتا همان برادر منصوب شد و دیدیم که نه قائل بود و نه قادر...
امروز نیز که آقای دکتر ظریف بحث چینش اعضای کابینه را دنبال میکنند، همه رقم شاخصی از جنیست تا قومیت و مذهب برای انتخاب وزیران مطرح است جز ماموریت و اعتقاد و توان افراد برای اجرای آن. کابینه، محل تقسیم غنایم نیست که بخواهیم برای گروههای گوناگون، سهم قائل شویم و چه در کارگروهها و چه در امتیازبندیها، این نگاه را حاکم کنیم. باید ببینیم در هر دستگاه، انجام کدام ماموریت اولویت دارد و چه کسی قائل و قادر به این امر است. دیدگاهها و سوابقش را بررسی کنیم و امتیاز دهیم.
شاید گفته شود که آقای دکتر پزشکیان اعلام کردهاند برنامهای ندارند که بخواهند بر اساس این برنامه، ماموریتها را احصاء کنند. این اشکال وارد نیست. چون مکرر در اظهارات آقای پزشکیان، بر اجرای سیاستهای برنامه پنجساله هفتم تصریح شده و به نظرم اولین منزل التزام به وعده انتخاباتی ایشان، همین چینش اعضا کابینه بر اساس ماموریتهای معین شده در برنامه هفتم است.
برای نمونه، در بند6 سیاستهای کلی برنامه هفتم آمده است: «تأمین امنیت غذایی و تولید حداقل ۹۰ درصد کالاهای اساسی و اقلام غذایی در داخل، همراه با حفظ و ارتقاء ذخایر ژنتیکی و منابع آبی و افزایش سطح سلامت و ایمنی مواد غذایی». اگر آقای پزشکیان بخواهد این سیاست را اجرایی کند، شخصی را باید برای وزارت جهاد کشاورزی برگزیند که اولا قائل به خودکفایی در کشاورزی باشد (مانند آقای عیسی کلانتری نباشد که میگفت خودکفایی مزخرف است)، ثانیا هم خودش و هم تیمش، قادر به اجرای برنامه پیش بینی شده برای تحقق این هدف باشد. اخیرا شنیدم آقای پزشکیان از شرکت دانش بنیانی که به فناوری SSTI در زمینه آبیاری دست پیدا کرده، بازدید کردهاند. این فناوری که در بیانات 10 بهمن 1401 رهبر حکیم انقلاب اسلامی با تولیدکندگان نیز مورد اشاره و مطالبه قرار گرفت، مصرف آب را تا ۷۵ درصد کاهش داده و محصول را تا 50 درصد افزایش میدهد؛ یعنی میتواند کشور را برای همیشه از بحران آب و غذا نجات دهد. این طرح در دولت شهید رئیسی، در بخشهایی از کشور به صورت آزمایشی اجرا شد و نتایج آن شگفت انگیز بوده است(از جمله در 100 هکتار نیشکر خوزستان که پیشنهاد می کنم آقای پزشکیان در این ایام از پروژه مذکور بازدید کنند). در ماده 33 قانون برنامه هفتم نیز اجرای این طرح در اراضی بالای 10 هکتار کشور تکلیف شده است. لذا، هم یک راه حل کارشناسیشده که آقای پزشکیان رویش تاکید داشتند برای حل مسئله وجود دارد، هم تکلیف برنامه هفتم و سیاستهای رهبری است که آقای پزشکیان بارها آن را برنامه خود اعلام کردند. بر این اساس، این پروژه ماموریت اصلی وزارت جهاد در دولت چهاردهم است و وزیر جهاد، بر مبنای اعتقاد به این پروژه و توانمندی در اجرای این پروژه انتخاب شود. اینکه زن باشد یا مذهبش چه باشد و... تفاوتی نمی کند!
برای سایر دستگاه ها نیز رویکرد انتخاب مسئول باید همین باشد. سیاستها و قانون برنامه هفتم را ملاک قرار دهید. ایدههای کارشناسی شده برای تحقق اهداف برنامه را برگزینید و سپس دنبال فرد و تیمی بگردید که قائل و قادر به اجرای این ایدهها باشند. در این صورت هم به وعده خود به مردم پایبند بودهاید، هم ان شاءالله موفق خواهید شد.
#سید_یاسر_جبرائیلی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi