💢منابع عراقی از حمله موشکی به پایگاه آمریکایی «عین الاسد» در استان الانبار عراق خبر دادند.
🔹در پی این حمله، توپخانه نظامیان آمریکا چندین خانه شهروندان عراقی در منطقه «هیت» (در نزدیکی عین الاسد) را مورد هدف قرار دادند و جنگندههای آمریکایی بر فراز عین الاسد به پرواز در آمدند.
🔹گروهی که خود را «ثأر المهندس» (خونخواه المهندس) نامیدند این حمله را به عهده گرفتند.
🔹سخنگوی نظامیان آمریکا تایید کرد عین الاسد با ۱۴ موشک مورد هدف قرار گرفته است.
🔹سخنگوی نیروهای تروریست آمریکا اعلام کرد در پی این حمله راکتی به پایگاه عین الاسد ۳ تن از نظامیان تروریست این کشور زخمی شدند. با این حال، منابع نزدیک به مقاومت عراق، آمار تلفات دشمن را بیشتر اعلام کردهاند.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
🔺در نشست روز گذشته ی شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی قطعنامه ۲۲۳۱ این شورا در تأیید برجام، طر
🔺نماینده دائم ایران در آژانس: بزودی اولین صفحه سوخت سیلیساید در ایران ساخته میشود!
➕ هرچند دیر اما قابل تقدیر؛ یکی از بهترین راهها برای انتقال پیام به طرف غربی مبنی بر پایان دوران انفعال و به اصطلاح برخی صبر استراتژیک!، رونمایی از دستاوردهای علمی خاص و پیشرفته است تا طرف غربی بفهمد که گذر زمان صرفا به ضرر او خواهد بود و راهی جز لغو تمام تحریم ها ندارد!
#بیش_باد
✍️ مهدی قاسم زاده
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔺کدوم بیانصافی میگفت شورای شهر تهران این دَم آخری کار رو رها کرده؟
امروز در اقدامی مهم یک خیابون رو به نام علی دایی نامگذاری کردن!
خجالت بکشید...
💬رضا حاتمی وفا
➕کندروی انتهای باکری که با بریدگی کنار پل، وارد اتوبان کرج میشه؛ یعنی محدودهای که به واسطه کاربری حمل و نقلیش اساسا هیچ زمانی توسط هیچ رانندهای، مخاطب قرار نمیگیره توی آدرس دادن....
بیشتر شبیه به مسخره کردن #علیدایی میمونه انتخاب این محدوده !
💬زمان آبادی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
پیدا و پنهان ماجرای قطع برق -۱
🔹قطع شدن برق همزمان با گرمای بی سابقه هوا، برای مردم کلافه کننده و برای اهالی کسب و کار، آزار دهنده است. طبیعتا همه حساس می شویم که چرا این مضیقه پیش آمده و دنبال مقصر می گردیم. بعضی دنبال راه حل می گردند و برخی دیگر، کلافگی و ناراحتی را بروز می دهند.
♦️میزان مصرف، میزان تولید و شبکه توزیع، سه متغیری است که می تواند در پدید آمدن این چالش موثر باشد. شدت بی سابقه گرما، بالغ بر 10 هزار مگاوات، بر مصرف برق افزوده و همین موجب فشار بر شبکه توزیع (از مدار خارج شدن برخی نیروگاه ها) می شود.
🔹متاسفانه در زمینه توسعه نیروگاه ها، دولت آقای روحانی پایین ترین سهم را در مقایسه با دولت های قبلی داشته و به تعهدات خود طبق برنامه ششم توسعه عمل نکرده است. این در حالی است که اگر به سیاست های کلی "اقتصاد مقاومتی (ابلاغ شده در سال 92) اهتمام می شد، اکنون باید به شکل پایدار، مازاد تولید برق داشتیم و از صادرات آن درآمد ارزی کسب می کردیم.
♦️این هدفگذاری به چند دلیل عملیاتی شد. مدیر عامل بورس انرژی می گوید: "۶۰ درصد تولید برق توسط بخش خصوصی صورت میگیرد و چون قیمت برق زیاد نشده، بخش خصوصی رغبت به تأسیس نیروگاه ندارد. وزارت نیرو کمی دیر توجه نشان داد و حجم معاملات برق در بورس انرژی بسیار پایین است".
🔹عارضه دوم، تعهد دولت در "توافق پاریس"، بدون اطلاع یا تصویب این تعهد خارجی در مجلس است. طبق توافق، دولت متعهد به کاهش مصرف سوخت فسیلی و گاز های گلخانه ای شد، بی آن که جایگزینی برای تامین انرژی پایدار (از جمله برق هسته ای و انرژی های تجدید پذیر) بیاندیشد.
♦️تعهدات متقابل غرب هم، طبق معمول روی کاغذ ماند. دولت در یک دوره هشت ساله، پسرفت در هر دو حوزه قدیمی و جدید تامین برق را پذیرفت، و حال آن که هم پیش بینی ها دلالت بر افزایش دمای سالیانه می کرد و هم برق، پیش نیاز خروج از رکود و آغاز رونق اقتصادی است.
🔹اکنون در حالی با مضیقه برق مواجه هستیم که هنوز بخشی از ظرفیت های تولید، تعطیل یا نیمه تعطیل است و دولت در این زمینه، تمهیدی برای دوره رونق نداشته است. غرب در این حوزه، نقشه راهبردی داشت؛ اما برخی دولتمردان ما منفعل بودند.
♦️آنها نه تنها نقشه متقابل نداشتند، بلکه در زمین دشمن بازی کردند. آنها در حالی می گویند تحریم ها نگذاشت در حوزه نیروگاهی، سرمایه گذاری یا تعمیر کنیم که اساسا تعطیلی 95 درصد برنامه هسته ای (و عدم برنامه ریزی برای تولید برق هسته ای) را با وعده لغو تحریم ها و جذب سرمایه گذاری توجیه کرده بودند.
🔹در پرانتز باید نوشت که افزایش ظرفیت نیروگاهی، منحصر در سرمایه گذاری خارجی نیست. اولا می شد تدبیری اندیشید تا چند هزار میلیارد تومان، از نقدینگی هفت برابر شده (3700 هزار میلیارد تومانی) به ویژه از طرف بانک ها، به این سمت هدایت شود.
♦️ثانیا تولید کنندگان داخلی، به شدت از مانع تراشی های دولتی گلایه دارند؛ چنان که آقای خوشگفتار "نایب رئیس هیات مدیره سندیکای تولیدکنندگان برق" می گوید "بر خلاف تکالیف برنامه ششم توسعه، وزارت نیرو طی چهار سال اخیر، نه خود برای تولید برق سرمایهگذاری کرده و نه اجازه سرمایهگذاری داده است".
🔹زمانی چیت چیان وزیر نیرو گفته بود "ایران با داشتن ذخایر غنی سوخت فسیلی، چه نیازی به انرژی تجدید پذیر دارد ؟ پاسخ این است که عمده مصرف کشور، فسیلی است که منجر به انتشار گازهای گلخانه ای می شود و با جرایم بین المللی روبهرو می شویم". این تلقی در حالی بود که مصرف کننده 80 درصد سوخت های فسیلی در دنیا، کشورهای غربی هستند.
♦️خانم ابتکار رئیس سازمان محیط زیست هم گفته بود: "در دولت یازدهم باب رنامه ریزی انجامشده، حرکت نزولی استفاده ازسوخت های فسیلی بویژه در نیروگاه ها که از عمده ترین منابع تولید کربن هستند، آغاز شده است"!
🔹اما جایگزین چه؟ هیچ! مشابه معامله "نقد- نسیه" برجام، با امضای توافق پاریس در حوزه مهم تامین انرژی انجام شد تا در فرآیندی پنج شش ساله، به نقطه چالش برانگیز فعلی برسیم.
♦️این در حالی بود که اگر برنامه هسته ای درست پیش می رفت و برای توقف آن توجیه تراشی نمی شد، می توانست بخشی از هدفگذاری اعلامی رهبر انقلاب مبنی بر ضرورت تامین بیست تا سی هزار مگاوات برق جدید باشد و حتی موجب درآمد زایی ارزی بشود.
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
پیدا و پنهان ماجرای قطع برق -۱ 🔹قطع شدن برق همزمان با گرمای بی سابقه هوا، برای مردم کلافه کننده و ب
پیدا و پنهان ماجرای قطع برق -۲
♦️اتفاقی که در این میان غیر عادی و شک برانگیز می نماید، یقه درانی و التهاب آفرینی طیف غربگرایان (از ضد انقلاب تا برخی افراطیون مدعی اصلاحات)، به بهانه کمبود برق است و حال آن که همان ها بر دنباله روی از توقعات بی پایان غرب از جمله در زمینه سیاست های تامین انرژی اصرار داشته اند. به قول معروف، "هم می کشند و هم تعزیه می دارند"!
🔹گله مندی و دلخوری به ویژه از قطع بی برنامه و اعلام نشده برق، حق مردم و فعالان اقتصادی است. اما طایفه توجیه گر زورگویی های غرب، خود متهم ماجرا هستند. و اتفاقا فعال شدن آنها برای تبدیل نارضایتی مردم به اغتشاش و نامنی، ناظران را درباره ارتکاب خیانتی جدید از سوی این طیف حساس می کند.
♦️دو سال قبل بود که به بهانه مشکلات اقتصادی، آشوب های زنجیره ای ابتدا در لبنان و عراق و سپس ایران، کلید زده شد. غافلگیر کردن مردم با قیمت سه برابری بنزین توسط آقای روحانی، بهانه ای شد تا مزدوران سرویس های جاسوسی سیا، ام آی سیکس و موساد، موج سواری کنند.
🔹حالا هم لبنان به بهانه بنزین و عراق به بهانه برق، درگیر فتنه مشابهی است. فقط در عراق، 61 دکل توسط عوامل تروریست و خرابکار "ناتوی اطلاعاتی" منهدم و به پای داعش نوشته شد. در لبنان هم مزدوران غربگرا فعال شده اند. در قبال کشور ما هم احتمال خرابکاری های چند لایه دور از ذهن نیست.
♦️اما درست در موقعیتی که یک نارضایتی به حق عمومی، دستمایه موج سواری دشمنان خونی یک ملت می شود، موقعیت مرزبندی است. مثلا در لبنان طبیعی بود که جناب سید حسن نصرالله، بیش از دیگران از عملکرد خسارتبار دولت غربگرا شاکی باشد.
🔹اما دو سال قبل که فتنه خودنمایی کرد، دبیر کل حزب الله به جای گروکشی و سوار شدن روی موج اعتراضات، آب بر آتش فتنه ریخت و گفت:«باید مسئولانه سخن گفت. همه باید در برابر شرایط خطیر کشور مسئولیت پذیر باشند. برخی میخواهند از مسئولیت شانه خالی کنند. این، نشانه فقدان عِرق ملی و ارزشهای اخلاقی در قبال سرنوشت مردم است. شایسته نیست برخی که در همه دولت ها حضور داشتند، اکنون سوار بر موج شوند. از کنارهگیری دولت حمایت نمی کنیم و دلیل آن هم این است که امکان ندارد دولت جدید طی یک سال تشکیل شود».
♦️در کنار گلایه های جدی از سوء مدیریت دولت روحانی، قطعا باید با دشمنان امنیت و آرامش و ثبات ایران مرزبندی کرد؛ این همان جریان وطن فروشی است که «اکبر گنجی» از افراطیون فراری، یک بار درباره اش اذعان کرد:
🔹«ما کارمندان دولتهای راست افراطی ترامپ، جانسون، نتانیاهو و بن سلمان، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. وظیفه ما فروپاشاندن سازمان اجتماعی و کشاندن مردم به خشونت جمعی است. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریم ها نتوانست انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم».
♦️دولت هشت ساله روحانی، یک ماه دیگر به پایان می رسد. آینده پژوهی، پیش بینی، برنامه ریزی و به استقبال چالش ها و فرصت های پیش رو رفتن، حرف اول را در مدیریت می زند. با روزمرّگی و آرزو اندیشی نمی شود مدیریت کارآمد داشت.
🔹فهم این که هوا هر سال گرم تر و مصرف برق بیشتر می شود، به نبوغ ویژه ای نیاز نداشت؛ البته اگر دولت، در تراز دولت ملی رفتار می کرد. اکنون تنها راه حل فوری و مقدور در یکی دو ماه آینده، مدیریت (کاهش) مصرف به شرط اطلاع رسانی درست است.
♦️اما دولت جدید که از اوایل شهریور آغاز به کار می کند، باید خود را متعهد به برنامه ریزی برای افزایش تولید در دو سال آینده بداند و برای رساندن کشور حتی به موقعیت صادر کننده انواع منابع انرژی همت کند.
🔹فراموش نکنیم رکود تورمی، یکی از دلایل کاهش تولید برق است و چاره آن هم در رونق و جهش تولید است؛ چیزی که مدیریت "برجام و دیگر هیچ"، از ملت بزرگ ایران دریغ کرد. تولید برق و انرژی هم که حالا تبدیل به معض شده، مثل مسکن و کشاورزی می تواند به فرصت پیشران اقتصاد تبدیل شود.
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
یکی از استدلالهای بیپایهای که در رابطه با عدم توسعه کافی ظرفیت نیروگاهی کشور در سالهای اخیر ارائه میشود، این است که قیمت تمام شده برق، حدود دو برابر قیمت فروش به مشتری است و همین امر موجب بیمیلی سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در این حوزه شده است. اگر قیمت برق افزایش یابد، تمایل به سرمایهگذاری در این بخش نیز افزایش یافته و مسئله حل خواهد شد.
نخستین سوالی که از صاحبان این استدلال باید پرسید این است که آیا همین فرمول را نمیتوان درباره سایر حوزههای زیرساختی نظیر آب و راه و راهآهن و... مطرح کرد؟ آیا این استدلال که فیالمثل قیمت تمام شده آب در هر متر مکعب ۲۵۰۰ تومان است و از مردم ۷۰۰ تومان اخذ میشود، توجیه مناسبی برای توقف سرمایهگذاری دولت از منابع عمومی برای آبرسانی به مردم است؟
نئولیبرالهای وطنی- با ریش و بدون ریش- رسما در حال القای این گزاره هستند که یارانه آب و برق و جاده و راهآهن و... حذف شود، حوزه زیرساخت "قابل سرمایهگذاری"(Investible) شود و بخش خصوصی بتواند مثلا برق را با قیمت تمامشده بعلاوه سود به مردم بفروشد. این آقایان در پرچمداری نئولیبرالیسم از نهادهای نئولیبرال همچون IMF نیز پیشی گرفتهاند. چه، صندوق بینالمللی پول نیز که پرچمدار بحث PPP است، ریسکزدایی از سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت را به دولتها تجویز میکند. یعنی به دلیل اینکه ممکن است کالای زیرساختی تولید شده به دلیل گرانی توسط مردم خریداری نشود، تجویز IMF این است که دولتها بازگشت اصل و سود سرمایه بخش خصوصی را تضمین کنند.
در سیاستهای کلی اصل ۴۴ نیز اگر به بخش خصوصی مجوز سرمایهگذاری در برخی حوزههای زیرساختی داده شده، به معنی این نیست که اگر بخش خصوصی تمایلی به سرمایهگذاری در این حوزه نداشت، دولت دیگر مسئولیتی در این حوزه ندارد. رهبر انقلاب بارها فرمودهاند که در حوزههایی که بخش خصوصی به هر دلیلی توان و امکان سرمایهگذاری را ندارد، وظیفه دولت است که سرمایهگذاری کند.
جالب توجه است که حتی در کشورهای صنعتی نیز پرداخت یارانه به حوزههای زیرساختی ازجمله انرژی متوقف نشده است. در کتاب دولت و بازار بحث کردهام که در ژاپن، راهآهن را خصوصی کردند، اما این راهآهن خصوصیسازی شده، برای سرپا ماندن، از دولت یارانه میگرفت. یا در آرژانتین، خط آهن ملی خصوصی شد و با قطع حمایت دولت، به دلیل مقرون بهصرفه نبودن، متروکه شد.در اروپا در سال ۲۰۱۸ بیش از ۱۵۹ میلیارد یورو یارانه به بخش انرژی داده شده است.
با حوزه زیرساخت نمیتوان از این شوخیها کرد. البته شایان ذکر است که نئولیبرالهای وطنی آنجا که میخواهند یک سیاست استعماری و تجویزی غرب را در این کشور پیاده کنند و این تجویزها به منافع شخصی و خانوادگیشان هم گره خورده است، به سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت هم یارانههای کلان میدهند. برای نمونه، پس از اینکه کاهش انتشار گازهای گلخانهای متعاقب توافق پاریس در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفت، این وزارتخانه با تولیدکنندگان برق خورشیدی قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله منعقد کرد و هفت-هشت برابر قیمتی که برق را به مشتری میفروشد، در حال خرید برق از این تولیدکنندگان خصوصی است. چرا در این مورد، قیمت پایین برق عامل بیمیلی سرمایهگذاران نشده و دولت اتفاقا با پرداخت از بودجه عمومی، سرمایهگذاری را برای سرمایهگذاران جذاب کرده است، اما نوبت به توسعه نیروگاههای فسیلی که میرسد، شکاف قیمت مقصر عدم سرمایهگذاری میشود؟
چرا برای آقای سیدمهدی محقق داماد، داماد وزیر محترم نیرو جناب آقای اردکانیان مقرون به صرفه بوده است که شعبهای از شرکت KPV اتریش را در ایران تاسیس کرده (شرکت کی پی وی مهرآباد (http://kpv-mehrabad.ir/)) و در حوزه تولید برق خورشیدی سرمایهگذاری کند، پنل بکارد و برق(پول) درو کند، اما از این مشوقهای قیمتی و تضمینهای ۲۰ساله در حوزه نیروگاههای فسیلی خبری نبوده است؟
این الگو، الگویی آشناست که استعمار، منافع کلان خود را به خردهمنافع جادهصافکنهایی از ساکنان سرزمینهای مستعمره گره بزند...
#سید_یاسر_جبرائیلی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
جهانگیری: افزایش تولید برق غیرممکن است
🔹بین تولید و مصرف فاصله وجود دارد و مهمترین کاری که وزارت نیرو باید انجام دهد مدیریت این فاصله است. در حال حاضر افزایش تولید برق غیرممکن است.
🔹وزیر نیرو باید به مردم به شکل کامل توضیح دهد که مسائل چیست. چرا که تمام نیروگاهها با تمام ظرفیت در حال تولید برق هستند. همچنین وضعیت سدها مهم است.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
تنها ۲ درصد مردم ارمنستان واکسن کرونا زدهاند
🔹نیویورکتایمز: در کشور ۳ میلیون نفری ارمنستان فقط ۷۵ هزار نفر واکسینه شدهاند. ارمنستان تاکنون ۲۰۰ هزار دُز واکسن وارد کرده اما نیمدرصد مردم هر دو دُز واکسن را زدهاند.
🔹رسانههای ارمنستان، علت اصلی پایینبودن نرخ واکسیناسیون را نگرانی مردم از عوارض واکسن عنوان کردهاند. این موضوع موجب گلایه مقامات ارمنی شده و آنها جلسهای برای پیداکردن راهکار به منظور تشویق مردم به واکسیناسیون برگزار کردهاند.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔺حق با روزنامه ی اصلاح طلب #آفتاب_یزد است و نمیتوان از کسی که برای یک سخنرانی کوتاه بعضاً دو دستگاه کولر گازی استفاده میکند زیاد انتظار درک شرایط مردم تشنه و گرما زده را داشت اما کاش این جماعت در این هشت سال نیز به دنبال پاسخگویی و مطالبه از جناب روحانی می بودند تا قانع نشدنِ امروزشان (از عذرخواهی جناب روحانی) به حساب رنگ عوض کردن شان برای ماندگاری و بقا نوشته نمیشد!
#همینقدر_جالب
#سرطان_اصلاحات
✍️ مهدی قاسم زاده
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
#علمالهدی این روزها بچه مسجدیها رو به خط کرده که به دوتا روستای مشهد آب برسونن....
➕ جماعتی که خیلی دقیق رصدش میکنن و حرف از دهنش درنیامده، تحلیل میکنن چرا درباره این چیزی نمینویسن!
💬معصومه خداوردیان
#مدعیان_پوچ_اندیش
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
راز عقده گشایی جدید خط تحریف
🔹چرا رسانه های معاند، سوء مدیریت موجود در موضوع برق را بهانه عقده گشایی علیه رهبر انقلاب قرار داده اند؟ پاسخ ساده و کوتاه این است که دشمنند و از دشمن دریوزه، توقعی جز این نیست.
🔹اما پاسخ دقیق تر، بازخوانی نگاه راهبردی ایشان به مسائل مهم کشور و از جمله مسئله تامین انرژی پایدار است؛ واقعیت موثری که غیظ دشمنان کینه توز را بر می انگیزد. رهبر انقلاب ۱۰ مرداد سال گذشته ضمن بیاناتی فرمودند:
🔻"من به شما بگویم که اگر #جریان_تحریف شکست بخورد، #جریان_تحریم قطعاً شکست خواهد خورد؛ زیرا که عرصه، عرصهی جنگ ارادهها است؛ وقتی جریان تحریف شکست خورد و ارادهی ملّت ایران همچنان قوی و مستحکم باقی ماند، قطعاً بر ارادهی دشمن فائق میآید و پیروز خواهد شد.
🔻ببینید، یک عدّهای متأسّفانه تحت تأثیر همین حرفهای دشمن میگویند «آقا [انرژی] هستهای به چه درد ما میخورد؟» همینهایی که در روزنامهها و مانند اینها گاهی یک چیزی مینویسند.
🔻من [قبلاً] گفتم که [انرژی] هستهای نیاز قطعی فردای کشور ما است. ما تا چند سال دیگر حدّاقل به بیست هزار یا سی هزار مگاوات برقِ ناشی از انرژی هستهای نیاز داریم؛ که این را از راه دیگر نمیتوانیم به دست بیاوریم یا مقرونبهصرفه نیست.
🔻خب آن روزی که ما احتیاج پیدا کردیم، چه کار کنیم؟ برویم درِ خانهی چه کسی؟ از آمریکا، از اروپا درخواست کنیم، گدایی کنیم که آقا بیایید به ما برق هستهای بدهید یا بیایید برای ما غنیسازی راه بیندازید؟ میکنند؟ ما امروز بایستی فکر فردا را بکنیم.
🔻این نیازها، نیازهایی نیست که در ظرف شش ماه و یک سال و دو سال تأمین بشود، اینها را باید از قبل آماده کرد؛ ما این را آماده کردهایم، زمینهاش را فراهم کردهایم.
🔻خب با اینکه حالا در برجام خسارت فراوانی در این زمینه به ما وارد شد، امّا خوشبختانه اصل این کار محفوظ است و کارهای بزرگ و خوبی هم در این زمینه دارد انجام میگیرد؛ دشمن این را نمیخواهد؛ در زمینهی مسائل دفاعی و موشکی هم همین جور است".
🔹این راه نمایی های مهم، بارها در فرصت های مختلف خطاب به دولتمردان و دیگر مسئولان انجام گرفته است. هر جا اهتمام به این هدایت راهبردی بوده، توانسته ایم از چالش فرصت بسازیم؛ چنان که در موضوع سوخت بیست درصد (تولید رادیو دارو) و بنزین انجام شد، و درباره واکسن کرونا در حال عملیاتی شدن است.
🔹اما در موضوع تامین انرژی پایدار از طریق نیروگاه های هسته ای و سوخت فسیلی، متاسفانه اعتماد به دشمن (برجام و توافق پاریس)، برای کشور درد سر ساز شد و حالا که این اتفاق افتاده، رسانه های #خط_تحریف، عقده گشایی می کنند تا توجه افکار عمومی را از "وطن فروشی و خیانت" خود منحرف کنند.
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 حمایت تمامقد از سلامت جامعه
👈 گزارشی درباره حمایت از توصیههای کارشناسان بهداشتی و تشویق به تولید واکسن داخلی
🔻 با آشکارشدن نشانههای بیماری کرونا از اواخر سال ۱۳۹۸ و نمودارشدن آن در قالب یک بیماری همهگیر، همزمان دو محور مهم در اقدامات و بیانات رهبر انقلاب در جایگاه یک فقیه دینی و رهبر سیاسی قابل مشاهده و رصد است. ایشان به مانند دیگر فقهای دینی عصر حاضر نهتنها تعارضی بین علم و دین نمیبینند، بلکه پیروی از توصیهی کارشناسان متعهد و معتقد را جزو لاینفک وظایف خود میدانند. خود نیز نخستین فرد عامل به توصیههای کارشناسان بهداشت و درمان بودند؛ لغو سخنرانی نوروزی ایشان در نوروز ۱۳۹۹ در حرم رضوی جزو نخستین اقداماتی بود که از سوی ایشان انجام گرفت.
🔹️ این محور در ادامهی رویکردهای رهبر انقلاب نیز با تأکید بیشتری ادامه پیدا کرد؛ لغو دیدارهای حضوری و تبدیل آن به ارتباطات زندهی تصویری، توصیه برای برگزاری مراسم شبهای قدر با قواعد سختگیرانهی بهداشتی و پزشکی، تذکر خاص به مسئولان برای رعایت اصول اوّلیهی بهداشتی بهخصوص ماسک و رعایت فاصلهی اجتماعی، تأکید به لزوم تبعیت همهی افراد از تصمیمات ستاد ملی کرونا دربارهی راهپیمایی اربعین، مطالبهی ضابطهگذاری حاکمیتی برای کاهش و تعطیلی بعضی فعالیتها و سفرها در دوران بیماری و برگزاری مراسم و آیینهای دینی از قبیل مراسم عزاداری در حسینیه امام خمینی رحمهاللهعلیه بدون حضور جمعیت از جمله رفتارهای معنادار ایشان در این مدت بود.
🔍 ادامه مطلب👇
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=48254
💢دیدار و گفتگوی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هند
@hizbollahsyberi
📸دیدار وزیر خارجه هند با ابراهیم رییسی
🔹وزیر خارجه هند در این دیدار پیام نخست وزیر هند را تقدیم سید ابراهیم رییسی رییس جمهور منتخب کرد.
@hizbollahsyberi
📷دیدار آملی لاریجانی با رئیس جدید دستگاه قضا
🔹رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با محسنی اژهای رئیس قوه قضاییه دیدار کرد.
@hizbollahsyberi
🔺"رسیدگی به بحران قطعی برق؛ دستور روحانی_تاکید رییسی"
نمونه ی تیتر روزنامه ی دولت که در دوران گذار از دولت به دولت ناهمسو به سر میبرد؛ باید به این متعهد باشد و به استقبال دیگری برود!
حقیقا کار سختی است...
💬عبدالله گنجی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هدایت شده از 🇮🇷یاعلی ۳۱۳🇮🇷
💠 #اذان_مغرب به #افق_تهران 💠
التماس دعای سلامتی و فرج قائم آل محمد(ص)، سلامتی و طول عمر نائب بر حقش حضرت امام خامنه ای و دعای سلامتی و نصرت سربازان گمنام امام زمان(عج)، مدافعان حرم و رزمندگان اسلام در بلاد اسلامی خصوصا جبهه های داخلی، سوریه، لبنان، عراق، بحرین ، یمن و فلسطین
«یا اَللَّهُ یا رَحْمنُ یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینِکَ»
@hizbollahsyberi
@moghavematt
@jahadgaranezafar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚡️وقتگذاری بیشتر از معمول برای خدمت به مردم، در قیامت سایهای خواهد شد بر سر شما
🔻رهبرانقلاب: شما یک دلسوزیای میکنید، وقتگذاری میکنید، بیشتر از وقت معمول در محل کار میمانید و خدمت میکنید.
🔹ممکن است هیچ کس هم نفهمد، اما خدا میداند.
🔹زیاد اتفاق میافتد افرادی که بدون اینکه کسی مطلع شود، بدون اینکه حتّی مافوق آنها یا زیردست آنها یا همکار آنها بداند، به یک کاری دلسوزانه رسیدهاند. وقت کار اداری هم تمام شده، گفته نیم ساعت یا یک ساعت دیگر میمانم و این کار را تمام میکنم. هیچ کس هم ملتفت نشده، کسی هم از او تشکر نکرده. بدانید اینها پیش خدا باقی است.
🔹آن روزی که چشمها و دلها همه محتاج لطف و رحمت و مغفرت الهیاند، اینها برای شما مایهی روشنی چشم و دل خواهد شد؛ اینها در آن روز سخت و هولناک قیامت، سایهای خواهد شد بر سر شما.
🔹بنابراین اجر الهی خیلی بالاتر است؛ به این اجر توجه کنید.
🔺بدانید هر خدمتی که به مردم میکنید، این در نزد خدای متعال مضبوط و محفوظ است. وقتی با این روحیه کار کنید، از کار خسته نمیشوید. کار، دیگر ما را فرسوده نمیکند. ۸۹/۸/۵
چهارشنبهها؛ مجموعه #اخلاق
کلیپی از تلف شدن گاوهای یک دامداری در کرمان منتشر و توزیع خوبی شد؛ امروز از فسای استان فارس به رسانه کرمانی زنگ زدند که میخواهیم برای گاوداری علوفه بفرستیم....
پ.ن یک: وقتی رسانه کارش را درست انجام دهد، آنکه دستش میرسد هم حتما کاری میکند!
پ.ن دو: برای باز کردن گرهها حتما منتظر دستور دولتی نباید بود. قدرت مردم فراتر است!
💬 معصومه خداوردیان
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
.
توسعه از اون وری!
🔹سخنرانی های اسحاق جهانگیری درباره توسعه، تحت عنوان «گفتارهایی در باب توسعه ایران» از سوی سازمان اسناد و کتابخانه ملی تبدیل به کتاب شد.
♦️انسان یاد حکایت جناب سعدی در گلستان می افتد؛ "لقمان را گفتند: ادب از که آموختی؟ گفت: از بی ادبان! هر چه از ایشان در نظرم ناپسند آمد، از فعل آن پرهیز کردم".
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
#فوری| گزارشهای تاییدنشده از انفجار در دبی
🔹 شبکه «الجزیره» به نقل از خبرگزاری «رویترز»، گزارش داد که صدای انفجار مهیب در دبی شنیده شده است.
دلیل انفجار نامعلوم است.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
#فوری| گزارشهای تاییدنشده از انفجار در دبی 🔹 شبکه «الجزیره» به نقل از خبرگزاری «رویترز»، گزارش داد
📸تصویری که با عنوان انفجار در دبی در فضای مجازی دست به دست میشود
🔹منابع خبری به نقل از منابع محلی نوشتند: گفته میشود بندر جبل علی هدف حمله قرار گرفته است.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هدایت شده از 🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْن
وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْن
وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْن
وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْن
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هدایت شده از 🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
💚 السَّلامُ عَلَیْکَ یا بَقِیَّهَ اللَّهِ فی اَرْضِهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا وَعْدَ اللَّهِ الَّذی ضَمِنَهُ
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi