هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 روز دحوالارض
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «روز بیستوپنجم این ماه #روز_دحوالارض است که روز با برکتی است... ایّام در ماه ذیقعده که اوّل ماههای حرام است، ایّام و لیالی مبارک و متبرّکی است، پر از برکات است؛ باید از اینها استفاده کرد.» ۱۳۹۴/۶/۱۸
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در بیست و پنجم ماه ذیقعده و روز #دحوالارض، برشی از بیانات رهبر انقلاب دربارهی فضیلت این روز را در قالب سخننگاشت منتشر میکند.
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=37422
ژنرال زنگنه گفته اگر مسئولان دولت بعدی بخواهند به آنها مجانی مشورت میدهم.
بزرگوار! مشورت مجانی پیشکش! ما حاضریم گلریزون کنیم، پول جمع کنیم، بدیم تو فقط بری!
آخه لامصب! من کلاس چهارم بودم تو وزیر بودی، الان پسرم کلاس چهارمه هنوز وزیری.
چرا تموم نمیشی تو؟!
#فرید_ابراهیمی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان:
🔺رویارویی رسانه ای نیز مثل درگیری های نظامی باید گسترش و تحول پیدا کند.
🔺سلطه آمریکا از خطرناک ترین عواملی است که ملت های منطقه ما را تهدید می کند.
🔺 هر تجاوز اسرائیلی، تجاوز آمریکایی نیز است.
🔺از عوامل ضروری برای تجدید گفتمان رسانه ای، پایداری و ایستادگی محور مقاومت است.
🔺حق این است که ملت ها سرنوشت خود را به دور از دخالت و دیکته های آمریکا تعیین کنند. ما در سخنان و رسانه های خود به حق استناد می کنیم.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سید حسن نصرالله: نابودی رژیم اشغالگر رویا نیست
🔺امروز زمانی که از آزادسازی فلسطین و نابودی رژیم غاصب اشغالگر سخن می گوییم قطعا از رویاها و خیالات سخن نمی گوییم بلکه از امیدهای واقعی سخن می گوییم.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان: 🔺رویارویی رسانه ای نیز مثل درگیری های نظامی باید گسترش و تح
دبیرکل حزب الله لبنان: رژیم صهیونیستی موجودیت خود را مدیون حمایت های آمریکاست
🔷 شبکه المیادین/ سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان:
🔺یکی از اهداف فتنه سیاه (داعش) این بود که اگر پیروزی مقاومت نبود، فلسطین به دست فراموشی سپرده شود.
🔺نباید مقابله با رژیم اشغالگر اسرائیل را از مقابله با سلطه آمریکا جدا دانست.
🔺سلطه آمریکا، همه امکانات در منطقه را در اختیار منافع رژیم اسرائیل قرار داده است.
🔺رژیم صهیونیستی موجودیت خود را مدیون حمایت های آمریکاست.
سید حسن نصرالله: گفتمان رسانه ای مقاومت بر پایه حق ملت فلسطین است
🔷 شبکه المیادین/ سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان:
🔺ما با سلطه جویی های آمریکا و اشغالگری های آن در عراق و تجاوز به سازمان بسیج مردمی و اشغالگری های آن در شرق سوریه روبرو هستیم.
🔺گفتمان رسانه ای در محور مقاومت بر پایه حق ملت فلسطین در سرزمین خودش و حق سوریه در جولان است.
🔺معیارهای حق و حقیقت هر چه باشد، در آرمان فلسطین و گفتمان رسانه ای محور مقاومت وجود دارد.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
دبیرکل حزب الله لبنان: رژیم صهیونیستی موجودیت خود را مدیون حمایت های آمریکاست 🔷 شبکه المیادین/ سید
سید حسن نصرالله: صداقت رسانه های مقاومت باعث شده است دشمن به آن اعتماد بیشتری داشته باشد
🔷 شبکه المیادین/ سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان:
🔺نقاط ضعف دشمن را می شناسیم تا از طریق آن نفوذ کنیم و بر آن پیروز شویم.
🔺در جنگ روانی به اوهام و اکاذیب تکیه نمی کنیم.
🔺یکی از مهمترین نقاط قوت رسانه های محور مقاومت صداقت در انتقال اخبار و حقایق و وقایع است.
🔺به سبب صداقتی که رسانه های ما داشته اند، دشمن امروز به رسانه های مقاومت بیشتر از سران خود اعتماد دارند.
🔺مقاومت وعده آزادی داد و موفق شد؛ وعده آزادی اسرا را داد و باز هم موفق شد.
🔺مقاومت فلسطین وعده حمایت از قدس را داد و به وعده خود عمل کرد.
💢 دبیر کل حزب الله لبنان: آمریکا علت واقعی بحران ها در لبنان است
🔸سید حسن نصرالله:
🔹محاصره اقتصادی کشورها و مردم محور مقاومت تا زمانی است که به نقطه ای برسیم که فلسطین، وجود نداشته باشد ، نه در ذهن ما و نه در قلب ما.
🔹آمریکا برای کمک به دشمن اسرائیلی از هرگونه کمک به حل بحران لبنان جلوگیری میکند. علت اصلی بحران در لبنان سیاست های آمریکا است که هر گونه کمک را محاصره و از آن جلوگیری می کند.
🔹برخی ها نگرانند آمریکایی ها آنها را در لیست تحریم ها قرار دهند. آیا این آمریکا نیست که مانع بازگشت پول های بانک های لبنانی از خارج میشود؟
🔹سفارت آمریکا در بی ارزش کردن پول لبنان شریک است. هدف آمریکا از محاصره اقتصادی، تحریک مردم لبنان و فضای مقاومت علیه مقاومت است.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
🔺همانطورکه ۸ سال تمام بی تدبیری ها و کم کاریهایشان را به پای نظام نوشتند، امروز نیز تمام تلاش شان بر
زمستون شد، گاز نبود....
تابستون شد، برق نداشتیم....
بارون میومد، سیل میشد...
ابرها قهر میکردن، آب نبود....
این وصف جهنم نیست، خلاصه ی ۸ سال مدیریت انرژی دولت اعتداله....
💬راضیه طاهریان
#دولت_حرف
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔺امتیازات فوقالعاده مدیریت دو برابر شد؛ هیئت دولت دوازدهم با اصلاح یک مصوبه دولت نهم، شرایط را برای #افزایش_حقوق جدید، مدیران فراهم کرد!
➕ اولا کاش حقوق کارگران و کارمندان را نیز افزایش میداد تا متهم به ویژه خواری نمیشد و درثانی کاش لااقل چند ماه پیش انجام میداد تا متهم به ایجاد تعهد برای دولت بعدی و پیش خور کردن منابع نمیشد؛ از قرار معلوم دولت محترم عزمش را جزم کرده تا یک خزانه خالی با کلی تعهد (زمین سوخته)، تحویل دولت بعد بدهد!!
✍️ مهدی قاسم زاده
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
دوستانی که با ذوق تصاویر سفر چند ایرانی به ارمنستان برای تزریق واکسن را دست به دست میکنند مستحضر باشند که فقط 16هزار ارمنی از این واکسن استقبال کردهاند (کمتر از نیم درصد جمعیت) ایضا تاریخ مصرف واکسنها در حال سپری شدن است!
حال خود دانید و این علاقهتان به خودتحقیری!
💬محمد اکبرزاده
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
چشمانداز هماهنگی۳ قوه - ۱
1- با انتخابات اخیر، فرصت کمنظیری برای هماهنگی دولت، مجلس و دستگاه قضایی پدید آمده است. باید این فرصت ذیقیمت را مغتنم شمرد. نعمتها در معرض فساد و زوال هستند، مگر اینکه حق آنها به جا آورده شود.
امیر مومنان (ع) فرمود: «اِنَّ لِلهِ فِی کُلِّ نِعْمَهًْ حَقّاً، فَمَنْ أَدَّاهُ زَادَهُ مِنَها، وَمَنْ قَصَّرَ عَنْهُ خَاطَرَ بِزَوَالِ نِعْمَتِهًْ. برای خداوند در هر نعمتى، حقى است. پس هر کس حق آن را ادا کند، آن نعمت بر او افزون شود و کسى که کوتاهى نماید، نعمت را در خطر زوال قرار دهد». به جا آوردن حق «همسویی شدن سه قوه»، همدلی و همافزایی بیدریغ در خدمت به مردم، و شتاب بخشیدن به پویش پیشرفت و عدالت است.
2- آیندههای دور، به مراتب نزدیکتر از آن چیزی است که تصور میکنیم. امروز، آیندهای است که زمانی دور میپنداشتیم. و دیروز، آینده رفته است. چشم بر هم بزنیم - و عمر باقی باشد- دوره چهارساله دولت جدید هم سپری میشود و آثار فعالیت آن باقی میماند. زمان، درنگ ندارد و معطل هیچ کس نمیشود. حرکت و صیرورت، قاعده زندگی است و حتی آنها هم که هدف و برنامه نداشته باشند، با موج زمان، رانده میشوند.
آیندهنگری، پیشبینی و برنامهریزی، پیشنیاز هر حرکت جمعی است. راهبردنگاری کشور، در قالب تبیین «گام دوم انقلاب»، ابلاغ سند چشمانداز بیستساله و اسناد و نقشه راههای تعریفشده در ذیل آن انجام شده است.
اینک در چهار ساله پایانی چشمانداز بیستساله، ضرورت دارد قوای سهگانه و «مجمع» بررسی کنند که چه میزان از این سند اجرایی شد (بلکه حتی از اهداف ترسیمشده جلوتر هستیم؟)، چقدر اجرایی نشد؟ علل توفیق و عدم توفیق در هر یک از حوزههای مد نظر چه بود؟ و کاستیها و انحرافات از این سند را چگونه باید جبران کرد؟
3- بر اساس سند چشمانداز بنا بوده ایران، «کشوری توسعهیافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه با هویت اسلامی و انقلابی، الهامبخش در جهان اسلام و با تعامل سازنده و موثر در روابط بینالملل» باشد.
در 16 سال گذشته، دو رئیسجمهور و چهار دولت متفاوت سر کار آمدند که حاصل جمع عملکرد آنها (به علاوه عملکرد مجالس هفتم تا یازدهم، قوه قضائیه تحت ریاست سه رئیس، و سایر دستگاهها) کارنامهای متنوع از موفقیتها و ناکامیها را به دست میدهد.
در این 16 سال سپری شده، برخی مدیران جان گرامی خود هم را پای آرمانها گذاشتند و بنابراین اکنون در حوزه ماموریت آنها، به مراتب جلوتر از موقعیتهای پیشبینی شده در چشمانداز بیستساله هستیم. برخی پیشرفتهای علمی و فنی و اقتدار منطقهای چنان چشمگیر است که بارها در گزارش نهادهای آمریکایی، توانمندیهای ارتقایافته ایران در کنار دو کشور (تهدید) بزرگ، یعنی چین و روسیه، رتبهبندی شده است.
4- اما در همین دوره، برخی متولیان نه تنها منطق ایثار شهیدانی مثل سلیمانی، همدانی، طهرانیمقدم، فخریزاده و مجید شهریاری را پیشه نکردند، بلکه به روش مستاثران (خودخواهانه و خودکامانه و از سر شهوت و غضب باطل) با سیاست و مدیریت برخورد نمودند و برخی ابعاد پیشرفت را متوقف کردند، یا حتی عقبگرد زدند.
مشخصا برخی مدیران ارشد در دهه اخیر که دهه تشدید دشمنیهای غرب برای متوقف کردن جهش پیشرفتهای ایران بود، غیرمسئولانه رفتار کردند. نه پیشبینی درستی کردند، نه تدابیر درستی به کار بستند و نه اجازه دادند جبهه داخلی در برابر صف دشمن، منسجم شود.
تعامل مثبت و سازنده قوا را به درگیری و تنشهای زیانبار تبدیل کردند و ناامیدی و یأس را به بدنه جامعه تزریق نمودند. به ویژه در این چند سال اخیر که تولید تنش در درون حاکمیت و اعتماد یکسویه به دشمن در سیاست خارجی، عادت برخی مدیران شد و اثر فرساینده خود بر اقتدار ملی را گذاشت.
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
چشمانداز هماهنگی۳ قوه - ۱ 1- با انتخابات اخیر، فرصت کمنظیری برای هماهنگی دولت، مجلس و دستگاه قضا
چشمانداز هماهنگی۳ قوه - ۲
5- فارغ از مدل نظامهای حکومتی در دنیا، یکپارچگی حاکمیت، حرف اول را در موفقیت نظامهای سیاسی میزند. معالاسف ما، از ابتدای انقلاب تا امروز در برخی مقاطع، با نقشه دوگانهسازی و ایجاد انشقاق در حاکمیت مواجه بودهایم.
از چالشهای مربوط به دولت موقت و دولت بنیصدر که بگذریم، برخی رویکردهای دولت سازندگی، با گفتمان انقلاب زاویه پیدا کرد و از متن این زاویه، دولت معارضهجویی سر کار آمد که برخی حامیان و متولیان آن اصالتا بر حاکمیت دوگانه اصرار داشتند.
قفل کردن کارها، انحراف گفتمانی، کنار زدن اولویتها و ترجیح حاشیهسازی، برنامهریزی مغایر با آرمانها، درگیریهای فزاینده درون حاکمیت، ناراضی کردن مردم و بسترسازی برای التهابات تند سیاسی، نتیجه چنین مدیریتی بود.
با روی کار آمدن دولت بعدی (احمدینژاد)، بسیاری از این انحرافات به مدت دو سه سال کمرنگ شد و به همین دلیل موفقیتهای بزرگی در حوزه اقتصاد و عدالت و سیاست خارجی پدید آمد. اما به ویژه پس از تشکیل دولت دهم، برخی از اصطکاکها میان قوا مجددا احیا شد. در دولت یازدهم و دوازدهم نیز متاسفانه شاهد احیای نقشه حاکمیت دوگانه توسط برخی عناصر نفوذزده و بیتقوا بودیم که هرچه به دشمن عهدشکن اعتماد کردند و معطل توافق باطلشده ماندند، در سیاست داخلی، درگیری و قفلشدگی امور را مهندسی کردند.
اجمالا مرور تعاملات مجالس ششم تا یازدهم، با دولتهای هفتم تا دوازدهم، نشان میدهد که اگر در برخی مقاطع، تعامل دولت و مجلس در خدمت همافزایی و تقویت اقتدار ملی بوده، در برخی مقاطع دیگر، شکل فرسایشی به خود گرفته است.
براساس این تجربه تاریخی، سزاوار است که از همین حالا برای همدلی مجلس و دولت جدید زمینهسازی شود. بدون کار فراکسیونی قوی در درون مجلس، و تعامل معقول میان دولت و مجلس، کار دست اغیار و لابیستها یا تفرقهاندازان میافتد.
6- یک اولویت بر زمین مانده در مقیاس کار هماهنگ سه قوه، سیاستهای کلی «اقتصاد مقاومتی» است که بهمنماه 92 از سوی رهبر انقلاب به سه قوه و مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شد. این سیاستها، علاج بسیاری از مشکلات مزمن اقتصادی است، اما متاسفانه در برخی بندهای مهم، وجهه همت قرار نگرفته یا حتی عکس آن عمل شده است. برخی عناوین این سیاستهای راهبردی مهم به این شرح است:
- تأمین شرایط و فعال سازی کلیه امکانات و منابع به منظور توسعه کارآفرینی.
- محور قرار دادن رشد بهرهوری در اقتصاد...
- استفاده از ظرفیت اجرای هدفمندسازی یارانهها در جهت افزایش تولید،اشتغال و بهرهوری، و ارتقای شاخصهای عدالت اجتماعی.
- افزایش تولید داخلی نهادهها و کالاهای اساسی (بهویژه در اقلام وارداتی)...
- تأمین امنیت غذا و درمان و ایجاد ذخایر راهبردی با تأکید بر افزایش کمی و کیفی تولید.
- اصلاح و تقویت همهجانبه نظام مالی کشور.
- حمایت همهجانبه از صادرات کالاها و خدمات...
- توسعه حوزه عمل مناطق آزاد به منظور انتقال فناوریهای پیشرفته، گسترش و تسهیل تولید، صادرات کالا و خدمات و تأمین نیازهای ضروری و منابع مالی از خارج.
- مقابله با ضربهپذیری درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز...
- افزایش ارزش افزوده از طریق تکمیل زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز، توسعه تولید کالاهای دارای بازدهی بهینه و بالا بردن صادرات برق و محصولات پتروشیمی و فرآوردههای نفتی.
- صرفهجویی در هزینههای عمومی کشور با تأکید بر تحول اساسی در ساختارها و منطقیسازی اندازه دولت.
- افزایش سالانه سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت و گاز تا قطع وابستگی بودجه به نفت.
- شفافسازی اقتصاد و سالمسازی آن و جلوگیری از فعالیتها و زمینههای فسادزا در حوزههای پولی، تجاری، ارزی و...
- شفاف و روان سازی نظام توزیع و قیمتگذاری و روزآمدسازی شیوههای نظارت بر بازار.
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
چشمانداز هماهنگی۳ قوه - ۲ 5- فارغ از مدل نظامهای حکومتی در دنیا، یکپارچگی حاکمیت، حرف اول را در
چشمانداز هماهنگی۳ قوه - ۳
7- چهار سال پایانی «سند چشمانداز بیستساله»، با دولت جناب آقای رئیسی مقارن شده است. این دولت، هم از فرصتهایی مانند «جوانی جمعیت، ظرفیتهای بزرگ انسانی و طبیعی، هماهنگی سه قوه، و موقعیتها و موفقیتهای منطقهای» برخوردار است و هم با چالشهایی مانند «کاهش رشد جمعیت، رکود تورمی، کسری بودجه و افزایش غیرطبیعی نقدینگی، مشکلات محیط زیستی، کاستیهای تامین برخی منابع انرژی، کرونا و تحریم» مواجه است.
چالشها کم نیست؛ اما یقینا در صورت اهتمام و تدبیر میتوان از عهده آنها برآمد بلکه حتی تبدیل به فرصت کرد. متاسفانه برخی مدیریتها، در اثر سیاستزدگی، به اقتصاد و معیشت مردم بیاعتنایی کردند، در مقاطعی هم که دم از اقتصاد زدند، اخلاق و فرهنگ عمومی و عزت و اقتدار ملی را در معرض آسیبهای جدی قرار دادند و رکوردهای تورم و شکاف طبقاتی و فقر را در کنار گسترش آسیبهای اجتماعی و امنیتی جا به جا کردند. تعادل و اعتدال باید به مدیریت دولت برگردد.
8- پاسداشت نعمت همسویی سه قوه، همفکری و همدلی مومنانه، و پرهیز از رویکردهایی است که معبر و منفذ برای شیاطین باز میکند. خطبه قاصعه (خطبه 192 نهجالبلاغه)، آسیبشناسی بینظیر امیر مومنان (ع) درباره علل پیروزی و شکست امتهاست:
«بندگان خدا حذر کنید از اینکه دشمن خدا (شیطان)، بیماری خود را به شما سرایت دهد و با خواندن خویش، شما را منحرف سازد و لشگر سواره و پیاده خویش را علیه شما بسیج کند... پس با شدت و جدیت تمام با او مبارزه کنید که به خدا سوگند او بر اصل شما فخر فروخت و به هویت انسانی شما اهانت کرد. سر راه شما را گرفت و لشکر وی همه جا در پی شکار شما بودند و بند بند انگشتان شما را میزدند.
با هیچ ترفندی نمیتوانید جلوی حمله آنان را بگیرید و با هیچ ارادهای نمیتوانید از خود دفاع کنید در حالی که در منطقه ضعف و در حلقه تنگنا و جولانگاه بلا گرفتار هستید. پس، خاموش کنید آن آتشهای عصبیت و کینههای جاهلی را که در دلهای شما پنهان است. که همانا این حمیِت در انسان مسلمان، از رخنهگاههای شیطان است...
عصبیت، یا از سر جهل است و یا به خاطر سفاهت... پس اگر ناچار از عصبیت هستید، تعصب شما برای اخلاق نیکو و رفتار پسندیده باشد... بپرهیزید از عذابهایی که به خاطر سوءرفتار بر امتهای پیشین نازل شد... و چون در حالات نیک و بد آنها اندیشیدید، ملازم اموری باشید که عزت را برای آنها به همراه آورد، و دشمنانشان را دور ساخت و عافیت و آسایش را بر آنها گستراند و رشته کرامت را به آنها رساند؛
و آن امور عبارت است از: اجتناب از تفرقه و التزام به الفت، و اصرار و توصیه یکدیگر بر این امور. و بپرهیزید از هر چیزی ستون فقرات آنها را در هم شکست و قدرتشان را سست کرد: کینههای درونی، و بدخواهی و پشت به هم کردن، و دست از یاری هم برداشتن».
#محمد_ایمانی
♦️یادداشت روز کیهان:
https://kayhan.ir/
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
#پررویی_نجومی یعنی همین؛ بجای اذعان به کم کاریها و بی تدبیریهای هشت ساله ی دولت متبوع اش، برایش مدیحه سرایی میکند، آینده هراسی میکند، بر رفتارهای منفعلانه ی دوستانش ماله میکشد و در نهایت سعی میکند در نقش یک پادوی رسانه ای ظاهر شود و با سواستفاده از وضعیت موجود، زمینه را برای یک وادادگی دیگر فراهم کند!
➕راه سوم: دلخوش نکردن به وعده های طرف غربی، نگذاشتن تمام تخم مرغ ها در سبد مذاکره، چشم پوشی نکردن از توان داخلی، فعال کردن ظرفیت های مغفول مانده و تلاش برای خنثی سازی تحریم ها از طریق قوی شدن است...
#جریان_تحریف
#سرطان_اصلاحات
✍️ مهدی قاسم زاده
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هدایت شده از 🇮🇷یاعلی ۳۱۳🇮🇷
💠 #اذان_ظهر به #افق_تهران 💠
التماس دعای سلامتی و فرج قائم آل محمد(ص)، سلامتی و طول عمر نائب بر حقش حضرت امام خامنه ای و دعای سلامتی و نصرت سربازان گمنام امام زمان(عج)، مدافعان حرم و رزمندگان اسلام در بلاد اسلامی خصوصا جبهه های داخلی، سوریه، لبنان، عراق، بحرین ، یمن و فلسطین
«یا اَللَّهُ یا رَحْمنُ یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینِکَ»
@hizbollahsyberi
@moghavematt
@jahadgaranezafar
🔻با دستور رئیس قوه قضائیه دادستان کل کشور مأمور پیگیری علت قطعیهای برق شد
🔹 حجتالاسلام محسنی اژهای در نامهای دادستان کل کشور را مأمور پیگیری فوری قطعیهای مکرر برق شهرهای مختلف کشور در روزهای گذشته کرد.
🔹در نامه رئیس قوه قضائیه به حجت الاسلام والمسلمین منتظری آمده است «با توجه به قطعیهای مکرر برق بدون اطلاع قبلی در شهرهای مختلف کشور و خسارتها و مشکلات ناشی از آن، در راستای احیای حقوق عامه و پیشگیری یا حداقل کاهش آسیبها و خسارات مربوط، با فوریت، علت قطع برق و عدم اطلاع قبلی را بررسی و اقدام لازم و مقتضی معمول و نتیجه را به اینجانب گزارش نمایید».
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 گفتگوی KHAMENEI.IR با دکتر حسین کچویان با موضوع تحلیل جامعهشناسانه انتخابات اخیر
🔹️من بههیچوجه ۴۹درصد مشارکت را صرفاً ۴۹درصد نمیبینم، حتی اگر کرونا و مسائل دیگر را حساب نکنیم. رأی الآن را بالای ۷۰درصد میدانم!
🔹️آرای باطله تأیید نظام بود، یعنی من این سیستم را به هر صورت میخواهم. مفهومش هم این است که قضیهی تحریم انتخابات شکست خورد. این شکست، شکست فرایند براندازی ۲۰ سال اخیر بود و دیگر راهی ندارند. تجربههای متعددی را از سال ۷۸ به بعد تجربه کردند تا شورشهای ۹۶ و ۹۸.
🔹️هستهی سخت انقلاب دائماً دارد خودش را تجدید میکند و توانسته بازتولید کند. هیچ انقلابی نتوانسته از طریق انتخابات جلو بیاید. انقلابها معمولاً به دیکتاتوری منتهی شدند. در خود غرب هم دولتهای اوّلیهشان دیکتاتور بودند.
🔹️ من نهتنها کسانی که رأی دادند، بلکه دست کسانی که آرای باطله دادند را هم میبوسم. مردم عجیبوغریب و مقاومی شدهایم! مردم ما واقعاً مردِ میدان شدهاند و دارند بزرگیهایی از خودشان نشان میدهند.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=48243
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 دستخط اجازه اجتهاد و روایت آیتاللّه نائینی به آیتالله حاج سیدجواد خامنهای
🔻 آیتالله حاج سیدجواد خامنهای -پدر رهبر انقلاب-، روحانی زاهد و سادهزیست و فرزند آیتالله سیدحسین خامنهای از روحانیون آزاداندیش و حامی مشروطهی آذربایجان بود.
🔹 ایشان حوالی سالهای ۱۲۹۷ هجری شمسی بود که راهی مشهد شد و بعد از حدود هشت سال اقامت در مشهد برای تکمیل مراتب علمی راهی نجف اشرف و حوزهی علمیهی این شهر شد. آیات عظام محمدحسین نائینی و سیدابوالحسن اصفهانی از جمله اساتیدی بودند که سیدجواد در این مدت پای درسشان حاضر بود.
🔸حاج سیدجواد پس از چند سال حضور در درس آیتالله نائینی از ایشان اجازهی روایت و اجتهاد گرفت و بعد از ۶ سال دوباره راهی مشهد شد.
🔹تصویر بالا نسخهای از دستخط اجازه اجتهاد و روایت آیتاللّه نائینی است به آیتالله حاج سیدجواد خامنهای که حضرت آیتالله عبدالکریم حائری شیرازی آن را تأیید کرده است.
🔺روحانی:
- آنچه بیش از خاموشی میتواند آزار دهنده باشد قطع بدون برنامه برق است
- اگر از پیش اطلاع رسانی لازم صورت گیرد، خسارت و نارضایتی کمتری خواهیم داشت
+ حسن روحانی بعد هشت سال هنوزم نمیدونه رئیس جمهوره و از مردم انتظار داره مشکلات رو حل کنن!
💬محمد میرزایی
#مخاطب_بایدها
🔹سرمایه اجتماعی با مَحرم دانستن مردم و سخن گفتن با آنها تثبیت میشود؛ در تلویزیون حاضر شوید، برای مردم توضیح بدهید، عذرخواهی کنید...
آنوقت مردم هم بیشتر همراهی خواهند کرد و یا دستکم احساس نمیکنند به آنها توهین شده؛ ادب حکمرانی را رعایت کنیم...
💬یامین پور
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔺خطیبزاده: در صورت حصول توافق درباره برجام، دولت سیزدهم نیز به آن وفادار خواهد بود!
➕ فارغ از علاقه ی وافر این دولت برای یک توافق (حتی نیم بند) در روزهای آخر عمرش بمنظور دستاوردسازی با آن (حتی به هزینه متعهد کردن دولت بعد) کاش جناب سخنگو بفرمایند که آیا دولت بایدن، ضمانت برای پایبندی دولت آینده آمریکا را میدهد که ایشان اینگونه از سوی دولت آینده قول وفادارای و پایبندی میدهند؟! 🤔🤔
#تدبیرم_آرزوست
✍️ مهدی قاسم زاده
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
جناب آقای اردکانیان وزیر محترم نیروی دولت تدبیر و امید بهمنماه ۱۳۹۶ یعنی قریب به چهار سال پیش فرمودند که زیربار "مافیای نیروگاهسازی" نمیروند و استدلال کردند که "ساخت نیروگاه برای جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف پیک، توجیه اقتصادی ندارد".
ما نمیدانیم تولیدکنندگان برق از چه زمانی و طی چه فرآیندی در کسوت "مافیا" درآمدهاند، اما چنانکه در جاهای دیگر مبسوط بحث کرده و مستندات را مرور کردهام، نیک میدانیم که عدم توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور از محل سوختهای فسیلی، ناشی از اجرای غیرقانونی #توافق_پاریس است.
با دقت در استدلالهای ارائه شده برای پوشش این سیاست نیز، نکات جالبی عایدمان میشود. آقای اردکانیان میگویند "ساخت نیروگاه برای جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف پیک، توجیه اقتصادی ندارد".
این سخن در شرایطی درست است که شما سیاست صادرات برق نداشته باشید و بخواهید ظرفیت نیروگاهی را صرفا با مصرف داخلی تراز کنید. اما اگر سیاست شما افزایش صادرات برق باشد، فلسفه ساخت نیروگاه دیگر جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف پیک نخواهد بود، بلکه نیروگاهسازی با هدف اجتناب از خامفروشی نفت و گاز و البته مقابله با ضربهپذیری درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز صورت خواهد گرفت که تکلیف بند ۱۲ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی است. در این صورت و به تبع ظرفیت بالای تولید برق، در ساعات پیک مصرف داخلی نیز فجایعی که امروز شاهد آن هستیم، رخ نخواهد داد.
متاسفانه از آنجائیکه سیاست دولت عدم افزایش تولید برق از محل سوختهای فسیلی بوده، روند روبه رشد خالص صادرات برق کشور نیز با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید رو به نزول گذاشته و خالص صادرات ما از ۷۸۷۹ مگاوات در سال ۹۲ به ۲۷۲۳ مگاوات در سال ۹۹ رسیده است. یعنی خسارات وارد شده به کشور از ناحیه اجرای توافق پاریس، صادرات برق کشور ما را نیز متاثر کرده است.
با شرایط ایجاد شده و با توجه به مدت زمان لازم برای احداث نیروگاه، معالاسف چارهای نیست جز اینکه تابستان سال جاری را با خاموشیها سپری کنیم. از ابتدای روی کار آمدن دولت آیتالله رئیسی انشاءالله سیاست توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور از سر گرفته خواهد شد تا سالهای آینده این روزهای تاریک تَکرار نشود...
#سید_یاسر_جبرائیلی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔴صرفا جهت تأمل...
در سال اخیر ۴ ستاره ژاپنی شامل یک زنِ ورزشکار خودکشی کردن؛ یکی از دلایل مهم خودکشیها، زورگویی و نفرت پراکنی در فضای مجازی بود....
به همین دلیل کمیته ملی المپیک ژاپن، تیم گشتزنی در فضای مجازی مستقر کرده تا نظرات نفرتانگیز رو گزارش کنن و از سلامت روانی ورزشکاران المپیکی محافظت کنند!!
💬الهام عابدینی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
خاطرهای از یک مرد بزرگ
🔹محمدحسین صفّارهرندی طی یادداشتی نوشت: در سالهایی که دوره اصلاحات دوم خردادی نام گرفت، برای سخنرانی در یکی از استانهای شمالی دعوت شده بودم. همزمان با حضور من آیتالله مصباح آنجا بودند.
🔹به محضرشان رسیدم و گفتم در سن و سال شما که آن روز زیاده از هفتاد سال میشد این میزان آمد و شد و ۶-۷ سخنرانی در یک روز برای سلامتی شما ضرر ندارد؟ در پاسخ فرمودند: از قضا در گذشته، حال و روز من چنان بود که بعد از یک سخنرانی، دچار سر درد شدیدی میشدم که طاقت از من گرفت اما این روزها حتی با چندین سخنرانی در یک روز، از سردرد خبری نیست و گویا بهبودی کامل یافتهام.
🔹در ادامه افزودند: این اتفاق در حالی افتاد که من هیچ برنامه درمانی برای مداوای آن بیماری نداشتهام تنها چیزی که در زندگی من تغییر کرده، فحشهای فراوانی است که مدعیان اصلاحات این روزها نثارم میکنند. گمان کنم آن فحشها درمان درد من شده. سپس به کنایه گفتند: شاید در کنار شاخههای مختلف درمان، فحش درمانی را هم باید اضافه کرد.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتقاد تند پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به وزیر نیرو
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ذغالی که رویش سیاه ماند
🔹کربن اکتیو ،مادهای دارای خاصیت بسیاری است و حتی در گذشته، به عنوان یک پادزهر جهانی شناخته میشد
🔸ماده اولیه این محصول از مبادی غیرقانونی به خارج از کشور صادر میشود و این موضوع ، تولیدکنندگان این محصول را دچار مشکل کرده است.
🔹سالانه ۵۰ هزار تن ذغال اکتیو مورد نیاز صنایع مختلف کشور است که ۲۰ هزار تن را وارد میکند.
https://www.iribnews.ir/00DFMB
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi