🔺جانباختگان هواپیمای اوکراینی دو دسته عزادار داشتند؛
دسته اول از لحظه اول حادثه عزادار شدند
دسته دوم از زمان مشخص شدن چگونگی حادثه...
یادشان گرامی....
💬 امید ملایی
➕ اهالی جنبش نحس ززا با رقصیدنشون روی خون شهدای #کرمان نشون دادن که اگر بجای پرواز اوکراین، مثلا پرواز نجف اشتباها ساقط میشد از جشن و طعنه دریغ نمیکردند؛
این جماعت نه ارزشی برای انسان قائلند و نه حرمتی برای خون...
اینها مثل زالو از خونی که برای خودشون مفید بدونن سوءاستفاده میکنن!
💬 مصطفی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
نامه اعتراضیایران به گروه اقدام مالی
🔹وزیر اقتصاد در نامهای اعتراضی به گروه ویژه اقدام مالی (FATF) خواستار حذف نام ایران از ذیل توصیه ۷ و سایر اسناد مرتبط این نهاد با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد شد.
🔹توصیه ۷ گروه ویژه اقدام مالی (FATF) در خصوص تحریم های هدفمند مرتبط با اشاعه سلاح های کشتار جمعی است که از کشورها میخواهد در راستای قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد اقدامات بیان شده از قبیل توقیف وجوه و دارایی های اشخاص تعیین شده را بدون تاخیر اعمال کند.
tn.ai/3019652
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
درباره ترور ترکیبی؛
جنگ جای دیگری است -۱
۱) اگر باور داریم جنگ جاری در منطقه، جنگ ترکیبی است، بنابراین کنش و واکنش ما هم باید در همین تراز باشد. ترکیب جنگ نرم و سخت، برای افزودن بر دردناکی و تاثیر گذاری روی دستگاه محاسباتی "افکار عمومی" و "سیاستگذاران" است. اگر باور داریم روند جنگ، یک ماراتن نفس گیر برای طرفین است، همواره باید برای جنگی که نه نقطه ای و مقطعی، بلکه روند است، قدرت تولید کنیم، بازدارندگی را ازافزایش دهیم، و پیشدستی کنیم.
۲) درست است که جنگ، در دهه اخیر پیچیده تر شده، اما منحصر به این دهه نیست. دشمن در همان سال های نخست پیروزی انقلاب، ترکیبی از عملیات نفوذ، کودتا، آشوب، تجزیه طلبی، ترور، تحریم، و بمباران افکار عمومی را به اجرا گذاشت. جنگ، حتما پیچیده تر شده، اما متقابلا، ما هم توانمند تر شده ایم. از انفعال به وضعیت کنشگری موثر رسیده و ضرباتی به دشمن زده ایم که در تاریخ چند دهه گذشته بی سابقه است.
۳) ترور جنایتکارانه اخیر را نمی توان خارج از مختصات کلی جنگ ترکیبی و صرفا در حد فلان گروهک مزدور دید. همان گونه که واقعیت میدان، ترکیب جنگ سخت و نرم است، "ترور ترکیبی" هم واقعیت است. جنگ و ترور سخت، اگر یک آسیب می زند و حتی می تواند روحیه سلحشوری عمومی را به حرکت درآورد، "جنگ و ترور نرم" قرار است به ضربه دشمن، هزار برابر ضریب بدهد، بهانه مجادله و دلسردی شود و در بنیان مقاومت شکاف بیندازد. در چنین جنگی باید، پیچیدگی ها و اولویت ها را تشخیص داد، و همان گونه که به آفند و پدافند در حوزه "سخت" پرداخته می شود، ده برابر بیشتر در مقابل "جنگ و ترور نرم" اهتمام شود. همان گونه که در "جنگ سخت" اقدام می کنیم، به طریق اولی باید در مقابل "جنگ و ترور نرم" که بی صدا قتل عام می کند و کمتر به برافروختگی/ برانگیختگی می انجامد، فعال باشیم.
۴) گروه های مزدور تروریست باید به کیفر جنایت خود برسند. میوه و ساقه درخت ترور را باید زد، اما نباید لحظه ای، از کندن ریشه آن غافل ماند؛ چنان که شهید سلیمانی ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ در همایش دهمین سالگرد شهادت همرزمش عنوان کرد. حاج قاسم در توصیف شخصیت عماد مغنیه گفت: "عماد، قبل از تاسیس حزب الله، در بدترین شرایط که دشمن غالب بود، تولید فرصت می کرد. با یک ابتکار عمل، طومار رژیم صهیونیستی را در اوج ناامیدی درهم پیچید. انهدام پایگاه افسران صهیونیستی، بیروت را نجات داد. اسرائیل آمده بود حکومت ایجاد کند، اما او این سیطره را نقش بر آب کرد و دشمن را به فرار واداشت.... همه سرویس های جاسوسی غرب و صهیونیستی، او را ۲۵ سال تعقیب می کردند. تا نقطه مرکزی دشمن می رفت تا تمام تجهیزات آنها را نابود کند. لقبی که دشمنان به او دادند، دقیق است: مثل شمشیر فرود می آمد و مثل یک شبح ناپدید می شد... شهادت او، عالم اسلام را در اندوه فرو برد و دشمن را خوشحال کرد".
۵) سردار سلیمانی سپس، نقشه انتقام را ترسیم کرد: "نکته ای که دشمن می داند و اما باید با جدیت بداند، آن چیزی که قصاص خون عماد است، شلیک یک موشک یا کشتن یک نفر نیست. قصاص خون عماد و همه عماد هایی که در دیگر جاها به شهادت رسیده اند، برچیدن و بنیان کندن این رژیم کودک کش صهیونیستی است. دشمن می داند این امر حتمی است و در کنار همه شهادت ها، روزانه ده ها کودک با همین مدرسه و همین نشانی متولد می شوند و جای خالی آنها را پر می کنند. ما وعده الهی را صادق می دانیم و در عرصه های گوناگون دیده ایم و در قصاص خون این شهدای ارزشمند خواهیم دید. ما هیچ شبی نمی خوابیم مگر این که به دشمنان فکر می کنیم و جلوی چشم ماست. این رژیم، ماندنی نخواهد بود. اعمال این رژیم نشان میدهد که پایدار نیست و هیچ آثار پایداری در آن دیده نمی شود. ما این وحشت و دست و پا زدن های دیوانه وار را می بینیم".
۶) به گروه های تروریستی تراز نزد سیا و موساد نگاه کنید که با چه اهدافی فربه شدند، اما به چه نکبتی افتادند! در به دری بقایای داعش و سازمان منافقین را با روزگار قدرت آنها مقایسه کنید! داعش، بر بخش بزرگی از عراق و سوریه حکومت کرد و سودای تسخیر لبنان و ایران را داشت. اما تار و مار شدگان، حالا گدام گوری هستند؟! سران سازمان مجاهدین خلق (پیش کسوت داعش)، اختیار دار اولین رئیس جمهور ایران و دفتر او بودند و خیال می کردند چند ماه بعد، کار جمهورری اسلامی را تمام می کنند. چه کلاهبرداری ها و فاکتور سازی هایی که در قبال سرویس های جاسوسی انجام دادند! مانند فواحش، هر چند وقت یک بار، یک سرویس جاسوسی را در عراق (رژیم صدام)، فرانسه، آمریکا و اسرائیل تیغ زدند، و حالا در حالی که راس سازمان گم و گور شده، نمی دانند برای ادامه زندگی نکبت، دلالی محبت کدام مافیا و خیانت مطلوب او را بکنند که نکرده اند. این، "وضعیتِ مضمحل" برخی سرمایه های آمریکا و اسرائیل است.
💢 ادامه دارد
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
درباره ترور ترکیبی؛ جنگ جای دیگری است -۱ ۱) اگر باور داریم جنگ جاری در منطقه، جنگ ترکیبی است، بنابر
درباره ترور ترکیبی؛
جنگ جای دیگری است -۲
۷) از همه بدتر، وضعیت خود اسرائیل است که سه ماه پس از جنگ غزه، نه توانسته اسیری را آزاد، یا شلیک موشکی را متوقف کند. تلفات اسرائیل در جبهه جنوب رو به افزایش گذاشته و در جبهه شمال با کابوس بزرگتری دست و پنجه نرم می کند، چنان که روز شنبه، شلیک بیش از ۶۰ موشک حزب الله و انهدام پایگاه فوق العاده راهبردی"مرون" را به جان خرید. صهیونیست ها اعتراف می کنند که در سربالایی جنگ گیر افتاده اند. روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشته: "گردان های قسام می توانند تا سه سال، به شلیک گسترده موشک ها ادامه دهند... عملیات حماس، ۳۰۰ هزار بیمار روانی، روی دست اسرائیل گذاشته است" اسرائیل، ۵ تیپ را به بهانه "ترمیم اقتصاد" از غزه بیرون کشید، اما تایمز اسرائیل نوشت: "عقب نشینی به خاطر باز گرداندن نیروها به چرخه کار و بازسازی اقتصاد است". به گزارش پایگاه عبری واللا، سه عضو کابینه اعلام کردند در اعتراض به حمله وزیر جنگ به رئیس ستاد ارتش، در نشست کابینه شرکت نمی کنند. اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی برای چندمین بار گفته: "هیچ راه فراری وجود ندارد. بیایید اختلافات و مشاجرات را به خاطر این جنگ سخت، تمام کنیم". این در حالی است که تامیر پاردو رئیس موساد در دولت قبلی نتانیاهو، ۱۲ خرداد ماه امسال هشدار داده بود: "اسرائیل در سایه چند دستگی بی سابقه، وارد مرحله خود ویرانگری شده و در لبه پرتگاه قرار دارد. نفرت متقابل، حاکم است. در شرایطی که دشمنان، منتظر ساعت صفر نابودی ما هستند، به کشوری تکه پاره تبدیل شده ایم... بزرگ ترین تهدید، خودمان هستیم، نه ایران و فلسطینی ها. سیستم خود ویرانگری، بزرگترین تهدید است. اسرائیل در حال از هم پاشیدن است".
۸) یادداشت نخست وزیر سابق اسرائیل در وال استریت ژورنال، واکنش های تند، و توضیح دوباره او، وضعیت مستاصل رژیم در مقابل ایران را روشن تر کرد. "نفتالی بنت" ۱۰ روز قبل، مسئولیت ترور شهید صیاد خدایی و حمله به یک مرکز پهپادی در ایران در سال ۱۴۰۰ را بر عهده گرفت، اما با اعتراض گسترده مواجه شد، مبنی بر این که با زیاده گویی، امنیت اسرائیل را به خطر انداخته است. او مجبور توضیح شد و ضمنا اذعان کرد: « اسرائیل ۳۰ سال است در دام اختاپوس افتاده. استراتژی ایران، هوشمندانه و ساده است: تسلیحاتی را که اسرائیل را از همه طرف محاصره می کند، مستقر کند. ما را خسته می کند، در حالی که تقریبا هیچ بهائی نمی پردازد. مسئله، انتشار اقداماتی نیست که علیه ایران انجام داده ایم، بلکه ایران از طریق حماس و حزب الله و حتی حوثی ها، ما را اسیر خود کرده. من در جنگ دوم لبنان با بازوهای ایران، جنگیدم و دوستانم را از دست دادم. دولت های ما طی چند دهه فقط حرف زده، اما کاری نکرده اند. ایران، در حال جنگ همه جانبه علیه اسرائیل است و از همه جهت ضربه می زند. هم خود می جنگد و هم از هر طرف ضربه می زند. علاوه بر این، چون احساس مصونیت می کند، بدون ترمز در حال پیشرفت است و غنی سازی۶۰ درصد می کند".
💢 ادامه دارد
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
درباره ترور ترکیبی؛ جنگ جای دیگری است -۲ ۷) از همه بدتر، وضعیت خود اسرائیل است که سه ماه پس از جنگ
درباره ترور ترکیبی؛
جنگ جای دیگری است -۳
۹) کسانی در گوشه و کنار اصرار دارند فقط نقش داعش و دیگر گروه های تروریست را برجسته کنند، اما نقش آمریکا و اسرائیل را انکار نمایند. نقش هم پوشان سیا و موساد، نه در ترور شهیدان سلیمانی، فخری زاده، صیاد خدایی و سید رضی موسوی قابل انکار است و نه در برخی خرابکاری های هسته ای و سایبری (مثل سامانه پمپ بنزین ها). انجام این اقدامات، غالبا بدون نقش آفرینی عناصر واسطه، تدارکاتچی و یا نفوذی دشوار است. به عنوان نمونه، "یاهو نیوز" شهریور ۱۳۹۸ نوشت: "ویروس استاکس نت، به منظور خرابکاری در برنامه هستهای ایران راه اندازی شد و به طور موثر آغازگر جنگ سایبری و دیجیتالی در قرن ۲۱ بود. شخصی که این بدافزار را به تاسیسات نطنز انتقال داد، از سوی سیا و موساد اجیر شده بود. یک مهندس استخدام شده از سوی سرویس جاسوسی هلند، به آمریکایی ها گفت که کدهای مورد نظر را از طریق یک فلش USB، به سیستم های سایت نطنز منتقل کنند. سیا و موساد از طریق این مهندس مکانیک، سلاح دیجیتالی را به داخل سایت منتقل کردند. کار او، شامل نصب سانتریفوژ نمی شد، اما در موقعیتی مناسب برای جمع آوری اطلاعات قرار داشت و طی چند ماه، چند بار به نطنز بازگشت. اطلاعات او به مهاجمان کمک کرد بدافزار خود را روزآمد کنند و دقت لازم برای حمله را بالا ببرند. آمریکا و اسرائیل در این عملیات از کمک هلند، آلمان، فرانسه و انگلیس برخوردار بودند".
۱۰) تروریست های رذل، بیش از ۹۰ هموطن مظلوم ما را در کرمان به خاک و خون کشیدند و همه ما را متاثر کردند. جای تاثر هم دارد. آمران و مباشران را هر جا که باشند، باید مجازات کرد. در عین حال از خود بپرسیم هنگامی که تروریست های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و رسانه ای، با زندگی ده ها میلیون نفر بازی می کنند و خسارت های سنگین بر جا می گذارند، آیا باز هم دستخوش برافروختگی و برانگیختگی برای پاسخ بازدارنده می شویم؟ برخی محافل که به تبرئه آمریکا و اسرائیل از جنایت اخیر پرداختند، همان هایی هستند که در اغتشاشات سال گذشته، با وجود معرکه گرفتن گروهک های تجزیه طلب و تروریست، پای آشوب افکنی ایستادند و خط تحریف و تحمیق را طبق نقشه سیا و موساد پیش بردند. یکی از نقاط پیوند سران اغتشاشات، شبکه رسانه ای در لندن بود که به اذعان تحلیلگران صهیونیستی مثل باراک راوید و یوسی میلمان، زیر نظر مستقیم موساد عمل می کند. سردبیر این تلویزیون تروریستی کسی است که قبلا در در اوایل دهه هشتاد، سردبیر سابق روزنامه زنجیره ای آفتاب و معاون وزیر ارشاد بود! همچنین به یاد بیاوریم وقتی با کمک روزنامه سلام و برخی مدیران دولت خاتمی ، آشوب یک هفته ای در تیر ماه ۱۳۷۸ ترتیب داده شد، ایهود باراک نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «گزارش جزء به جزء بحران در ایران را از موساد دریافت می کنم. آشوب در تهران، کل معادلات صلح خاورمیانه را به نفع اسرائیل تغییر خواهد داد».
۱۱) مسیر جنایت تروریستی را باید آسیب شناسی و مسدود کرد. هیچ اقدامی موثر تر از زدن ضربات دردناک به کارفرمایان تروریست ها نیست. دشمنان، قدرت نظامی بازدارنده ایران را می شناسند؛ چنان که "یوزی رابین" (مدیر سابق برنامه موشکی اسرائیل) گفت "به احترام آن، کلاه از سر بر می دارم" و ژنرال مک کنزی فرمانده سابق سنتکام اذعان کرد: "دقت موشک های ایرانی، نگران کننده است. استفاده گسترده از پهپادها، بدین معناست که برای اولین بار از زمان جنگ کُره، برتری هوایی ما از بین رفته است".
بنابراین، جنگ جای دیگری است؛ هر جا که از تعرض به حریم افکار عمومی، و اقتصاد و سیاست کشور در قالب جنگ نرم غفلت شود.
💢 یادداشت روز کیهان
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
❤️ مجموعه #سخن_نگاشت | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار خانواده شهید حاج قاسم سلیمانی
💻 Farsi.Khamenei.ir