💠 امام على عليه السلام:
مَنْ تَوكَّلَ عَلَى اللّه ذَلَّتْ لَهُ الصِّعابُ وَتَسَهَّلَتْ عَلَيْهِ الأَْسْبابِ
هر كس به خدا توكل كند، دشوارى ها براى او آسان مى شود و اسباب برايش فراهم مى گردد.
غررالحكم، ج5، ص425، ح9028
📆 امروز یکشنبه
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷
۲۶ شعبان ۱۴۳۹
۱۳ می ۲۰۱۸
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🚩نامه محرمانه ترامپ به سران عرب چگونه به دست رهبر ایران رسیده است؟!
✅ اینجا بخوانید:
http://tn.ai/1723539
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هشتگ بالعربي_للسيد_الخامنئي
در عربستان ترند شد و در کنار برخی حملات سعودیها،پیامهای متعددی از کاربران جهان عرب درحمایت از ایران وابراز ارادت به رهبر انقلاب منتشرشده است.
@hizbollahsyberi
فرمانده سپاه:برجام بستری شد برای نهادینه سازی تحریمها
«سرلشکر جعفری»:
🔹ظرفیتها وتوانمندی های زیادی در کشور داریم اما با یک غفلت استراتژیک نیز مواجهیم و آن این است که از سوی مسئولین بخوبی به توانمندی داخل توجه نمیشود و بجای داخل، نگاه ها به بیرون است.
🔹اگر دشمنی با انقلاب تمام شود باید به خودمان شک کنیم.
🔹به هرحال نتیجه بحثها و مذاکرات چند سال اخیر شد برجام و این برجام بجای اینکه مانع تحریمها شود بستری شد برای نهادینه سازی تحریمها علیه کشورمان.
fna.ir/blyycb
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔴 رفتارهای عجیب قبل از امضای برجام
◀️ شبهات و ابهاماتی که هنوز دلایل و انگیزه های آن برای مردم روشن نشده است...
🔹 ۱. در حالی که ذخایر ارزی کشور در بالاترین سطح تاریخ یعنی حدود یکصد و سی (۱۳۰) میلیارد دلار بود و درآمدهای ریالی دولت، نسبت به سال ۹۱ یعنی آخرین سال دولت دهم، حدود چهل(۴۰) درصد رشد داشت، در تریبونهای رسمی و در بالاترین سطح و به کرات ادعای خالی بودن خزانه دولت مطرح میشد.
🔸 ۲. در حالی که انبارهای کالاهای اساسی و مواد غذایی برای حداقل شش ماه و بالاتر از استانداردهای معمول ذخیره داشت، خبر ازخالی بودن انبارها داده می شد.
🔹 ۳. آمارهای عجیب و کذب و ساختگی از بیکاری و بدهیهای دولت ارائه می گردید.
🔸 ۴. تمام کارهای اصلی کشور متوقف و همه امور به توافق با بیگانگان منوط و مرتبط گردید، نه تنها حل مشکلات اقتصادی بلکه ازدواج جوانان، تامین آب، مسکن، شغل، رشد علمی و تکنولوژی و دیگر وجوه زندگی عمومی نیز منوط به توافق با طرف مقابل گردید.
🔹 ۵. در بیان مشکلات و ضعف های داخلی آنقدر مبالغه و اغراق شد تا در فضای عمومی هر نوع توافقی و دادن هر نوع امتیازی و دست شستن از هر حق بین المللی توجیه پذیر و بهتر از عدم توافق معرفی گردد.
🔸 ۶. تاثیر اینگونه اظهارات و اقدامات و خلع سلاح شدن طرف ایرانی، در نتیجه مذاکرات و نوع تعهدات داده شده نیازمند بررسی جداگانه است.
🔹 ۷. مجلس به جای رسیدگی محتوایی، به محل جنگ زرگری و سطحی بین جناحها و البته تصویب سریع و حیرت انگیز توافق تبدیل شد.
🔸 ۸. هیچگاه متن کامل و رسمی این توافق منتشر نشد و حتی بسیاری از نمایندگان مجلس هم اعلام کردند که متن رسمی در اختیار آنان قرار داده نشده است.
🔹 ۹. کوچکترین نقد و یا اعتراض به روند و یا محتوای توافق، با بدترین هجمه ها و تندترین عبارات سرکوب میگردید.
🔸 ۱۰. مقامات ایران به سرعت تعهدات خود را انجام دادند و در انتظار انجام تعهدات طرف مقابل هر روز به مراجع مختلف مراجعه و پیگیری می کرد.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
اژهای: جاسوسی دری اصفهانی محرز و حکم براین اساس صادر شده است
معاون اول قوه قضاییه:
🔹حکم ۸ داعشی صادر شد اما هنوز قطعی نشده است. این حکم در دادگاه بدوی صادر شده و ممکن است به آن اعتراض کنند.
🔹وزات اطلاعات می تواند بگوید بر اساس اسناد و مدارک از نظر من فلانی متهم به جاسوسی است یا نیست اما وزارت نمی تواند بگوید از نظر من جاسوس است.
🔹در مورد دری اصفهانی دادگاه این فرد را محکوم کرده و تجدید نظر هم حکم را تایید کرده و با حضور وکیل هم رسیدگی شده و بنابراین وی از نظر دادگاه جرمش ثابت و حکمش قطعی است.
🔹احکامی که صادر میشود در خصوص این اتهام بین ٥ تا ١٠ سال است و قاضی بر اساس تشخیصی که می دهد حکم می کند و حداقلی نیست.
🔹الان وی به عنوان جاسوس در زندان است و نمی دانم که درخواست اعاده دادرسی داده است یا نه البته اگر درخواست دهد بررسی می شود.
fna.ir/bm38dx
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🚩 نقویحسینی: «برجام با خروج آمریکا تمام شده است»
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با تسنیم:
🔹 تحریمهای ثانویه آمریکا شامل تحریم شرکتها و کشورهایی که در قرارداد برجام نیز نیستند، میشود و آمریکا میتواند این کشورها را نیز در صورتی که با ایران قرارداد تجاری و اقتصادی منعقد کنند، تحریم کند، بنابراین با خروج آمریکا از برجام، بودن یا نبودن اروپاییها تغییری در ادامه روند آن ایجاد نمیکند و حاصلی برای ما ندارد.
http://tn.ai/1724118
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
ناامنی برای فعالان اقتصادی با تصویب برجام بانکی در مجلس
درحالی پیمان FATF طی روزهای اخیر در مجلس بررسی میشود که پیوستن ایران به آن پس از خروج آمریکا از برجام نهتنها فایدهای ندارد بلکه ضررهای فراوانی نیز به همراه خواهد داشت.
به گزارش مشرق، بررسی لایحه پیوستن ایران به معاهده FATF بهانهای شد تا بار دیگر مخاطرات پیوستن به این معاهده سر زبانها بیفتد. نام توافق مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریزم، پس از اجرای برجام بارها برده شد و موافقان و مخالفان هم پیدا کرد.
مخالفان این توافق معتقد بودند با پیوستن ایران به FATF که عضو ناظر منطقهای آن نیز رژیم سعودی است، عملا تمامی اطلاعات تراکنشهای مالی کشور را در اختیار طرف مقابل قرار میدهد و بنابراین فعالین اقتصادی دچار مشکلات فراوانی میشوند. در طرف مقابل موافقان این لایحه که عمدتا دولتیها و مدافعان برجام بودند، با طرح این مسئله که پیوستن به FATF برای ارتباطات بانکی ایران با خارج از کشور نیاز است سعی در توجیه این توافق داشتند. اما در روزهای اخیر با خروج آمریکا از برجام ماهیت مخرب این معاهدات نیز بیش از گذشته آشکار گردیده است.
یکی از ابعاد تاثیر مخرب FATF بر اقتصاد ایران را میتوان ناامنی فعالین و مجموعههای اقتصادی در نظر گرفت. فرض کنید ایران وارد این پیمان شد و اطلاعات مالی خود را بهاشتراک گذاشت. پس از گذشت مدتی طرفهای خارجی و مخصوصا آمریکاییها با در دست داشتن اطلاعات تراکنشهای مالی ایرانیان، در مرحله اول میتوانند معاملات و مراودات اقتصادی آن افرادی که حالا مشخص شده نقش اساسی در تامین کالاهای مورد نیاز ایران را داشتند مسدود نماید.
در مرحله بعد نیز حتی با رهگیری معاملات این افراد با خارج از کشور، اقدام به بلوکه سازی اموال آنها و حتی فشار بر طرفهای معامله خارجی برای قطع ارتباط تجاری با این افراد کنند. در واقع خطر مضاعفی شامل حال تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی خواهد شد تا جایی که ممکن است آنها را به لیست تحریمها اضافه کند.مرحله بعد نیز مربوط به شرکتها و مجموعههای اقتصادی است. به عنوان نمونه یکی از تحریمهایی که علیه ایران وجود دارد تحریم خودرو و قطعات آن است. حال حساب کنید آمریکا با دسترسی به اطلاعات حسابهای شرکتهای خودروساز ایرانی و همچنین قطعهسازان و طرفهای معاملات خارجی آنها، حسابهای اصلی که تامین مخارج را برعهده دارند شناسایی و همکاران آن را نیز با تهدید از معاملات حذف کند و عملا آنها را به لیست تحریم اضافه نماید.
این اتفاق ممکن است برای هرکدام دیگر از صنایع ایران و فعالان اقتصادی کشور نیز رخ دهد و آنها را تنها به جرم اینکه مواد اساسی مورد نیاز مردم را تامین کردند دچار مشکل نماید. طبق گزارش مرکز پژوهشهای مجلس این لایحه در کنار معاهده پالرمو و قانون مبارزه با پولشویی نمیتواند امنیت گردشهای مالی و حسابها و تراکنشهای مردم را که مستقیم به آمریکا منتقل خواهد شد را تأمین کند.
عذرخواهی ظریف و سیف بهخاطر امضای FATF
مواردی که مطرح شد تنها بخشی از دلایلی است که میتواند برای نپیوستن به این معاهده در نظر گرفته شود و همین مقدار برای تصمیمگیران و نمایندگان مجلس که هماکنون در حال بررسی آن هستند، کفایت میکند. اما در این میان در نظر گرفتن این مسئله که عاقبت دفعه قبل که موضوع پیوستن به FATF مطرح شده بود به کجا رسید نیز میتواند محل تامل باشد.
http://kayhan.ir/fa/news/132219
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
چرا برجام را طوری تنظیم کردید که حتی نتوانید شکایت کنید؟!
«برجام به شکلی نوشته شده که حتی طرف ایرانی نمیتواند از آمریکا به خاطر نقض عهد شکایت کند»!
به گزارش رجانیوز، در ایام بررسی برجام در کمیسیون ویژه مجلس شورای اسلامی، یکی از اصلیترین نقدهای منتقدین دلسوز این بود که طبق مکانیزم حل اختلاف توافق هستهای- بند 36 و 37- اگر آمریکا یا هر کشور دیگری به تعهداتش عمل نکند، ایران حتی نمیتواند نسبت به این مسئله شکایت کند چون نهایتاً تحریمها علیه خود ایران برمیگردد اما تیم مذاکره کننده هستهای این مسئله را رد میکرد و در تریبونهای مختلف با اعتماد به نفس کامل به تمجید از مکانیزم حل اختلاف موجود در برجام میپرداخت.
به عنوان یک نمونه از دفاع تیم مذاکره کننده از این مکانیزم، میتوان به اظهارات عباس عراقچی اشاره کرد که بهمن ماه سال گذشته در برنامه جهانآرا چشم در چشم میلیونها بیننده تلویزیونی حاضر شد و گفت: «در بند 36 اگر ادعا کنیم طرف مقابل نقض تعهدات کرده، مکانیسمی وجود دارد که کمیسیون مشترک را در سطح معاونین و در قدم بعدی در سطح وزرا فعال میکنیم و اگر قانع نشدیم دوباره برنامهمان را فعال میکنیم. به همین آسانی! در صورتی که طرف مقابل به تعهداتش عمل نکند، ناظر و مجری خودمان هستیم!»
اما گذشت زمان نشان داد که صحبتهای معاون وزیر خارجه کمترین شباهتی به واقعیت ندارد و تکرار افسانههای قدیمی است، چرا که آمریکا نه تنها برجام را نقض و تحریمها را بیشتر کرد بلکه در نهایت به راحتی آب خوردن هم از آن خارج شد! اما در مقابل دولت دوازدهم حتی جرأت شکایت از آمریکا را نداشت و اعلام کرد که برجام را بدون آمریکا ادامه میدهد!
با این تفاسیر واقعاً جای سؤال دارد که در طول تاریخ از زمان حضرت آدم تا امروز، کدام دولتی چنین توافقی را امضا کرده که حتی امکان شکایت از نقض عهد طرف مقابل را هم نداشته باشد؟
یادآور میشود طبق ماده 36 برجام و به عنوان ساز و کار حل و فصل اختلافات، کمیسیون ویژه و سپس نشست وزیران خارجه با حضور 8 عضو (ایران، چین، روسیه، وزیران خارجه 3 کشور، نماینده اتحادیه اروپا و آمریکا) برگزار میشود که در آن اکثریت با آمریکا و اروپاست!! این ماده همچنین اجازه داده شاکی، ماجرا را به سازمان و شورای امنیت سازمان ملل ارجاع دهد که در آنجا نیز چند کشور اروپایی و آمریکایی دارای حق وتو هستند. در همین حال، طرف غربی میتواند با بهانه کردن شکایت ایران و ادعای عدم پایبندی ایران، از
برجام خارج شود!
http://kayhan.ir/fa/news/132238
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🚩 حسین شریعتمداری: حسن روحانی «ترامپ» را برای خروج از برجام مطمئن کرد
مدیرمسئول روزنامه کیهان در یادداشت امروز:
🔹 متأسفانه آقای روحانی در سفر چند روز قبل خود به خراسان رضوی(ع) و در جلسه شورای اداری مشهد مقدس، اطمینانی را که آمریکا بیصبرانه در انتظار آن بود به ترامپ داد و اعلام کرد «اگر اهداف ما از برجام بدون آمریکا محقق شود چه بهتر»!
🔹این سخن آقای رئیسجمهور که هنوز معلوم نیست به چه علت بیان شده است پیامی بود که دغدغه مقامات آمریکایی از پیامدهای خروج از برجام را برطرف کرد و به ترامپ اطمینان داد که با خروج آمریکا از برجام این سند طلایی دست نخورده باقی میماند!
🔹تصمیم به ادامه حضور ایران در برجام و یا خروج از آن مسئلهای نیست که وی به تنهایی مجاز به تصمیمگیری درباره آن باشد! و بلافاصله بعد از سخنان ترامپ نیز آن را رسما اعلام کند!
🔹اکنون وظیفه مجلس شورای اسلامی، شورای عالی امنیت ملی و هیئت بررسی برجام است که وارد عمل شوند و اجازه ندهند فاجعه دیگری شبیه برجام به ملت تحمیل شود.
http://tn.ai/1724512
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
قرار بود از اروپا تضمین بگیریم روحانی تضمین داد!
درحالی که قرار بود دولت ظرف فرصتی 2 هفتهای از اروپا تضمین عملی برای حفظ منافع ایران درقبال خروج آمریکا از برجام بگیرد، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد آقای روحانی به وی تضمین داده است ایران به تعهدات برجامی خود پایبند خواهد بود!
سرویس سیاسی-
پایگاه تحلیلی «پولیتیکو» به نقل از «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نوشت:«از «حسن روحانی» رئیسجمهور ایران تضمین گرفته که این کشور علیرغم تصمیم «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا برای خروج از برجام و وضع مجدد تحریمها علیه ایران، همچنان در توافق میماند».
موگرینی در ادامه گفت: «ما برای حفظ این توافق مصمم هستیم و تنها ایران قدرت خراب کردن یکجانبه برجام را دارد».
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که در اجلاسی در شهر فلورانس ایتالیا سخن میگفت، تصریح کرده است که «علیرغم تصمیم ترامپ برای خروج از برجام و وضع مجدد تحریمها علیه ایران، از رئیسجمهور ایران تضمین گرفته است که تهران همچنان در توافق میماند». این اظهارنظر در حالی است که مقامات دولت روحانی در روزهای اخیر تاکید داشتند که در پی اخذ تضمین از طرف اروپایی هستند!
از روز امضای توافق هستهای تاکنون ایران به برجام پایبند بوده است. در سوی مقابل، آمریکا از اولین روز اجرای توافق- دی ماه 94 در دولت اوباما- برجام را نقض کرد. با این وجود اروپا هیچگاه اعتراض ایران درخصوص عهدشکنی آمریکا در برجام را نپذیرفت و تاکید داشت که همه طرفین- از جمله آمریکا - به تعهدات خود پایبند بودهاند!.
در مهرماه سال گذشته آقای ظریف اعلام کرد که هنوز نمیتوانیم یک حساب بانکی در انگلیس باز کنیم. در زمستان سال گذشته نیز آلمان در اقدامی توهینآمیز و از ترس تحریمهای آمریکا، از سوخترسانی به هواپیمای ظریف خودداری کرد. در حال حاضر این اروپاست که باید درخصوص اجرای تعهدات خود تضمین بدهد، نه ایران.
اکنون ما در جایگاه طلبکار هستیم ولیکن متاسفانه دولت آقای روحانی، کشورمان را در جایگاه بدهکار نشانده و به طرف مقابل تضمین میدهد!
رهبر معظم انقلاب، هفته گذشته در اجتماع پر شور اساتید و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان فرمودند:«من به این سه کشور (انگلیس و فرانسه و آلمان) هم اعتماد ندارم و میگویم به اینها هم اعتماد نکنید. اگر میخواهید قراردادی ببندید، تضمین واقعی و عملی بگیرید و الا فردا اینها هم همان کار امروز آمریکا را به شیوه دیگری خواهند کرد... اگر توانستید تضمین قطعی و قابل اعتماد بگیرید که البته بسیار بعید است، اشکالی ندارد و حرکت را ادامه دهید و گرنه نمیشود به این شکل حرکت را ادامه داد».
تاکید بر خواستههای ترامپ!
پس از خروج آمریکا از برجام، برخی دولتمردان در کنار روزنامههای زنجیرهای، با آب و تاب، حمایت لفظی اروپا از برجام را نشانه «ایستادن اروپا در کنار ایران» و «انزوای آمریکا» نامیده و همزمان همصدایی کشورهای اروپایی عضو 1+5 با آمریکا و تصریح بر برجامهای بعدی را سانسور میکنند.
این اقدام مغایر با منافع ملی در حالی است که سران سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان در هفته گذشته در واکنش به خروج آمریکا از برجام، بیانیهای صادر کرده و خواستار ادامه روال فاجعهبار قبلی شدهاند!
در این بیانیه ضدایرانی آمده است: «از ایران میخواهیم در مقابل تصمیم آمریکا خویشتنداری کند(!)
http://kayhan.ir/fa/news/132234
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
عزت ملت حفظ میشود؟!
حسین شمسیان
خروج آمریکا از برجام و اعلام موضع صریح ترامپ درباره پیمانی که پیش از این هم آمریکا هرگز به آن عمل نکرده بود، یک اتفاق مهم و عبرتآموز است که نمیتوان و نباید از کنار آن به سادگی گذشت.
اکنون گروهی با پنهان شدن پشت برخی واژهها، میکوشند نقض عهد آمریکا را در رفتار شخصی ترامپ خلاصه و منحصر کنند و همچنان چهره کریه آمریکا را بزک کنند!
معنای حقیقی چنین رفتاری آن است که اعتماد کردن به آمریکا درست بود و فقط«این یکی» آدم بدی بود، وگرنه معامله برد- برد کار خودش را کرده بود!
همه شواهد نشان میدهد این تصور غلط است و با سخنان روز گذشته رهبر عزیز انقلاب برای سادهدلترین افراد هم جای تردید باقی نمانده که روند مذاکرات و اعتماد به دشمن، از ابتدا غلط بود و خلاف همه بایدها و نبایدهایی که در طول مذاکرات و بعد از آن صادر کردند.
ایشان دیروز گفتند: «از روز اول بارها گفتم به آمریکا اعتماد نکنید. گفتم اگر میخواهید قرارداد ببندید، تضمین لازم را بگیرید و بعد ببندید... همان موقع به این مسئولان میگفتم انرژی هستهای بهانه است، اگر این را کوتاه بیایید آمریکاییها بهانه دیگری میگیرند؛ آنها میگفتند اینجوری نیست! اما حالا دیدید که همینجوری است و آنچه میگفتیم تحقق یافت.»
اگر این نقطه عطف را بپذیریم و بدون حب و بغض قبول کنیم که برجام کلاه گشادی بود که بر سر یک ملت رفت، آیا تکرار آن و رفتن به همان راه روا و درست است!؟ قطعا پاسخ منفی است اما میبینیم که دولت پس از دل بستن عجیب و غیر قابل توجیه به کدخدا و البته دیدن ثمره آن، اکنون و به جای جبران مافات، دل به همکاری اروپا بسته است!
اینکه آقای روحانی از ادامه برجام بدون آمریکا میگوید دقیقا ادامه همان مسیر غلط است.رئیسجمهور محترم اکنون باید به این پرسش پاسخ بدهد که این تصمیم با تصمیم و رفتارهای قبلی مغایرتی ندارد!؟ فراموش نمیکنیم که روزگاری ایشان در ایام انتخابات گفته بود: «اروپاییها آقا اجازه هستند(!) ما با آمریکا مذاکره میکنیم»! بالاخره آن حرف درست بود یا این تصمیم!؟
واقعیت این است که تجربه بسیار تلخ و گران این پنج سال نشان داد هم آن حرف غلط بود و هم این تصمیم. دل بستن به اروپا و اعتماد به آنها همانقدر خطاست که دل بستن به آمریکا خطا بود.
اکنون که هنوز چند روز از تصمیم ترامپ برای خروج از برجام نمیگذرد، فراموش نکردهایم که حدود دو ماه قبل وزیر خارجه کشورمان صراحتا گفت: «حتی نمیتوانیم یک حساب بانکی در انگلیس باز کنیم»! و همین دو هفته پیش بود که رئیسجمهور گفت: «با گونی دلار میآوریم»! آن زمان، آمریکا در برجام بود و اروپا از ترس تهدیدهایش، کمترین همکاری با ما نمیکرد، آن هم در حد گشایش یک حساب بانکی! آیا آقای رئیسجمهور معتقد است حالا که آمریکا رفته، اروپاییها به آمریکا پشت میکنند و به ما دل میبندند!؟ این تازه فارغ از خباثت ذاتی انگلیسیها و دیگر اعضای اروپایی برجام است.
اکنون و با این توضیح، آشکار است که راهحل، خروج از موضع انفعال و حرکت روی ریل اقتدار است نه دل بستن به اروپا!
عزت ملی اقتضا میکرد به جای بیاناتی از جنس آنچه آقای روحانی در واکنش به سخنان ترامپ گفت، در موضعگیری مقتدرانهای، ایران ابتدا توقف همه همکاریهای موضوع برجام را اعلام میکرد و بعد اگر قرار بود ماجرا با اروپا ادامه پیدا کند، بر اساس منطق عقلایی مذاکره، بر سر مسائل اساسی بحث و گفتوگو میشد.
http://kayhan.ir/fa/news/132237
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi