💢 واکنش منصفانه یا دغلبازی سیاسی؟ -۱
۱) شرع و قانون می گوید که نمی توان حتی به یک جنایتکار، سیلی اضافه زد، ولو محکوم به اعدام باشد. به طریق اولی، متهمی که به مراجع قانونیاحضار می شود، از هر نوع تعرض مصون است. جان و آبروی افراد -ولو متهم- محترم است و اگر ضابط قانونی در این باره مرتکب تخلف شود، مستوجب بازخواست است.
۲) این قاعده و حکم کلی است؛ اما این که در یک مصداق خاص، واقعیت چیست و تخلفی انجام گرفته یا نه، در صلاحیت مراجع قانونی و دستگاه قضایی است.
۳) در هر رویداد، دو گونه می شود قضاوت کرد. با داشتن صلاحیت و اطلاع کامل از جزئیات حادثه، یا بدون صلاحیت و اطلاع کافی. هر قدر که داوری نوع اول، ستودنی است، قضاوت نوع دوم، مذموم است.
۴) رویداد های تاثر برانگیز، با چند نوع واکنش مواجه می شود. "واکنش بی غرض، از سر اطلاع، و به اندازه"؛ واکنش بی غرض، اما فاقد اطلاع کافی و دچار زیاده روی یا تفریط"؛ و "واکنش مغرضانه و آلوده به افراط و تفریط".
۵) آنچه موجب قوام و استحکام جامعه بر مدار انصاف و عقلانیت می شود، واکنش از نوع اول است. واکنش از نوع سوم که معمولا واکنش نوع دوم را تدارک می کند و به خدمت در می آورد، جامعه را به هیجانی کور و آسیب آفرین سوق می دهد.
۶) فوت خانم مهسا امینی، قطعا اسباب تاثر است و مراجع قضایی باید ماجرا به طور دقیق بررسی کنند. نیروی انتظامی می گوید هیچ گونه برخورد فیزیکی انجام نشده و فیلم دوربینها در دقایق قبل از زمین خوردن او نیز، سلامت وی را تایید می کند.
۷) بر اساس اطلاعیه پلیس، این خانم به همراه تعدادی دیگر، به دلیل پوشش نامناسب و به منظور اخذ تعهد و توجیه، به یکی از مقرهای پلیس هدایت می شود و او در جمع سایر مراجعه کنندگان در سالن اجتماعات، به طور ناگهانی بیهوش شده و بر زمین می افتد.
۸) این ارجاع به پلیس، بر اساس قانون انجام شده است. هیچ قانونی در هیچ جای دنیا نیست که در کنار موافق، مخالف و منتقد نداشته باشد. اما معیار نظم اجتماعی، قانون است. و گرنه به عنوان مثال، رانندگان یا مالیات دهندگان فراوانی را می توان سراغ گرفت که اصل پرداخت مالیات یا محدودیت های رانندگی را بر نمی تابند.
۹) در سالنی که خانم امینی حضور یافته، حدود بیست نفر دیگر هم به علت مشابه حضور دارند. بنابراین نفس احضار و حضور در آن سالن، نمی تواند موجب بازخواست پلیس شود؛ مگر این که در بررسی قضایی، قصور و تقصیر یا تخلفی احراز شود.
۱۰) این، سوای بحثی است که درباره خود قانون، یا چند و چون اجرای آن و نحوه برخورد با متخلفان یا توجیه آن، می شود کرد. هر قانونی را پس از اجرا می توان ارزیابی کرد، قوت و ضعف آن را باز شناخت و ارتقا داد. این رویکرد اصلاحی، با رفتار هرج و مرج طلبانه و براندازانه ای که ضرورت ها و الزامات اصل قانون را انکار می کند، متفاوت است.
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
💢 واکنش منصفانه یا دغلبازی سیاسی؟ -۱ ۱) شرع و قانون می گوید که نمی توان حتی به یک جنایتکار، سیلی اض
💢 واکنش منصفانه یا دغلبازی سیاسی؟ -۲
۱۱) برای قضاوت دقیق و درست درباره ماجرای فوت مرحومه امینی، باید انصاف و اطلاع را با هم داشت. صرف تاثر از یک ماجرا، برای قضاوت و داوری کفایت نمی کند. تاثر از حوادث ناگوار، واکنش طبیعی است.
۱۲) در عین حال باید میان تاثر مردم عادی، با دغلبازان سیاسی و رسانه ای فاصله گذاشت. برای مثال، مقامات بدنام آمریکایی در حالی به بهانه این حادثه، نگران حقوق بشر در ایران شدند، که جنایات آشکار پلیس آمریکا در کف خیابان علیه شهروندان، اتفاقی روزمره و عادی است.
به گزارش روزنامه مورنینگ استار، "ماموران پلیس آمریکا، ظرف یک سال پس از قتل جورج فلوید سیاهپوست، ۱۰۶۸ نفر را به قتل رسانده اند". پایگاه خبری "ایندیپندنت" هم گزارش داده؛ "در سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹، سالانه تقریبا ۱۰۰۰ نفر جان خود را بر اثر شلیگ گلوله و ضرب و شتم پلیس آمریکا از دست داده اند".
نشریه آمریکایی نیویورک تایمز هم ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ نوشت: "از زمان آغاز دادگاه پلیس قاتل جورج فلوید، بطور میانگین بیش از سه نفر در هر روز، به دست پلیس آمریکا به قتل رسیدند. از سال ۲۰۱۳میلادی سالانه یکهزار و ۱۰۰ شهروند در خشونت های پلیس به قتل می رسند".
نشریه آمریکایی واشنگتن پست هم در گزارشی عنوان کرد: "ماموران پلیس در سال گذشته، ۹۸۵ شهروند آمریکایی را کشته اند که درهیچ یک، نیروهای پلیس مجرم شناخته نشدند. پلیس آمریکا به قتل می رساند اما محکوم نمی شود". پلیس آمریکا ظرف هفت ماه اول سال ۲۰۲۲ میلادی، بیش از ۷۰۰ نفر را کشته است.
۱۳) دغلبازی مشابهی از سوی طیف غربگرا انجام شده است. این طیف در حالی بلافاصله پس از انتشار خبر فوت مهسا امینی، حکم صادر کرده و علیه نیروی انتظامی عقده گشایی کردند که در موضوع قتل عمد خانم میترا استاد توسط همسرش محمد علی نجفی (با شلیک پنج گلوله)، بلافاصله از قاتلِ معترف به قتل دفاع کرده و تهمت های زشتی را متوجه مقتول کردند. آنها با وقاحت، زن قربانی را مهدور الدم خواندند!
۱۴) پاسخ پلیس به دغلبازانِ حامی قانون شکنی، چیزی جز اقتدار نمی تواند باشد و همین اقتدار بازدارنده هم هست که طراحان نا امنی را عصبانی می کند. اما در نسبت با افکار عمومی و قاطبه مردم، موضع نیروی انتظامی جز خدمتگزاری و فروتنی و مراعات نمی تواند باشد. به تعبیر رهبر انقلاب:
"نیروی انتظامی برای موفقیت در انجام وظیفه خطیر خود باید به صورت توأمان، مظهرِ «اقتدار و مهربانی» باشد. نیروی انتظامی، هم مظهر اقتدار نظام و نظمی است که می خواهد امنیت کشور را تأمین کند و از آن پاسداری کند، هم مظهر مهربانی و دلسوزی و روحیه رأفت و رحمت نظام نسبت به آحاد مردم است. این دو تا در کنار هم و توأم با یکدیگر باید مورد توجه قرار بگیرد".
۱۵) فرهنگ سازی، پیش نیاز اجرای هر قانون است. اقناع عمومی موجب تعمیق اجرای قانون و کاهش تخلف از آن می شود. اما اقناع و اقتدار، دو الزام اجرای قانون هستند که نباید یکی را فدای دیگری کرد. نه اعمال قدرت و الزام و اجبار، جای اقناع را پر می کند؛ و نه اقناع و فرهنگ سازی می تواند جایگزین اعمال قدرت قانونی شود. در اینجا مسئولیت پلیس، اعمال قانون و جلوگیری از نقض آن است. در عین حال، اعمال قانون را می توان و باید، هر چه حکیمانه تر و موثر تر و مفید تر انجام داد.
#محمد_ایمانی
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
✨برنامه هفتم؛ دولتگرایی دهه ۶۰ یا خصوصیسازی دهه ۸۰؟
نه اقتصاد دولتی و نه خصوصیسازی از نوع رهاسازی ما را به پیشرفت نخواهد رساند. راهبرد صحیح این است که پس از تعیین مسائل اولویتدار کشور و تصمیمگیری درباره راهکارهای این مسائل، دولت در نقش حامی، هادی و ناظر ظاهر شود و از ظرفیت بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف ملی استفاده نماید. اشتباه بزرگ این است که دولت برای حل مسائل کشور، متصدی شرکتهایی با ماموریتهای مختلف باشد، اما اشتباه بزرگتر این است که شرکتهای خصوصی فعال در بخشهای مختلف و مرتبط با مسائل اولویتدار کشور، نسبتی با برنامه پیشرفت ملی نداشته باشند. رهبر حکیم انقلاب میفرمایند بخش خصوصی «موتور محرک اقتصاد» است. هنر دولت باید این باشد که میان انتفاع بخش خصوصی و منافع ملی یک رابطه معنیدار برقرار نماید. شاید با یک مثال ملموس بتوان چگونگی این رابطه را توضیح داد. فرض بفرمائید یکی از مسائل اولویتدار کشور، دستیابی به فناوریها و قطعات ضروری در صنایع خاص است. در یک سو شرکتهای دانش بنیان متعددی قرار دارند که توان دستیابی به این فناوریها و تولید این قطعات را دارند و در سوی دیگر، دولت قرار دارد که هم از اقتدار حاکمیتی برخوردار است و هم طیف متنوعی از ابزارهای حمایتی منجمله معافیت مالیاتی، تسهیلات بانکی، تسهیلات فنی و اجرایی، کمکهای علمی، صیانت از بازار داخلی، بسط بازار خارجی، جذب سرمایه خارجی و... را در اختیار دارد. دولت چهار رویکرد میتواند نسبت به این امکانات و اختیارات داشته باشد: ۱-اساسا هیچ گونه مسئولیتی برای حمایت از بخش خصوصی برای خود قائل نباشد و حمایتگرایی را کنار بگذارد؛ ۲-این امکانات را به صورت برابر در اختیار همه شرکتهای بخش خصوصی بگذارد؛ ۳- رویکرد دولت توزیع برابر باشد، اما با توجه به محدودیت منابع، طبیعتا حمایتها عاید کسانی شود که نفوذ بالایی دارند یا قدرت چانهزنی و لابیگری دارند؛ ۴-این تسهیلات و امکانات حمایتی را صرفاً در اختیار آن دسته از شرکتهایی قرار دهد که به صورت ویژه روی دستیابی به فناوریها و قطعات مورد نیاز صنایع کشور -که از سوی دولت تعیین شده است- متمرکز هستند. باید توجه داشت که اگر به یک بخش خصوصی معافیت مالیاتی یا تسهیلات بانکی و... اعطا میشود، این امکانات از «منابع عمومی» و «بیتالمال» تأمین میشود. زمانی چنین حمایتی توجیه دارد که دریافتکننده حمایت، نسبتی با «منافع عمومی» برقرار نماید. تنها با اتخاذ راهبرد چهارم است که منابع کشور به درستی در اختیار منافع عمومی قرار خواهد گرفت و موجب پیشرفت کشور خواهد شد. چه، وقتی کشور به فناوریها و قطعات مورد نیاز صنایع دست یافت، هم از محل تولید این قطعات اشتغال ایجاد شده و نرخ بیکاری کاهش خواهد یافت؛ هم به واسطه افزایش عرضه داخلی کالا قیمتها تعدیل شده و تورم ایجاد نخواهد شد؛ و هم به علت کاهش نیاز به واردات، فشار تقاضا از روی ارز برداشته شده و قیمت ارز کاهش خواهد یافت؛ و نهایتا مجموعه این عوامل موجب افزایش ارزش پول ملی خواهد شد.
#سید_یاسر_جبرائیلی
🖊برشی از مقاله خطوط راهنمای تدوین برنامه هفتم
https://www.javanonline.ir/fa/news/1028572/%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AF%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%85
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هدایت شده از 🇮🇷یاعلی ۳۱۳🇮🇷
💠 #اذان_ظهر به #افق_تهران 💠
التماس دعای سلامتی و فرج قائم آل محمد(ص)، سلامتی و طول عمر نائب بر حقش حضرت امام خامنه ای و دعای سلامتی و نصرت سربازان گمنام امام زمان(عج)، مدافعان حرم و رزمندگان اسلام در بلاد اسلامی خصوصا جبهه های داخلی، سوریه، لبنان، عراق، بحرین ، یمن و فلسطین
«یا اَللَّهُ یا رَحْمنُ یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینِکَ»
@hizbollahsyberi
@moghavematt
@jahadgaranezafar
💢هیچ تغییری را در مرزهای قفقاز جنوبی نمیپذیریم
🔸کنعانی؛سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹جمهوری اسلامی ایران هیچ گونه تغییری در جغرافیای سیاسی در منطقه قفقاز جنوبی را نمیپذیرد.
🔺ادامه مطلب:
www.iribnews.ir/00F1M9
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
💢هیچ تغییری را در مرزهای قفقاز جنوبی نمیپذیریم 🔸کنعانی؛سخنگوی وزارت امور خارجه: 🔹جمهوری اسلامی
🔻ایران مثل همیشه از هیچ کمکی برای پایان دادن به درگیریها دریغ نمیکند
سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست هفتگی با خبرنگاران:
🔹موضوع تحولات قفقاز جنوبی بارها در سطوح مختلف مورد بررسی و اظهار نظر قرار گرفته است.
🔹جمهوری اسلامی مبتنی بر سیاستهای همسایگی، در دور اخیر اختلافات به سرعت وارد عمل شد و توصیههای خود را به هر دو طرف منتقل کرد.
🔹ایران همچون همیشه از هیچگونه کمکی برای پایان دادن به درگیریها دریغ نمیکند.
🔹ایران معتقد به راهکار سیاسی برای حل و فصل اختلافات است و بر ضرورت عدم تغییر مرزهای بینالمللی و ژئوپلتیک منطقه اصرار دارد.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🇮🇷حزب الله سایبری🇮🇷
🔻ایران مثل همیشه از هیچ کمکی برای پایان دادن به درگیریها دریغ نمیکند سخنگوی وزارت امور خارجه در ن
🔻برنامه خاصی برای ادامه مذاکرات هستهای در نیویورک وجود ندارد
سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست هفتگی با خبرنگاران:
🔹رئیس جمهور اسلامی ایران امروز عازم نیویورک شد.
🔹اگرچه مذاکره کننده ارشد ایران رئیس جمهور را در سفر نیویورک همراهی میکند، اما برنامه خاصی برای ادامه مذاکرات هستهای در نیویورک وجود ندارد.
🔹جمهوری اسلامی ایران همواره به میز مذاکره پایبند است.
🔻ایران از هرگونه همگرایی در محور مقاومت استقبال و پشتیبانی خواهد کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹دولت سوریه سالها میزبان خوبی برای گروهها و جریانات مقاومت فلسطینی بوده است.
🔹متاسفانه به دلیل مشکلات سالهای اخیر در سوریه، روابط گرم و بلند مدت دولت سوریه و حماس نیز تحت تأثیر قرار گرفته بود.
🔹در نتیجه تلاشهای به عمل آمده و به وجود آمدن نگاههای جدید نسبت به نقش سوریه در محور مقاومت، روابط دولت سوریه و حماس دوباره رو به گرمی گراییده است.
🔹جمهوری اسلامی ایران در این راستا از هرگونه همگرایی در محور مقاومت استقبال و پشتیبانی خواهد کرد.
🔻ایران طی چند روز آینده میزبان هیأت بسیار بزرگ اقتصادی از روسیه خواهد بود
سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹این هیأت شامل ۶۰ شرکت خصوصی و دولتی از روسیه است.
🔹زمینههای اصلی مذاکرات این هیأت شامل صنایع غذایی، کشاورزی، شیلات، حمل و نقل، خودرو، تجهیزات پزشکی و سیستمهای مخابراتی، خواهد بود.
🔹این نشست حاصل نزدیک به یک سال کار و گفتگو و سفر در سطوح مختلف میان دو کشور است.
🔹ایران معتقد است که گسترش مناسبات، تأمین کننده منافع هر دو طرف ایران و روسیه است.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔴 خبری که لابلای اخبار حاشیهای گم شد...
امضای تفاهم نامه ایران و ازبکستان برای همکاری در بخشهای مختلف انرژی؛ بعد از تجربه صدور خدمات فنی و مهندسی به ونزوئلا و افزایش ظرفیت چند پالایشگاه این کشور، این بار قرارست دو پالایشگاه بزرگ ازبکستان (در راستای تلاش های دولت سیزدهم برای خنثی سازی تحریمها و بازارسازی های جدید نفتی)، مورد بازسازی و احیا قرار بگیرند...
✍️ مهدی قاسم زاده
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔻جمهوری اسلامی ایران هر روز بالندهتر و قویتر پیش میرود
امیر سرلشکر موسوی، در اختتامیه بیستمین دوره جامعهپذیری نظامی مشترک دانشگاههای افسری ارتش:
🔹پیشاپیش هفته دفاع مقدس را که یادآور روزهای حماسه و خون است، گرامی میداریم. به شهدای دفاع مقدس درود میفرستیم و آن روزهایی را که برای آزادیخواهان و حقطلبان دنیا که الگو و سرمشقآفرین است، گرامی میداریم.
🔹نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هر روز بالندهتر و قویتر با اقتدار به پیش میرود و پرچم استقلال کشور عزیز در جهان برافراشته است و تاکنون اجازه کوچکترین خدشه به استقلال کشور داده نشده است.
🔹ایمان، فداکاری، شجاعت و ازخودگذشتگی پیشنیاز پا گذاشتن در این راه نورانی است و دانش، ورزیدگی روحی و جسمی، فنون فرماندهی و رزم و توانایی بهکارگیری بهینه فناوری بخشی از لوازم موفقیت است که انشاءالله با عزم و اراده و همت شما و فرماندهان و استادان محقق خواهد شد.
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
🔺وال استریت ژورنال: روسیه با پهپادهای ایرانی آسیبهای جدی به نیروهای اوکراینی وارد کرده است...
➕ فارغ از صحت و سقم این خبر، غرب توانایی پهپادی ایران را به رسمیت شناخته است؛ کشوری که روزگاری درعرصه تسلیحاتی وابسته بود، اکنون به روسیه سلاح می دهد، آن هم سلاحی موثر در جنگ نیابتی با غرب!
💬 امیرعلی ابوالفتح
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 #به_رسم_آیهها | مرور آیات مورد اشاره در بیانات حضرت آیتالله خامنهای در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی.
🏷 #از_تبیین_تا_قیام | #اربعین
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✊🏻 رهبر انقلاب: اربعین، پرچم سربلند حسینبنعلی (علیه السّلام) است. ۱۴۰۱/۰۶/۲۶
🏷 #از_تبیین_تا_قیام | #اربعین
💻 Farsi.Khamenei.ir