با ذهن باز به توانایی کودکان خود نگاه کنید
«هر کودکی هنرمند است. مسئله این است که پس از این که بزرگ شد، هنرمند باقی بماند.» پابلو پیکاسو
دکتر کلوین تیلور، استاد دانشگاه یوتا و یکی از پیشگامان بزرگ در آموزش افراد تیزهوش و پراستعداد، به مطالب بسیار شگفتانگیزی در تحقیقات خود دستیافت. وی دریافت که تمام کودکان تیزهوش و خلاقاند. برخی در سخنوری خلاقاند، بعضی در حرکات بدنی، بعضی دیگر در نقاشی یا نویسندگی و عدهای دیگر در شیوهای که با دیگران ارتباط پیدا میکنند، یا در سبک سازماندهی.
دکتر تیلر مجموعهای از استعدادها را کشف کرد که بسیاری از آنها قبلا هرگز شناخته نشده بود. این نکته بسیار مهمی است زیرا نشانگر این حقیقت است که نبوغ افراد منحصربهفرد است و شاید چندان دور از حقیقت نباشد اگر گفته شود که «با تولد هر کودک یک استعداد و توانایی کاملا جدید به دنیا افزوده میشود.»
@hkorshidmehr
خواب کافی به تقویت حافظه فرزند شما کمک می کند
نتایج یک تحقیق نشان می دهند که افرادی که در طول شب به اندازه کافی می خوابند، در به خاطر آوردن مطالب مختلف بهتر عمل می کنند
برخلاف تصور، مغز ما حتی در هنگام خواب هم در حال کار کردن است و اطلاعات مهم را به بخش هایی از حافظه انتقال می دهد که قادرند آنها را برای مدت بیشتری ذخیره کنند
در طول سال تحصیلی، ساعت خواب شبانه فرزند دانش_آموز خود را مشخص و ملزم به رعایت آن کنید تا یادگیری بهتری را برای آنها رقم بزنید.
@hkorshidmehr
اصرار بر كنترل کودک براي اينكه دقیقاً
“همانی بشود كه ما می خواهيم”
دو نتيجه در پی خواهد داشت:
🔸يا يك رُبات حرف گوش کن و همیشه تسلیم خواهیم داشت
🔸و یا یک آشوبگر و یاغی که هر مرزی را در می شکند.
نتیجه وسواسها و اصرارهای بی مورد والدین بر آنچه الگوی از پیش ساخته تربیتی خود ساخته اند، این دو مورد است و حد وسطی هم ندارد!
پس اولاً هیچگاه لباس از پیش بریده ای را برای تربیت کودکمان قواره نکنیم...
و ثانیاً روی نسخه های تربیتی خود و دیگران اصرار بیش از اندازه نداشته باشیم...شاید این نسخه متناسب با کودک ما نباشد!
@hkorshidmehr
«منزل مومن برای او جایی است که؛
در آن خود را تربیت میکند
و با خدای خود خلوت مینماید.»
تربیت از خود انسان باید شروع بشه ...
انتظار تربیت کودک بدون تربیت نفس
رو نباید داشته باشیم ...
@hkorshidmehr
🛑 بادست خودتان فرزندانتان را معتاد نکنید!
🔹امروزه آپارتمان نشینی فرصت سرگرمی و بازیگوشیهای کودکانه را برای بچهها کمتر کرده است و فعالیتهای دیجیتالی مثل بازی با موبایل جایگزین آن شده است.
راه حلهای کم کردن زمان بازی برای کودکان معتاد به گوشی را بکار بگیرید ، برایش وقت بگذارید.
@hkorshidmehr
17.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 موضوع: فرزند پروری و کنترل خشم
(قسمت هشتم)
♦️بررسی علل پرخاشگری:
استاد:#دکتر_سعید_عزیزی
✍ در مقابل آدم لجباز که نسبت به نقاط ضعف ما بی اهمیته چیکار باید کرد؟؟🤔
در برابر فشارهای عصبی زن و مرد چطور؟
@hkorshidmehr
درباره تربیت بدون فریاد
این کتاب در چهار بخش و دوازده فصل تدوین شده است. در انتهای هر بخش، داستانی واقعی از تجارب زندگیِ افرادی مانند شما را نقل کردهام. بعضی از این داستانها مربوط به مراجعینی است که برای درمان یا آموزش نزد من آمدهاند و بعضی دیگر مربوط به همکاران و دوستانم است. خوشبختانه از موهبت همکاری با افرادی برخوردارم که وقت، پول و انرژی خود را صرف یادگیری تمرکز بر خود و شیوه ارتباط با دیگران میکنند. گام زدن کنار آنها و مشاهده تحولی که آنها در روابط خود ایجاد میکنند برایم موهبتی بهغایت ارزشمند است.
در هر یک از این داستانها قدرت و تأثیر تربیت بدون فریاد مشهود است. البته برای حفظ حریم خصوصی افراد، اسامی و جزئیات را تغییر دادهایم اما اصل داستانها واقعی و تأثیرگذار است. این داستانها را متناسب با اصول مذکور در کتاب انتخاب کردهام. همانطور که خواهید دید این داستانها بازگوکننده مراحل گوناگون روابط والد و فرزند در طول زندگی است. هرچند ماجرای زندگی هر فرد متفاوت از دیگری است، اما مطمئنم هر یک از شما شباهتی بین زندگی خود و این داستانها خواهید یافت.
@hkorshidmehr