AltSchool، سن فرانسیسکو، کالیفرنیا: مدرسه سیلیکون ولی
این مجموعه به طور کامل از سیستم آموزش سنتی جداست و از اجرای مدلهای استاندارد برنامههای آموزشی برای بهبود مهارتهای فناوری و سوق دادن کودکان به سمت تفکر منعطف که بتوانند به وسیله آن دنیا را تغییر دهند، شانه خالی میکند.
کودکان اجزا مختلف را در مدارها و بردهای الکترونیکی قرار میدهند و مدل سازی سه بعدی را یاد میگیرند تا خانههای اسباب بازی بسازند و تمام اینها به این دلیل است که برای آیندهای که در انتظارشان است آمادگی پیدا کنند. مدیر کل این مجموعه میگوید:
تجربه مدرسه میتواند خیلی بیشتر از صرف کردن حقایق و ارقام باشد. ما باید بچهها را با دید کاملا کودکانه که برای حل مسایل به کار میگیرند و اولویتهای اجتماعی-عاطفی که در آموزش قائل هستند، آموزش دهیم. دانش آموزان باید بخشی از پروسه تعیین هدف باشند.
AltSchool رشد بسیار سریعی دارد. این مدرسه که دانش آموزان ۴ تا ۱۴ ساله را آموزش میدهد، در سال ۲۰۱۳ کار خود را در سن فرانسیسکو شروع کرد و حال تا بروکلین نیویورک و پالو آلتو هم گسترش یافته و تصمیم دارد تا در آینده به صورت بین المللی حضور داشته باشد.
🌀 آکادمی رشد و توانمندسازی والدین و مربیان برای تربیت نسل ارزش آفرین
آکادمی لوحه
@lohe_academy
www.lohe.academy
﷽ والدین محترمی که به دنبال انتخاب مدرسه برای مهمترین سرمایه زندگی تان (فرزندان دلبندمان) هستید, سلام
#دیدگاه
➕ معتقدیم اگر چه آینده اندیشی برای فرزندان مهم هست ,
اما آینده باید نسبتی با استعدادها و توانایی های مثبت خدادادی و اکتسابی منحصر به فرد در فرزند ما باشد.
➕مدرسه باید محملی برای کمک به خانواده ها در انجام وظیفه ی ذاتی شان در حوزه کشف و شکوفایی استعدادهای بالقوه باشد.
➕ هیچ نوع تضمینی برای آینده آموزشی و تربیتی فرزندان وجود ندارد. جز برنامه ریزی, تلاش برای اجرا , توکل و توسل ما.
➕ اگر از اکنون که فرزندمان پیش دبستانی و دبستان هست , دغدغه کنکور اش را دارید (به فرض که 13 سال دیگر موجود باشد!!) , توصیه می کنیم مدارس متداول سنتی را انتخاب نمایید.
➕ اگر هوش را صرفا بعد ریاضی و منطقی می دانید (نه ابعاد 9 گانه) , باز هم توصیه , همان پیشنهاد قبل است !
➕ اما درصورتی که به دنبال رشد و توسعه همه جانبه فرزند خود در یک محیط زندگی یادگیرانه, تلاش محور, تجربه آفرین, فرایند مدار و توام با آرامش (با اضطراب و تنش حداقل_بدون فشارهای نابجا_ لذت بخش) هستید, #مدارس_مجری_روش_میزان قابل بررسی اند.
➕ اگر در تزکیه و تعلیم (معادل صحیح برای واژه تربیت) فرزندتان , دنبال نسخه های زودبازده هستید [توجه حداقلی به فرایندهای تربیتی| آموزشی و استفاده از الگوهای شرطی سازی رفتاری برای حصول نتیجه در زودترین زمان ممکن و بدون توجه به پیامدهای دقیق تربیتی] مدارس متداول مناسب ترند.
➕ اما اگر طراحی و طی نمودن فرآیندهای تربیتی | آموزشی در طول زمان خود و متناسب با تفاوت های فردی فرزندان جهت رسیدن به بهترین نتیجه (با توجه به رشد توانمندی های خود بدون مقایسه مخرب با اطرافیان و همسالان) مدنظرتان هست , الگوهایی مثل #روش_میزان مناسب تر هستند.
#لذت_زندگی_یادگیرانه
@hodhod_school
@candoo_school
#نوپاهای_آموزشی
و
#تربیت_محور
را بهتر بشناسیم ؟
‼️ محلی برای زندگی و یادگیری ...
1. مدرسه تحول خواه ماموریت های خود را باز می شناسد و از انتقال سواد (به جای انتقال داده های علمی صرف و سواد اندوزی) به عنوان دست مایه ای برای رسیدن به اهداف خود بهره می برد.
2. یادگیری مبتنی بر تلاش دانش آموز (نه معلم) است. دانش آموز به دنبال کشف پاسخ سوالات خویش است و می تواند در صورت لزوم بهترین راهنمایی را از معلم بگیرد. طبعا در این تلاش فردی توام با کشف و مباحثه، عمق یادگیری بیشتر است و یادداری مطالب هم بسیار بلندمدت است. در این روش، مهارت ها و روحیه پرسشگری، پژوهشگری و تفکر تحلیلی از کودکی تقویت می شود.
3. در این مدارس، تفاوت های فردی دانش آموزان بسیار جدی گرفته می شود. طرح درس ها، متنوع و مبتنی بر نحوه مشارکت هر دانش آموز در بحث است. و برای پیشرفت دانش آموز در امور درسی و غیردرسی محدودیتی وجود ندارد.
4. ارزشیابی در روش این مدارس ؛ تدریجی، توصیفی و معمولا مبتنی بر پرسش و پاسخ شفاهی یا پروژه عملی است. این ارزشیابی در مقایسه با خود اتفاق می افتد و نه دیگران.
5. فرآیندهای مدرسه گروهی و مشارکتی است و کمتر رنگ و بوی فردی دارد.
6. شادابی و نشاط دانش آموزان امری اصیل و بستر کار تربیتی و علمی تلقی می شود.
7. کلاس و مدرسه محل هماهنگی فعالیت ها است و زیر نظر معلم راهنما در هر فضا یا زمانی (واقعی یا مجازی) یادگیری می تواند صورت گیرد. چراکه یادگیری فرآیندی مستمر است که از طریق خانواده، رسانه، مسجد، مدرسه و ... اتفاق می افتد.
8. زمینه سازی برای استفاده صحیح از اختیار جهت رسیدن به بهترین انتخاب ها (به گزینی) وجود دارد. به همین منظور در انتخاب برنامه ها آزادی عمل حداکثری وجود دارد. این روش به تقویت مهارت برنامه ریزی، خودکنترلی و مدیریت زمان و منابع از سنین کودکی توجه دارد.
9. به متربی به عنوان موجودی سرشار از قابلیت ها نگریسته می شود که وظیفه مربی و مدرسه، ایجاد شرایط مساعد و کمک به اوست تا استعدادهای او به فعلیت برسد. سرزنش و شماتت وجود ندارد و تذکر به حداقل خود رسیده است. چرا که متربی در قانونگذاری دخیل است و عقوبت عمل خود که همان جبران خسارت و زیان است را می داند. در این مدارس به دانش آموز معمولا اعتماد می شود و او فردی وظیفه شناس و صادق شناخته می شود. لذا حرف او خوب شنیده می شود و گفتگو در مسائل مختلف موضوعیت دارد.
10. در این مدارس فعالیت ها با کشف نیاز، هدف گذاری مناسب و تلاش فرد آغاز می شود. کسب نتیجه کار، بهترین مشوق و انگیزه درونی برای ادامه مسیر متربیان است. نمره وجود ندارد. جایزه به ندرت و در موارد خاص داده می شود (دارویی برای بیماری است). فرد با استعداد و توان خود سنجیده می شود. عموم دانش آموزان از تلاش خود در کشف مطالب و نزدیک شدن به هدف لذت می برند.
11. در نوپاهای آموزشی تربیت محور ، نقش اصلی یاددهی – یادگیری را دانش آموز بازی می کند. از طرف دیگر معلم باید چندین طرح درس برای پوشش استعدادها و قابلیت های مختلف داشته باشد. و همواره نیز در حال رصد دانش آموزان، ثبت و کنترل مسیر پیشرفت آن ها باشد.
eitaa.com/sahab_link
4_5843727336091943798.pdf
1.61M
سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش نظام ج.ا.ایران
eitaa.com/sahab_link
4_5843727336091943797.pdf
3.37M
کتاب مبانی نظری سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش نظام ج.ا.ایران
eitaa.com/sahab_link
4_5810003081085060611.pdf
618.6K
﷽ پاسخ به #سوالات_متداول پیرامون روش "تزکیه و تعلیم" دانش آموزان در ;
دبستان پسرانه هدهد و دخترانه کندو
#مدارس_مجری_روش_میزان اصفهان
www.hodhod.school
www.candoo.school
@hodhod_school
@candoo_school
📚 انس با کتاب جاری است ...
نمایشگاه کتاب های منتخب حوزه کودک
(کتاب هایی که به طور نسبی با تحلیل تربیتی و آموزشی انتخاب شده است)
➕ چهارشنبه و پنج شنبه
✅ متناسب با نیاز پیش دبستانی , دوره 1 و 2
➕ حضور برای غیرهدهدی ها هم آزاد است ...
#مدرسه_پسرانه_هدهد
با همکاری
#گروه_تربیتی_ساقه
#لذت_زندگی_یادگیرانه