🔴آل رسول،عضو هیئت مدیره انجمن حجتیه:
«ملل مسلمان باید به اینکه یک کشور اسلامی همچون ایران، رهبری(شاهنشاه👑) چنین علاقمند به مسائل مذهبی و پشتیبان از اصول دین و علما دارد، افتخار کند.»‼️
🆔 @hojjatiye
🔴 سیّد محمّدرضا آل رسول،عضو هیئت مدیره انجمن حجتیّه:
"امروز جهان تشیّع باید از شاهنشاه ایران👑 سپاسگزاری کند"‼️
📰 کیهان، 55/2/27
🆔 @hojjatiye
🔴 انگارههای اشتباهی که «سلام فرمانده» آنها را تغییر داد
🔸۱- برخی به اشتباه فکر میکردند چون در چند مدرسه ترانههای تتلو و ساسی مانکن خوانده شده یا کنسرت چند هزار نفره تتلو برگزار شده، نسلهای بعد یعنی همان دهه هشتادیها و دهه نودیها، به ارزشهای دینی و انقلابی، دلبستگی ندارند. در حالی که دیدیم این نسل، چگونه در تجمعات دهها هزار نفری در سطح شهرها و هزاران مدرسه در سراسر ایران با همه وجود «سلام فرمانده» خواندند و حقیقت نسل بعد را که دلداده اسلام و ارزشها هستند، نمایان کردند.
🔹۲- برخی به اشتباه فکر میکردند بین تولید و انجام کارهای مهدوی با کارهای انقلابی، تعارض وجود دارد؛ همان انگاره اشتباهی که امثال انجمن حجتیهایها به دنبال آن بودند ـ هستند ـ وجود نمادهای صریح و مهم انقلابی و ملی مانند نام بردن از رهبر انقلاب و حاجقاسم در متن شعر یا عهد بستن با نظام و... و همچنین شاهکار این سرود یعنی همان عبارت مکرر «سلام فرمانده» عملا این سرود را به محصولی که مروج مهدویت و انتظار فعالانه و مجاهدانه است تبدیل کرده و خط بطلانی بر رویکرد انحرافی که امثال #انجمن_حجتیه و دیگر مقدسمآبان بیعمل ترویج میکنند، کشیده است.
🔸۳- برخی به اشتباه گمان میکردند شهر تهران از حیث حضور خانوادهها و نوجوانان و جوانان متدین حزباللهی و پای کار انقلاب و نظام، در حال افول است و از این حیث از شهرستانها عقب مانده است. اجتماع ۱۵۰هزار نفری و ثبتنام قریب به ۳۰۰هزار نفری برای شرکت در این اجتماع تنها در مدت ۳روز باز بودن سامانه ثبتنام، نشان داد چقدر این انگاره، سطحی و غیرواقعی است. حال آنکه این جمعیت ۳۰۰هزار نفری که اگر فرآیند ثبتنام ظرف ۳روز به اتمام نمیرسید، معلوم نبود به چند صد هزار میرسید، تنها بخشی از بدنه اجتماعی متدین و انقلابی پایتخت است که انشاءالله امالقرای جهان اسلام را سالها بیمه خواهد کرد.
🔹۴- برخی به اشتباه گمان میکردند دوره سرودهای انقلابی گذشته و صرفا «رپرها» و «خوانندگان پاپ» آن هم از نوع مرکزنشینشان امکان مطرح شدن در سطح عمومی و ملی دارند اما دیدیم خداوند متعال چگونه از شهرستان لنگرود، مداحی گمنام را بلند کرد و اثری را در دلها انداخت که مبنای شعر و ملودی آن برخاسته از طراوت و هیبت روضه و مداحی است.
🔸۵- و برخی به اشتباه گمان میکردند دوره ترویج و صدور انقلاب اسلامی با محصولات فرهنگی گذشته است اما همگان دیدند ظرف چند ماه عراق، هند، پاکستان، ترکیه، سوریه، لبنان، نیجریه و... با ترجمههای عربی، ترکی، هندی و...از سرود«سلام فرمانده» پر شد.
محمد برقعی،وطن امروز
🆔 @hojjatiye
🔴 اینها بچّههای مردم را میگیرند و شستشوی مغزی میدهند
مرحوم حاج احمد قدیریان از شخصیتهای با سابقه و فعال انقلاب اسلامی بود. به مناسبت سالروز درگذشت ایشان مطلب زیر تقدیم میشود. در کتاب خاطرات ایشان آمده است:
✔️ «آنها الآن به دنبال یک برنامه و یک هدف هستند و آن هدف هم، هدف فرهنگی است. انجمن حجتیه الآن جریان فرهنگی را بسط میدهد. اگر دقت شود، در بسیاری مدارس میبینید که دست اندرکاران، وابسته به انجمن حجتیّه هستند. اینها بچههای مردم را میگیرند و شستشوی مغزی میدهند. در صورتیکه اینها اصلا دنبال براندازی نظام هستند.
انجمن حجتیه ابزار بسیار خوبی را انتخاب کرده است یعنی جوان. ابزار بسیار خوبی است و هیچ کس هم نمیداند. مثلاً خیلی از مدارس هستند که الآن بچههای خیلی از مسئولین در آن جا درس میخوانند و آنها هم روی آنها کار میکنند.
بعد از درگذشت آقای محمود حلبی، بچههای انجمن حجتیه همانند گذشته جلسات دارند و این جلسات را هم خیلی پیچیده یعنی با پوشش برگزار میکنند. این طور نیست که بیایند و بنشینند و پیرامون انجمن حجتیه بحث کنند. بلکه این جلساتشان را با پوشش انجام میدهند و طرحهایشان را خیلی خوب دارند پیش میبرند.
مدارس آنها بچه هایی را که سنشان بالای هجده است، جذب و روی آنان کار میکنند و جذب اهداف خودشان میکنند و خوب میتوانند راجع به طرحی که دارند آنها را شستشوی مغزی دهند. حال که حدود ۲۲سال از انقلاب میگذرد، این گروه در مناطق مرزی مخصوصا در سیستان و بلوچستان بین شیعه و سنی سمپاشی میکنند و اختلاف بین قومیتها در دستور کار آنها قرار دارد»
📚منبع:خاطرات قدیریان،ص۲۱۰
🆔 @hojjatiye
هدایت شده از روشنگر مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺علیه پپسی کولا اعلامیه پخش کن!!!
🎥تماشا کنیم
🔰برشی از انیمیشن «مشهد دوست داشتنی»
#انجمنـحجتیه در ایام مبارزه با رژیم پهلوی
@roshangarmedia
🔴 آیا دکتر چمران انجمنی بود؟
✅ متأسفانه با نگاهی به برخی از کتب و یا مقالاتی که در مورد انجمن حجتیّه منتشر شده است، به وضوح درمی یابیم که برخی به عمد و برخی نیز از روی نقص اطّلاعاتشان، به شهید دکتر چمران نسبت عضویّت در انجمن می دهند! و حاصل آن پدیدار شدن چنین عباراتی در فضای مجازی می شود:
⛔️ «سردار بزرگ اسلام شهید دکتر چمران، حیات آرمانی خود را مدیون آن فقید بزرگوار[شیخ محمود حلبی] میداند.»! و یا این عبارت: « [انجمن حجتیه] همانان که مربی اهل شرف این مرز و بوم بودند همانان که متربیانشان همان شرفمندان اوایل انقلاب بودند مانند چمران ها و باکری ها و صیاد ها …»!⚠️
این مسئله طبیعی است چرا که هم برخی از آنان که در مقابله با انجمن دست به قلم شده اند چنین فضایی را ایجاد کردند و هم خود انجمنی ها، و از سوی دیگر نیز این رسانه های بیگانه ای همچون BBCو VOA و کارشناسان بهایی و یا عنود آنان بودند که از فرصت سوء استفاده نموده و بر این طبل کوفتند.
📚 به عنوان نمونه در دو کتابی که نویسندگان آنان زحمت کشیده و مطالب قابل استفاده ای در شناسایی انجمن ارائه داده اند، به این موضوع پرداخته شده است. یکی کتاب "جریان شناسی ضدّ فرهنگ ها" که در آن از شهید چمران به عنوان یکی از "چهره های شاخص" انجمن یاده شده (چاپ اول، ص۵۰۱)❗️ و دیگری کتاب "جریان شناسی انجمن حجتیّه" که در آن مدّعی شده که شهید چمران در وصیّتنامه خود از شیخ محمود حلبی تقدیر نموده است. (چاپ دوم، ص۴۳)❗️
✔️ خود انجمنی ها نیز از ذکر چنین مطالبی استقبال می کنند. به عنوان نمونه آقای دکتر نادر فضلی (یکی از با سابقه ترین اساتید و مسئولین فعلی انجمن) در همایش "تحجّر و اسلام آمریکایی" که سال ۹۳ در مشهد برگزار شد، طی مناظره ای چنین گفت: « مرحوم مصطفی چمران هم بارها خدمت حاج آقای حلبی بعد از انقلاب رسیده بود و حاج آقای حلبی برای او دعا می کرد و ملاقات داشتند با هم.»(حقایقی پیرامون انجمن حجتیّه، رضا اکبری آهنگر، ص۳۰۷)
✔️ عرفان ثابتی هم که بهایی است و به عنوان کارشناس در برخی از شبکه های بیگانه سخن می گوید، در برنامه ای که شبکه VOAپخش نمود گفت: « مصطفی چمران هم در وصیتنامه اش از آقای حلبی به نیکی یاد می کند. معلوم نیست مصطفی چمران حجتیّه ای بوده یا نه ولی به شدّت سمپاتی داشته»
💠 حال باید دید اینگونه ادّعاها از کجا و چرا آغاز شد؟ مطلب بعد به این موضوع خواهد پرداخت.
🆔 @hojjatiye
#شهید_چمران
#انجمن_حجتیه
#شیخ_محمود_حلبی
#نادر_فضلی
#بهاییت
#عرفان_ثابتی
🔴 یک تشخیص اشتباه، یک اشتباه تاریخی
✅ ماجرای وصیّت نامهی مذکور👆 بدین شرح است که انجمن قبل از تعطیلی ظاهریش، در مهر ماه ۱۳۶۰ اقدام به انتشار ویژهنامهای به مناسبت هفته جنگ کرد که به «مرزبانان» موسوم بود. این همان سالی است که در خردادماه آن دکتر مصطفی چمران، به شهادت رسیده بود. از سوی دیگر یکی از اعضای انجمن حجتیّه به نام مهندس مصطفی ابراهیمی مجد در شهریور همان سال به شهادت رسید. وی از جمله اعضای با تقوای انجمن حجتیّه بود که در مدرسه #علوی نیز تحصیل کرد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با آغاز جنگ تحمیلی، به جمع نیروهای شهید چمران در جنگ های نامنظّم پیوست.
🔰 انجمن حجتیّه به بهانه شهادت شهید ابراهیمی مجد، در صفحه ی ۵۹ ویژهنامه مرزبانان مطلبی با عنوان «شهیدی در آستانه ی هفته جنگ» به چاپ رسانید. امّا نحوه ی چاپ این مطلب عمداً یا سهواً به گونه ای بود که کمی بی دقّتی خواننده باعث می شد تا اینگونه تصوّر نماید که مطلب در مورد شهید مصطفی چمران است نه شهید مصطفی ابراهیمی مجد.❗️ چرا که در طول این مطلب چند صفحه ای، فقط با عبارت مصطفی از شهید یاد شده بود و حتّی یکبار نیز به فامیلی وی اشاره نشده بود.‼️ علاوه بر این در صفحات مختلف این مطلب پنج عکس از شهید ابراهیمی مجد به چاپ رسیده بود که سه عکس از ایشان در کنار شهید چمران بود و دو عکس دیگرش چندان واضح نبود. 📸(این تصاویر را میتوانید در پایان همین مطلب مشاهده بفرمایید)
✍ مطلبی که در مورد شهید مصطفی ابراهیمی مجد نوشته شده بود، اینگونه آغاز می شد:« خبر کوتاه بود. آتش بود: “مصطفی هم رفت”… و منهم من قضی نحبه. خدایا باغبان گلزار بهشتت چه نیکو “مصطفی” های برگزیده ی این امت را گلچین میکند. اینان رهروان راه مصطفای تو هستند و برافرازنده پرچم گلگون پیامبر تو. مصطفای رهبر رفت، مصطفای چمران رفت، و اینک این شیفته خاندان نبوت، دلداده ی مهدی این امت، پیرو نایب آنحضرت، یار و همرزم سردار شهید اسلام، به خیل شهیدان می پیوندد.»
در پایان این مطلب نیز بخشی از وصیت نامهی این شهید به چاپ رسیده بود که در آن آمده بود:«خدایا تو را شکر میکنم که عشق حضرت مهدی (ع) را در دل من جای دادی و خدایا تو را شکر میکنم که مرا به زیور ایمان آراستی. و قبل از هر چیز لازم است از آنانی که واسطه کسب معارف الهی من بودند: سه بزرگوار سه شمع که سوختند تا نور افروختند: اول استاد بزرگم علامه کرباسچی[#کرباسچیان] دوم مرحوم رضا #روزبه سوم شیخ محمود #حلبی که بابهایی از عرفان به “الله” را برایم گشود؛ از خدا برای این بزرگواران طلب اجر و علو مقام میکنم.»🙏
📸 و باز در صفحه ی روبروی این وصیّتنامه، تصویر تمام صفحه شهید چمران کار شده بود تا آغازی باشد بر پیام تسلیت حضرت امام(رحمت الله علیه) به مناسبت شهادت ایشان. همه ی این امور دست به دست هم داد تا به تدریج و با گذر زمان، برخی از موافقان و مخالفان انجمن حجتیّه اینگونه بپندارند که این وصیّت نامه مربوط به شهید مصطفی چمران است. تا جائیکه همانگونه که ذکر شد👆در برخی از مقالات، نشریّات و کتب نیز این مطلب به چاپ رسید.
❓نویسنده این مطلب، جهت اطمینان، صحّت وجود وصیّتنامه ای از شهید چمران که در آن به نیکی از آقای حلبی یاد کرده باشد را در یکی از نمایشگاه ها از جناب آقای مهندس #مهدی_چمران(برادر دکتر چمران) جویا شد. ایشان وجود چنین نوشتاری را تکذیب نموده و گفتند:« تنها وصیّت نامهای که از شهید موجود است، همان وصیّت نامهی عرفانی است که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و ربوده شدن امام موسی صدر، خطاب به ایشان نوشته اند و هیچ وصیّت نامه دیگری از ایشان وجود ندارد.»✳️
✔️ و نکته پایانی آن که دکتر نادر #فضلی نیز به تشخیص اشتباهی که در این موضوع عرف شده، اینگونه مهر تأیید زدند: «یک اشتباهی که من کردم آنجا[منظور مناظره مکتوب در فضای مجازی است] این بود که یکی از دوستان ما به نام مصطفی ابراهیمی مجد که ایشون همرزم شهید مصطفی چمران بود، خب این شهید شده بود. ... تصور کردم که اون وصیت نامه ای که به اصطلاح از مصطفی دیده بودم (نه این که مصطفی بود و مصطفی) این تشابه اسمی باعث شد که من اون وصیت نامه رو که آنجا اسم آقای حلبی رو برده بود این مصطفی ابراهیمی مجد، به عنوان وصیت نامه شهید چمران تصور کردم».(درسنامه انجمن حجتیّه، رضا اکبری آهنگر، ص۳۰۷)
💠 امّا پاسخ به این سئوالات که تعامل شهید چمران با انجمن چگونه بوده؟ و چرا برخی از نیروهای ستاد جنگهای نامنظّم انجمنی بوده اند را در ادامه تقدیم خواهیم نمود.
🆔 @hojjatiye
تصویر جلد نشریه "مرزبانان" که توسط انجمن حجتیه و به مناسبت هفته دفاع مقدس، در سال 60 به چاپ رسید.
🆔 @hojjatiye
👆صفحاتی از نشریه انجمن حجتیّه که باعث اشتباهی تاریخی شد.
🆔 @hojjatiye
🔴 چمران، جنگهای نامنظّم و انجمن حجتیّه
✅ در دو مطلب قبل، انجمنی نبودن شهید چمران و این مسئله که تهمت انجمنی بودن ایشان از کجا آغاز شد، توضیح داده شد. حال به این سئوالات پاسخ خواهیم داد که تعامل شهید چمران با انجمن چگونه بوده؟ و چرا برخی شواهد مبنی بر ارتباط ایشان با نیروهای انجمنی وجود دارد؟ و یا چرا بعضی از اعضای با سابقه انجمن، در ستاد جنگهای نامنظّم، مسئولیت داشته و تعدادی از نیروهای این ستاد انجمنی بوده اند؟
قبل از رسیدن به مصادیق، لازم است تا ابتدا خود را با فضای آن زمان آشنا نماییم.
✊ با پیشرفت روزافزون نهضت امام خمینی(ره)، زاویه سران انجمن با این نهضت روزبروز بیشتر و انحراف تفکّراتشان به خصوص بر اعضای این گروه آشکارتر میشد. لذا با گذشت زمان و به تدریج، بسیاری از اعضای انجمن از این گروه جدا شده و به نهضت پیوستند. از این رو فعالیتهای انقلابی برخی از اعضای انجمن در خاطرات مبارزین مشهود است. حتی برخی از شعب انجمن در دیگر شهرها نیز، همچون گذشته از انجمن مرکزی تبعیّت نداشته و به یاوران انقلاب پیوسته بودند. انجمن بجنورد، یزد و نیشابور نمونه هایی از این انفصال است.
در چنین فضایی بود که انقلاب پیروز شد🇮🇷 و حال پاسخ این پرسش که "باید با انجمنی ها چگونه برخورد نمود؟" بسیار دشوار شده بود چرا که انجمن را دیگر یک طیف تشکیل نمیداد. لذا بین نیروهای انقلابی در شیوه برخورد با انجمن، اختلاف بالا گرفت تا آنجا که برخی خط بطلان بر هر کسی که سابقه عضویّت در انجمن داشت، کشیده و با آنان به تندی برخورد میکردند🔨 و برخی دیگر نیز بر این عقیده بودند که باید به انجمن برای اصلاح خودش فرصت داد و نمی توان همه اعضای آن را به چوب ضدّیت با نظام اسلامی راند و منزوی کرد، چرا که برخی از آنان متوجّه برخی اشکالات و ضعفهای انجمن مرکز شده و حال تمام ظرفیّت و توانشان را برای خدمت به جمهوری اسلامی، در طبق اخلاص گذاشته اند. باید جذب حدّ اکثری نمود و دفع حدّاقلی.💐 شخصیّتهایی همچون شهید مطهری، شهید بهشتی، آیت الله خامنه ای و شهید چمران از جمله افرادی بودند که به شیوه دوم اعتقاد داشتند.
✳️ حتی خود امام خمینی(ره) نیز چنین دیدی داشتند چرا که مرحوم آیت الله خزعلی را برای اصلاح و نظارت بر انجمن و همچنین سر و سامان دادن به ارتباط میان انجمن و انقلابیون منصوب نمودند. و این مسئولیت تا تیر ماه ۱۳۶۰ ادامه داشت.
با توجه به توضیحات ذکر شده کاملاً طبیعی است که شهید چمران در دوره حیاتشان علیرغم آن که با انحرافات انجمن هم آشنا بوده اند، سعی در جذب حدّاکثری نیروهای انجمن داشته باشند.
آنچه که این زمینه جذب را برای شهید چمران بیش از بیش فراهم می نمود، سابقه عضویّت برادرشان مهندس مهدی چمران در انجمن بود. از سویی چون برخی از مصادر سپاه در دست افرادی بود که به شدّت با انجمن در تضادّ بودند، و از سوی دیگر ورود به ارتش نیز آسان و به خاطر فضای آن زمان چندان مطلوب نبود، لذا تعداد قابل توجّهی از نیروهایی که سابقه عضویّت در انجمن حجتیّه داشتند، برای حضور در جبهه ها، به نیروهای ستاد جنگهای نا منظّم می پیوستند.
از همین جهت بود که شهید چمران توانست با انجمن ارتباط خوبی پیدا کند و تا آنجا که میتواند نیروهای آنان را جذب نموده و از ظرفّیتشان استفاده کند. به همین جهت نیز برخی از افرادی که از آنان با عنوان شهدای انجمن حجتیه یاد میشود، از طریق ستاد جنگهای نامنظّم به جبهه رفته و به شهادت رسیدند.🌷
به همه این مطالب اضافه کنید اخلاق اسلامی و روحیّه لطیف شهید چمران را که نه فقط مصادیقی همچون جوانانی که در شرق تهران، روزگار خود را به موتوربازی می گذراندند را به مردانی الهی تبدیل کرد، بلکه با آغوش باز برخی از نیروهای ساواک را نیز که حقیقتا توبه نموده و جنایتی انجام نداده بودند را پذیرفت و هدایت نمود. حال اینکه شهید چمران به قول آقای دکتر فضلی چند ملاقات با آقای حلبی هم داشته، عجیب نمی نماید.
💠 برای واضح تر شدن موضوع، در مطلب بعد به یکی از مصادیق اعضای انجمن که در رکاب شهید چمران به شهادت رسید، خواهیم پرداخت. شخصیّتی که از باب توفیف ملاقاتش با امام زمان(علیه السّلام) معروف شد....
🔵 سردار شهید مهندس مصطفی ابراهیمی مجد(رحمت الله علیه)🌷
🆔 @hojjatiye
ابراهیمی مجد(شهیدی که به محضر امام زمان(ع) مشرف شد) در وصیتنامه اش مینویسد: سلام بر نائب الامام الخمینی بزرگ... خدایا این بزرگوار را برای مردم شیعه نگهدار باش.
🆔 @hojjatiye
حقایقی پیرامون انجمن حجتیه
ابراهیمی مجد(شهیدی که به محضر امام زمان(ع) مشرف شد) در وصیتنامه اش مینویسد: سلام بر نائب الامام الخم
🔴 ابراهیمی مجد، شهید انقلاب یا شهید انجمن؟
✅ همانگونه که در مطلب پیشین ذکر شد، در مورد افرادی که به عنوان شهدای انجمن حجتیه معرفی میشوند، باید بررسی کرد که آیا افراد مذکور اولاً سابقه انجمنی بودن داشته اند یا خیر؟ در ثانی اگر انجمنی بوده اند در زمان شهادت نیز همچنان عضو انجمن بوده اند یا خیر؟ و یا حتّی اگر عضو انجمن نیز بوده اند، آخرین نظراتشان نسبت به امام و انقلاب از سویی و آقای حلبی و انجمن از سوی دیگر چه بوده است؟
در این که شهید مهندس مصطفی ابراهیمی مجد، سابقه عضویّت در انجمن داشته اند، هیچ شکّی نیست. امّا نگاهشان به ادامه همکاری و میزان ارتباطشان با انجمن در آخرین ایّام عمر مبارکشان، قابل بررسی است. بر فرض هم که تا پایان عمر عضو انجمن بوده باشند، دیدگاهشان نسبت به حضرت امام و جمهوری اسلامی نیز، در قضاوت ما تعیین کننده است.
✍ در همان وصیّتنامه ایشان که در آن از آقای حلبی به نیکی یاد شده بود، در آغاز وصیّتنامه، پس از شهادت بر امامت ائمه طاهرین(صلوات الله علیهم اجمعین) می نویسند:
« و سپس سلام بر نائب الامام الخمینی بزرگ و سلام بر شما همه بندگان پاکباز خدا و سلام بر شما شهیدان راستین اسلام. برادران و خواهران در این زمان رحمت خدا به تمامی بر ما نازل گشته و در این روزها خداوند بزرگترین لطف را بر ملت ما کرده است و اسباب و مرگ لقاء خود را برای ما فراهم ساخته است و مبادا که غافل باشید. ... خدایا این بزرگوار را برای مردم شیعه نگهدار باش»
✳️ این عبارات شاهدی است بر اعتقاد این شهید عزیز به انقلاب اسلامی، ولایت فقیه و حضرت امام به عنوان ولی فقیه و نماینده امام زمان(علیه السّلام). لذا اگر ایشان در وصیتنامه خود ذکر خیری از رهبر انجمن به میان آورده اند، عین اخلاق اسلامی و فقط از باب ادای دین بوده چرا که شکّی نیست که نه فقط شهید ابراهیمی مجد، بلکه همه اعضای انجمن حجتیّه به هر میزان که در این انجمن، معارف دینی آموخته و یا مبارزه با بهائیّت کرده باشند، بخشی از آن را مدیون زحمات شیخ محمود حلبی هستند. شهید ابراهیمی مجد نیز با بیان عبارت "واسطه کسب معارف الهی" به همین نکته اشاره دارد. امّا آیا این بدان معنی است که ایشان همه تفکرات و عملکرد رهبر انجمن را تأیید می نموده است؟ آیا مگر جز این است که ما معتقدیم که گاهی متعلّم به خاطر صدق نیّت و خلوص در عمل، بر معلّم خود پیشی گرفته، و به جایگاهی می رسد که معلّم حسرتش را در روز واپسین خواهد خورد؟ آنچه که بهترین ملاک قضاوت است، آن است که شهید ابراهیمی مجد جان خود را در راه آرمانهای حضرت امام، تقدیم نمود نه در راه اهداف و عقاید حلبی؛ چرا که رهبر انجمن جهاد در عصر غیبت را جایز نمیدانست!
✉️ در پست بعدی متن کامل وصیّتنامه شهید ابراهیمی مجد، تقدیم میشود. إن شاءالله
🆔 @hojjatiye
🔴 ✉️ متن کامل وصیّتنامه شهید ابراهیمی مجد:
✅ علاوه بر توضیحات قبلی، نکته مهمّی که در مورد این وصیّتنامه، قابل ذکر است، آن است که شهید از دیدار خود با امام زمان (علیه السّلام) می گوید. این وصیتنامه با صیغه استغفار شروع شده، سپس عباراتی از دعای مشلول و دعای عهد و متن زیارت آل یاسین نگاشته شده است. پس از آن مینویسد:
✍من مصطفی ابراهیمی مجد دعای فوق را که در زیارت حضرت صاحب الامر آمده تا به انتها جزو اعتقاد خود دانسته و این زیارت را به این جهت بیشتر متذکر شدم چون در انتهای دعا امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را شاهد و گواه بر شهادتین خود می گیرم و از شما می خواهم که دعای فوق را خوانده و در آنجا من شهادتین را بطور کامل پذیرفته ام و علت ذکر نکردن فقط به خاطر طولانی شدن وصیت نامه است .
اُشْهِدُکَ یا مَوْلاىَ اَ نّى اَشْهَدُ اَنْ لا اِلهَ اِلااللَّهُ وَحْدَهُ لا شَریکَ لَهُ وَاَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَرَسوُلُهُ لا حَبیبَ اِلاّ هُوَ وَ اَهْلُهُ وَاُشْهِدُکَ یا مَوْلاىَ اَنَّ عَلِیّاً اَمیرَ الْمُؤْمِنینَ حُجَّتُهُ وَالْحَسَنَ حُجَّتُهُ وَالْحُسَیْنَ حُجَّتُهُ وَعَلِىَّ بْنَ الْحُسَیْنِ حُجَّتُهُ وَمُحَمَّدَبْنَ عَلِی حُجَّتُهُ وَ جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍّ حُجَّتُهُ وَموُسَى بْنَ جَعْفَرٍ حُجَّتُهُ وَعَلِىَّ بْنَ موُسى حُجَّتُهُ وَمُحَمَّدَ بْنَ عَلِی حُجَّتُهُ وَعَلِىَّ بْنَ مُحَمَّدٍحُجَّتُهُ وَالْحَسَنَ بْنَ عَلِی حُجَّتُهُ وَاَشْهَدُ اَ نَّکَ حُجَّةُ اللَّهِ اَنْتُمُ الاَْوَّلُ وَالاْخِرُ
🔷 و سپس سلام بر نائب الامام الخمینی بزرگ و سلام بر شما همه بندگان پاکباز خدا و سلام بر شما شهیدان راستین اسلام . برادران و خواهران در این روزگار رحمت خدا به تمامی بر ما نازل گشته و در این روزها خداوند بزرگترین لطف را بر ملت ما کرده است و اسباب و درک لقاء خود را برای ما فراهم ساخته است و مبادا که غافل باشید . خدایا تو را شکر میکنم که عشق حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را در دل من جای دادی و خدایا تو را شکر میکنم که مرا به زیور ایمان آراستی.
🔶 و قبل از هر چیز لازم است از آنانی که واسطه کسب معارف الهی من بودند: سه بزرگوار سه شمع که سوختند تا نور افروختند: اول استاد بزرگم علامه کرباسچی دوم مرحوم رضا روزبه سوم شیخ محمود #حلبی که بابهایی از عرفان به "الله" را برایم گشود؛ از خدا برای این بزرگواران طلب اجر و علو مقام میکنم. و اینان بودند که قلب مرا روشن ساختند تا توانستم کلام پاک و گوهر بار امام امت #خمینی بزرگ را با تمام وجود دریابم که چه بسا دیگران را در درک کلام او عاجز میدانم. خدایا این بزرگوار را برای مردم شیعه نگهدار باش.👇👇👇
🆔 @hojjatiye
👆👆👆🔵 بگذارید بعد از مرگم بدانند و بدانید که همانطور که اساتید بزرگمان می گفتند نوکر محال است صاحبش را نبیند.
💠 من نیز صاحبم را ، محبوبم را دیدار کردم.💠 اما افسوس که تا این لحظه که این وصیت را می نویسم، دیدار مجدد او نصیبم نگشت.
بدانید که امام زمانمان حی و حاضر است و او پشتیبان همه شیعیان می باشد. از یاد او غافل نگردید. دیگر در این مورد گریه مجالم نمی دهد بیشتر بنویسم و تا این زمان دیدار او را برای هیچکس نگفتم مبادا که ریا شود و فقط دیگر می گویم که از آن دیدار به بعد چون دیگر تا این لحظه او را ندیده ام تمام جگرم سوخته است.
و اکنون به جبهه می روم تا پیروزی اسلام را نزدیک سازم و راه را جهت ظهور آن حضرت باز سازم و امیدوارم که آن حضرت حکومتش را در زمان حیاتم ببینم ( وان حال بینی و بینه الموت ) و خدایا اگر مرگ بین من و او حائل شد مرا از قبر خارج ساز، هنگامیکه ظهور آن حضرت انجام گرفت در حالیکه کفن بر تن دارم و ...
باری برادران می روم برای پیروزی و اگر در این راه شهادت بالهایش را گشود و مرا همراه خود به پرواز درآورد چه خوب و نیکوست.
و مادر با تو می گویم مادر: از اینکه فرزندی را به پیشگاه خدا تقدیم داشتی رنجور و غمین مباش بلکه شاد و سراپا سرور باش مادر تو بر گردن من حقهایی داشتی و نیز تو پدر متاسفم از اینکه حقوق شما را آن چنانکه خدا بر من قرار داده بود نتوانستم انجام دهم مرا ببخشید و از خدا بر من طلب عفو کنید و نیز بخواهید که هر کس که بر گردن من حقی داشته که نتوانسته ام ادا کنم مرا ببخشد و اما مادر بر گردن تو حقی را می گذارم و آن این است که اگر من شهید شدم که خود را لایق شهادت نمی دانم بلکه باید بگویم مرگ یا اجری به سراغ من آمد مادرم چون تو آرزو داشتی که من روزی ازدواج کنم و امر خدایی را انجام دهم ولیکن تاکنون اینطور نشده بعد از مرگم به جای آنکه گریه و زاری کنی کارت عروسی تهیه کن در یک طرف اسم من و در یک طرف دیگر نام شهادت را بنویس و مانند دیگر کارتهای عروسی و کاملا شبیه به آنها با کلمات سرور و شادی زینت بده و برای آشنایان و دوستان بفرست و آنها را در جشن این موهبت الهی که نصیب من و تو شده دعوت کن و با شیرینی و شربت از آنها پذیرایی کن .
مادر اشک را برچشم تو هیچکس نباید ببیند زیرا هر قطره اشک ما چون دشمن اسلام را شادمان می کند پس گریستن در این مورد امری است ناشایست . مادرم از اینکه شیر پاکت را حلالم کردی متشکرم و از اینکه چنین فرزندی داشتی سرافراز باش و لباس سرور به تن کن.
شما برادران و خواهرانم، فرزندانتان را با عشق مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) آشنا سازید و آنان را برای جهاد در راه آن حضرت همیشه آماده نگهدارید . والسلام.🌷🌺🌷
🆔 @hojjatiye
اینجا خانه شهیدی است که از ابتدا آرام ننشست و به فرمان نائب امام زمانش، به جهاد برخواست و اکنون به انتظار قیام مولایش آرام گرفته است.
🆔 @hojjatiye
🔴 شهید ابراهیمی مجد: عضو انجمن نیستم.
📘 فیض حضور(برگی از زندگی شهید مهندس مصطفی ابراهیمی مجد)
مولف: عباس کفایی قاینی
ناشر کتاب : تقدیر
سال نشر: 1395
شمارگان: 2500
تعداد صفحات: 328
✅ کتاب معرفی شده، تنها کتابی است که تا کنون در مورد شهید ابراهیمی مجد به چاپ رسیده است. در این کتاب آقای دکتر جدّی که یکی از دوستان شهید ابراهیمی مجد بوده، در بخشی از خاطراتش میگوید:
🔶 «حضرت امام موضعشان را صریح راجع به انجمن حجّتیّه فرموده بودند [احتمالاً به دستور امام مبنی بر کنسل شدن نمایندگی آقای خزعلی در انجمن اشاره دارد.]... یک عده بر علیه امام #خمینی موضع گرفتند و یک عده هم آمدند طرف امام. مهندس مجد هم طرف امام را گرفته بود ولی با آقای #حلبی با حیا برخورد می کرد؛ از تهمت های بعضی ها خیلی ناراحت بود. تعدادی از افراد که نه سابقه مذهبی و نه پیشینه روشنی داشتند به ایشان انتقاد می کردند و می گفتند ایشان انجمنی است و لذا ایشان خیلی دلگیر شده بود و می گفت: "من در جبهه می مانم تا خدا تکلیف مرا مشخص کند.
💠 من با این همه سابقه جبهه و کار سیاسی، چطور میتوانم جزو انجمنی باشم که بر علیه انقلاب هستند!؟" (زیرا یکی از اصول انجمن حجتیه عدم دخالت در امور سیاسی بود). بچه های سپاه به ایشان انتقاد می کردند. البته ایشان در قبل از انقلاب در انجمن بود و ما هم در انجمن دوره دیده بودیم.
علاقه به امام زمان (علیه السّلام) در آن زمان خیلی زیاد بود ولی این که وابسته به انجمن باشند یا نه؟ مطرح بود. این که وارد سیاست بشوند و آیا سیاست جزو دین هست یا نه؟ مطرح بود. آن زمان این بحث ها داغ بود. ...روزگار بر مهندس مجد مشکل بود زیرا به او توهین می شد. از طرفی میدانست که امام حق بود و میگفت: "کسی امام را نشناخت»! همیشه در صحبتهایش به من میگفت: "کسی امام را نمیشناسد."
از حاج آقا حلبی هم تعریف میکرد و میگفت: "حاج آقا حلبی به من درس داده حق استادی بر گردن من دارد. من علّمنی حرفاً فقد سیّرنی عبداً[هرکس حرفی به من بیاموزد، من را بنده خودش کرده است.]".
⛔️ البته بعضی ها دارند از شهید مجد سوء استفاده می کنند و می گویند او انجمنی بوده در صورتیکه او از سازمان انجمن بیرون آمده بود و تا آخر در جبهه مقاومت کرد.» (فیض حضور، ص۲۰)
🆔 @hojjatiye
شهید ابراهیمی مجد: من با این همه سابقه جبهه و کار سیاسی، چطور میتوانم جزو انجمنی باشم که بر علیه انقلاب هستند!؟
🆔 @hojjatiye
🔴 انجمنیها برای دشمن کار میکنند.
💠 مقام معظم رهبری: «امروز سعی دشمن این است که ایمان دینی را تضعیف کند، امید را تضعیف کند، خوشبینی به آینده و به مدیریّت کشور را تضعیف کند؛ اینها چیزهایی است که روی آن دارند برنامهریزی میکنند، روی آن برنامهریزی میشود. [مثلاً] چه کار کنند که عقیدهی مردم این بشود که آیندهای ندارند، آینده بنبست است و در کوچهی بنبست قرار دارد؛ روی این برنامهریزی میکنند، برنامهسازی میکنند، در فضای مجازی و گاهی متأسّفانه در فضاهای رسمیِ خودِ ما اینها را بین مردم جوری پخش میکنند که مردم به این نتیجه برسند که راهها بنبست است، راهها خطا است یا به این نتیجه برسند که مسئولین کشور، مدیریّت کشور، بلد نیستند کشور را اداره کنند. این همه زحمت دارد کشیده میشود، این همه تلاش میشود، در مقابلِ این تلاشها این جوری [برخورد میشود]....
هر کسی که مردم را از آینده ناامید کند برای دشمن دارد کار میکند؛ چه بداند، چه نداند. هر کسی ایمانهای مردم را تضعیف کند به سود دشمن دارد کار میکند؛ چه بداند، چه نداند. هر کسی مردم را نسبت به فعّالیّت و تلاش و برنامهریزیهای مسئولین کشور بیاعتقاد و بدبین بکند، دارد به سود دشمن کار میکند؛ چه بداند، چه نداند.» ۱۴۰۱/۳/۲۲
✔️به یقین انجمن حجتیه و جریانات شبه انجمنی، یکی از مصادیق بارز این فرمایشات مقام معظم رهبری هستند. ترویج تفکر بطلان تشکیل حکومت اسلامی قبل از ظهور و تلقین ناکارآمدی و شکست این نظام، از جمله کارهایی است که تفکر انجمنی به دنبال آن است.
🆔 @hojjatiye
شهید بهشتی:اگر ملت ما می خواست فرمایش های آقایان انجمن را گوش بکند، حالا هنوز زیر یوغ شاه بود.
🆔 @hojjatiye
🔴 شهید بهشتی: انجمن دچار یک خودبزرگ بینی ضدّ اخلاق اسلامی بود.
✅ برخی مدّعی هستند که شخصیّتهایی همچون شهیدان آیت الله #مطهری و آیت الله #بهشتی، از مدافعین و حامیان انجمن حجتیّه بوده اند. امّا باید گفت که این سخن، ادّعایی ناقص است. باید گفت 💠"حمایت برای هدایت"💠 شیوه ای بوده است که این دو شهید بزرگوار نسبت به انجمن درپیش گرفته بودند. این دو استوانه انقلاب، به همان میزان که به جلوگیری از نفوذ باقیماندگان بر مسلک انجمن و مخالفان با امام و انقلاب معتقد بودند، به همان میزان نیز به جلوگیری از طرد آنان که به نهضت پیوسته اند، اعتقاد داشتند. به مناسبت سالروز شهادت شهید آیت الله بهشتی، بخشی از سخنان ایشان در مورد انجمن را تقدیم میکنیم.
📢 ایشان تنها ده روز قبل از شهادتشان، به صراحت در مورد انجمن حجتیّه میگویند:« انجمن حجتیه مجموعه ای است از افراد مختلف با شیوه های مختلف. انجمن حجتیه در دوران انقلاب، در رابطه با انقلاب یک موضع گیری بسیار غلط داشت. آن موضع گیری را همان وقت ما رد کرده ایم و حالا هم رد می کنیم و آن این بود که فعالیت های انقلابی را به هیچ می شمرد و فعالیت های ضدبهایی را همه چیز می شمرد. ✔️یعنی دچار یک خودبزرگ بینی ضد اخلاق اسلامی بود. اگر این خودبزرگ بینی هنوز هم وجود دارد و این آقایان خیال می کنند بالاترین عبادت عبارت است از شرکت در فعالیتهای ضدبهایی، اشتباه می کنند. غرور دارند، مغرورند و خداوند آن ها را از این غرور نجات بدهد. ✔️اگر ملت ما می خواست فرمایش های آقایان را گوش بکند، حالا هنوز زیر یوغ شاه بود. بهترین خدمت را به امام زمان(سلام الله علیه) انقلابیون مسلمان کرده اند که راه آن حضرت را به روی امت و به روی دنیا گشوده اند. 💠آن آقایان هم خدمت کردند که خدمتشان در حد خودش ارزش دارد.
می گویند حالا این آقایان سه گروه یا چند گروه شده اند. یک گروهشان هنوز در همان خواب و خیال اند و اصلاً امام و انقلاب را قبول ندارند. خوب این ها نباید اصلاً در مراکز حساس اداره کشور باشند. ✔️این ها منحرفند: از نظر فکر اجتماعی منحرفند و از نظر برداشت اسلامی دچار انحراف فکری هستند و نباید در سازمان نفوذ کنند. یک عده شان انقلاب و امام را قبول دارند، اما صمیمانه در راه آن تلاش نمی کنند. این ها عیبی ندارد در کار باشند، اما در جای خودشان.
💠 یک عده شان انقلاب را قبول دارند، به امام اعتقاد دارند و صمیمانه هم در راه انقلاب تلاش می کنند. حتی در آن سال قبل از پیروزی انقلاب که فهمیدند اشتباه کرده اند، از اشتباهشان برگشتند و در این راه تلاش می کنند. این ها برادران و خواهران صمیمی ما هستند و نباید به جرم این که در انجمن حجتیه بوده اند کنارشان بگذارند. به هرحال موضع ما، تابع موضع فکری و رفتاری این برادرها و خواهرهاست. کسی را با عنوان و برچسب انجمن حجتیه کنار نگذارند.»
📚منبع: سخنرانی تاریخ 270/3/1360، دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی- کتاب حزب جمهوری اسلامی،آیت الله دکتر بهشتی، انتشارات روزنه، چاپ1390، ص207
🆔 @hojjatiye